»

Friday, May 15, 2009

Γιουροκουβέντα να γίνεται (2)

Πέρσι έτσι τζαιρό είχα πει ότι μάλλον δεν θα ξανάβλεπα τη Γιουροβίζιον γιατί υποσκάπτεται η νοημοσύνη μου με τζείνα που θωρούν τα μάθκια μου (βλ. ανακυκλωμένες σκηνοθεσίες, παχύσαρκη Μαλτέζα, ντουέτο Ολλανδών αρχι-lamers, άντρας με γεναίτζιες να δέρνουνται γυρόν του, φκιολιά και λοιπές ανυποθεθκιές).

Φέτος βρήκα κι άλλους λόγους να μη θέλω/μπορώ/αντέχω να την ξαναδώ: εκτός από τις εμφανίσεις των χωρών, ταράσσουν μου τες νεύρες μου εξίσου οι εκάστοτε παρουσιαστές.

Καταρχάς, θα πρόκειται για κκίλερ ντούο που θα απαρτίζει ένας άντρας και μια γυναίκα.

Οι διάλογοι θα είναι στημένοι και δεν θα μπορούν να αρθρώσουν ούτε και μία λέξη εκτός κειμένου.

Ο άντρας θα πει «γουάου» στη γυναίκα eyeing her up and down με το που θα εμφανιστεί στη σκηνή. Θα προσθέσει κάτι με «αμέιζιγκ ττουνάιτ».

Η γυναίκα, αντί να ρωτήσει «τι εννοείς ττουνάιτ;;;», θα θυμηθεί τσας ετεροχρονισμένα να πει «γιου ντοντ λουκ σο πατ γιορσελφ» ή σκέττο «θέκκιου» ή αν εν τέλλεια κίττος που το τρακ της μπορεί να πάει αμέσως στην επόμενη ατάκα.

Μετά θα κάμουν ότι τωρά εχαπαρίσαν πως τους βλέπει κόσμος τζιαι θα φωνάξουν "Χαλόοουυυ Γιούυυροοοοπ!!!!!!".

Ο λαός θα πάθει αμόκ. Από τούδε και στο εξής θα μας προσφωνούν «γιούροπ».

Αναμμένοι και πιο confident, θα συνεχίσουν το manipulation του όχλου με «Ααρ γιουυ ρέετυυυυυυ;;;;;» (which reminds me), και θα κάμουν τους βαρύκοους και θα πουν «γουώωωωτ;;; Άι τίτεντ χήαααρ γιουυυυυ: Αααρ γιιουυυυ ρέτυυυυυ Γιούυροοοοοοπ;;;». Και το πλήθος θα σφαδάζει. Αυτοί θα θέλουν να ξαναρωτήσουν γιατί άρεσεν τους η φάση αλλά φτύννει τους ο σκηνοθέτης μες το φτι και θυμούνται να μεν παρεκκλίνουν του κειμένου. Αυτό θα το κάμουν άλλες 1-2 φορές στην πορεία με παραλλαγές («ααρρ γιουυ χαααβιιιγκκ φααααανννν;;;;;», «άι σετ, αρ γιου χαβιγκ φαααααααααν;;;;;», «αρ γιου χαβιγκ δε τάιμ οφ γιορ λάιφ εντ γιου τοντ γουώντ ττου κόου χόουμ;;;»).

Μετά, θα μας πουν ότι μέσα από 45 φανταστικά τραγούδια έπρεπε να επιλεγούν, κλαψ, μόνο τα 20, αλλά και τα 45 ήταν υπέροχα.

Θα ρωτήσει ο ένας τον άλλον αν είναι ρέτυ να ξεκινήσουν, ο άλλος θα πει ότι είναι σόου εξάιττετ τζι εν ημπορεί, θα πεταρίσουν λλίον τζιαμέ που τη χαράν τους τζιαι σιγά σιγά θα διέλθουν των τραγουδιών άοσμα, ανούσια και άχρωμα (η γεναίκα θα αλλάξει 2-3 φορεσιές για τις οποίες θα σκεφτούμε απαξιωτικά "μα τι εν τούτο που έβαλε;") και ακολουθεί ο άλλος Μέγας Παshαμάς με τις ψηφοφορίες.

Όταν θα κλείνουν οι τηλεφωνικές γραμμές, θα κατεβούν μες τη λαοθάλασσα όπου, εν μέσω αφόρητης κουρουπεττίασης και σημαίων, θα μετρήσουν ανάποδα που το ττεν ως το γιιιίχααααα και θα ακολουθήσουν διαφημίσεις ώσπου να συνορτζιάσουν τα αποτελέσματα.

Επανερχόμενοι, θα αλληλορωτηθούν αν είναι ρέτυ και ο ένας θα πει ότι είναι πολύ νέρβους τζι εννα κρεπάρει, θα απαντήσουν 45 περίπου τηλεφωνήματα με ένα "χαλόοουυ Τάδε Πρωτεύουσα", στην άλλη άκρη θα βρίσκεται το εκάστοτε εθνικό κόζι που θα κράζει "χαλόοooου Μόσκοοοουυυ!!!!" ή αν εν τέλλεια κόζι θα το πει σε σπαστά ρώσσικα και θα κατουρήσουν ροδόστεμμα οι παρουσιαστές, θα δεχτούν συγχαρητήρια για την μπεστ γιουροβίζιον έβερ, θα δώκουν τα ντουζ πουά τους και θα πάει ο καθένας έσσω του.

Αν δεν πιστεύκετε, κάτσετε δέτε την.

υ.γ1. τυχαία είδα το βίντεο κλιπ της Αλβανίας...... εν ποστ που μόνον του. Δέτε το.
υ.γ2. το Firefly εν εκατάλαβα γιατί να μεν το λαλεί ο Νικόλας, παρά η άφκαρτη και δήθεν αθώα νεανίς.

υ.γ3. μετά το Comme ci Comme ca το χάος! Eπιμένω.

9 comments:

Leni said...

Εν έχουν υπόθεση οι παρουσιαστές όντως. Κάθε πέρσι και καλύτερα.

Είδαμε λλίο που τον πρώτο ημιτελικό, έθελα να τους κάτσω θκυό πάτσους α. Ο τύπος ήταν βυζζζζακωμένος πάνω στο σούπερμότελ, το οποίο ήταν λες τζαι εφκήκε που πασαρέλα. Άνοστο, άοσμο, χλωμό τζαι με σι-θρου φουστάνι. Τζαι ο τύπος επέμενε να την κάμνει φοινιτζιά τζαι να μας το λαλεί ότι εν τάδε τζαι εν σούπερμότελ. Shέσε γιε μου! (με το συμπάθκιο πάντα ε;)

Μάνα μου ρε η Αλβανία, εν είχε budget φαίνεται...

Αλλά, θέλεις να πεις εν σου άρεσε ούτε καν ο Νορβηγός;;

Eólica said...

Η παρουσιάστρια εχτές είσιεν τόσο μέικ απ πάνω της που αν της το αφαιρούσες εσοβάτιζες έναν τοίχο τρία μέτρα. Η δε θεϊκή ατάκα της, όταν πέρασε η Δανία -νομίζω- ήταν "Όου, μάι φρέντ Χέλενα Κρίστενσεν ουιλ μπι σόου χάπι νάου'. ΤΙ ΛΑΛΕΙΣ;;; Αθλιότης αθλιοτήτων, η φάτσα της μονίμως στυλιζαρισμένη σε ένα ηλίθιο χαμόγελο 'ποζάρω-για-φωτογράφιση-φορ-ε-λίβινγκ-τζιαι-εν-ιξέρω-να-κάμνω-τίποτε-άλλο.

Anonymous said...

Agapiti Sike,

simfono apolita mazi sou kai me epifilaksi lew oti to post sou me ekfrazei. Ontos stis sixrones giourovizion oi karakiozies exoun ton protagonistiko logo sta sxolia tis epomenis meras , omos epetrepse mou na sxoliasw sto

" βλ. ανακυκλωμένες σκηνοθεσίες, παχύσαρκη Μαλτέζα, ντουέτο Ολλανδών αρχι-lamers, άντρας με γεναίτζιες να δέρνουνται γυρόν του, φκιολιά και λοιπές ανυποθεθκιές)."


to paxusarki Malteza ti to theles? i kyria kai foni exei kai kalo tragoudi kai to tragoudise kala kai den eixe skiniki parousia ala karakiozi... to paxisarki se xalase??? giati????

Me ektimisi,

C.C.

Sike said...

leni, είδα μόνο την κύπρο και τον Σάκη. Που τους άλλους πολλά λλία πράματα έπιασεν το μάτι μου, του νορβηγού ακούετουν καλό... αν έκλειεν τζιαι λλίο το στόμα του να μεν μπαίνουν οι μούγιες μέσα, ήταν ναν καλύττερα :Ρ

εόλικα, αχαχαχ, σοβαρά; Μιαν μαθκιά που την είδα επρόσεξα τη μέση της που ήταν σαν κομμένη όπως της κούκλας... ωστέ εν μοντέλο α;

σισί, το ότι εθίκτηκες μου κίνησε υποψίες ότι there is actually a fat Malteser in da house! Δεν είχα ιδέα, αχαχαχαχ! That goes to show ότι οι περσινή μου περιγραφή έδωκεν πάνω (εν που πέρσι που ανάφερα τη μαλτέζα, χαβ ε λουκ ατ δε λινκ προβάιτετ) :Ρ

Chocolat said...

Για τη Μαλτέζα είπαμε: pitty votes

Εμάς δεν μας ελυπήθηκε κανένας, παρόλο που εμφανιστήκαμε μικροί και ξυπόλυτοι!!

Πάω να δω το κλιπ της Αλβανίας

nic said...

σήμερα σε εθκιάβασα τζι ενόμιζα επερίγραφες τα εψεσινά! ΔΕΝ ΕΠΠΕΣΕΣ ΕΞΩ ΛΕΜΕ! (εκτός που τις τηλεφωνικές ψήφους, φέτος είπαν "ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ")

Ο Σάκης ήταν ό,τι καλλύττερο είσιεν η γιουροβίζιον εψές (χωρίς το τραγούδι τζαι τα χορευτικά του)

Αν δεν έρτει η γιουροβίζιον στην Κύπρο, κάθε χρόνο τα ίδια θα θωρούμεν!!!!

ΤΕΛΛΟΣ!

ρίτσα said...

ma giati pity votes gia thn malteza?

αφού η φωνή της εν καλή, επειδή οι άλλοι δηλαδή εξηάσαν ότι υποτίθεται ότι εν διαγωνισμός τραγουδιού τζιαι νομίζουν εν τσίρκο;

για το νικόλα έσιεις δίκαιο. το τραγούδι άρεσεν μου, αλλά η κορούα έκαμνε παραφωνίες

εμένα ούτε ο σάκης μου αρέσκει ούτε το τραγούδι του

ο νορβηγός που εν λευκορώσσος φαίνεται νάκκον cocky αλλά εν καλό

Anonymous said...

lol sto "are you ready" (Korn)!

Anonymous said...

Χαχααα πολυ καλο κειμενο, γεματο αληθειες!
Καθε χρονο παρακολουθουμε τα ιδια και τα ιδια..μ'εκανες και γελασα:D