»

Monday, March 31, 2008

Τα Σημεία των Σφαιρών: Λυδρατικό

  • Τι να πω για τη λειψυδρία και τις περικοπές και τους εκάστοτε Υπουργούς που ποιούν τη νήσσαν και κανείς δεν φταίει για το υδατικό και κανείς δεν (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ! πε αλλόνα) παραιτείται και τους Κυπραίους που γεμίζουν τις πισίνες τους με πόσιμο νερό; Απλώς με το φτωχό μυαλό μου, διερωτώμαι πώς γίνεται ένα νησί-σπόρος να έχει πρόβλημα νερού. Μάλλον, διερωτώμαι γιατί δεν τους πιάννει κανένας που το γιακκά να τους σούσει καλά καλά πέρκι ταράξει ο νους τους που πας το πράμαν τους τζιαι την πούγκα τους τζιαι πάει τζιαι πούποτε αλλού. Εν χάριν της κουβέντας που το είπα.

  • Για, δε, τη διάνοιξη της οδού Λήδρας; Δεν είχα ποτέ σκοπό να το σχολιάσω - νόμιζα ότι θα είναι yet another οδόφραγμα με τα τόσα δεδηλωμένα κακά (βλ. κκιλιντζιρκό από και προς κ.ά.) που έχει να επιφέρει. Έκανα λάθος. Τώρα που κατάλαβα ότι πρόκειται για τη Συνολική Διευθέτηση του Κυπριακού, που λαλεί και ο Κόφι (εξ ου και οι τυμπανοκρουσίες και τα πυροτεχνήματα), θα φροντίσω να μάθω πότε θα εκτυλιχθούν σκηνές αρχαίας κωμωδίας να πάμε να πανηγυρίσουμε. Με την Πραξού και τη Βαλού πρώτο τραπέζι πίστα! Me gustas.

  • Θέλετε να πείτε, οι Democrats United τραγουδούν τη δική μου την πατρίδα που έχει μοιραστεί στα δυο, μόνο και μόνο επειδή την έγραψε αδέρφι;

  • Αρέσκει μου η φωτογραφία με τη λεζάντα που έχει καθημερινά ο Φιλελεύθερος στο "Εν ολίγοις". Πάντα εύστοχη, έχει πλάκα.

  • Βρέχει!

  • (ώσπου να το γράψω εσταμάτησε)

1 comments:

thalassamov said...

Άψογα τα θέτεις όχι σαν εμένα που έγραψα ένα σεντόνι.
ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ!!!!

Πάντως το άνοιγμα της Λήδρας έχει πόσα χρόνια που το περιμέναμε...Δεν θυμάσαι τη γέφυρα με τα χαλιά και τις λάμπες που έκτισε ο Ταλλάτ;
αχ αχ α

Ένα γερό χέρι ξύλο θέλουν όλοι τους!
Και για το νερό και για όλα!