»

Friday, February 29, 2008

Ιnstallation of the Companion with tzatziki

Μεχμέτ Αλί Ταλάτ - σε δηλώσεις του στον Τ/κ Τύπο για το περιουσιακό:
Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, ''δεν μπορείς να ξεσπιτώσεις άτομο που για 34 χρόνια κατοικεί σε ένα σπίτι''.

Μόνο εγώ έπαθα βραχυκύκλωμα αποριών;!;! Τον καιρό που ξεσπιτώνατε εσείς, εμετρήσετε πόσα χρόνια εκατοικούσαν μέσα οι ανθρώποι;;! Μάνα μου το ρε το Διεθνές Δίκαιο ρε... Εδημιουργήσετέ του υπαρξιακά.

Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας - από την ομιλία του στην τελετή εγκατάστασής του στη Βουλή:

Υποστηρίζουμε με συνέπεια την πολιτική ισότητα των δύο κοινοτήτων, στο πλαίσιο της ομοσπονδίας, όπως αυτή καθορίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Πολιτική ισότητα. Το 80% να θέλει να εξισωθεί με το 20%, δεν το χωρεί ο νους μου.

[...] η αποκατάσταση των δικαιωμάτων των Τουρκοκυπρίων δεν είναι δυνατό να λάβει χώρα σε βάρος των δικαιωμάτων των Ελληνοκυπρίων, των Μαρωνιτών, των Αρμένιων και των Λατίνων συμπατριωτών μας. Κάτι τέτοιο θα έκανε τη λύση του Κυπριακού θνησιγενή από τα γεννοφάσκια της.


Ορθώς ελάλησας. Εννά σε δω.

Ο στόχος της προεδρίας μας είναι να πετύχουμε λύση δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική που να τερματίζει την κατοχή και τον εποικισμό. Λύση που να αποκαθιστά την κυριαρχία, την ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα και την ενότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας και να αποκλείει τα όποια δικαιώματα στρατιωτικής επέμβασης στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας μας από ξένες δυνάμεις.
(μέρος αυτών και στον όρκο που έδωσε ως νέος Πρόεδρος)


Θα αναμένω εναγωνίως.

Το κλειδί της λύσης βρίσκεται στα χέρια της Άγκυρας. Είναι η Τουρκία που πρέπει να αποφασίσει να συνεργαστεί για τη λύση.

Θωρώ καλά; Ε καλό γιατί επρήshεστουν τόσον τζιαιρόν να δείτε τον Ταλάτ τζιαι να δείτε τον Ταλάτ τζιαι ο Τάσσος εν δέχεται να δει τον Ταλάτ;!!
Τταλαττούρκα!!!

6 comments:

Anonymous said...

Tο Veto της Κύπρου στην Ε.Ε. χωρεί το ο νους σου;

Sike said...

Βεβαίως τζιαι χωρεί το! (εκαταλάβα την ερώτηση;)
Αντίθετα με το τι που μόνοι μας πάμε χαντωδώς και βλακωδώς τζαι λαλούμε, τα βέτα εν χρησιμοποιήσιμα που ούλλους τους κατέχοντες αυτά τζιαι όι (άκουσον, άκουσον) μόνο για τους "μεγάλους".

Anonymous said...

Efires me pale re, eisai leventis. AXIOOOOOOOOOOOOOS

Anonymous said...

E ennen kairos valeis allo kanena post etsi periehomenou? Coz san na tze arkepses na m tempeliazeis?

Sike said...

LOL re klamene mou :D
Tora na dw pws na se kanonisw... heheh
Btw, "leventissa" :P

Anonymous said...

Oust ponna me peis klamenon. Allo to ena, allo to allon, a, oi na m fkalete tze to onoma.
OK ka leventissa, my apologies. Tze POU etheles na to xero? Entze vallo sas shierin poukato na do AN eisasten m or f, sior.
Ate grapse tze tpt, coz toutoi oi temperhanaes p sinithos thkiavazo tze poskolioumaitsaz (e.g. foukou, firfiris) nomizo etakkosan ta edo kai merikes meres.