»

Wednesday, June 11, 2014

The Wrath of GodΧαίρομαι που άρχισα επιτέλους να αλλάσσω. 

Τις προάλλες εσυνεβήκαν δύο επεισόδια, στο ένα αντίδρασα όπως πραγματικά έθελα, στο άλλο ηττήθηκα. Αλλά τουλάχιστον έχω μια νίκη. Προηγουμένως είχα μόνο ήττες. 

Οι νίκες τζιαι οι ήττες που λαλώ εν τζι εν εις βάρος κανενός, μόνο του εαυτού μου. Νίκη για μένα εν όταν συμπεριφέρομαι όπως θέλω (εφόσον δεν βλάφτω κανένα), αντί να κρύψω για να αποφύγουμεν την οργή/παρεξήγηση/κλαμούρισμα κάποιου. Ήττα εν όταν κρύψω για να αποφύγουμεν την οργή/παρεξήγηση/κλαμούρισμα κάποιου. 

Ε, πολλήν ήτταν η φίλη σας τελευταίως. Την τελευταίαν 20ετία δηλαδή. Μεν μιλήσεις τζι εννά κλαμουριστεί, μεν απαντήσεις τζι εννα νευριάσει, μεν σχολιάσεις τζι εννα παρεξηγηθεί... Εκατάντησα να είμαι ο πιο βαρετός, ανιαρός, αδιάφορος, ανούσιος, αμίλητος, άοσμος, ρίφι τύπος της παρέας, επειδή ο ένας εν θυμωθκιάρης τζιαι μαθημένος να μιλά μόνο τζείνος, η άλλη εν αππωμένη τζιαι μαθημένη να ακούει μόνο "ναι μάνα μου", ο άλλος εν παρεξηγησιάρης τζιαι κουτσομπόλης τζιαι θα σου κάμει βουντού, ο άλλος εν κλαμούρης τζι έθθα τζοιμάται 3 μέρες, ο άλλος έshει την καρδίαν του σαμπώς τζι εμείς εν έχουμεν καρδίαν, ο άλλος παρολλίο να πεθάνει μια φορά πριν χρόνια, ο άλλος έπιαε φτείρες τζι ο άλλος ζάβαλλι μου.


Τις προάλλες, λοιπόν, διατελούσα ελαφρώς αλληθωρισμένη. Με τούτα και με κείνα, εν είχα την άπειρην μου υπομονή και πραότητα που έχω συνήθως, έτσι όταν εμφανίστηκεν ομπρός μου η προαναφερθείσα αππωμένη να μου την πει δημοσίως για ένα θέμα που αστρονόμησε που τον κώλο της, ήρθεν αντιμέτωπη με την Οργήν του Θεού. Τουτέστιν, εκατέβασα τα γυαλιά ηλίου μου για βλεπόμαστε στα μάθκια, τζιαι ερώτησα την προειδοποιητικά "τωρά σοβαρομιλάς;". 


ΠΑΝΤΑ κάμνω τούντην προειδοποιητική ερώτηση, μπας τζιαι αστειεύκει ο άλλος τζι εγώ μπω άδικα και ρεζίλικα σε αντιπαράθεση. Για να ξέρω πώς να συνεχίσω δηλαδή. Btw τούτο που μόνο του ήταν επανάσταση που μένα. Είπεν μου σοβαρομιλά τζιαι συνέχισεν την αστρονομία της - επιδεικτικά, δασκαλίστικα, ξεροσταλιάζοντας για το χειροκρότημα των άλλων. 

Άρχισα να απαντώ (ουάου δεν ξανάγινε). Τζιαι να απαντώ. Τζιαι τα γυαλιά μου ναν τέλεια εφκαρμένα τωρά. Άρκεψεν να σταυροκοπιέται τζιαι να επικαλείται το έλεος του Κυρίου, τάχα χάννω τζιαι είμαι παρανοΐκή τζι επαρεξήγησα την ενώ τζείνη αστειεύκετουν, τζι εσυνέχισεν να σταυροκοπιέται επιδεικτικά τζιαι να εκκενώνει το χώρο τάχα χάννω τζι εν κολλητικό. 


θ_θ

Sigh. 

Εν λέω ότι εχάρηκα το όλο συμβάν, αλλά χαίρομαι προκαταβολικά που εννά σκεφτεί διπλά πριν μου ξαναπευθύνει το λόγο. 

Την ήττα μου όπως έπαθα την πριν που το πιο πάνω επεισόδιο. Έθθα μπω σε λεπτομέρειες γιατί βαρκ τζιαι λυπ να το ξανασκεφτώ, αλλά η κεντρική ιδέα εν ότι εχειρίστηκα με τρόπο που εν ήθελα τον Άθρωπ μου επειδή ήταν τούτη η αππωμένη δίπλα σαν τον Κριτή τζιαι ένιωθα ότι πρέπει να της αποδείξω κάτι περί των parenting skills μου. Το αποτέλεσμα ήταν να χαλαστεί αχρείαστα ο άθρωπ τζιαι να συμπεραίνει τζείνη ότι ο άθρωπ μου έshει θέμα με τα νεύρα του. Ενώ υπήρχε μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΗ λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο άθρωπ, τζι εγώ δεν την έκαμνα για να δείξω τι; Της JUDGMENTALAS ότι είμαι σταθερή στην αρχική μου θέση; 

Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. 

Μετά που τούτο, μόνο αποελ νίκες. 

Έχω το. Εν αόρατη πλέον για μένα, έθθα ξαναζήσω στην σκιά της.

RAAAAAAARRRRR!!!


Ακούστηκεν πολλά group therapy κουβέντα τούτη, όι πως ξέρω δηλαδή. 

Αυτά. 

Είμαι πολλά χαρούμενη που εννά απαντώ επιτέλους. Σάννα ανοίξαν οι τηλεφωνικές γραμμές τζιαι μπορώ να ψηφίζω. Life is gonna be good. Εκατάλαβα το ότι το 2014 θα είναι η χρονιά μου όταν πριν καιρό κατάφερα να διπλώσω φίττετ διπλό σεντόνι μόνη μου...
11 comments:

Neraida said...

Wow I am proud of you babe!

Τελευταία ούλλον ηττοπαθής τζιαι ενοχικούς ( έσιει έτσι λέξη; ) ακούω. Εν πολλές οι φορές που σκέφτηκα "Νεράιδα που σας χρειάζεται!".

Φτάνει που έγινε η αρχή!
Και μετά θα σου βγαίνει πιο φυσικά!

Μόνον νίκες τέκνον μου!

Κολόνα said...

Ποσο βαρκ αυτους που τσουνιαζονται με το τιποτε.

Anonymous said...

Μόνο νίκες Σαικούδιν μου, μόνο νίκες, χχχ, ώστους που πάνω

Anonymous said...

Συγγνώμη κοπελλιά-βιολί, αλλά με έτσι nickname, έν έπρεπε που τζαιρό να απαντάς τους άλλους?

Νόου μέρσυ Sike, νόου μέρσυ.

Mana said...

οποιος σιωπά θάφκουν τον ζωντανό ελάλε η γιαγιά μου. τζαι παίζει να έσσει δίκαιο.

Mademoiselle Hyde said...

Εν εκατάλαβα... Έννα σπάζω εγώ για να μεν τσουνιαστεί ο άλλος;;; Ας τσουνιαστεί... Χεσ%@#%&*. Μόνο Αποέλ & Νίκες Sike μου!!

Invictus said...

Πούντην Αχάπαρην να σου δώκει ντουζ πουά; :D

Όι ντούsh με βούλλες ολάν! 12 πόντους εννοώ...

Sike said...

Panic, το nickname έχει πολύ βαθειές διακλαδώσεις, μη αντιληπτές στο ανυποψίαστο γυμνό μάτι :D Δηλαδή τζείνοι που απαντούν αδίστακτα εν οι νορμάλ μας;

Μάνα, παίζει παίζει! Όπως τζιαι το "απ' αντράπην, αγκαστρώθην" που λαλεί η δική μου, ελαφρώς άσχετο αλλά και σχετικό.

θενξ ωλλ :)

Sike said...

α, τζιαι το κοπελλιά-βιολί εννά το σκεφτώ ακόμα λλίο πριν παραδεχτώ ότι εν το έπιασα....

thedude said...

Τωρά που εν τζιαι το Μουντιάλ, ξέρε ότι συνήθως με μια νίκη τζιαι μιαν ισοπαλία περνάς στην επόμενη φάση. Οπόταν κανόνισε να μεν χάσεις την επόμενη φορά. Εν να παίξω στοίσιημα ότι εν να δέρεις, πέρκει φκάλω τζι εγώ τα σπασμένα που το μουντιάλ...

Π.Σ. Ο Μάρκο Αουρέλιο που παίζει στον Εθνικό Άχνας εν ανιψιός τζίνου που έβαλες λαλείς?

SteepedinLove said...

I found you by clicking "Next Blog". The only thing I can read is the English quote on others' opinions, and OUCH! ~in a good way~