»

Friday, February 14, 2014

Σαν σήμερα


Έshει ένα χριστουγεννιάτικο επεισόδιο ο Mr Bean που στέλλει κάρτες του εαυτού του τζιαι άμα μπαίνει σπίτι τζιαι βρίσκει τες εκπλήσσεται; Τούντο πράμα έτυχε μου στη δευτέρα γυμνασίου, σαν σήμερα.

Με την κολλητή μου τότε, εξέραμε ότι η σημερινή μέρα ήταν μέρα συλλογής και επίδειξης καρτών (από επίδοξους μνηστήρες στο σχολείο), και ότι the more the merrier. Η φίλη μου όμως ήταν cheerleader καταστάσεις, οπότε ΣΙΟΥΡΑ θα ελάμβανεν κάρτες. Εγώ η totally uncool επαίζουμουν. Έτσι εσκεφτήκαμε να γράψουμε κάρτες στους εαυτούς μας, ώστε να έχουμε να παραλάβουμε έστω που μιαν τζιαι "να μεν γινούμε ρεζίλι".

Έγραψα της εγώ μιαν, έγραψεν μου τζιαι τζείνη εμένα. Στο σχολείο στις 14 του μήνα, θα εβρεθούμασταν το διάλειμμα τζιαι θα επαραδίδαμεν η μια της άλλης την κάρτα της, και καλά ότι μας την έδωσε κάποιος να την πάρουμε.

Ε λοιπόν, εκπλήσσει με μέχρι σήμερα το πόσο εχάρηκα όταν είδα τη φίλη μου να έρκεται ανεμίζοντας μιαν κάρτα. Άνοιξα την με ανυπομονησία να δω τζιόλας τι λαλεί. θ_θ

Επειδή εγώ τότε "αγαπούσα" ένα Παναγιώτη, υπέγραψα την κάρτα μου με κάτι που έμοιαζε με Π. Προφανώς έμοιαζε παραπάνω με Λ γιατί μια άλλη φίλη που είδεν την κάρτα, εδιερωτάτουν αν ήταν ο Λεωνίδας (ένας πιο uncool  που μένα) τζιαι για να μεν υποτιμηθεί η αξία της κάρτας μου εγώ επέμενα ότι εν ήταν Λ, αλλά Π. Προφανώς ήταν ΠΟΛΛΑ "Λ" γιατί θυμούμαι την φίλη που είδε λλίο καχύποπτα την επιμονή μου ότι εν κάτι άλλο, τζιαι έπρεπε να κρύψω για να μεν προδοθώ.

Σε άλλα νέα, σήμερα είδα έξω που ένα ανθοπωλείο ένα πανό που ελάλεν "ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ".

θ_θυ.γ. τωρά έβαλα τον τίτλο τζιαι εσυνειδητοποίησα ότι επεράσαν 20 ΧΡΟΝΙΑ!! 20! ΕΙΚΟΣΙ! ΕΙΚΟΣΙ!


(   (  ( (( ΕΙΚΟΣΙ )) )  )   )

6 comments:

Lucrezia Borgia said...

καλάν ντε. είκοσι. το παμε. εν τζιαι εφάαν σε τα γρόνια. έσσιεις μαλακοΒαλεντίνους να περάσεις κόμα.

κανένα φκιορούδι εν έπαιζε τότε;;; μόνο κάρτεςςς;;

αααχχχ η εφηβεία...καλές εποχές. πελλαρίσσιμες.

TwistedTool said...

Ξεχωρίζει την ημέρα του Βαλεντίνου όποιος εν πάει σε ανθοπωλεία, έτσι για να το ξεκαθαρίζουμεν!

Τι σου έγραφες στην κάρτα; Ήθελες σε πολλά; :D

Υ.Γ.: Εξαναείπα σου πόσο μου αρέσκει το θ_θ ; Νομίζω εμάχουμουν να αφήκω σχόλιο στην ανάρτηση που το "παρουσίασες" αλλά εν τα κατάφερνα.. θ.θ

Anonymous said...

χαχαχαχ έκαμα τζιαι εγώ κάτι παρόμοιο. Αλλά όχι σε συνεργασία με άλλον, όχι, όχι έκαμα το έγκλημα μόνη μου. Έστειλα κάρτες (πληθυντικός)του εαυτού μου τζιαι εχαριεντίζουμουν ότι εθέλαν με.

Μιαν άλλη χρονιά που έπιασα που τα αλήθκεια κάρτα ήμουν σίουρη ότι κάποιος έκαμνε μου πλάκα. Τελικά είχε ένα παιδί που ήταν κουλ και ήθελε με. Τζιαι επίστευκα ότι επερίπαιζε μ,ε. ήταν σιοκ για εμένα τζείνη την εποχή που 'ημουν τέλεια παλαβούδιν. Τελικά μάνα μου τον όντως ήθελεν με αλλά α[ποφάσισα ότι εν εμπορούσα να δεσμευτώ imish. Τελικά που τζείνη την μέρα ήταν η άνοδος μου προς τη ψωνίαση χαχαχα

Grouta Kleistologiou said...

)))Αλοπως εν το ειχα σκεφτει!(((

Μα αδε τι επηεν τζι εκαμε το ατομο τςτςτς

kaisi said...

Χαχα θυμούμε τες κάρτες στο σχολείο! Μα δε ίνταμπου έκοψεν ο νους σας!

Anonymous said...

Ήταν της Που-Λούς η μέρα.

'Αγιος Βαλεντίνος: Καταστρέφοντας φιλίες από το 1990 και ένθεν