»

Friday, June 24, 2011

Tequila sunrise bla' sharrah

Έshει πάνω που μήνα που we've been sporting infected eyes. Tην αρχή έκανε ο άθρωπ τζιαι δεν ελάλεν να του περάσει γιατί βασικά εν εκάθετουν να του βάλουμε σταγόνες, άκουεν μας το χωρκό. Ο χάσπας έθελεν να πηαίννουμεν κάθε μέρα τζιαι σε άλλον γιατρό γιατί "εν του περνά". "Ρε γιε μου, αφού εν του βάλλουμε καλά τες σταγόνες του, ίνταλος εννα του περάσει; Πόμεινε".

Γενικώς, ο χάσπας έshει κάτι με τους γιατρούς, μιαν αμφισβήτηση, ένα κάτι, ένηξέρω - η στάνταρ και αναλλοίωτη κουβέντα του εις τους αιώνας είναι "μα εν καλός τούτος ο γιατρός οξά εν κανένας ανάφεντος;". Θέλει γιατρειάν με το που φκαίνει έξω που το ιατρείο. Αν δεν θεραπευτεί επιτόπου, εν ανάφεντος ο γιατρός.

Εξ ου και ο άθρωπ επήεν σε 3 διαφορετικούς οφθαλμίατρους που 2-3 φορές στον καθένα, τζιαι ο καθένας εδίαν μας διαφορετικές σταγόνες. Για 2 μέρες έβαλλεν τες σταγόνες του γιατρού Α, μετά έβαλλεν τες σταγόνες του γιατρού Β, του Γ εν τες έβαλεν γιατί εκρίθηκεν ανάφεντος, μετά ξανά Α  και γενικώς χέσε within. Το αθρωπούι μου, στο μεταξύ, ήταν για κλάματα...

Ε, πόσην πάλη με τες σταγόνες τζιαι τα μολυσμένα τα μμάθκια; Εκόλλησεν τζι ο χάσπας. Εγώ ήταν να μείνω απαθής; Εκόλλησα τζι εγώ. Εν μας εκάνεν, έπιαν τον άθρωπ μια απέραντη αγάπη προς όλους μας τζιαι έρκετουν τζιαι έτριφεν την φάτσα του μες τη δική μας όπως το καττί. Θκιώχνεις τον άμα σου κάμνει έτσι; Shέζεις. Κάθεσαι τζιαμέ τζιαι κολλάς. Παραμερίζεις τον λλίο με τρόπο άμα πάει να το κάμει του Ούτποτ, αλλά πάλε. Έτσι επήεν τζι ο Ούτποτ τέλεια θύμα. Θύμαν αδερφικής αγάπης.

Εβρυκολακιάσαμεν οικογενειακώς. Είshεν ο καθένας μας την προσωπική του συλλογή από σταγόνες όπως τους γέρους, επειδή "άλλες διούμε στα μωρά τζιαι άλλες στους μεγάλους" τζιαι "άλλες διούμε αναλόγως κατάστασης". Ο άθρωπ ευτυχώς τωρά εν τέλεια καλά, ο Ούτποτ τζι εγώ σάζουμεν, ο Mad-Eye Moody παιδεύκεται ακόμα (αφού κάμνει συνταγές δικές του, παρετά τη μια σταγόνα γιατί "εν του κάμνει τίποτε", αρκέφκει την άλλη "γιατί κρούζει τζιαι καταλάβεις ότι κάμνει δουλειά", ξαπολά την άλλη γιατί εν του ανάφεντου γιατρού κτλ).

Κάπου ήταν να καταλήξω τζι εξήασα.

Τέσπα, κάτι ασχέτικο: ο Ούτποτ, άλλως Ulu (από το "(γ)ουλουνάκι"), εν ανύπαρκτος. Εν έshει έτσι πλάσμα. Εν οφθαλμαπάτη αλόπως...

Α, αθθυμήθηκα. Είμαι κάτσαρο. Εν κανεί που εγαριλλώθηκα τζιαι κυκλοφορώ με τα γυαλιά, το σώμα μου άρκεψε να παίρνει ένα επικίνδυνα cypriotic αναγεννησιακό αχλαδόσχημα, με βυζιά κάτω που τες μασχάλες, σκεμπέ, τζιαι ζάμπες πιθκιαύλια που αλληλοϊγκώνουνται μόνο σε ένα μικρό σημείο κάτω που το land down under, όσσον για να τρίφουνται μεταξύ τους τζιαι να εκκεντρίζουμαι μες τον λάλλαρο.

Ανίκανη να δεσμευτώ σε όποιο πρόγραμμα γυμναστικής/κολυμπιού/περπατήματος/άθλησης γαρ, επήα τζι εγόρασα ένα χούλα χουπ μωρό μου χούλα χουπ που το Jumbo, τάχα να ξεκλέφκω 5-10 λεπτά ποτζεί ποδά τζιαι να λικνίζω τους κοιλιακούς μου. Θκυο ππαλιές, μιαν ομορκιάν. Εφαντάζουμουν με τζιαι ταυτόχρονα εφαντάζουμουν τζιαι τι πλάκα θα επάθαινεν ο χάσπας που θα εθώρεν με τι άνεση, τι χάρη, τι μεγαλοπρέπεια χειρίζομαι το στεφάνι με όλους τους μυες της κορμάρας μου. Εφαντάζουμουν το να αρκέφκει να γυρίζει στο μπράτσο μου, να το παίρνω πάνω να το παίζω στα δάκτυλα, να κατεβαίνει κάτω να γυρίζει στο λαιμό (τζιαι να έχω φάτσα συγχρονισμένης κολύμβησης), από εκεί στο στήθος και από εκεί στη μέση όπου θα γυρίζει μόνο του ενώ εγώ κάμνω διάλειμμα, και μετά προχωράμε με τα πόδια και φτού ξανάπαρκής.

Το λοιπόν, για που είμαι τέλεια κάτσαρο, για που είμαι τέλεια κάτσαρο. Καλάν, στο δημοτικό ίνταλος το εσύρναμεν πάνω τζιαι εγύριζεν μόνον του shίλιες ώρες;;; Τωρά για να δώκει ένα γυρό έπρεπε να στείλω τον κώλο μου ποτζεί τζιαι να μείνω εγώ ποδά να βαστώ τα shέρκα μου να μεν φύουν. Εγύρισεν μου. Εποφκάρτηκα να κάμω 2 γυρούς. Έδωκα το του αθρωπουθκιού να παίζει.

Μετά έπιασα σχοινάκι.
Περιμένω να σταματήσετε να γελάτε.
Ου άτε εν σας λαλώ.

16 comments:

she demon said...

sorry alla efirtika pou ta gelia, epesa kato pou tin karekla, sxedon, but not quite. mana mou re to anthrop tze akoma pio mana mou to outpot.toso plasmatouin na tze na eshi infection? mana mou to reeeeeeeee...en krima ta gerima. oufou. elpizo na isaste kala oloi tze na men xanakollisete etsi pellares. tze esi kanei pellares. love your body. esto kai axladosxima. ethela polla na exo tze egio zampes pithkiaulia. really.

Rania said...

χαχαχα...μα ίνταλως να μεν γελούμε?!!

περαστικά με το eye infection..εν αρκετά unpleasant γιατί εν πάνω στην φάτσα σου αλλά εννά περάσει!

θέλω και εγώ χούλα-χούπ!!

Anonymous said...

κόπιασε zumba να επανέλθει το σώμα σου ;-) και γω 2 φορές επήα μέχρι στιγμής,αλλά πίστεψεμε δεν έχει λάθος..απίστευτη γυμναστική και χορέυκεις θέμα..
να κάμνεις του χάσπα την shakira..

Μαρία

postbabylon said...

sinfwnw me thn poupanw mou! zumba!

kata ta alla LOL oi gia tes gimnastikes alla gia to "alopos en ofthalmapati":-D

Prasinada said...

Χαχαχαχ!! Αν θέλεις ερκούμαστε τζαι εμείς να παιξούμε ούλλες "Λάστιχο" όπως στο δημοτικό!! :)

Τζαι πε του χάσμπαντ αν θέλει βοηθό στα πειράματα έρκουμε γιατι σαν να έν εκαμε καλά τα "κοντρολ εξπέριμεντς" τζαι εν μπορούμε να φκάλουμε συμπέρασμα. Να του στείλω τζαι κανένα τετράδιο εργαστηρίου να πιάνει σημειώσεις;;

μις πσαροκόκαλο said...

ΡΕ! τι ειναι κατσαρο και τι πιθκιαυλι?!
οχι τιποτε αλλο, αλλα να εχω πληρη εικονα των γεγονοτων!

SKonte said...

gelasa kai go stin triti paragrafo apo to telos. mallon ta parales. seltory

evroskarseras said...

ακόμα κλαίω που το γέλιο.

Sike said...

she, κατά τ'άλλα "love your body"! :P

rania :]

maria kai post, εποφκάρτηκα μόνο που είδα βίντεο! μα θέλετε να με πεθάνετε ολάν; είμαι κρίμαν σιόρ! 133 τάουλλοτ τζιαι 48 άπλοτ! (οκ, τούτο εν που άλλο επεισόδιο)

ετσι που περιέργεια, μαρία, πού κάμνουν στην κύπρο; εννοείται ότι αν το επιχειρήσω ποττέ θα είναι από το privacy of my own home... άμα λείπουν ούλλοι.

πρασινάδα, στο τζιάμπο που επήα για σχοινάκι είχε και λάστιχα!! found it so sad, εν πράμαν το λάστιχο να το γοράζεις έτοιμο σιόρ; πιάε που τη ζάκο ένα κομμάτι τζιαι δήστο τζιαι κανεί!!

μις ψαρ, κάτσαρο?! τζείνο που σύρνουν μες το τζάκι - τι να σου πω τωρά!? πιθκιαύλι εν η φλογέρα/αυλός ο χωριάτικος που παίζουν οι βοσκοί. Πιθκιαυλοζάμπης το παράγωγο.

σκόντε, ερμ, "seltory"? έπρεπε να το πιάσω; ούφφου :ζ

evropoulle, εκατάλαβες ότι εθέρισα τη φλορέντζα με το σχοινάκι έννε;

Leni said...

Έλιωσα με το Ulu

Anonymous said...

έγω πάω στη έγκωμη,πίσω που το mall..η κοπέλα που μας κάμνει ε πάρα πάρα πολλά καλή..δεν έχει ούτε πολλές κοπέλες,είναι κάθε δευτέρα..και γω ντρεπόμουν στην αρχή να σου πω την αλήθεια,αλλά τώρα που επία,πίστεψεμε κάμια εν ασχολέιται μαζί σου,είσαι προσηλόμενη στο τι να κάμεις,φέυκει σου και η ένταση και τα νέυρα και πραγματικά γυμνάζεσαι.

Μαρία

Πρασινάδα said...

ωωω που τζαιρός που επίαινα με την γιαγιά μου Ζακο για να πιάμε λάστιχο....το λάστιχο εν το μόνο "αθλημα" στο οποιο ήμουν καλή. Ελπιζω το λάστιχο να ξαναέρτει στην μόδα...παντως αν αρκέψεις πε μου, είμαι μέσα!

sstamoul said...

χαχαχαχα
όταν σταματήσω να γελάω, θα πάω κι εγώ να πάρα χούλα χουπ, μου άνοιξες την όρεξη (για κοιλιακούς)!

Eólica said...

Ήθελα να δω τη φάτσα της πωλήτριας στο jumbo!

Mana said...

εν γίνεται. μέσα στο πρόγραμμα σήμερα είναι να περάσω από το Jumbo να αγοράσω σχοινάκι και χούλα χουπ. όπως καταλαβαίνεις με τη γυμναστική έκοψα κάθε σχέση.

Neerie said...

ήταν να σου πω να έρτω να παίξουμε χούλαχουπ αλλά εχτές έφυεν η μέση μου, κόμα γυρέφκω την

τάχα κάμνει για κοιλιακούς?

χμχ

πάντως ούτε στο δημοτικό εν τα εκατάφερνα