»

Wednesday, November 18, 2009

NOOO, not another Λεχώνα Παρέτα post!!!

Εθήλασα και ενανούρισα το πάπλωμα, έκαμα πατ-πατ του χάσπα, σχεδόν εξησκάτισα τον και έφτιαξα σεντονοαερογέφυρα μεταξύ του κρεβατιού μας και του κρεβατιού του μωρού. Τζοιμούμαι με τα γυαλιά και με τα πόδια να πατούν στο πάτωμα (έμο έτοιμη αν κατσιαρίσει το αθρωπούι). Κάθομαι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, δίπλα στο κκάρσιτ, τζιαι νιώθω όπως τες κοτζιάκαρες που κάθουνται πλαγίως πας το γάρο πίσω που τον άντρα (the things I do for you, lil man!).

Tο όνομα που επιλέξαμε για το αθρωπούι δεν του πάει. Κατ' ακρίβεια, δεν του πάει κανένα όνομα εκτός από Ασλωπούι, Πουλέκκι, Ττλουμπουλός, Ολοττλόγγυλος, Πανέμολφος, Κίτσος (don't ask), Κιτσούλης, Κιτσάκος, Παχουμίου, Υπέλοχος, Απίσανος, Φοελός.

Καλά, στο πέιπι ττολκ δίνω λέττα (ρέστα). Χλωμό να μάσει το ασλωπούι μου να μιλά σωττά. Μεν πω σας ότι μιλώ και σε άλλους έτσι. Μόνο με το "άγγγου" έχουμε λίγο θέμα: βασικά, λαλώ του το μόνο άμα είμαστε μόνοι μας γιατί θεωρώ το ρεζίλι - αν και πιστέυω ότι θα το πει τον καιρό που το λέμε όλοι (όταν γίνουμε 30 και αποκτήσουμε δικά μας μωρά).

Με το ασλωπούι τσεκινήσαμε ζειλά ζειλά τες βόλτες, αλλά τον πελισσότελο καιλό είματτε ππίτι και ακούμε Love Ladio. Εμάσαμεν τα τλαούσκια ούλλα πότσω. Μιλούμε κυκλοφορεί φοβερός στίχος άουτ δέαρ: "τώρα χαμογελώ, τώρα χαμογελάω", "μη ρωτάς πώς τα περνάω, μη ρωτάς πως τα περνώ" :ζ

On a different note, θηλασμός sucks στο ότι πρέπει να μπλοκκάρω τυχόντα αρνητικά συναισθήματα που το σύστημά μου για να μεν διεισδύσουν μες το γάλα τζιαι να τα πιει το μωρό τζιαι να κλαίει. It, therefore, sucks to have them hurt in the most unthinkable way. Να σου λαλεί ο άλλος ξέρωγωτί, τζι εσύ να κάμνεις Ομμμ, Οοομμμ, ΟΜΜ ΕΙΠΑ! σε μια προσπάθεια να μεν αναστατωθείς/πληγωθείς.

Tέσπα.

Είχα τζι άλλα να γράψω αλλά εξήασα τα.

A, τζιαι... σόρρυν α; Αλλά εν έshει πιο όμορφο μωρό *grin*

13 comments:

ρίτσα said...

ωωωω (μάνα μου ρε)

μα έσιει τζια ρόν που σε καρτερώ.

φαντάζουμαι σε σαν eμο (έτοιμη) τωρά με τα μάθκια μαυρισμένα τζιαι τα μαλλιά να κρέμμουνται μες τα μούτρα σου γιατί ένεσιεις χρόνο να τα ρίξεις πίσω

γουτσου γουτσου γουτσου γου (εμπλουτίζω το καθημερινό σου λεξιλόγιο)

thalassamov said...

:)))))))))))))))))))))))))))))))))
ένα πράμα λαλώ σας...
Άάάάάάάαααααααααααααααγγγγγου shαsh(σας)!

Alice World said...

ΧΑΖΟΜΑΜΑ με τα όλα της!!!!

Leni said...

Φίλη, αν και απεχθάνομαι το μπέιπι τολκ, ένα μεγάλο ρισπέκτ στα ονόματα του αθρωπούη :))))

Ktino said...

χεχχεχεχε εεεεε χεχεχεχεχεχεχ εεεεε χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

Neerie said...

we hate baby talk αλλά είμαι σίουρη ότι εν σου φκαίννει να του μιλάς μεγαλίστικα έννεν;

(τζι εγώ ενόμιζα ελάλεν "τώρα χαμογελώ τώρα χαμογελάω", τελικά λαλεί "τώρα λάμπω κι εγώ, τώρα χαμογελάω". προχτές το έμαθα.)

έγιανα. i want to see yous :/

Αχάπαρη said...

σαννα μεν συνάδουν τα λεχώνα posts με τα pre giving birth posts? :) επερίμενα αντί για γάλα να του διας σουμάδα ας πούμε τζιαι να του αναλύεις τες επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην κυπριακή βιομηχανία. baby talk πάντως εν το περίμενα που λόου σου :)

mnk said...

Χα-χα το μπέιμπι-τοκ δεν είναι τίποτα. Που να δεις σε λίγο που θα μπουσουλάς στα 4! Κι ο χάσπας που θα κάνει τ' αλογάκι!
:)

ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ said...

εισαι η μόνη μάνα μπλόκερ που ξέρω.....


όι ψέματα, ξέρω ακόμη μία

Sike said...

φλεγ, έshει τζι άλλες... τζι έshει τζιαι πατέρες κάμποσους... ίσως εν τες ξέρεις γιατί εν το κάμνουν τόσο θέμα όσο εγώ, χεχ χεχ

μνκ, όι τζιαι να μπουσουλώ στα 4!!! (?!!) Θα απλώννω χαμαί τζιαι θα μπουσουλά το μωρό που τη μια μου άκρη ως την άλλη. Έθθα χρειάζεται να ταράσσω.

αχάπαρη, γιατί εν συνάδουν κόρη; τάχα εν το είχα τζιαι τωρά έχω το; Πφτ :Ρ Α;πέμου, τάχα εν είχα το και τωλά έχω το;

νήρι, γουωτέβερ. Το άλλο πάντως λαλεί σίουρα "μην ρωτάς πώς τα περνώ, μη ρωτάς πώς τα περνάω" :ζ

κτηνό, at me or with me? μεχεχ χεχ

Λένη, έχω τζι άλλα, έχω τζι άλλα! Άγγγγελος, Α(γα)πούλλα Μικλοκκοπική, Απίττεττος, Βαλέλλα :D

Άλις, χαζοκηδεμόνας καλύτερα. Το "μάμα" εν το εμπέδωσα ακόμα, ούτε καν το χρησιμοποιώ για να μιλήσω για τον εαυτό μου στο τρίτο πρόσωπο... Μπρρρ... Α, τζιαι σόρρυ που μου μοιάζει α; Σόρρυ.

μωβ, μισούμε να μας τραβάτε τες βούτσιες μας... :]

ρίτς, αν ήμουν emo ήταν να θωρκούμαι παραπάνω...... ξηχάννω να νιφτώ. Νομίζω αν νιφτώ έθθα με αναγνωρίσει το αθρωπούι..

travelbug said...

να το χαίλεσαι τον υπέλοχο σου!:)συνέχισε να γράφεις! i love it!

Ιθάκη-man said...

ΠΑΝΕΜΟΛΦΟΣ, πανέμολφος!!! Αααααααα! Τέλειο!!!

ActionWoman said...

Μάνα μου λεεεεεεεεεεεε!!!!