»

Wednesday, October 28, 2009

Διαπίστωση τελευταίου τριμήνου

Εν έshει σαν το καθίσι μεθ' απολαβών.

Ούτε ξέρεις τι μέρα ένη, ούτε αν εν αργία, ούτε αν εν σαββατοκυρίακο, ούτε νώθεις, ούτε σε κόφτει.

10 comments:

postbabylon said...

hear, hear!

eimai tziai gw polla mesa. Alla ginetai tziai xwris egkymosini atziaphs sou?

Diasporos said...

Άσε τί λαλούν, άμα κάθεσαι τζιαι πλερώννουν σε πουπάνω εν ωραία, ούτε βαρκέσαι ούτε τίποτε. Τζιήνοι που βαρκούνται το καθήσι εν επειδή εν βαρετοί οι ίδιοι.

ρίτσα said...

everyday is saturday for sike people, get her

Anonymous said...

ekama sas papoutsia dwro alla en ta ides :(

Sike said...

postbabylon, γίνεται. Αν κάμνει ο άντρας σου μισθό τζιαι για τους θκυο σας :)

διασπορε, ορθώς ελάλησας. Αλόπως εννά επιδιώξω καμιάν καριέρα που το σπίτι... ψήνομαι άγρια τωρά *τεμπελόσκυλο*

*χέστηκα*

ρίτς, μουαχαχ. Αν σε παρηγορεί, εν τζιαι κάθουμαι τέλλεια. Αλλάσσω πανιά κάθε 3 ώρες τζιαι κάμνω πατ-πατ (με ή χωρίς τάισμα)

σάστα μου είδα τα (αφού πρώτα εθώρουν γυρώ γυρώ διερωτώμενη τι εννοείς), χαχαχα, εν πολλά δυνατά! θενξ :]

dokisisofi said...

tziai gw pou kserw ti mera einai, ti katalava? Poses defteres den exoun perasei san aftin kai poses akoma...eeevariess...

Saigon & Baygon Inc. said...

Τυχερή, απόλαυσέ το όσο κρατάει! Εγώ που δούλευα μέχρι τελευταία στιγμή (κυριολεκτικά) πριν γεννήσω, τα είχα φτύσει. Και δούλευα ξανά όσο ήμουν λεχώνα, και το μωρό με είχε ανάγκη και έκανε εμετούς και ήμουν ένα πτώμα, αλλά είχα μαθήματα στο σπίτι κάθε μέρα...
Θέλω επειγόντως διακοπές.

Saigon

Alice World said...

Ζηλεύκω!

Anonymous said...

Κάθομαι από 2 μήνες πριν γεννήσω και εδώ και 11 μήνες που γέννησα συνεχίζω και κάθομαι. Έχω ακόμα ένα μήνα άδεια. Οι απολαβές μου δε μειώθηκαν ούτε λεπτό του ευρώ (Ελληνικό Δημόσιο ολέ!). Ίσα -ίσα μέσα σε αυτό το χρόνο πήρα και αύξηση!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, περνάω τέλεια με το μωρό μου στο σπίτι, στις βόλτες, όλα είναι άψογα!Όσο μπορείς και έχεις άδεια, απόλαυσε το!Κάθε μέρα, κάθε στιγμή!

(Έχω φίλες που λένε βαρέθηκαν στο σπίτι και ήθελαν να ξεφύγουν λίγο, να αλλάξουν παραστάσεις, να αφήσουν το μωρό και να ξεκουραστούν λίγο. Δεν μπορώ να τις καταλάβω, δεν έχω κουραστεί καθόλου και ενώ αγαπάω τη δουλειά μου, δε θέλω να πάω πίσω!)

Ιθάκη-man said...

Καλύτερα που κάθεσαι και ακόμα καλύτερα που πληρώνεσαι! Να περνάς όσο πιο πολυ χρόνο γίνεται με το αθρωπούι! Φαντάζομαι... και ζηλεύω πολύ! :)