»

Saturday, November 30, 2013

Κλαίω

Πρέπει να το είδα 17 φορές συνεχόμενες, παουρίζω που τα γέλια, τζιαι δεν βρίσκω την παραμικρή απόκλιση ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

μόνο τα ονόματα άλλαξε για να μεν μας εκθέσει


Thursday, November 21, 2013

7μιση shιλλιάες πόντοι

Πρώτον. Εψούμνισα κάτι που το Ντεπένχαμς εχτές τζιαι είπεν μου η ταμίας ότι έχω εφτάμιση shιλλιάες πόντους.

- Δηλαδή έδωκα εφτάμιση shιλλιάες ευρώ στο Ντεπένχαμς;;;

- Nai, poso kairo exete tin karta?

- Ξερωγώ, καμιάν δεκαρκά χρόνια;

-E endaksei, en gi' auto..

- Μάντα γι'αυτό! Εφτάμιση shιλλιάες πας σε ρούχα;;

- Oxi oxi, einai kai ta trofima, kai to Home Center, kai i Scandia...

- Αααα οκκέεεει έτσι πε μου!! είπα, για να μεν νομίσει ότι έφα εφτάμιση shιλλιάες ευρώ πας σε ρούχα.

Έχω ρούχα εφτάμιση shιλλιάων ευρώ τζιαι κάθε σεζόν διερωτούμαι πού έβρισκα τζιαι εντύννουμουν την περσινή αντίστοιχη. Μονίμως εν έχω ρούχα.

Ζηλεύκω τύπους σαν τη μάνα μου που έχουν 5 κομμάθκια ρούχα τζιαι συνδυάζουν τα μεταξύ τους εδώ και 15 χρόνια.

Εγώ μάλλον έφα 7μιση shιλλιάες ευρώ πας τα disposable καλοκαιρινά φανελλούθκια τύπου bershka τζιαι terranova. Τζείνα που εφόρησα 3 φορές τζιαι μετά είτε εμιτσιάναν μου είτε εμίτσιανα τους. ΘΘ

Ένα που τα όνειρά μου είναι να ανοίξω τα αρμάρκα μου, να τα σύρω ΟΥΛΛΑ έξω, να τα περιλούσω με βενζίνη τζιαι να τα πυρκολήσω. Τζιαι μετά να πάω να γοράσω τζιουνούρκα ΚΑΛΑ πράματα, όχι φτηνιαροσύνες, που θα τα έχω για τα επόμενα 5 χρόνια.



Το δεύτερο (θυμάστε που είπα "Πρώτον" στην αρχή;) εξήχασα το γι' αυτό να σας πω κάτι άλλο. Χάσκing has always been my middle name. Αλλά τελευταίως έγινε πολλά painful experience, ειδικά άμα κόψω Λήδρας μερκές. Πονώ τα μμάθκια μου με τζείνα που θωρώ. Δεκάχρονο ζευγαράκι περικυκλωμένο που πιο άshημα δεκάχρονα singles mutual friends που προσπαθούν να κουτσιήσουν ό,τι κουτσιέται, 12χρονα emo-φρικιά ξένου σχολείου που λαλούν τη λέξη shistos νομίζοντας ότι σημαίνει "γεια" ή "νερό" ή κάτι, 13χρονα σε διάφορες περιπτύξεις σε παγκάκια, και λογής άλλες δυστυχισμένες υπάρξεις.


Κατά τ'άλλα, I lost the game.
(you just lost the game)

Monday, November 18, 2013

And everybody loses their minds




Tζιαμέ που θα με άφηνε απλά αδιάφορη ο θάνατος του πρώην πιλότου της wraf, έως και εκνευρίζουμαι που τες (ανιστόρητες) αντιδράσεις.






Thursday, November 14, 2013

Ενθουσιασμένη

Χαχααααα!! Μόλις επέτυχα την πληκτρολογική απόδοση του Αρκάς λουκ! Τζείνο το πλυμμένο ύφος που έχουν συνήθως οι χαρακτήρες του στο τέλος της στιχομυθίας;

θ_θ 

τζι αν έshει αήπιν πέτε!!

A!Α! Ήβρα!!

ΘΘ 



Παρακαλώ UU


Ahem. Back to work θ_θ

Saturday, November 9, 2013

WTF is wrong with you media and other peepoles?

Όταν είδα τον τίτλο "Δείτε τον 18χρονο στρατιώτη Ξάνθο Νικολάου απο την Λεμεσό που αυτοκτόνησε! ", υπέθεσα ότι δείχνουν μας τον γιατί πριν αυτοκτονήσει, εβίασε κι εσκότωσε 5 προνήπια, τεμάχισε μαγείρεψε και έφαγε 2 13χρονες, εξέθαψε τζι εβίασεν το πτώμα του παππού του (επειδή θα μπορούσε να είχε τη συναίνεσή του ασπούμε, τέλοσπάντων), ενώ είχε τη μάνα του τελλαρισμένη ανάποδα πας τον τοίχο να τα παρακολουθεί όλα.
 
Μόνο έτσι, βλέπεις, δικαιολογούσα γιατί να διασύρεις κάποιον που αυτοκτόνησε. Για οποιοδήποτε λόγο, for that matter.
 
Αντ' αυτού, όμως, μαθαίνω ότι ο στρατιώτης αυτοκτόνησε επειδή του έκοψαν την άδεια για το σ/κ.
 
Και τότε πάλι σκέφτομαι, "καλά ρε, επειδή ο άλλος ήταν φτανό(καρτο)ς τζι αυτοκτόνησε για μια άδεια, πρέπει να τον διασύρεις έτσι σκέδιο;!"
 
Σύντομα πάλι αντιλαμβάνομαι πόσο εκτός τόπου και χρόνου είμαι: ο λόγος που μας τον δείχνουν είναι για "να τον κοιτάξουν στα μάτια ο Υπουργός και οι λοιποί του Άμυνας και να δώσουν απαντήσεις" (!?) - γιατί όταν τους είπε πως αν του κόψουν την άδεια θα αυτοκτονήσει, δεν τον έλαβαν υπόψη.







Σοβαρά τωρά.

What is it I am not getting??



Αν όντως μου διαφεύγει κάτι, πραγματικά απολογούμαι.

Αν όμως έτσι έχουν όντως τα πράματα, WTF with y'all!!!

ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΝΕΣ ΤΖΙΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΤΖΙΟΥΡΟΥΕΣ!!! ΤΙ ΒΑΣΕΙΣ, ΤΙ ΑΞΙΕΣ, ΤΙ ΘΕΜΕΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΘΚΙΑ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!!! Εν έχουν πόθθεν να πιαστούν, να στηριχτούν! Με την πρώτη δυσκολία απελπίζουνται τζιαι "εν έshει νόημα να ζουν"!

ΠΑΝ ΤΖΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΙΜΙSH!!!

Ή ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΠΛΑΝΟ Η ΔΑΣΚΑΛΑ!

Ή ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ 13 ΣΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ!


ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!


ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!


ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!






#thymwnw

#thymwnwpolla


Monday, November 4, 2013

Άλλον. Εσείς;

Εχτές, σταματημένη στο κόκκινο. Παίρνω είδηση ότι που ένα αυτοκίνητο δεξιά μπροστά εππέφταν περιτιλύγματα. Παίζω πουρού. Συνεχίζουν να ππέφτουν περιτιλύγματα. Ξανά πουρού. Τίποτε.

Στο πράσινο, επειδή ήμουν στη λωρίδα των γλήορων (ουχί των νοικοτζυρών), έφτασα τους τζιαι ελάττωσα για να προχωρούμε δίπλα δίπλα. Δικλώ δεξιά τζιαι θωρώ έναν μιτσή προέφηβο στο πίσω κάθισμα να πετάσσει περιτιλύγματα (τύπου κρισπσπσπς) έξω που το παράθυρο του οδηγού. Μπορεί ναν τζι η ιδέα μου, αλλά παίζει τζιαι η θείτσα οδηγός να του ετάναν όπως εποταβρίζετουν τζείνος δίπλα της.

Πουρούυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Γυρίζει θωρεί με η θεία τζιαι λαλεί μου με κριματένο ύφος την έτοιμη ατάκα «εν άρρωστος μάνα μου... :(»

Όντως, ο προέφηβος εν εφαίνετουν 200άρης.

ΕΝ ΑΛΛΟΣ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ, βρυχώμαι τζιαι, γνέφοντας συνθηματικά στον Άθρωπ που έπαιζε fruit ninja πας το κινητό, αρπάσσω το piano blade τζιαι γυρίζω το πας την καμπίνα της όπως τους καρατίστες που σπάζουν τούβλα με το shέρι τους. Εσυνέχισεν τζείνη αχάπαρη το δρόμο της, ενώ το πίσω μισό του αυτοκινήτου με τον προέφηβο έμεινε πίσω να τζυλά με σταθερή επιβράδυνση όπως τες όρνιθες που τες σφάζουν αλλά καμία σχέση. Τζιαι που εσταμάτησε τέλεια έκαμε τσουληθρούα ο προέφηβος τζι έκατσεν μες το δρόμο.

Shαιρετούμεν.