»

Friday, November 27, 2009

Τα άπλυτά μας στη φόρα

Με ρίσκο της ζωής μου να ακουστώ πολλά αχαΐρεφτη, ανακοινώνω με υπερηφάνεια ότι απεκόπη οριστικά ο ομφάλιος λώρος με τους γονείς μας: αγοράσαμε πλυντήριο. Που να δουλεύκει. Είχαμε, δηλαδή, αλλά ήταν μόνο διακοσμητικό.

Άκυρο: που τον ομφάλιο λώρο απέμεινε μια φτελλούα ονόματι "σιδέρωμα", αλλά νομίζω εν μια φτελλούα που χρησιμεύει στο να μην νιώσουν οι γονείς ξαφνικά εγκαταλελειμμένοι κι άχρηστοι. Μίshιμου.

Η πρώτη πλύση ήταν πολλά συγκινητική. Είχα να βάλω πλυντήριο που τον καιρό του λωντερέττ που όλα τα καλά χωρούσαν, η πλύση διαρκούσε 30 λεπτά και δεν απολάμβανες τι γινόταν μέσα.

Εχτές εshιόνωσα ούλλα τα άπλυτα χαμαί (γιαξ με "αι"!) τζιαι εμελετούσα τες ετικέτες να δω ποια ταιριάζουν να πλυθούν μαζί. Μετά που κάμποση ώρα που ενευρίαζα γιατί ενόμιζα πως το σύμβολο με την κουππούα και τον αριθμό μέσα σημαίνει πλύσιμο στο χέρι (κουππούα, χαλόου;;), εκάτσαμε με το αθρωπούι και επαρακολουθούσαμε τα ρουχούθκια του να διούν γυρούς. Το αθρωπούι παρακολουθούσε με προσοχή, μελετώντας και προσπαθώντας να καταλάβει πώς λειτουργεί το πλυντήριο, ενώ εγώ απλά έχασκα και ηρεμούσα με τον ήχο του  που μου θύμιζε τα γουργουρητά μες την κοιλιά της μάνας μου.

Ευχαριστώ.

υ.γ. ίσως να το παράκαμα λλίο με το "άγγου" στην πολυκατοικία. Εκτός που το αθρωπούι που το λέει και πεθανίσκω, εψές η πουπανινή ελάλεν το ούλλη νύχτα.

9 comments:

Leni said...

Paradidontai private lessons mpougadas.
Times poly prosites.

Episis kalytera stous goneis to siderwma para e3w, extes eida ena diafimistiko pou elege gia 23 euro ti sakoula!! w.t...

Tinker Stell said...

Πάντως εν καλό να ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη που παίρνει τα άπλυτα της στη μαμμα...

Anonymous said...

ego en ixa ksanavali pote m plintirio oste kai irta na spoudaso.. vale 2-3 fores tin vdomada alla panta miso ofkero giati den mazeuonte polla me apotelesma to plintirio m na xoreuki... tin proti fora pou epiase tes strates EPANIKOVLITHIKA!! telika to simvolo me tin koupoua ti eni??? kai ego episteuka oti en gia to xeri kai toso kero evala ta me misi kardia sto plinitrio:P

ρίτσα said...

άτε σύντομα και με στεγνωτήριο

μη σου πω καλύτερα μεγάλη ιδιόκτητη βεράντα με ττέλια που είναι και πιο οικολογικό

Sike said...

leni, τίποτε σε μούχτι έshει;

τινκερ, τώρα είσαι :Ρ χα χα χα

σάστα, http://www.silverbirches.com/eurowashsymbols.shtml Η κουππούα πρέπει να έshει shερούι μέσα για να σημαίνει "στο χέρι", πφφτ!

ρίτσα, αν σου πω ότι είχαμε το στεγνωτήριο πρώτα; αλλά προτιμώ βεράντα ναι...

dokisisofi said...

xaxaxaxaxa
en i poupanini pou ekarfwnen?
looooooooooooooooooooool

Alice World said...

Χεχε, δεν ήξερα ότι το πληντύριο μπορεί να κρύβει τέτοιες ηδονές. Φαντάζομαι πάντως τη φάτσα του ανθρωπούι καθώς εχάζευκε τα ρούχα να κάνουν κύκλους :ο)

Ουφ! said...

:-)) ωραίο το μπέρδεμα στο τέλος, σε ένα δυο χρόνια θα μπορεί να βάζει μόνο του πλυντήριο!

Anonymous said...

Hey, I'm glad to be part of the forums. Take a look at my post on [url=http://www.shopcity.com/people/?member=1000459957
] drug addiction treatment[/url] and let me know what you think. Thanks!