»

Thursday, March 12, 2009

Φούξια

Θυμάστε που σας είπα για το 3χρονο γειτονούι μου που σφαδάζει μέρα νύκτα; Όι;!

Τελευταίως τες παουρκές του ακούαμεν τες μόνο πρωί όταν τους έβγαζε έξω η μάνα στο γκαράζ για να φύγουν, προφανώς γιατί ελείπαμε στες δουλειές μας μετά και τη νύκτα ήταν κρυάδα και εμείνισκεν έσσω.

Σήμερα τους πέτυχα την ώρα που είχα βγει κι εγώ έξω στο αυτοκίνητο. Τα γκαράζ μας χωρίζει ένας φραμός από κάτι κάτσαρα: ορατότητα, συνεπώς, χαμηλή.

Ο μιτσής ωρύετουν πάλε. Εβούραν πάνω κάτω μες την αυλή τους τζιαι έφκαλλεν τες νεύρες του. Σάννα τζιαι άψαν του τον κώλον του τζιαι βουρά πάνω κάτω σφαδάζοντας για να παίρνει αέρα. Η ώρα ήταν 7 και κάτι και σίγουρα στην πολυκατοικία μας, αλλά και στη γειτονιά γενικά, πολλοί ακόμα θα κοιμούνταν. (Btw, κάποτε οι γονείς μπαίνουν στο αυτοκίνητό τους και παίζουν πουρούες ώσπου να μαζευτούν τα μωρά).

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRGGGGGHHHHH!!!!!!!, o μιτσής...

Τότε ξαναπήρα το νόμο στα χέρια μου (αππώθηκα που εχτές) και του κάνω -καθόλου έντονα ή δυνατά, για να μεν ξυπνήσω εγώ τους γείτονες- «Εε!».

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ: ΠΩΣ ΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ;
α) «Αίγιες»
β) «Κουέλλες»
γ) «Τσούρες»


ΤΗΛΕΦΟΝΕΥΣΤΕ ΤΩΡΑ Ή ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ YΠΟΘΕΣΗ

16 comments:

nic said...

axaxxaxaa
εν γίνεται τούντο πράμα

το πρόβλημαν έννεν ο μιτσής που το έσιει τελικά

Leni said...

Τες πλείστες φορές (για να μεν πω ούλλες) που το κοπελλούι εν "προβληματικό", εν οι γονιοί που φταίσιν. Βλέπε το σχετικό ποστ της Ασυγχώρητης.

Demis G said...

Αίγιες να βλέπεις τζιαι να μεν εν δικές σου

κέρδισα την Φριτέζα-Κάλαθο γραφείου?

Anonymous said...

pienne vartous to touto na paizei ekso pou to spiti tous na doume an tous aresei

http://www.youtube.com/watch?v=g2qzbiucIoc

(akou toulaxiston 1-2 lepta je istera an theleis svisto:P)

Terra Incognita said...

Μπορείς να εξοπλιστείς με ένα καλό ηχοσύστημα για αντίποινα ή ακόμα καλύτερα να ξεκινήσεις αυτοδίδαχτα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας με έναν ενισχυτή Marshall τζαι ένα πετάλλι Boss DS-1..:)

frou-frou said...

aigies tzai koueles...

apanaia mou pantos egw issie na dio tin kele tou panw sto tixo me spritz eos na skasei... enimporw ta mwra pou tsirilloun 3erw to eimai idiotropi tzai katsiara.... anw pe mas ti sou apantise i mother...

Κουνούπι said...

Εε!
Αίγιες!
Αίγιες εσού!
Όι εσού!
[...]

και πάει λέγοντας - τό 'χεις, τό 'χεις (αν έχεις γερά νεύρα!)

Μια άλλη πολύ καλή λύση είναι να τον βλέπεις με τζείνον το ύφος του Μάνσον το μιτσή. Όποτε τον θωρείς. Για να λαώννεται άμα σε δέι τζαι να σιωπά. Να του χαμογελάς βρικολακίστικα - μουάχαχαχαχα!!!

Demis G said...

και εκεί που θα του χαμογελάς βρυκολακίστικα να έχεις και ένα σάκο (από εκείνον που γεμίζουν χώμα στους πολέμους - δεν μου έρχεται η λέξη) και να τον ανοίγεις και να του δείχνεις το εσωτερικό, ότι τάχα εκεί θα τον βάλεις....

Λάζαρος said...

[Eκτός θέματος, I know]

@ Demetris:

H λέξη που όρισες είναι γαιόσακος, αλλά νομίζω εννοούσες απλώς τσουβάλι.

Εντός θέματος: Να επικαλείσαι πεντάκις δημοσίως - και ειδικά εν παρουσία της μητρός του σκ***παιδου - τον Άγιο Ηρώδη τον Παιδοκτόνο (βοήθειά μας) και να σταυροκοπιέσαι αδιαλείπτως, ασχέτως των θρησκευτικών σου πεποιθήσεων.

the bastard; unshaved. said...

Αίγιες τζαι κουέλλες;
Τι κερδίζω;

Sike said...

αλέξανδρε, lol, εν τέλειο - μπορεί να μεν καταλάβει όμως, μπορεί να νομίσει ότι εν ο γιος της πάλε που κάμνει έτσι - μιλούμεν εν ο ίδιος

μπράβο στο δημήτρη, που μαζί παίρνει σακκούλια μαύρα και ένα ταγκούι ηλιανθέλαιο! Καλά φαγιά για πέταμα!
(οι υπόλοιποι, εκτός από καταϊδρωμένοι, εδώσετε ύπουλα δύο επιλογές)

Εν ηξέρω πώς να το πάρω που δεν διερωτάται κανένας πώς αντέδρασα. Ααα, εξέχασα ότι επικοινωνούμε σε άλλα επίπεδα.......... Μπράβο, μπράβο...

Eólica said...

ΑΠΑΝΑΊΑ ΜΟΥ μιλούμεν ότι τζείνη η αμπάλατη εχτός που ΕΝΤΑΤΙΚΑ μαθήματα supernanny χρειάζεται τζιαι επειγόντως μαθήματα κοινωνικής συμπεριφοράς!! Εγώ απορώ: πού την βρίσκουν την όρεξη 7 η ώρα το πρωι να τσιριλλούν (τα κοπελλούθκια) τζιαι να πολοούνται τζιαι που πάνω (οι γονιοι).

Λάζαρος said...

Εγώ καταγγέλλω ότι ο διαγωνισμός ήταν...Siké!

:P

Αχάπαρη said...

hahah tziame sto "epira ton nomo sta xeria mou" enomisa efkales tin karampina pou to kapo tou autokinitou :)))

sstamoul said...

(γμτ... πάνω που νόμιζα ότι το κατέχω το "κυπριακό" και ότι σας διαβάζω άνετα, με δυσκολεύεις... και καλά εκεί που οι άγνωστες λέξεις βγαίνουν απ' τα συμφραζόμενα, εδώ που έχουν σημασία για το νόημα, το 'χασα... φτου...)

Sike said...

sstamoul, στη μεγαλόνησο άμα σου πουν "Ε" και είσαι πολιτισμένος, όπως η μάνα του μικρού σατανισμένου, απαντάς "Αίγιες"......... (μην το δοκιμάσεις)

*oι άλλες δύο επιλογές είναι οι προβατίνες και οι κατσίκες :Ρ