»

Monday, August 18, 2008

Εξαπατήθην

Εξεπέρασα τη φάση του "Μια μέρα σαν επήαιννα έδωκα πας τον τοίχο", αλλά εξακολουθώ να διατελώ σε άρνηση για το μικρό αερόσακκο που άνοιξε στην κοιλιακή μου χώρα. Τώρα ισχυρίζομαι -σε σημείο που σχεδόν το πιστεύω- ότι πρόκειται περί πρηξίματος των υδροσωλήνων μου (άλλως, "επρήσαν μου τ' άντερά μου"). Για αγυμνασία, κουνοshυλλίαση ή λιμάγκρα ούτε λόγος. Γι' αυτό πήγα στο φαρμακείο και ζήτησα κάτι για το πόπρησμαν. Να σημειωθεί, δε, ότι ταυτόχρονα διατελώ σε άρνηση περί του τρόπου λειτουργίας των σχετικών φαρμάκων, ήτοι πίστευα ότι το πρήσμαν θα διαφύγει από τους πόρους του δέρματός μου χωρίς να το πάρει χαπάρι κανένας και το πρωί θα ξυπνούσα με flat στομάχι και, συνεπώς, φιδίσιο κορμί (οι κοιλιακές φέττες θα αυτοσχηματίζονταν καμιά εβδομάδα μετά, ας είμαστε ρεαλιστές).

Ακολουθώ ευλαβικά, λοιπόν, τις οδηγίες του φαρμακοποιού και παίρνω τα χάπια μου με κάθε γεύμα και με 10 σταυροκοπήματα όπως δεν αιφνιδιαστώ αλλά προλάβω να εκσφενδονιστώ εγκαίρως στο ...χώρο περισυλλογής σκυβάλων (τζιαμέ που κάμνουν γιόγκα τα σκύβαλα). Το βράδυ πάω κουνιστή και λυγιστή για ύπνο και ανυπομονώ να ξημερώσει για να αντικρύσω το υπερθέαμα...


...Έshει 10 (ΔΕΚΑ - TEN - DIX - ON - DIECI - DIEZ - DEZ - ZEHN - десять) μέρες που παίζω πουρού όπως το πλοίο τζι ο αερόσακκος καλά κρατεί. Κι ενώ εγώ σφυρίζω από όλες τις πάντες, ο ηρωικός Χάσπας σφυρίζει αδιάφορα.







Ούφφου τζιαι ούφφου >:[

12 comments:

Starry Night said...

ma ti sou edokan tin kori mou?! en ta senna? kati prasina pou mirizoun san to herbal tea?

Sike said...

κάτι μαύρα βοτανικά, για "διευκόλυνση των διεργασιών" - my ass (no pun intended). "Γιουκκαρμπόν"

Anonymous said...

hahahahhahahahhahahahahahahhahaaaa!!!!!! mana mou ton haspa..mana mou se tzai sena..

Pienne shese mana mou tzai enna sou perasei, piase potzina ta corn flakes (special smthng) tzai piew taftoxrona green tea. miloumen enna ftzierwseis tzai en tha ksanapekseis pourtou (ou sorry ithela na pw pourou hahaha)

Anonymous said...

haha.

kala 3emperdemata me tounta antera.

eshei je mia fili mou paromoia provlimata je eiden je epa8e ospou na tis perasei.

Anonymous said...

Kόψε τα πολλά γαλακτοκομικά αν τρώεις (τζιαι πίννεις )πολλά, ξεκίνα all-bran, πίννε τα χαππούκκκκκια σου τζιαι πιάσε τζιαι τα Bekunis. 'εδωκεν μου τα η μάμυ μου κάποτε που μ'έπιασεν παρόμοια φάση τζιαι ... κλάφ'τα Χαράλαμπε. Το toilet ήταν δικόν μου για το υπόλοιπο της μέρας.

Mε 'γειαν το νέον λουκ!!!

dokisisofi said...

sfiggesai mana mou sfiggesai?
prosekse mipos klaseis tziai pou ta ftia:PP

Sike said...

παρακαλώ να κρατήσουμε ένα επίπεδο στη συζήτηση...

Diasporos said...

Μόνη λύση μόνιμη. Χαππούθκια acidophilus bulgaricus (ένζυμα γιαουρτιού). Στο μήνα δέ θα ξαναπριστείς ποττέ σου.

Anonymous said...

At the beginning of the post I thought you were pregnant.

Sike said...

so did I... and others...

Enzo Francescoli said...

τζαι μεις ενομίζαμεν εν πρήσμαν που'σιεν το γουαϊφούιν, εγυρίσαμεν αντερολόους, κωλονοσκοπολόους, ομοιοπαθητικούς, χίλερς τζαι διάφορους άλλους τσαρλατάνους τζαι επεράσαν 5 μήνες τζαι το πρήσμαν εμεγάλωννεν αντί να μιτσιανίσκει. Ώσπου ήρτεν έναν 6χρονο στην πισίνα τζ' αρωτά το γουαϊφούιν 'Κυρία μα'σαι έγκυος;' για να αρκέψουμεν να διερωτούμαστεν 'Ρε λες;'. Τελικά, λες! Εν το τρίτο μας btw α! Αλλά ποιος έχασεν την υπόθεσην του τζαι εν να την έβρουμεν εμείς;

Sike said...

+ + + + + +

όι, όι, δυστυχώς εν έχω εγώ τέθκοιαν δικαιολογία (thank God it's just a squembe φορ νάου) :P