»

Friday, January 3, 2020

2020 Συνειδητοποιήσεις



Τη δεκαετία που πέρασε αγγονιστήκαν με 3 αγοράρες 💘🙏

Έρωτες, λατρείες, αλλαξοπανιές, συγκάματα, σουτιέ θηλασμού, πιππίλλες, πιπερά, πέπα το γουρουνάκι, μπεν και χόλλυ, φαριλλαχτέ, σχολικές γιορτούλες, κατασκευές για την καλύτερη μαμά του κόσμου που έκαμε η δασκάλα αλλά τάχα εν το μωρό, φωνούλες ψιλές, όταν μεγαλώσω θα παντρευτώ τη μάμμα, ξηδόντες, μασκούες, κρισάρες, αγκαλιές, αγκαλιές σφικτές, μακκουίν, τζέηκ, ορθογραφία, μαθηματικά, αγγλικά, μαμαδογκρουπ στο facebook, μαμαδογκρουπ στο viber, μαμαδογκρουπ στο whatsapp, nuggets, βραστό μιλλαρωτό ζυνιχούι, πασσιούρτικα ποούθκια, χεράκια που στην ανάταση φτάνουν ως την κουρία τους, ποδήλατα, skateboard, τράχτα, ακρίδες, playmobil, καλάμια ψαρέματος, τάμπλετ, βιβλία, τσιρρόττα, γράμματα στον Άγιο Βασίλη, πάλες, δράκοι, δεινόσαυροι, έσσιεις την, μάμμααα ο Α έδερεν μεεε, μάμμαααα ο Β είπεν με γυαλλούμπα, μάμμααααα ο Γ αναπνέει, μάμμααααα πεινώ, μάμμααα διψώ, μάμμα θέλω πισσιά, μάμμα έκαμα πούρτου…

Τη δεκαετία που έρχεται…
Τα μωρούθκια μου θα γίνουν στρατιώτες 😱🥶

Σπύρακλοι, σιδεράκια, τραβεστοφωνάρες, ορμόνες, δρωματίλα, κλατσίλα, μασχαλίλα, η βουκκούα τους θα γεμώσει αγκάθκια, εξετάσεις, ορμόνες, διαγωνίσματα, επαναστάσεις, ορμόνες, άδειες αυτοκινήτου, ξενύχτι ώσπου νάρτουν σπίτι…

Θ̶έ̶λ̶ω̶ ̶ν̶α̶ κλαίω.😭😭😭

Θέλω τα μωρά μου.

Θέλω να με θυμούνται όπως ήμουν τα πρώτα τους 10 χρόνια, αλλά δυστυχώς θα θυμούνται τα μεθεπόμενα 10. Εύχομαι να καταφέρω να μην με θυμούνται για τις φωνές, τις υστερίες, τα κηρύγματα, τις παρατηρήσεις ή τες ππουνιές στον τοίχο. Να με αφήνουν να τους φιλώ τζι ας σκουπίζουνται μετά.

Θ̶έ̶λ̶ω̶ ̶ν̶α̶ κλαίω!

Θέλω τα μωρά μου!

----------
Τούτο το ποστ άρχισα το στο facebook αλλά τελικά δεν το ανάρτησα εκεί γιατί έχω μια φίλη που έχει μωρό εκ γενετής παράλυτο, μια άλλη έχει μωρά με σύνδρομα, μιας άλλης επέθανε, οπότε νιώθω βλακάκι να κλαίω με το #firstworldproblems ενδεχόμενο οι δικοί μου να κάμουν λλίο σμίγμα πας τη βούκκα.

Καλήν υγεία, με φώτιση και ειρήνη για όλους μας.

Tuesday, March 5, 2019

Μάνα μου ζάβαλλι μου

OK SO ΕΠΕΘΑΝΕ Ο FIRESTARTER ΤΖΙΑΙ Ο LUKE PERRY ΤΟΥ ΜΠΕΒΕΡΛΥ ΧΙΛΛΣ!

Είσσιεν τζιαιρό να πεθάνει κανένας αλόπως τζιαι επιάστηκεν ο κόσμος εξ απροόπτου.

"Χάνουμε διάσημους με ανησυχητικούς ρυθμούς" λαλεί ο άλλος.

Για τα 10 αφρικανάκια που πεθαίνουν από την πείνα το λεπτό, έπιαν σε ο καηλές.





Τούτες οι αντιδράσεις ούλλες στα σόσιαλ μήτια, τούτα ούλλα τα "εν το πιστεύκωωω" και λοιποί οδυρμοί που κάποιες που πριν 30 χρόνια εθωρούσαν μπέβερλυ χιλλς, κάμνουν με εμένα να ακούουμαι υπερβολικά κυνική τζι αναίσθητη.

Οι άνθρωποι πεθανίσκουν. That's what we do.


Wednesday, February 27, 2019

εμπήκα τζι εφκήκα χωρίς να γράψω τίποτε.

Wednesday, June 13, 2018

Sad

Εν γελοίο και λυπηρό που μόλις έμαθες ποια blogger είμαι σταμάτησες να με κάμνεις παρέα και να θέλεις να βρεθούμε να "παίξουν τα μωρά".

Tut.

Tuesday, October 17, 2017

Εγίναμε biannual στην καλύτερη.

Γεια.

Πού κυκλοφορείτε αυτό τον καιρό;

Μιας τζιαι το 80% που μας εν μες το φέησπουκ (στατιστικά ουχί της κκελλός μου), εν βαρκέστε να μπαίνετε μες τα μπλογκς;

Just wonderin.


Monday, April 3, 2017

Πέτε μου τα λλίο

Ώσπου να πάω τζιαι νάρτω, ελύσετε το κυπριακό, εχαρτώσαμεν σας (με άδρωπο), εγεννήσετε, εβολήσετε, εγεννοβολήσετε, ο τζίντζικας, ο μίντζιρας, ο τζίντζιμιντζιχόντζιρας.

Πέτε μου να δούμεν.
Αν θυμηθώ ότι έγραψα τζι έρτω πίσω να δω...