»

Tuesday, October 17, 2017

Εγίναμε biannual στην καλύτερη.

Γεια.

Πού κυκλοφορείτε αυτό τον καιρό;

Μιας τζιαι το 80% που μας εν μες το φέησπουκ (στατιστικά ουχί της κκελλός μου), εν βαρκέστε να μπαίνετε μες τα μπλογκς;

Just wonderin.


10 comments:

Nonis said...

nope, especially if it's the only connection to civilized society (oh dear!), as I don't have Facebook/ twitter/ etc accounts.

P.S. hope you and the whole family are doing well...

Sike said...

Χμμ.. Ναι αλλά τωρά ήταν να σου βάλω ένα λάικ ασπούμε αντί να πρέπει να γράφω ;)

Nonis said...

like :)

Clueless said...

Δεν βαριέμαι καθόλου τα μπλογκς. Αυτά που μου αρέσουν δηλαδή. έχω πάρει τιπς από μπλογκς. υπήρχαν μπλογκς που έγραφαν αυτά που σκεφτόμουν με τόσο ωραίο και πετυχημένο τρόπο. (εμένα δεν μου περνά το γράψιμο). Αν γράφεις στο facebook χάνω δηλαδή!!

Beatrix Kiddo said...

ούτε γω βαριέμαι! χάι

Sike said...

wow, εκτιμώ πολλά που εμπήκετε στον κόπο να μου γράψετε - εγώ εγύρευκα το λάικ να σας κάμω να ξημπερτεύκουμε :/ Εξήμαθα μαν. Πώς σου φαίνεστε.

Moonlight said...

Αρέσκουν μου τα μπλογκς. Το φβ εν χαζός ο κόσμος οπότε βαρκ να σχολιάζω πράματα συνήθως, στο τουίτερ σε 140 χαρακτήρες τι να πρωτοπείς... Με τα λάικ και τα φαβ εν λαλείς και κάτι, αφού σημαίνουν που "είδα το" ως "μίζερο ποστ αλλά είμαι δίπλα σου", σε "καλό σχόλιο, ηλίθια φώτο" και "έκαμα το φαβ για να το έχω μετά κάπου να το ξαναδώ", ή "να ξέρεις ότι είδα το και παίζω το υπεράνω και δεν με κόφτει που νομίζεις ότι χουμίζεσαι". Τέσπα, έτο γράφετε να γράφουμεν, σιόρ!

Clueless said...

Moonlight : ότι έγραψε επί δυο. Ευχαριστώ. :)

Sike said...

Έννεν στο φβ που εν χαζός ο κόσμος, εν χαζός τζιαι έξω. Στο φβ, όπως και έξω, επιλέγεις με ποιους συναναστρέφεσαι! Εγώ πχ στο φβ δεν έχω "καλημεράκηδες" ούτε πληγωμένες φιγούρες με αποφθεγματα ;)

btw clueless εν χάνεις τίποτε :)

dokisisofi said...

Μαλακιζόμεθα...το κατα δύναμιν , κόρη