»

Thursday, June 11, 2015

Και κάτι ακόμη

Να σας πω τζιαι κάτι άλλο τωρά που έβρασα.


Ξέρετε τι απολαμβάνω τελευταίως; Τι με πελλανίσκει;; Τι με ξεχειλίζει από αγαλλίαση;; Τι με εκστασιάζει;; Κάτι που προηγουμένως ούτε εδιανοήσουν μαζί μου:

Να διαφωνεί κάποιος μαζί μου τζιαι να μου το λαλεί.

Shαίρουμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ άμαν κάποιος λαλεί μου ότι εν πελλάρες που λαλώ.

Ο λόγος εν επειδή αρέσκει μου να βρίσκει ο άλλος το θάρρος να εκφράσει τη διαφωνία του. "Θάρρος", παντές τζιαι είμαι τίποτε ο κκουλλάς τζιαι εννά τους φάω αν δεν συμφωνούν.

Ταυτόχρονα, εν κάτι που εν καταλάβουν πολλοί: το ότι ΔΕΧΟΥΜΑΙ να διαφωνείς. Εν χρειάζεται να σκοτωθούμε, ούτε θα σε μισώ τζιαι θα σου βάλλω κατάρες. Πε μου γιατί πιστεύκεις ότι έριξα παμμέγιστη τσιόφτα τζιαι άφηστα μανίτζια σου κάτω, έθθα δερτούμε.

Μόνο μεν ρίχνεις το επίπεδο με βρισιές, φωνές ή χαρακτηρισμούς γιατί απλά θα έχεις τον οίκτο μου τζιαι δεν θα σου απαντήσω ποττέ. 

ΔΕΧΟΥΜΑΙ να διαφωνείς τζιαι πάλε φίλοι εννάμαστε. 

Ούφφου έγινα πολλά αγαπησιάρα τζιαι εν ήμουν ποττέ έτσι. Προηγουμένως εν εμπορούσα καν να ΔΙΚΛΙΣΩ να δω κάποιον που εν επίστευκε τα ίδια με μένα. Εν υπήρχε για μένα, απλά εκαταλιούσε εμβαδόν πας τη γη.

Speaking of feedback. "Πράματα που θέλω να πω στο facebook αλλά #3":

Άμα γράψω ή μοιραστώ κάτι στο φέησπουκ που σε κάμει να γελάσεις ή να σου αρέσει ή να συγκινηθείς ή και τα τρία ή και τα δύο,

...


.....



.........

ΚΑΜΕ LIKE.

Σαφώς και δεν μετρώ την αξία μου σε likes, ούτε και με κόφτει, ΑΛΛΑ μεν έρκεσαι μετά που θκυο εφτομάες που έγραψα κάτι να μου πεις ότι εγέλασες πολλά τζιαι έδειξες το τζιαι σε άλλους τζιαι εγελούσετε παρέα ή ότι άρεσεν σου τόσο πολλά που το ετύπωσες τζιαι έβαλες το πας τον τοίχο σου να το θωρείς. Ενώ εν έκαμες like.

Τζιαμέ ακυρώνω σε.

To like εν ένας μούχτιν και ανώδυνος και υπεργλήορος τρόπος να δείξεις εκτίμηση σε κάτι ή κάποιον. Αφού σου άρεσε, κάμε like τζιαι πήαιννε πάρακατω. Ακυρώνω σε γιατί εν έshεις την πώστηλένε, τζείνο που απαιτείται τέλοσπάντων, για να ευαρεστήσεις έναν άνθρωπο. Όι πως σε εκαρτέρουν, επαναλαμβάνω.

Εγώ αντρέπουμαι να μου αναφέρνουν ένα ποστ τους στο fb στο οποίο εν έκαμα like τζιαι να ομολογώ ότι το είδα. Παίζω πελλόν, ότι εν το είδα.

Τζι εσύ, επίσης, που κάμνεις like ΜΟΛΙΣ ποστάρω ένα βίντεο που διαρκεί 5 λετπά ή ένα άρθρο που θέλει θκυο μέρες θκιάβασμα, πάλε έχεις τον οίκτο μου. Το ενόμισες ρε, ότι επόσταρα το για να πιάσω likes αντί για να θκιαβάσεις θκυο πράματα;

Εγώ άμα ποστάρει κάποιος Just Now ένα βίντεο πιχί που το ξαναείδα τζιαι άρεσεν μου, περιμένω να περάσει η ώρα που διαρκεί το βίντεο (τάχα είδα το) τζιαι μετά να κάμω like.





First World Problems, ναι.

:)





10 comments:

Neerie said...

Εν διαφωνώ μαζί σου :p

Eγώ άλλαξα τη φωτογραφία μου μετά που 4 χρόνια τζι έπιασα 83,5 likes.

Eβαλα ένα πολλά σημαντικό πολιτικοοικονομικό βίτεο (που για να βάλω εγώ βίτεο σημαίνει εκστασιάστηκα!) τζι έπιασα 2 likes!?!?

Προσωπικά πιστεύκω τα likes είναι αψυχολόγητα. Εν βασικά όπως τις εκλογές - τζείνος που φκαίννει έννεν τζείνος που θέλουν οι παραπάνω, αλλά οι παραπάνω που εψηφίσαν.

Δηλαδή εν δυνατό να μεν άρεσε το βίτεο? Λέω εγώ τώρα!
Απλά εν ασχοληθήκαν :)

Καλά κάμνουν.Ούτε εγώ ασχολούμαι με άλλων βίτεα :)

(ευχαριστώ, εβαρκούμουν να τα γράψω σε δικό μου ποστ)

Brenda said...

Χαχαχα αντιλαμβάνεσαι ότι εν τόσο ευτελή τα ζητήματα που θίγονται σε τούτο το ποστ που ουδείς νοήμων θα μπει στη διαδικασία να διαφωνήσει μαζί σου.

Btw συμφωνώ:-)

Sike said...

Yaaaaayyy έπιασα 2 σχόλια!!

Οι υπόλοιποι μεν τολμήσετε να μου συναφέρετε τούτο το ποστ στο μέλλον! ^_^

Anonymous said...

χαχαχαχαχαχα!! τέλειο ποστ!! Εννοείται οτι τζίνο με τα λαικς συμφωνώ απόλυτα!! Ειδικά για τα βίντεο, κάμε μάνα μου ενα scroll down να περάσουν 3-4 λεπτά τζαι μετά κάμνεις λαικ στο βίντεο!! τς τς γάδαροι...

Anonymous said...

Εγω καμνω σου like για την αναρτηση αλλα στους αδρωπους διαφωνω ακομα. Ειμαι τζιαι φεμινιστρια στραβαρα μεστα μαδια μου.
Η ξεχασμενη που λαλουσαμε. Χχχ

Sike said...

ποιους αδρώπους ρε πουλλί μου ρε!!
προφανώς εκτός που "ξεχασμένη" είσαι τζιαι αρτηριοσκληρωμένη αλλιώς θα ήξερες πώς γράφω και τι εννοώ.

Sike said...

ααααα τωρά εκατάλαβα!! εν για να με εκστασιάσεις που είπες ότι διαφωνείς;; :P ^_^

Anonymous said...

Hello, ε ναι!!!!!!! αρέσκουν σου τζεινοι που διαφωνούν είπαμε

postbabylon said...

λάηκ ολάν

astronaftis said...

Λάικ. Σπαυδαιον άρθρο.