»

Monday, January 27, 2014

First World Problems

Ήθελα (και θα μπορούσα) απλά να κάμω την εξής παρατήρηση: "Μα σάννα μου όσο εύκολο είναι να σηκωστώ τωρά να βάλω νερό να πιω, είναι και το να πηδηχτώ με τον κάθε τυχόντα;;". Και δεν είμαι τετραπληγική, άρα καθόλου δύσκολο. 

WTF men!

Εν που άρκεψα στα 200 μου να βάλλω κρεμούα προσώπου τζιαι έγινα ξαφνικά θεότητα; Εν που άμαν σας ανταποδώσουμεν το καλημέρα νομίζετε λυσσιούμεν σας; Εν που συναναστρέφεστε με λάθος άτομα τζιαι μόλις σας μιλήσει νάκκον καλά κάποιος νομίζετε ποΧεί σας;; 

Είπα του νιου μια μέρα ότι ήμουν πιασμένη που την πολλή ώρα στο κομπιούτερ, τζιαι επί μίαν ώρα επροσπάθαν να με πείσει να πάω να μου κάμει ένα ειδικό ζίου ζίτσου με λαδάκια τζιαι αρώματα τιμής ένεκεν φτάνει να κλείσω εγώ το ξενοδοχείο ποννα πάμε γιατί σίουρα έννεν κάτι που θα πω στον άντρα μου, ούτε τζείνος στη γεναίκα του, γιατί όσο επαγγελματίας τζιαι να ένη, έννεν κάτι που δέχουνται εύκολα οι συντρόφοι μας, τζιαι να μεν έχω έννοια ότι εννα εξελιχτεί το όλο session σε τίποτε πιο steamy γιατί εν επαγγελματίας τζιαι την Παρασκευή να κανονίσεις να πάμεν έναν τόπο να σε κάμω μαστίshι, δωρεάν η πρώτη φορά, τζιαι μετά εννά παραμιλάς τζιαι εν θα μπόρεις δίχα μου.

Του άλλου επήρα του το αυτοκίνητο να του κάμει ΜΟΤ, τζιαι προφανώς εθεώρησεν ότι το brief chit-chat που εκάμαμεν περί της δουλειάς του τζιαι η συμπόνοια που έδειξα για τες πολλές ώρες που δουλεύκει, ήταν mating call τζιαι στέλλει μου κάθε μέρα καλημέρα τζιαι τι κάνω. 

Άγια ολάν. Τζιαι τούτα ούλλα ενώ ξέρουν ότι και παντρεμένη είμαι, και happily so, και μωρά έχω. 

Oπότε τυχόν singles που εζηλέψαν τζι εσκεφτήκαν όπως τους διοχετεύω λλίην κίνηση, αντιλαμβάνεστε ότι εν μιλούμε για κκελεππούρκα. 

Εννά μας κάμουν να κυκλοφορούμεν γέρημες* τζιαι να μεν μιλιούμαστεν, για να μας αφήνουν ήσυχες. Ψώρηες. (*anyway εν γέρημη που κυκλοφορώ, οπότε wtf x2)

Εκάμαν μας με τον φόον. Ακούω ότι ήρτεν μήνυμα στο κινητό τζιαι φοούμαι να το ανοίξω.

Τζιαι μετά σκέφτουμαι τζείντες γεναίτζιες τους τζιαι τα μωρά τους που νομίζουν ότι έχουν μμάθκια μόνο για λλόου τους.

Ψώρηες.

Εύλογα κάποιος τωρά θα μου πει, πού ξέρω ότι τζι ο χάσπας έν κάμνει έτσι. Ε, I just don't, do I? :|







12 comments:

Anonymous said...

"Εν αντέχω, ούλλοι θέλουν με":)))

Τζιαι μένα ρε :)))(όχι εν είμαι τόσο ψώνιο, συγχώρα με) αλλά πάλε είμαι ΜΟΝΗ μου. Προσθέτει κάτι στο συλλογισμό σου για την γερημία??? λαλεί σου κάτι παραπάνω για τα κελεπούρια εκεί εξώ??? Καταλάβεις γιατί τόσες κοπέλες είναι μόνες τους τωρά.


ΣΑΤΥΡΟΙ ΠΑΝΤΟΥ
υ.γ check your gmail :))

Triolouin said...

ε είστε ποχητές ολαν!

άσπρο και παχύ said...

Εν εξηγείται διαφορετικά. Ενει που είσαι μία θεότητα!

Ουφ! said...

έννεν γι αυτό που κυκλοφορώ σαν τη λέτσα τζαι ούλλοι προσπαθούν να μεν έχουν ούτε καν eye contact μαζί μου; εν που εν μπορώ να το διαχειριστώ τούτον ούλλο ;-)

ruth_less said...

"να σε κάμω μαστιshι"!!!!
Ξενερέεεεεεεεεεεεεεε... Πανα(γ)ία μου!!!
Περιμένουν να φκάλουν γεναίκα -για να μεν το πω shιρόττερα - με έτσι εκφράσεις;;;

Unknown said...

έχει να φάω σουβλάκια 5 μέρες..


Τί εννοείς ενεν για να πούμε τζιαι τα δικά μας ασήαντα προβλήατα τα σχόλια;!

Beatrix Kiddo said...

agapo se fothkia kai lavra

arrrrrrr

Mana said...

Μάσσαλα.

kaisi said...

Αμαν εν σε είπε κανένας ως τωρά "πέρτικα μου" πάλε καλά να λαλείς

SKonte said...

Εν για να δείτε προβλημα που έχουμε οι άντρες όλοι, ελευθεροι και παντρεμένοι.

που τη μιά "λαλούν" θέλουν τον άντρα κυνηγό, που την άλλη πάει καποιος να καμει προσέγγιση, και αποτυχάνει παταγωδώς διότι Α) επαρεξήγησε την ευγένεια της γυναίκας πως σημαίνει κάτι άλλο, Β)η γυναίκα δεν τον γουστάρει ΕΙΔΙΚΑ αυτόν, θελεις πως εν ασχημος, θέλεις πως βρωμεί της, οι λόγοι εν ανεξάντλητοι,,,,

γι αυτό και παραιτήσαμε να προσπαθούμε. γι αυτό περιμένουμε όλοι την κίνηση από τη γυναίκα. αν γουστάρει αυτή θα βρει τον τρόπο να το δείξει και οι πιθανότητες να την απορρίψει ο άντρας ειναι ασήμαντες.

να χαίρεσαι που αρέσεις τουλάχιστο Σαικ, και μεν μας παρεξηγείς είμαστε συγχισμένοι πλέον. ομιλώ για όλο το αντρίκο φύλο πλέον, είμαι ο εκπρόσωπός τους αν δεν το εκαταλαβετε....

Καρυα δεν κατάλαβα, γιατί ειστε μονες; έτο οι αντρες προσπαθούν. τι θέλετε άλλο; ΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πιστευω απλά δεν σας προσεγγίζουν εκεινοι που χέλετε.

Sike said...

χίλε σκόντε, το πρόβλημά μου εν με τους παντρεμένους κυνηγούς τζιαι με τους κυνηγούς παντρεμένων, όι με τους ελεύθερους σκοπευτές ελεύθερων!



robot egw re?? i fili sou??? ate pale

Anonymous said...

α μανα μ σκοντε μου τωρα το ειδα...σαφεστατα και δεν μας προσεγγιζουν τζεινοι που θελουμε αλλιως εν θα μασταν μονες μας:-P ειπαμεν τοοοοοοο