»

Thursday, December 12, 2013

Χριστουγεννιάτικο

Έshει ούλλη μέρα που αναβάλλω το trip στην τουαλέτα γιατί εν ψόφος τζειμέσα, αλλά η τζοιλιά μου έγινεν νταούλλι τζιαι εφοούμουν ότι που στιγμή σε στιγμή τα γκάσεζ (για να πω τους πόρτους διακριτικά) θα αρνούνταν να ρουφκιούνται μέσα τζιαι θα εκάμναν επανάσταση. 

So ξεκινώ να πάω επιτέλους, ξέροντας ότι θα αποζημιωθώ που αψήφησα το ψύχος με έναν γερό παρατεταμένο απολαυστικό βομβαρδισμό. 

Μπαίνω της πόρτας, θωρώ άλλη συνάερφο να μπαίνει επίσης. Εshαιρέτισα την τζιαι εμπήκαμε σε διπλανά κουβούκλια. Είπα να της δώσω 1-2 λεπτά να κάμει νάμποννακάμει τζιαι να φύει πριν αμοληθώ. 

Έστρωννα τα χαρκιά πας την τουαλέτα να περάσει η ώρα, αλλά η κοπελλούα έθελεν κουβέντα!

- Πώς πάει το πρότζεκτ; Τρρρρρρρ (πιshιά) 

- Καλά ρε, τελειώνει. (με πάει με λαώννεται αλλά τι θέλεις τωρά, να σου το αναλύσω σαν κατουρούμε;; άτε φεύκε) 

- Πάντως άκουσα ότι θέλουν το έτσι τζι έτσι... Τρρρρρρρ....

- Εννά το κανονίσω (αρκείς; έκατσα) 

- Ασχολείται τζιαι ο Τάδε πάνω του τζιαι είπεν μου ότι μπλα μπλα Κsshhhht (κόφκει χαρτί να σβοντζιστεί - γίνουμαι ΠΟΛΛΑ παριζιάνα άμα βιάζουμαι) 

Ήταν καθαρό ότι είshεν όρεξην. 

Άκουα την που εμίλαν σαμπώς τζιαι είμασταν στο κκαφέ τζιαι εδιερωτούμουν μπας τζιαι εν εγώ που εν είχα καλή συγκοινωνία με τον περιβάλλοντα χώρο. Ρε μπας τζιαι είμαι σε κκαφέ τζιαι κάθουμαι με κατεβασμένα τα βρατζιά μου; 

I pictured it.

>.<

Εσυνέχιζε να με ρωτά διάφορα τζιαι εγώ να μεν έχω αποφασίσει ακόμα πόσο socially acceptable θα ήταν να μιλώ τζιαι να κατουρώ ταυτόχρονα. 

- Πρέπει να κλάσω, με συγχωρείς. Τα λέμε στο γραφείο. 

Στα πολλά αποφάσισα ότι μάλλον εν οκ μαζί της, τζι έτσι απαντούσα της κατουρώντας σε δόσεις, προσέχοντας όμως να μεν ιγκώνω απευθείας το νερό τζιαι να κάμνει Τρρρρρρ, αλλά τα τοιχώματα για Πshhhhhh που εν πιο mild. 

 Στο μεταξύ τούτη είshεν τελειώσει, έπλυννε τζιαι τα shέρκα της, τζιαι εγώ άρκεψα να σκέφτουμαι ότι ίσως να πρέπει να κάμω τζι εγώ πως ετέλειωσα, μεν νομίζει ότι εν για το νάμπερ ττου που ήρτα τζι εβόλησα. 

Εψιλοέληξεν η κουβέντα που εκάμναμε τζιαι ξαφνικά ησυχία. 

Εν δαμέ ακόμα; 

Εν πόξω τζιαι καρτερά με;

Εν μας είπεν με γεια σου με καλώστον. 

Πρέπει να κλάσω. Εν τόσο επείγον που εν μπορώ να σκεφτώ πιο διακριτικό τρόπο να το πω. 

Απόλυτη ησυχία έξω. 

Εν επήαιννεν άλλο. Ετράβησα τον νεαγάρα φωλλς ενώ την ίδια ώρα I let the dogs out... 

Φκαίννω έξω, χασιμιά. Biach!!!! 

Τωρά βαρκ να ξαναμπώ μέσα για να συνεχίσω το unleashing of the dogs which had been cut short γιατί ετέλειωσεν ο νεαγάρας φωλλς. 

Γκρρρρ.... 

Άρα θα έχει και δεύτερο γύρο.




A crappy post (no shit!) αλλά εν είχα άλλη έμπνευση. Νομίζω θα το αυτοπυρπολήσω.

11 comments:

Μανα said...

Ω με μου πεις πως θα προλάβω να γράψω σχόλιο πριν που το Μοτορτζή για έτσι θέμα. που τα αγαπημένα του.

Moonlight said...

<3
Ρε μα εν πάει καλά ο κόζμος! Εννοώ ντα, τζι εγώ μιλώ του κόσμου άμα είμαι τόιλετ εγώ τζαι οι άλλοι εν έξω (πχ άμα είμαστε σε δωμάτιο ξενοδοχείου), επειδή χαλόου, έννα κόψω πίσω που την κουβέντα;
Μια φορά είπα τζαι της κολλητής "έκαμαααα!" όπως άμα είσαι μωρό τζαι φωνάζεις της μάμμας σου. εν της εφώναξα να με σκουπίσει τζιόλας πάντως.
Αλλά άτε, στο γραφείον τα γέριμα;

Anonymous said...

Ε όχι εν τέλειο το θέμα σου. Εμένα αρέσκει μου πολλά. Πρόσφατα είχα και φιλοσοφική να μεν σου πω συζήτηση επί του πόρδου και της αφόδευσης σε θέμα ποιότητας και ακουστικής. Τζια μια και λέμε τα ούλλα δαμέσα (λαλούμεν τα έννε εν καλά που κατάλαβα?)εμένα πάντως άμαν πάω τουαλέττα για χοντρό και πάω κάθε μέρα στην δουλειά (σορρυ εν μπορώ να τα κρατώ)και ακολουθά με καμιά συνάδελφος μετά που εννα βγκώ για να μπει σύρνω τις προειδοποιήσεις, π.χ μεν μπεις τωρα,i was in labour χαχαχαχα, το ίδιο συμβαίνει ανάλογα και για εμένα από τισ άλλες συναδέλφισσες.:)) Πόρτοι εν ας ετύχαν ακόμα, εμείς πάμε κατευθείαν στο ψητό

Unknown said...

αχαχαχαχαχαχα...θεικο!Νασε καλα sike μου...απλωσα χαμε!

Brenda said...

Αγαπημένο θέμα! Λοιπόν τούτο το σαβουάρ βιβρ της τουαλέτας πρέπει να καθοριστεί κάπου από κάποιον αρμόδιο. Πάντως έχω θεία που για να μεν ακούεται το pshhhh τραγουδά!

Anonymous said...

@ Βrenda επειδή ήβρα λλιν ταύτιση με την θεία σου εγώ αννοίγω το νερό της βρύσης να τρέχει

Anonymous said...

Χα χα! Έχω τζι εγώ ένα θέμα με την τουαλέτα όταν δεν είμαι σπίτι μου! Συνήθως ανοίγω κι εγώ τη βρύση (όταν έχει νιπτήρα στον ίδιο χώρο με την τουαλέτα) για ν' ακούγεται τάχα το νερό! :)

ruth_less said...

Εξαιρετικό ποστ... αγγίζει μας ούλλους... χα χα

Κι εγώ "κομπλάρω" σε τουαλέτες π.χ. αεροδρομίων, στο να μεν ακουστεί το φςςςς στο κέντρο και προσπαθώ να ιγκώσω τα τοιχώματα...
Για τα "άλλα" δεν κομπλάρω - παραδόξως- Πείθω τον εαυτό μου ότι είμαι στον πλέον κατάλληλο τόπο και όποιος (διπλανός επισκέπτης) δυσκολευτεί να το καταλάβει... ε, τζιαι στα δικά του :)

Ktino said...

Άμαν καταλάβετε επιτέλους ότι στις τουαλέττες επιτρέπονται τα πάντα, θα είστε λίγο πιο ευτυχισμένοι

Anonymous said...

Na laleis oti eksixases kati sto aftokinito kai pas na to fereis kai na klaneis sto dromo :))))

Dreamer said...

μα τι λογοτεχνικα εργα χαραμιζονται εδω μεσα! :p