»

Saturday, November 9, 2013

WTF is wrong with you media and other peepoles?

Όταν είδα τον τίτλο "Δείτε τον 18χρονο στρατιώτη Ξάνθο Νικολάου απο την Λεμεσό που αυτοκτόνησε! ", υπέθεσα ότι δείχνουν μας τον γιατί πριν αυτοκτονήσει, εβίασε κι εσκότωσε 5 προνήπια, τεμάχισε μαγείρεψε και έφαγε 2 13χρονες, εξέθαψε τζι εβίασεν το πτώμα του παππού του (επειδή θα μπορούσε να είχε τη συναίνεσή του ασπούμε, τέλοσπάντων), ενώ είχε τη μάνα του τελλαρισμένη ανάποδα πας τον τοίχο να τα παρακολουθεί όλα.
 
Μόνο έτσι, βλέπεις, δικαιολογούσα γιατί να διασύρεις κάποιον που αυτοκτόνησε. Για οποιοδήποτε λόγο, for that matter.
 
Αντ' αυτού, όμως, μαθαίνω ότι ο στρατιώτης αυτοκτόνησε επειδή του έκοψαν την άδεια για το σ/κ.
 
Και τότε πάλι σκέφτομαι, "καλά ρε, επειδή ο άλλος ήταν φτανό(καρτο)ς τζι αυτοκτόνησε για μια άδεια, πρέπει να τον διασύρεις έτσι σκέδιο;!"
 
Σύντομα πάλι αντιλαμβάνομαι πόσο εκτός τόπου και χρόνου είμαι: ο λόγος που μας τον δείχνουν είναι για "να τον κοιτάξουν στα μάτια ο Υπουργός και οι λοιποί του Άμυνας και να δώσουν απαντήσεις" (!?) - γιατί όταν τους είπε πως αν του κόψουν την άδεια θα αυτοκτονήσει, δεν τον έλαβαν υπόψη.







Σοβαρά τωρά.

What is it I am not getting??



Αν όντως μου διαφεύγει κάτι, πραγματικά απολογούμαι.

Αν όμως έτσι έχουν όντως τα πράματα, WTF with y'all!!!

ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΝΕΣ ΤΖΙΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΤΖΙΟΥΡΟΥΕΣ!!! ΤΙ ΒΑΣΕΙΣ, ΤΙ ΑΞΙΕΣ, ΤΙ ΘΕΜΕΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΘΚΙΑ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!!! Εν έχουν πόθθεν να πιαστούν, να στηριχτούν! Με την πρώτη δυσκολία απελπίζουνται τζιαι "εν έshει νόημα να ζουν"!

ΠΑΝ ΤΖΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΙΜΙSH!!!

Ή ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΠΛΑΝΟ Η ΔΑΣΚΑΛΑ!

Ή ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ 13 ΣΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ!


ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!


ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!


ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!






#thymwnw

#thymwnwpolla


20 comments:

Anti-Christos said...

Ήθελα να γράψω επί του θέματος αλλά δεν έχω κέφια να διακόψω τα ευχάριστα σαββατόβραδα και να αρχίσω να τσακώνομαι με τους ανώνυμους διαφωνούντες. Δυο πράγματα θα πω:

1) Πόσο χωρκάτικο το συγκεκριμένο σάιτ που δείχνουν φωτογραφίες του κόσμου που πέθανε. "Δείτε ποιός αυτοκτόνησε", "δείτε ποιός εττούμπαρε", "δείτε ποιός έκοψε το δάχτυλο του στην πόρτα του πλυντηρίου". Ας έβρουν τους διαχειριστές και ας τους μάθουν τα βασικά της δημοσιογραφικής δεοντολογίας πλέον.

2) Από την άλλη, έλεος με τα μαμμόθρευτα που αυτοκτονούν! Εγώ που είμαι ο ορισμός του βούτυρου Λευκωσιάτη υπηρέτησα πριν 100 χρόνια και βρήκα τη θητεία σκέτο παιχνίδι. Είναι να απορείς πως γίνεται σήμερα που δεν σώζεται τίποτε που να θυμίζει θητεία, υπάρχει κόσμος που αυτοκτονεί για μια διανυχτέρευση. Πόσο κρίμα!

Κάτι τέτοια γίνονται και θα βγει αύριο η Χαραλαμπίδενα να ορύεται στα κανάλια για κατάργηση της ΕΦ!

Anti-Christos said...

Ρε, σάικ, διόρθωσε το "ορύεται" σε "ωρύεται" και το "έβρουν" σε "εύρουν".

Στω!

Μικρός Χείμαρρος said...

Πιστέφκετε που τ'αλήθκεια δηλαδή ότι ο μιτσής αυτοκτόνησε -> επειδή <- εν του δώκαν άδεια;
Δυσκολέφκουμαι εγώ. Δυσκολέφκουμαι πάρα πολλά...

Unknown said...

Στο 1ο μέρος συμφωνώ απόλυτα. Για όνομα του θεού. Εφκάλαμε τζιαι το σιοινί τζιαι το παλλούτζι. Όποτε γίνει ατύχημα τα περισσότερα ΜΜΕ σε Ελλάδα και Κύπρο αποζητούν να βγάλουν το ψωμί τους. Εν που την εποχή με το Μαρί που το παρατήρησα. Με το πιο σύχρονο πρίν τούτο το περιστατικό να ενι ο άλλος ο μιτσής που τον εσκότωσε ο Χρυσαυγίτης με φωτογραφία που τον δείχνει αιμόφυρτο την ώρα που πεθανίσκει ρε.
ΕΛΕΟΣ. ΕΛΕΟΣ. Λλίο σεβασμό. Φκάλλουν στη φόρα φωτογραφίες και προσωπικά δεδομένα που τα κοινωνικά δίκτυα με απώτερο σκοπό το οικονομικό κέρδος. Ενοχλεί με πολλά. Πάρα πολλα. Εν θα ήθελα να συμβεί σε καποιο δικό μου. Ποιόν ερωτήσαν; Ποιού εζητήσαν την άδεια; Οξά έτσι πάμεν τζιαι γνωστοποιούμεν τα πάντα σαν τις Yαινες όπως είπε ο Dreamer ποτζεί στο δικό του. Εν παίζεις με τον ανθρώπινο πόνο. Εν τον πουλάς. Βρίσκω το εξευτελιστικό και απάνθρωπο.
Ειλικρινά πιστεύκω έπρεπε να θεσπιστεί νομοσχέδιο για τα δεδομένα που έχουμε online μετά τον θάνατό μας, όι μόνο Κύπρο, παντού. Με το που κάνουμε λογαριασμό να έχουμε συμφωνία με τα site να 'χουν οι συγγενείς 2ο κλειδί σε περίπτωση θανάτου; Ούτως ώστε να διάγράφονται ή έστω να κλειδώνονται από δημόσια σε μόνο αυτούς που τους αφορά; Ένηξερω. Ναι εν δημόσια. Ναι μπορεί ο καθένας να έχει access. Aλλά όταν πεθάνεις εν θα ήθελες να εμφανιστουν έστω και προσωπικά σου που εν γνώση σου εδημοσιοποίησες παντου με σκοπό να παν πάνω οι πωλήσεις κάποιου ένεν; Έπρεπε να υπάρχει ένα όριο. Έχουμε ξεφύγει προ πολλού.


Στο 2ο μέρος νομίζω διαφωνώ. Εν μπορώ να κρίνω ένα νεκρό. Εν νεκρός. Ό,τι και να πω εν θα τον φέρει πίσω. Ο μιτσής είχε τους λόγους του όσο ασήμαντοι και να σου φαίνουνται. Για τζείνον προφανώς ήταν κάτι σημαντικό. ΕΝ μπορώ να πω πως έκαμεν το πας την πελλάρα. Ούτε μπορώ να ρίξω φταίξιμο στους γονείς. Οι γονείς τωρά έχουν το δικό τους σταυρό να κουβαλήσουν.
Οι γυναίκες, εκτός που τζείνες που εν το επάγγελμά τους, εν έχουμε ιδέα τί πάει να πει στρατός, βάλλω και τον εαυτό μου μέσα. Μόνο να ακούμε ιστορίες τζιαι να φανταζούμαστε μπορούμε. Εν καταλάβω γιατί σοκάρεσαι τόσο με το λόγο της αυτοκτονίας καθαυτό. Ξέρω τουλάχιστον άλλες 2 περιπτώσεις φίλων μου που υπηρετούσαν που τους συνέβηκε παρόμοιο περιστατικό. Ενεν ούλλοι που έχουν τις ίδιες αντοχές. Εν ακούστηκε τίποτε. Απλά κ τα 2 περιστατικά εκουκουλωθήκαν, ένα εκ των 2 στα λοκ. Η κτηνωδία και το πιο αποτροπιαστικό ήταν ότι εβάλαν τους μιτσιούς να καθαρίσουν μετα. Ξέρεις πόσα ψυχολογικά κατάλοιπα μπορεί να αφήσει τούτο; Στιγματίζει ούλλη σου τη ζωή.

Αυτά τα ευχάριστα σήμερα δυστυχώς. Απολογούμαι πάρα πολύ για το σεντόνι μου, εκμεταλλεύτηκα το χώρο σου αλλά έπρεπε να τα γράψω.

Black Cat said...

Εν να συμφωνήσω απόλυτα με την Μικρό Χείμαρρο. Ήντα ψυχή να ήταν για την "άδεια". Μπορεί να είχεν άλλες ιστορίες κρυμμένες τούτη η υπόθεση, π.χ. συνεχής βιασμός/ σεξουαλική κακοποίηση του μιτσή που φαντάρους ή και ανώτερους και το στρατόπεδο έκλεινεν τα μάθκια και δεν έκαμνεν τίποτε και τωρά μάχουνται να τα καλύψουν ούλα με μια δικαιολία (που εν φέιλ για εμένα αλλά τέσπα).

Πιστεύω.. Η Κύπρος δεν έφτασεν ακόμα στο επίπεδο να θωρούμεν μιτσιούς να κόφκουν φλέβα για emo-πελλάρες.

Anonymous said...

Στο πρώτο κομμάτι με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη. Ας πούμε ποσο φαύλοι εν οι ανθρώποι τούτοι που εκμεταλεύονται το θάνατο ενός παιδκιού. Έλεος μέσα σε τούτην την κωλόχωρα. Συμφωνώ με Αντίχριστο μηδέν δημοσιογραφική δεοντολογία, ανηθικότητα, σοβαρή έλλειψη σεβασμού προς τον άνθρωπο.

Στο δεύτερο κομμάτι δεν πιστεύω πραγματικά ότι κάποιος άνθρωπος θα αφαιρούσε την ζωή του για τέτοιο λόγο. Μάλλον κάποια πιο σοβαρά θέματα είχε το πλάσμα ή ψυχολογικά προβλήματα αλλά γιατί δεν του εδώσαν άδεια μου φαίνεται αδιανόητο. Πολλά μεγάλη κουβέντα να αφαιρέσεις την ιδια σου την ζωή, πρέπει να έχεις πλήρη απελπισία για την ζωή την ίδια. Ε πως μια αδεια σε οδηγεί εκεί? Άλλοι παθαίνουν πολλά πιο σοβαρά και στέκονται στην ζωή σθεναρά, ηρωικά. Μάλλον κάτι άλλο έπαιζε ή είχε προβλήματα ψυχολογικά σε επίπεδο παθολογικής κατάστασης. Εν είμαι ειδική αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ να αφαιρείς την ζωή σου για έτσι λόγο

Anonymous said...

Α καλά πόσοι βλάκες πρέπει να είσαστε να πιστεύκετε οτι ο μιτσής αυτοκτόνησε για μια πουστοάδεια?? Να δούμε τι επέρναν τζιμέσα. Στο στρατό ούλλοι ξέρουμε λιο ή πολλή τι γίνεται, είναι ο τόπος που φκάλει ο κάθε χώρκατος τα απωθημένα του τζαι ο κάθε ανώμαλος που σου γαμά την ψυχολογία. Ο στρατός αγαπητοί μου μπορεί όντως να αποδειχτεί μοιραίος για κάποιους νέους που ένεν τόσο δυνατοί τζαι εν πιο ευαίσθητοι που τους άλλους. Τζαι γι'αυτό και φυσικά για χίλιους άλλους λόγους ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. Φαντάζομαι όλοι τώρα καταλάβαμε οτι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του. Τζαι μεν γυρίσει κανένα φασιστόμουτρο να μου πει οτι είμαστε ημικατεχόμενη πατρίδα γι'αυτό πρέπει να υπάρχει γιατί Ε-΄Λ-Ε-Ο-Σ. Έβρετε μου εναν που έκαμε στρατό τζαι είναι είτε έτοιμος είτε πρόθυμος να 'πολεμήσει' τον κατακτητή!!! Εν ζούμε στο 1821, ούτε καν στο 1974, πλέον οι πόλεμοι εν διπλωματικά που γίνουνται.

Anonymous said...

Να δούμε ποιος (που εκαλοπέρναν και του φάνηκε ο στρατός παιχνιδάκι) του έκανε τη ζωή κόλαση και πόση απομόνωση, αποκλεισμό και καταπίεση ετράβησεν ο μιτσής. Το αν το τελευταίο περιστατικό αφορούσε μια άδεια, νομίζω πρέπει να έτυχε. Ξέρω καλά τι σημαίνει να δέχεσαι πόλεμο σε ένα χώρο αλλά ευτυχώς δεν είχα ευαισθησία και αξιοπρέπεια τζιαι επέλλανα τους πίσω. Πόσο ψυχοφθόρο όμως τζιαι αυτοκαταστροφικό μπορεί να είναι τζιαι τούτο....

Anonymous said...

Ανώνυμε Νο.1 με το παρδον τζιολάς αλλά εν την άποψη τους που είπαν τα πλάσματα. Εν τζιαι ανάγκη να τους βρίζεις. Ούτε εγώ πιστεύκω ότι αυτοκτόνησε το παιδίν για μια άδεια αλλά μπορείς να το πεις με καλύτερο τρόπο.Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου για την εθνική φρουρά, εν έκαμα τζειμέσα αλλά ακούγονται πολλά και πιστεύκω τα, πιστεύκω σε. Αλλά εν δημοκρατία που έχουμε και ο κανένας έχει την άποψη του τζιαι εν δικαιωμα του να την εκφέρει. Όσον για την εθνική φρουρά ούτε εγώ συμμερίζομαι τα του ρόλου της τζιαι την εξέλιξη της ο Θεός να την κάμει εξέλιξη αλλά πε μου ρεαλιστικά ποιος θα λάβει την πολιτική απόφαση να την καταργήσει.Άσε που εμπλέκονται μέσα και άλλης κοιωνικοοικονομικής φύσης προβλήματα τζιαι τζιαμέ να δεις αυτοκτονίες που εννα χουμε, φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι για τι πράμα μιλώ.

Σταματώ δαμέ τζιαι επολλολόησα σε ξένο μπλογκ.

Anonymous said...

Amadruada όντως ήμουν πολύ καυστική, απολογούμαι! Απλώς δεν είδα κανένα να καυτηριάζει τα αίσχη που γίνονται μέσα στην 'εθνική φρουρά'(ΜΗ ΧΕΣΩ είτε για το εθνική είτε για το φρουρά),ούλλοι απλώς εσχολιάσαν τα θέμα της αυτοκτονίας. Ο στρατός πρέπει όπως και δή ποτε να καταργηθεί εν έτει 2013 που είμαστε!

Moonlight said...

Για το πρώτο κομμάτι λαλεί τα τζαι ο dreamer δαμέ http://saikkopad.blogspot.com/2013/11/wtf-is-wrong-with-you-media-and-other.html
τζαι συμφωνώ μαζί σας.

Για το δεύτερο, τι να πούμε εμείς τωρά; Επέθανε το παιδί, εν υπάρχει, τζαι πολλά πιθανόν να μεν ξέρει κανένας γιατί έκαμε τζείνο που έκαμε. Εν λέω ότι όποιος φύει που τη ζωή συγχωρείται για ό,τι τζι αν έκαμε, ή δικαιολογείται για τα πάντα, αλλά πραγματικά εν ξέρουμε τι εγίνετουν στο μυαλό τζαι τη ψυσhή του παιδιού.

Κρίμα σε τούτους που θέλουν να αποκαλούνται δημοσιογράφοι τζαι εν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, που εν νοιώθουν, που εν τους κόφτει να εκμεταλλεύκουνται τον κόσμο για τα λεφτά...

Mana said...

Μαλιστα... Ανωνυμη οχι δεν ξερουμε τι συμβαινει στο στρατο. Αντι να ωρυεζεσαι και να βριζεις πες μας τι γινεται. Οχι με το ακουσα που τη θεια του συμπεθερου της κορης του ξαδερφου που ο γιος της ειναι στρατο αλλα με επιχειρηματα και αποδειξεις.

Και οχι δεν υπερασπιζομαι τη θητεια στην εθνικη φρουρα το ιδιο μου κανει ειτε ισχυει ειτε οχι.

Moonlight said...

http://skeftomekegrafo.blogspot.com/2013/11/blog-post_10.html there is the link στο μπλογκ του dreamer που έγραφα πιο πάνω!

Sike said...

Τζι εγώ εν με μεγάλη επιφύλαξη που έπια τον πεθαμένο στο στόμα μου, εθεώρησα ότι εκαθάρισα με το "Αν όντως μου διαφεύγει κάτι, πραγματικά απολογούμαι. Αν όμως έτσι έχουν όντως τα πράματα, WTF with y'all!!!"

τη γνώμη μου για τες αυτοκτονίες είπα την ξανά (ενόμιζα ήταν πρόσφατα, αλλά έshει τζιαι 4 χρόνια όπως ανακαλύπτω) http://saikkopad.blogspot.com/search?q=swiss

δέχομαι άνετα τα σενάρια για το μαρτύριο που ενδεχομένως περνούσε στο στρατό ή εκτός. Γι' αυτό, μη θέλοντας να κρίνω τον ίδιο, έκρινα το ανάγιωμαν του. Προφανώς, δεν του έμαθε κανένας ότι ΤΙΠΟΤΕ τζιαι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αξίζει να παιχτείς, τζιαι ότι τζείνο που σε ταλαιπωρεί σήμερα, σε 10 χρόνια θα σου φαίνεται αστείο. Προφανώς, δεν είshεν τες δεξιότητες(;) να χειριστεί ένα πρόβλημα, ούτε καν μιαν υποτυπώδην πίστην στο Θεό ότι this too shall pass. Μιλώ έτσι γιατί έχω δικούς μου ανθρώπους που επεράσαν ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ χρονια στο στρατό, γεμάτα απίστευτες αδικίες, σκληρές τιμωρίες και γυρίσματα, κι όμως είναι ακόμα εδώ. Τέσπα. Tέλος.

Το πρόβλημά μου ήταν και με το ότι ερίξαν το φταίξιμο στους αξιωματικούς, σαμπώς και εν ψυχολόγοι και έπρεπε να τον συγκόψουν.

Anyways, τέτοιαν ώρα τέτοια λόγια, whatever. O Dreamer είπεν τα πιο καλά.

υ.γ. μεν απολογείστε για κατάχρηση χώρου, σχολιάστε ελεύθερα.

Anonymous said...

Συμφωνώ με όλα που λες Sike κανείς εν πρέπει να αφαιρεί την ζωή του για κανένα αλλά για κανένα λόγο.

Το μόνο argument μου παστο συλλογισμό σου και δεν αναφέρομαι στην περίπτωση του παιδκιού γιατί δεν ξέρω τι το οδήγησε σε τούτην τη πράξη είναι ότι υπάρχουν ανθρώποι που μπορεί να έχουν ψυχολογικά προβλήματα παθολογικής μορφής άρα εν καταλάβουν και έν έχουν μέτρο για τούτα που λαλείς. Το μεγάλωμα τους μπορεί να μεν παίζει ρόλο κανένα. Στα άτομα τούτα εν υπάρχει καν ο ορισμός αυτοκτονίας. Η κατάσταση τους είναι παθογενής συνεπώς χρήζουν ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ και όχι μόνο παρακολούθησης. Εν άρρωστοι, εν τα πάει καλά ο νους τους και πρέπει να τους δει γιατρός. Τούτη η κατηγορία εν αντιλαμβάνεται τις προεκτάσεις που λες πιο πάνω. Εν όπως ο σχιζοφρενής ή εκείνος που έχει σύνδρομο μανιοκαταδίωξης. Εν αρρώστια.

Πάντως υπάρχουν έτσι περιπτώσεις και αν υπάρχουν και μέστο στρατό σίγουρα δεν πρέπει να είναι μέσα. Άρα πρέπει να γίνει επειγόντως κάτι που την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ για να μεν μπαίνουν έτσι μωρά μεστο στρατό με εκτεθειμένα τα όπλα μπροστά τους. Anw o Θεός μακαρίσει τον

Black Cat said...

Προς Sike απάντηση,
Λαλείς ότι το φταίξιμο δεν έπρεπεν να ππέσει στους αξιωματικούς επειδή εν νεν ψυχολόγοι. Δαμέ διαφωνώ, πιστεύω πως που την στιγμή που σε βάζουν υπεύθυνο για τα "μωρά" κάποιου (εν να μου πεις, μα ποιά μωρά, ναι, αλλά ας μεν ξεχνούμεν έχουμεν να κάμουμεν με νεαρά άτομα της ηλικίας 17~21 και ενήλικας που παιδί δεν γίνεσαι από την μία μέρα στην άλλη, σε κάποιες χώρες κιόλας, 20 θεωρείται η ηλικία της ενηλικίωσης)φέρεις μία άλφα ευθύνη για εκείνα τα άτομα, καθώς επίσης και στους γονείς του.

Πιστεύω, που την στιγμή που έχεις κάμποσους μιτσιούς, νεαρής ηλικίας, ούλους μαζί, μέρα-νύχτα, με τα καλά τους και τα καλά τους, το ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ που θα μπορούσαν ήταν να παρακολουθήσουν πέντε-έξι μαθήματα (ή σεμινάρια) περί ψυχολογίας και ψυχολογικής στήριξης.
Με το bullying και τα breakdowns που γίνονται μες τον στρατό, είμαι σοκαρισμένη που η κυβέρνηση δεν έχει κάνει σοβαρά βήματα να μεταρρυθμίσει τούτο το αρχαικό και παραδοσιακό ίδρυμα της κοινωνίας μας.

Όπως έχουμε τις νεο-φιλελευθερικές μοντέρνες τάσεις να απαιτούμεν που τους δασκάλους/λες στα δημοτικά να πηγαίνουν σε σεμινάρια για παιδική ψυχολογία το ίδιο θα πρέπει να ζητούσαμε και από τους αξιωματικούς στον στρατό.

Pelloplasma said...

Τζε εγώ εθεώρησα το πάραξενο ο λόγος αυτοκτονίας να ήταν η άδεια. Σίουρα κάτι μεγαλήτερο θα έπαιζε στην ζωή του παιδιού που θα το οδήγησε να κάμει τέτοιο. Η άδεια απλά μπορεί να ξεχύλισε το ποτήρι. Άκουσα τζε εγώ που παρεές πόσο δύσκολα επερνούσαν στον στρατό τζε άλλους να λαλούν πως ήταν σαν την κατασκήνωση "τζε τίποτε εν έσσιει, εν οι άλλοι μαμμόθρευτοι". Σίουρα παίζει ρόλο το πιος γιού είσαι τζε σε πιο στρατόπεδο σε εβάλαν. Ο κατάργηση του στρατού έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια, να την κάμουν εθελοντική με μισθό όπως εν τζε σε άλλες χώρες.
Συμφωνώ με την Αντιμόκο που λέει πως έπρεπε να υπάρχει κάποιο μέτρο για την δημοσίευση έτσι πραμάτων. Ήρτε στο νού μου που επέθανε ο Steve Irwin. Είχε ατύχημα με ένα stingray την ώρα που εγύριζε ντοκυμαντέρ. Επειδή ήταν σεβαστό άτομο όμως την χώρα του το βίντεο ποτέ εν εδημοσιεύτηκε και εδώσαν την κασέττα στην γυναίκα του να την κάμει ότι θέλει. Μεν σου πω πως οι οικογένειες των ατόμων που δημοσιεύοντε τα πρόσωπα τους μόνο τζε μόνο για τα λεφτά να μπορούν να κινήσουν αγωγοί ή κάτι.

Anonymous said...

Ξέρετε τι σημαίνει να μην έχει τίποτα πια για σενα νόημα;;
Είτε ζεις είτε όχι να μην έχει διαφορά;
Να νεκατσιάς το εαυτό σου τζιαι τους γυρόν σου.
Να αννοίεις το στόμα σου τζιαι να μεν φκαίνει φωνή;
Να περπατάς τζιαι να νομίζεις ότι γυρόν σου κυκλοφορούν άψυχα πλάσματα, ρομποτ;
Να μεν σου χαμογελα κανένας τζιαι αμαν το κάμει να θέλεις να χωστείς που τον φόον σου γιατί στο παρελθόν, στόματα που σου εχαμογελούσαν εκατασιήσαν τις σάρκες σου;
Να κρατάς το κινητό τζιαι να γυρεύκεις τον αριθμό του Θεού;

Αν δεν ηξέρετε ούτε έναν που τα παραπάνω μεν μιλάτε.

Θα μπορούσεν ο μιτσής να εν γιος σου τζιαι κλαίει η ψυσιή μου που τα ένιωσεν τουτα τόσον μιτσής.

Εγώ επερνούσαν τον πολλά χρόνια τζιαι ακόμα δεν ξέρω πως έφκηκα που τζείντον λάκκο.

Sike said...

black cat, συμφωνώ με τα μαθήματα, όπως έπρεπε να υπάρχουν για όλους μας. Όλοι όσοι ερχόμαστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους (δηλαδή εκτός οι ερημίτες) χρειαζόμαστε τέτοια παιδεία.

τελευταίε ανώνυμε,

θέλω να σου ζητήσω κάτι. Στείλε μου εμαιλ πλιςς, saikkopad at gmail teleia com - εν θέλω το όνομα σου, αν θέλεις κάμε νέο gmail με ψευδώνυμο τζιαι γράψε μου

Anonymous said...

Εγώ είμαι blogger ανώνυμε και από ότι βλέπει κρατώ την ανωνυμία μου. Ξέρω για τι πράγμα μιλάς. Ακριβώς τζιολάς. Ένιωσα τον πόνο που λες και μίσησα την ζωή. Αλλά εκρατήθηκα και εβγήκα πάνω. Επήρε μου καιρό αλλά εβγήκα εκατάφερα τα. Εν κρίνω τον μιτσή για την πράξη του ή ήταν αδύναμος να ζήσει ή δυνατός να πεθάνει. Αλλά με τα προβλήματα της η ζωή, με τις απογοητεύσεις της, με τα σκατά της ανακάλυψα ότι έχει και τις ομορφιές τις. Και πρέπει να την διεκδικούμε. Έφαν μου 5 χρόνια να βγω που τον λάκκο που λες. Συνεχίζουν να με απογοητεύουν οι ανθρώποι και πονούν με, πονούν με πολλά.Κάποιες φορές και τωρά πιάννει με και είμαι με το ένα πόδι μέσα, αλλά κουντώ με, τζαι ξανακουντώ με να βγώ γιατί η ζωή κάτι θα έχει να μου δώσει εν γίνεται κάτι έχει και για εμένα. Χαίρομαι που τα κατάφερες και εβγήκες και εσύ που τον λάκκο. Να σαι πάντα καλά και ποττέ να μεν ξαναπέσεις μέσα.