»

Wednesday, October 16, 2013

Εβάφτηκα απλά

«Εβάφτηκα απλά», λαλεί μου προχτές σ’ ένα γάμο μια 7χρονη με φούξια χείλη, ροζ μάγουλα και λιλά μάθκια. Φαίνεται εννοούσε ότι εν ελούθηκε γκλίττερ στα μαλλιά τζιαι δεν ανανέωσε τα ψεύτικα νύshια της που το Jumbo. 

Η άλλη 12χρονη έχει στο κινητό της μήνυμα από φίλη της "κόρη που πίσω έκαμες το; εν τέλεια!". Βέβαια φαντάζομαι να ήταν κάπως έτσι "kr p ps ekms to? n tllllllllll!!!!!!!!!!!!!!" ορ σαμθιγκ. 

Η 12χρονη Sike, 23 χρόνια πριν, έσταξεν κάτι πας τη φανέλα της στο σχολείο τζι επήραν τζιαι άψαν κάτι συμμαθητές της ότι "έshει άσπρη τάααατσαααα!!!!". Το 12χρονο αμνοερίφιο, 23 χρόνια πριν, γραπώνοντας πτηνά στον αγέρα, κατάλαβε ότι επρόκειτο για κάτι πονηρό τζιαι έπρεπε να αυτοσαρκαστεί. "Χαχαχαχα". Ασπούμε. 

Μπορεί να ήταν τζιαι 5-6 χρόνια μετά που έμαθε τι θα μπορούσε να ήταν η άσπρη τάτσα. 

Επίσης 23 χρόνια πριν, στην τάξη της 12χρονης Sike, ήταν της μόδας τα ερωτηματολόγια. Τουτέστιν, ένα τετράδιο με μιαν ερώτηση σε κάθε σελίδα τζιαι απαντούσαν τες οι φίλοι και φίλες. Στο τετράδιο της 12χρονης Sike είχεν ερώτηση «Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 20 χρόνια;», όπου ένας συμμαθητής (ποτζείνους που εδιασκεδάσαν με την τάτσα) έγραψε «Ένα άντρα με μεγάλο πε0ς". Η 12χρονη Sike, και πάλι πιάννοντας τον πούλο στον αέρα, κατάλαβε ότι επρόκειτο για κάτι πονηρό, τζιαι χαζογελώντας (giggling?) έδειχνεν το πάρακατω να το δουν ούλλοι. Ώσπου τζι ερώτησεν την μια φίλη της «τι εν το πέ0ς;». Τζιαμέ έκατσεν πάνω η 12χρονη Sike. Τετραπέρατη και πολυμήχανη όμως γαρ, αντέδρασε: "ΑΧΑΧΑΧΑ σιγά πον ηξέρεις!! άτε κόρη που δαμέ!". Τζιαι ευτυχώς τζείντην ώρα επολοήθηκεν μια άλλη τζιαι είπεν μας. 

Θυμούμαι που εσκέφτηκα "γιαξ ίντα λέξη". Πέ0ς ιμίsh. Όι μάνα μου. 

Καλάν, το ότι μέχρι τα 9-10 της η Sike εν έξερεν πώς γίνουνται τα μωρά τζι ενόμιζεν ότι εν με το να φορήσεις νυφικό που γκαστρώνεσαι, εξαναείπα το κάπου. 

Το ότι το ταμπόν έθθα πεταχτεί έξω αν πάεις να κατουρήσεις, έμαθεν το αρκετά μετά τα 20. 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΟΡΙΑ. 

Ένηγουέης, έννεν σκοπός μου τωρά να συζητήσουμε περί σεξοπαιδαγώγησης στα σχολεία κτλ. Απλά επήρα το έναυσμα που το τελευταίο ποστ του Πανίκκου, όπου ένας 16χρονος ερώτησεν τον αν τα μωρά γεννιούνται που τον κώλο, «και εσοβαρομίλαν».

Θα μπορούσε άνετα ναν δική μου απορία, αν και παίζεται αν θα ετόλμουν να την κάμω. Πιθανόν να μεν ερώτουν τζιαι να έγραφα στο μπλογκ μου πώς 23 χρόνια αργότερα έμαθα την απάντηση. 

Τον 16χρονο του Πανίκκου απλά ελυπήθηκα τον. Επειδή πιθανόν να χλευάστηκε, επειδή όντως εν είshεν χαπάρι, επειδή να δούμε τι διαστρεβλωμένες εντυπώσεις έshει μες τον νου του, τζι επειδή εν τζι έχαννεν τίποτε που εν έξερεν, αλλά εν οι άλλοι που θεωρούσαν τούτην την γνώση σημαντική.

Τέσπα.

14 comments:

άσπρο και παχύ said...

Μα σοβαρά, το ταμπόν εν πετάσσεται έξω αν πάεις να κατουρήσεις;

Μανα said...

δαμέ κάτι μου διαφεύγει. ποιο είναι το κρυφό μήνυμα της άσπρας τάτσας;

τζαι σοβαρά πόσο τέλεια είναιπου πίσω;

υγ. ξέρω ότι έχασα το νόημα.

Tatsa said...

εν τέλεια πουπίσω ααααουυυυυυυυυ αααααααααααααααααααα
ως γεγονός ήταν ηλίθιες οι απορίες μας.
Αν τζαι εγώ ήμουν πιο εξειδικευμένα άσχετη...αρραβωνιάστηκε τζαι εν ήξερα ότι το πέος μεγαλωνει τζαι μιτσιανίσκει. Ενόμιζα εν ουαν σαιζ

Anonymous said...

Εγώ ως τα 13 μου ενόμιζα ότι το σεξ εγίνετουν με τα ρούχα, επηρεασμένη που κάτι ταινιες του Σταθη Ψάλτη που επέφταν στο κρεβάτι και εφιλιούνταν (ήμουν στη σωστή πορεία τουλάχιστον), μετά ήβρα μια εγκυκλοπαίδεια την Γυναίκα τζιαι μιλούμε εξικοκκάλησα την...προχτές πάντως η αρφότεχνη μου δείχνει μου ένα βιντεο με ένα που ετραγούδα και λαλεί μου εν ωραίος γκόμενος τουτος (εν 6 χρονών). Έφυεν η φάτσα μου μιλούμε. Και πε μ τι εξηγάς σε ένα 6 χρονο, τι?εκατάβαλα μια προσπάθεια να της πω κάποια πράματα που αφορούσαν και στις εκφράσεις αλλά μάλλον απέτυχαααααααααααα

Moonlight said...

Ρε μα μόνο εμένα μου είπαν στην προδημοτική για τες μέλισσες...τζαι μετά για τα σκυλλάκια...τζαι ότι κάπως σαν τα σκυλλακια γίνουνται και τα παιδάκια;
Τζαι μόνον εγώ επήα τζι ερώτησα τη μάμμα μου 2ρα δημοτικού τι σημαίνει γαμώ το, τζαι εξήγησε μου τα πάντα όλα με κάθε σοβαρότητα από τη ρίζα της λέξης, μέχρι αντισύλληψη, κλπ;
Τζι εν μόνο εγώ που εδιερωτούμουν αν οι γονείς σήμερα ΧΑΝΝΟΥΝ που φκαίνουν τζαι λαλούν ότι εν ενάντια στη σεξουαλική διαπαιδαγώγιση στα δημοτικά επειδή "εγώ θέλω το παιδί μου να μάθει για τούτα τα πράματα όταν το κρίνω εγώ σωστό";
Ασπούμε τζι εγώ, ΕΞΕΡΑ, εν τζαι έκαμνα τα! Άσε που επειδή εξηγήσαν μου το πολλά χαλαρά, νομίζω εν εκαίγουμουν να κάμω τα πάντα όλα πριν της ώρας μου επειδή ήταν ούλλα τάχα ένα άγνωστο πράμαν...

Anonymous said...

omg amadruada!!! same here sista!! Ενόμιζα ήμουν η μόνη 13χρονη εβερ που επηρεασμένη που τα βραζιλιάνικα(ε άτε!) ενόμιζα οτι εν χρειαζεται να φκάλεις τα ρούχα σου για να το κάμεις! Οι πως χρειάζεται απαραιτήτως αλλά εγώ εν ήξερα καν την διαδικασία! Νομίζω πραγματικά οτι το καλύτερο πράμα είναι να κρατάς την αθωότητα σου όσο το δυνατό περισσότερο.

Τι εννοείς οτι 12χρονη έκαμεν το που μπροστά τζαι εδοκίμασεν τζαι που πισω?!?

Αχάπαρη said...

Έχρειάστηκε να ξαναθκιεβάσω το κείμενο τζιαι να χάσκω 10 λεπτά μπροστά που την άσπρη τάτσα για να καταλάβω περι τίνος πρόκειται. Εντελώς χαντή ασπούμε.
Κοίτα επειδή τζιαι εμένα η κόρη μου κοντέφκει τα 12 τζιαι παρατηρώ με αηδία το πως έγιναν σε ένα καλοκαίρι οι συμμαθήτριες της, έχω να πω οτι φταιν οι γονιοί που καταντούν έτσι. Τζιαι λέω το χωρίς να εννοώ οτι είμαι ο τέλειος γονιός, κάθε άλλο. Εν μπορέις να δίνεις τόση ελευθερία σε ένα 12χρονο εν έγκλημα. As simple as that.

Unknown said...

Εγω ειχα παρομοια εμπειρια με την Moonlight. Ηξερα τα που το δημοτικο. Μεν σου πω ετυχε να δω τζιαι πορνο που τοτε.
Τζιαι εγω ηξερα τα, εν τζιαι εκαμνα τα ή εκαιγομουν να τα καμω.

Τζιαι πιστευκω εν πολλα καλυτερα να ξερεις πως γινεται τζιαι τι μπαινει που, γιατι πλεον εσιει πολλους υποψηφιους που μπορει να "γελασουν" στις μιτσιες

Neerie said...

Για να μεν γράψω τζι εγώ τα ρεζιλίκια μου, πρέπει να ήμουν η πιο καθυστερημένη της τάξης μου σε έτσι θέματα.
Τωρά φοβίζουν με τούτα ούλλα που ξέρουν οι μιτσιοί τζι επίσης πιστεύκω ότι όσον παραπάνω διατηρήσουν την αθωότητα τους τόσο το καλύτερο. Μπορούν να προστατευτούν τζαι χωρίς να τα μάθουν ούλλα λεπτομερώς νομίζω.΄Όσα παραπάνω ξέρεις τόσο πιο άνετος είσαι να τα κάμεις τζιόλας.

Grouta said...

Ειμαι εκτος συναγωνισμου οπως παντα! χαχα
Ημουν 21 τζι εν ειχα συνειδητοποιησει οτι μετα την 1η φορα ακολουθουν τζι αλλες! αχαχχαχα

Ina said...

Τι εννοείς για το δωδεκάχρονο?!Τωρά σοβαρά ας πούμε?!Τούτο είναι τόσο λάθος που όποια πλευρά και αν το δεις... Γονιούς δεν έχει?

Anonymous said...

@Γρούτα : ακόμα γελώωωωωωωωω

Anonymous said...

koroudes k ego paizei na hmoun h pio ka8usterhmenh se tetoia 8emata k h poio a8oa ths taxhs sto lukeio alla toulaxiston den to edeixna k eglitona to peripeximo.
sumfono me cupriopoola exei pollous anomalous guro mas pou mporei na gelasoun sta koritsakia alla k sta agorakia k epishs sumfono me neerie osa perissotera xeroun mpainoun se peirasmo na dokimasoun.

Μαίρη said...

Εγώ πρέπει να ήμουν πέντε χρονών που μου τα εξήγηγησε η μάμα μου αρχίζοντας με το, θυμούμε το ακόμα, ΄΄είσαι πολύ ώριμη για την ηλικία σου για αυτό θα σου πω πως γίνονται τα μωρά..''. Μου είπε το που μπαίνει τι και γίνονται τα παιδιά, τις διαφορές γυναίκας άντρα κλπ. Νομίζω το να αφήνεις το μωρό σου σε άγνοια θεωρώντας το σεξ αμαρτωλό ή ταμπού είναι κακό για το μωρό. Πρώτο είναι ανενημέρωτο και απροστάτευτο με ό,τι αυτό συνεπάγεται (το περιπαίξιμο στο σχολείο είναι το λιγότερο) και δεύτερο εκλαμβάνει οτι είναι κάτι κακό για το οποίο δεν μιλούμε που διεστραβλώνει την αντίληψη του για το σώμα του και το σεξ.
Και όχι δεν εκπορνεύτηκα που ήξερα πως γίνονται τα μωρά απο τα πέντε. Που έγινε έξι ο αρφός μου μετέδωσα την γνώση παρακάτω :)