»

Wednesday, September 4, 2013

Αναβλητικότητα #1

ΤΟ λοιπόοοοοο!!

Προς μεγάλη μου χαρμολύπη, έμαθα ότι η αναβλητικότητα που με/μας δέρνει, σπανίως οφείλεται σε κουνοshυλλιό, όπως πίστευα μέχρι τώρα. Αντιθέτως, έχει άπειρες πιθανές αιτίες που την προκαλούν. Μπορεί κατά βάθος να είναι αντίδραση στο deadline που μας έθεσε κάποιος άλλος, το οποίο σε πιο πολύ βάθος να έχει issues of control and difficulty with authority. Μπορεί να αμφισβητούμε τες ικανότητές μας, να έχουμε άκυρη εντύπωση για το τι είναι το τέλειο ή/και να φοβόμαστε την επιτυχία. Ω ναι, ο φόβος για επιτυχία μπορεί να κρύβεται πίσω που την αναβλητικότητά μας, γιατί κατά βάθος θεωρούμε ότι η επιτυχία θα φέρει αυξημένες προσδοκίες από εμάς, ευθύνες και τελειότητα. Τζι εννα μας φθονήσουν τζι εννά μας μμαθκιάσουν. Μπορεί να μας το δημιούργησε η μάνα μας όταν είμασταν μιτσιοί, που ό,τι τζιαι να εκάμναμε τζείνη εν ήταν ευχαριστημένη, πάντα απαιτούσε να τα πηαίνναμε καλύτερα, τζι έτσι εμπεδώσαμεν πως ό,τι τζι αν κάμουμε will never be good enough so άστο ως την τελευταία στιγμή τζιαι κανένας εν θα περιμένει κάτι καλύτερο που μένα.

Σήριουσλι;;

Γιες, σήριουσλι. Τζιαι κόμα μπορεί να σε πάρει τζιαι πιο βαθκειά, τζιαι σε πιο σκοτεινά δρομούθκια το ψάξιμο των αιτιών της αναβλητικότητας.

Εξ ου και η χαρμολύπη και η εκ νέου αναβλητικότητα! Χαρά γιατί ΓΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΝΟΣ τζιαι once I get this shit out of the way ο κόσμος μού ανήκει, λύπη γιατί να δούμε τραύματα που έχω να ανακαλύψω, τζιαι, well, αναβλητικότητα γιατί I´m not sure I wanna go there! Μάλλον I am, αλλά βαρκ.


Έβαλα το #1 στον τίτλο για να έχω λόγο να τα διπλώσω σε κάποια φάση χωρίς πολλές εξηγήσεις τζιαι τάχα να επανέλθω άλλην φορά.

Love and piss

4 comments:

Anonymous said...

"ό,τι τζι αν κάμουμε will never be good enough"

Neerie said...

φόβος για επιτυχία ή φόβος για αποτυχία?

μάλλον το δεύτερο

Unknown said...

επίσης είναι και το αίσθημα του να μεν ολοκληρώσω κατι γιατί μετά δεν θα ξέρω τι θα κάμω.

Sike said...

περιπαίχτρα, there is hope...

neerie, both! the experts say the former is just as valid!

χέλμουτ, γιες...