»

Monday, July 29, 2013

Προς "Μάγους" και λοιπούς Διασκεδαστές παιδικού γενεθλιακού γίγνεσθαι

Γιε μου, επέλεξες να φκάλεις λεφτά που μιαν δουλειά με επίκεντρο τα μωρά. Στοιχειώδης ευαισθησία θεωρώ πως είναι εχτονών ουκάνεβ. Αν δεν τα αγαπάς, απολύθου. Εφέραμεν σε τζιαι πιερώνουμεν σε για να διασκεδάζεις τα μωρά τζιαι να περάσουν καλά. 

Όι να τα ειρωνεύκεσαι τζιαι να κάμνεις σαχλομπρίτιsh σαχλοχιούμορ για να γελούν οι μεγάλοι. 

Άμα ζητάς εθελοντές "βοηθούς", θκιάλεε που τζείνους που ανεμίζουν τα shέρκα τους, τζιαι όι που τζείνους που εκρύψαν στα πετσιά τους κάπου απόμερα. 

Άμα θκιαλέξεις κάποιον "για να σε βοηθήσει", δώστου ένα ρόλο που θα τον κάμει να νιώσει ωραία με τον εαυτό του. 

Οκ, so εν αστείο να του διάς το μαγικό ραβδί σου τζιαι στα δικά του shέρκα να μαρανίσκει ενώ στα δικά σου να έχει φουλ στύση. Αλλά κκούλαρε με το να μεν ξορτώννει τίποτε τζιαι ποττέ τζιαι να τον ειρωνεύκεσαι. 

Τζιαι έννεν επιβράβευση το "ένα χειροκρότημα για το φίλο μου τον Αντρέα" όταν τον έκαμες πρώτα πόξιλλίκκι - χειροκρότημα για τι πράμα; 

Πραγματικά, εν θωρείς με πόσο μίσος σε θωρούν τα μωρά που εν δίπλα σου στη σκηνή; Εν θωρείς με τι perplexed ύφος παν πίσω στη θέση τους; 

Τζιαι άμα τους βάλεις γραμμή να χορέψετε λίμπο, εξήγα τους φάκκιν κανονισμούς - δεν είμαστε ούλλοι γέννημα θρέμμα χονολουλούς. Γι’ αυτό άμα ένα μωρό περνά που κάτω που το λιμπόπραμα παρπαητό (χαιρόμενο ότι δεν εκούτσιησεν την μπάρρα), μεν το shέσεις "ίνταλος ρέσσεις έτσι, πήαιννε κάτσε στη θέση σου". Το ότι γελούν οι υπόλοιποιφ, δεν σε κάμνει γκρέητ εντερταίηνερ, γιου στούπιτ μόρον. 

Ένα μωρό μιτσί που χοροππηδά χαρούμενο την ώρα που παίζεις με τους άλλους μουσικά αγάλματα, μεν το στείλεις στη μάμα του επειδή "ετάραξεν". Ειδικά όταν δεν έχεις εξηγήσει ότι, σύμφωνα με τους φάκκιν κανονισμούς, όταν σταματήσει η μουσική πρέπει να μείνουν ακίνητοι. 

Τζιαι εν σε εφέραμεν για να μας τραουδάς playback τον Καρράν. Τα μωρά καρτερούν να παίξουν/χορέψουν/διαγωνιστούν τζι εσύ κάμνεις μουσικό διάλειμμα μόνος σου για να γελούν κάτι τζιουρούες τζιαι κάτι μαν(ά)ες. 

Revisit your humour, man. Εκάμναν τζιαι στα εγγλεζούθκια έτσι χιούμορ τζιαι δε ίνταλος εφκήκαν. 

Εσείς, οι θκυο οι λεμεσιανοί οι μάγοι που έχω δει, είσαστε άχρηστοι. Hate factor 1000. 

Εσυ, ο Λευκωσιάτης, εν παίζεσαι. Αν θέλετε το τηλ του λαλείτε μου.

9 comments:

Mana said...

έχω δει και χειρότερο Sike. Μάγος που έφκαλε μωρό τζαι έκαμε το ότι εκατούρησε πάνω του. έθελα να πεταχτώ να του δώκω δέκα πάτσους, του μάγου φυσικά.

drakouna said...

Βρίσκω όλους τους μάγους creepy. Αντίθετα, έσιει ένα Λευκωσιάτη DJ που τον είδα να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον 300 κοπελλουθκιών (ηλικίας 6-12) για 3 ώρες συνεχόμενες σε καρναβαλλίστικο πάρτι σχολείου. Respect.

osr said...

τούτα που γράφεις δαμέσα είπες του τα;

Sike said...

:S osr, το σχόλιό σου έκαμε με να αποφασίσω να τα μεταβιβάσω με κάποιο τρόπο. Εκείνη την ώρα εν είχα την ευκαιρία, αν και αν έκαμνε τούτο που περιγράφει η Μάνα, σίουρα ήταν να πεταχτώ ίσια πάνω. Αλόπως να τους έβρω στο fb τζιαι να το βάλω στο γουώλλ στρητ τους... χμμ..

Ktino said...

Εμείς έν είχαμεν μάγους που ήμασταν μιτσιοί. Ετρώμεν τζέλλυ τζιαί επέζαμεν, μάππα, χωστό, μπουκάλα κτλ. Επερνούσαμεν πολλά ωραία. Μπορεί να εγίναμεν κτηνά άμαν εμεγαλώσαμεν, αλλά σίουρα βούτηροι τζιαί πούττοι εν εγίναμεν... Πολλοί που τους σημερινούς μιτσιούς εννά γίνουν όμως... Δυστυχώς...

Anonymous said...

en gia jeinous tous 2 xontroulhdes pou laleis p valloun diafhmiseis sta 2 lemesiana kanalia k foroun kokkines peroukes?
8a sumfonhso me to ktino,eime pio mhtsia tou alla 8umame panta sta gene8lia etroamen jellu k almura k karamele k epezame metaxu mas k panta prin kopsoume thn tourta afhname k tous pio mikrous na svisoun kerakia meta apo mas,etsi gia na men kleoun.

Sike said...

ανώνυμη, όι έννεν για τζείνους.
Θέλει πολλή κ@βλα να ετοιμάσεις φαγιά για το πάρτυ και να οργανώσεις ο ίδιος το entertainment (μουσικές καρέκλες, μπουκάλα, το άλο με το δώρο το τυλιμένο που φακκά γυρό, πινιάτες κτλ). Οι σημερινές μανάες θέλουν όσο το δυνατό πιο ανώδυνα γενέθλια, δλδ να μεν γινεί το σπίτι άχρηστο, ούτε να βουρούν τα κοπελλούθκια μες την αυλή ανεξέλεγκτα. Θέλουν τα μαντρισμένα κάπου, φιξαρισμένα σε κάτι (μάγο, νεράιδα, φουσκωτό κτλ) ενώ οι ίδιες κάμνουν τες ωραίες με τες άλλες μανάες.

drakouna said...

Έννεν κ@βλα που θέλει για να τα κάμεις ούλλα μόνη σου. Απλώς θέλει πολύ καλό planning για να τα προλάβεις ούλλα (θεωρώ ότι δεν έχεις τη βοήθεια γιαγιάδων κτλ)

Για το jelly, είναι ένα μυστήριο. Our generation άρεσκεν του πολλά. 1-2 φορές που τους έκαμα πρόσφατα, δεν του έντζισεν κανένας τζιαι εφάαμεν το οι μαμμάδες (που καταλάβουμε:)

Sike said...

εν τω μεταξύ, ναι