»

Thursday, June 27, 2013

Ερώτηση κρίσεως - ουχί οικονομικής

Λοιπόν, (τελειώστε το φαϊ σας τζι) ακούτε να είτε.

Το πιο πάνω να θεωρηθεί ως disclaimer.

Με αφορμή που ένας συνάδελφος σφαδάζει από αιμορρόιδες, έχω σας ερώτηση κρίσεως.

Έστω ότι πάσχετε/δοκιμάζεστε/υποφέρετε/ταλαιπωρείστε/βασανιέστε μια ζωή που αιμορρόιδες μέσα-έξω (αν δεν ξέρετε τι είναι, γκούκολ ιτ, τζιαι μακριά που μάστρους). Έστω μύκητες-μανιτάρια ανακατωμένα με πυωμένα σπυράκια τζιαι φαγούρα σε βαθμό αιμορραγίας. My point being ότι υποφέρετε που κάτι α) πολλά επώδυνο/πανάsshημο και β) που βρίσκεται σε απόκρυφο/ρεζίλικο μέρος.

Έστω ότι είμαι ένας πολλά καλός σας φίλος. Αν δεν μπορείτε να με φανταστείτε ως φίλο, φανταστείτε με ως φίλη. Αν ούτε έτσι, τότε απλά φανταστείτε για το υπόλοιπο του ποστ τον καλλύττερο σας φίλο. Τζιαι λαλώ σας ότι έχω τη λύση στο πρόβλημά σας, αλλά μόνο εγώ μπορώ να σας την εφαρμόσω. Πιχί ξέρωγώ επάλειψη ενός ειδικού παρασκευάσματος με ειδικές μαλάξεις στα πονεμένα σημεία που μόνο εγω μπορώ να κάμω.

Για να το κάμω πιο λιανά αν έshει κανένα που εν εσύλλαβε ακόμα το μέγεθος του διλήμματος: μπορώ να σε ξαλαφρώσω μια για πάντα που το πρόβλημα που σε βασανίζει, με ειδικές πρωκτολογικές μαλάξεις που μόνο εγώ ξέρω να κάμνω.

Η ερώτηση κρίσεως βρίσκεται στα δεξιά και λήγει αύριο. Θα ακολουθήσει δεξίωση έκθεση ευρημάτων.

Παράνυμφοι ευπρόσδεκτοι.

Thursday, June 13, 2013

Γιούσλες Σίττιζεν

Έχει περάσει μια μέρα από τη σύλληψη του «41χρονου Ελληνοκύπριου» για παιδοπορνοφεησπογραφία και ο Πολίτης ακόμα - σε αντίθεση με την περίπτωση του «ληστή των φούρνων» - να μας διαφωτίσει για ποιον πρόκειται, πού μένει, πού δούλευε, σε ποιο σχολείο πήγαινε, ποια τα (άλλα) χόμπυ του, τι ηλικίες έχουν τα παιδιά του, σε ποιο σχολείο πάνε, σε ποιο σχολείο πήγαινε η γεναίκα του, πόσες κουμέρες έβαλε στο γάμο τους, τι έφαε για μπρέκφαστ (τζείνος, όι η γεναίκα του) και πόσα έδωσε για την πέρκολα. Πιλέμου μιαν φωτογραφία;

Τούτον δηλαδή γιατί τον προστατεύει;

(Btw, τολμώ να υποστηρίξω ότι με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του «ληστή», εδιευκόλυνε την απόφαση των δικών του για ευθανασία.)

Monday, June 10, 2013

Welcome friends to Sikeprus

Παρακαλώ ξεβείτε πας τα γραφεία τζιαι πας τες καρέκλες 
(τζιαι οι περιστρεφόμενες μέσα, σικκιμέ)

για το πιο δυνατό σας καλωσόρισμα... 

την πιο θερμή σας υποδοχή...

Ladies and gentlemen,

give it up foooor...

τους 15 φίλους και μη που μόλις ανακαλύψαν το βλογ μου!

SHOW EM SOME LOVE

Thursday, June 6, 2013

Ρεζιλορεζίλιν μέγαν

We were cruising down the supermarket aisle με τον Άθρωπ όταν επέρασεν που δίπλα μας ένας παshύς.

"Ίντα παshύυυς!!!", κράζει ο Άθρωπ.

Στο "πα" εγώ είχα καταλάβει ήδη τι θα ακολουθούσε τζιαι ξαπολώντας ό,τι έκαμνα, άρκεψα να τραβώ το καρότσι μακριά please please πέρκι εν μας άκουσεν please please πέρκι εν τον ακούσει τωρά ποννα το ξανα-

"ΙΝΤΑ ΠΑSHΥΥΥΣΣΣ!!!!!!! UUUUUUURGH!!!!!"

Ετράβουν το καρότσι με ακόμα πιο πολλύ urgency χωρίς να του απαντώ γιατί θα ήταν πιο ρεζίλι. Βέβαια, μιλούμε για ξομάκρισμα 10 εκατοστών γιατί ο διάδρομος ήταν γεμάτος κόσμο τζιαι εν με εχώρεν να ρέξω με την ταχύτητα φωτός που έθελα. Please please να μέννεν Κυπραίος, φάκκιτι φακκ "ΜΑΜΑ ΔΕΣ!!! ΕΝ ΠΑSHΥΥΥΣ!!!" Ε ΚΡΥΨΕ ΤΑ ΓΕΡΗΜΑ ΤΖΙΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ "ΠΑSHΥΥΥΣΣΣ!!!"

Τελικά απομακρύνθηκεν ο άθρωπος (με τη γεναίκα του τζιαι τα μωρά του) παίζοντας πελλόν. Ο άθρωπ εσυνέχιζεν, νομίζοντας ότι επειδη εν του απαντώ εν τον άκουσα, οπότε τζιαι αρκέψαν τα shhhhh τζιαι τα έτσι-εν-τα-μωρά-τι-να-κάμουμε ύφη που του υπόλοιπους.

Έμεινα τζι εθώρουν το πάτωμα μπας τζι έshει καμιά shισμαθκιά να δώκω μέσα. Ήμουν ζαλισμένη πολλήν ώρα.

"Άθρωπ μου", shύφκω μες τη φάτσα του τζιαι λαλώ του με σιγανή φωνή που έκρουζεν φρύθκια, "σταμάτα να φωνάζεις έτσι και λυπάται ο κύριος που σε ακούει!"

"Εν παshύς", ψιθυρίζει μου.

"Ναι άθρωπ μου, SO FUCKING WHAT!!! Εσύ ΜΕΝ το φωνάζεις γιατί νομίζει πως τον κοροϊδεύεις".

Το λυπηρό;ειρωνικό;whatever εν ότι ο άθρωπ εν το ελάλεν καθόλου περιπαιχτικά, αλλά με θαυμασμό εννοώντας ότι ο άθρωπος εν τεράστιος. Εγώ φταίω. Αποκάλεσα πολλές φορές ένα πράμα "παshύ" για να τον εντυπωσιάσω (πχ ίντα παshιά φραντζιόλα! ίντα παshύ σάντουιτς κτλ) ώσπου τζι εφάμεν την.

Μετά το αρχικό shock, εγύρεψα να απολογηθώ του αθρώπου αλλά εν τον επρόλαβα.

Εθώρουν τον που έφευκε με την οικογένειά του τζιαι ήταν ούλλοι αμίλητοι.

Τωρά πιτά μου ξύθκια μιλά μου ο άθρωπ τζιαι νευριάζω.