»

Monday, April 8, 2013

Γράφεις με ’ξα εκούφανες;;


[υποθέστε ότι "απολογήθηκα/εξήγησα" για την αραίωση στα ποστς]

Θέλω να πάρω τον Άθρωπ σε ακουολόγο, αλλά φοούμαι ότι εννα μου πει είτε ότι εν ντίγκα στο τζιερί τα αυτιά του είτε να πνάσω τζιαι απλά γράφει με, σαν καλός προπροέφηβος.

Και θα απαντήσω, "Μα γιατρέ, στέκω απέναντί του, χωρίζουν μας 2 μέτρα, γυρόν εν ησυχία τζιαι φωνάζω του αργά και καθαρά τζιαι πάλε λαλεί μου ΤΙΙΙ;"

Τζι εννά επιμένει ό,τι ο γιος μου με κλάνει τζιαι να revisit το parenting μου.

Τζι εννά του πω "μίλα ΜΙΑΝ γλώσσα", "Whatever, εσύ δώστου καμιά σταγόνα να βάλλει γιατί να ηξανακούσω αλλόναν TI μπορεί να φύω που το δώμα!"

Τζιαι κοττώντας του 50 ευρώ βίζιτα να τρίφει τα shέρκα του που ακόμα μια παρανοημένη μάνα πρήχτισσα νομίζει ότι το μωρόν της εκούφανε. Τζιαι θα μιτσοκαμμήσει του άθρωπ τάχα "μπράβο για το κόλπο - να φκάλουμεν τζι εμείς την ατζία μας". 

[υποθέστε ότι έκαμα embed που το youtube το τιτί (τιτίε, τιτί, τιτί τιέ τιέ τιτί...)]



8 comments:

άσπρο και παχύ said...

Άτε σιορ!!! Τι ένει 50 ευρώ την σήμερον ημέραν!!!!

Μανα said...

Αν νομίζεις ότι έχει κερί το αυτί του πρώτα τον πας σε ωριλά να του το καθαρίσει τζαι μετά στον ακουολόγο.
για να μην ταλαιπωρηθείτε τζαι οι δκυο καμιά βδομάδα πριν τον πας για καθαρισμό βάζε του με μπατονέτα λίγο ελαιόλαδο στο αυτάκι του. Δεν είναι μόνο συνταγή της γιαγιάς, μου τη σύστησε ο ωριλάς, που θα δει σήμερα την κοράσα για καθάρισμα.

Τζαι ναι δώκε τα ευρά τζαι πήαινε γιατί και εγώ νόμιζα ότι απλά γράφει με αλλά τελικά έσσει πρόβλημα.

Unknown said...

Μα ποσος εν ο Αθρωπ?
Ο Μαμμο εν 2μιση τζαι εσχει τζαιρον τουτη η ιστορια. Ειμαι σιουρη ομως οτι καμνει το ξεπιτηδες. Ερωτησα τζαι τον παιδιατρο τζι ειπεν μου οτι εν της ηλικιας :ζ

Sike said...

TI;

Ερυκίνη said...

Τούτον που λαλείς πάντως εμέναν έτυχε μου όταν επία μετά που αδιάκοπο πρήξιμο της Μάνας μου. ο ακουολόγος είπεν μου επί λέξη "τα φκιά σου εν έχουν τίποτε. Απλά πρόσεχε παραπάνω άμα σου μιλούν".
Τη Μάνα μου εννοείται έπιασεν την ο πέλλαρος :)))

Dreamer said...

εννα σου μιλησω εκ πειρας. που ημουν 10 χρονων περιπου επρεπε η αρφη μου να καμει μιαν επεμβαση στο αυτι τζιε εβουρουσαμε τους γιατρους τζιε σε καποιον ωρυλα εκατσαμε τζιε μενα για τυπικη εξεταση χωρις να υπαρχουν ανησυχητικα συμπτωματα που πριν. τελικα ηβραν μου καποια απωλεια ακοης, εκαμα τζιε επεμβαση για κρεατακια τζιε σωληνακια (γιατι εν παντα υποκοριστικα εν ξερω) τζιε βασικα εκαταληξαμεν οτι εν εκ γενετης τζιε εννα πρεπει να προσεχω γενικα ωσπου να πεθανω (κλαμπς, βουθκιες σε βαθκια νερα κτλ).

πριν να παω στον γιατρο εν επροσεξα οτι ειχα προβλημα. μετα ομως που επηα επαρατηρουν τζιε εγω τουντα "τι" που λεεις, οτι ελαλουν τα καπως συχνα, τζιε επαρατηρουσαν το τζιε οι γυρω μου που εξεραν οτι ειχα το προβλημα. μεγαλωνοντας κτλ τζιε στον στρατο, εδιαπιστωσα οτι οντως εχω προβλημα σε καποιον βαθμο αλλα δεν θα πεθανουμε βρε αδερφε! ειπαν μου γιατροι για ακουστικα κτλ. εν εθελα τζιε ουτε θελω. φανταζουμε οτι ουτε το μωρο σου εννα του αρεσκει η ιδεα να παει σχολειο με το ακουστικο (ακομα τζιε με τα μικροσκοπικα της σημερον ημερας).

βασικα που καταληγω: οκ πηεννετε στο γιατρο για μια μετρηση αλλα μεν πανικοβαλλεσαι! εν θα καμεις καλο ουτε θα λυσεις το προβλημα. τα ακουογραφηματα εκαταντησαν για μενα μια διαδικασια βαρετη, που αγχωνουμε τζιε νιωθω οτι εξευτελιζουμε/ταπεινωνουμε.

σορυ για το μεγαλο σχολιο

Sike said...

dreamer, γιατί εξευτελίζεσαι/ταπεινώνεσαι;; Εν αντροπή να έshεις οποιοδήποτε εκ γενετής πρόβλημα; Anyway, εν τζιαι πανικοβάλλουμαι, απλά όποτε ακούω τζείντο ΤΙ θέλω να ππουνιαρίσκω τους τοίχους. Γενικώς αλληθωρίζω άμα δεν ακούει ο άλλος.

Εν θεωρώ ότι είμαι πρήχτισσα, τζιαι ούτε με πειράζει αν "εν της ηλικίας" να με γράφει. Αλλά το ότι μου απαντά ΤΙΙ δείχνει ότι προσπαθεί να με ακούσει αλλά δεν τα πολλοκαταφέρνει.

οψόμεθα

Neerie said...

παίρνεις με τζι εμένα μαζί? τζι εγώ είμαι ούλλον τιτι

(hope all goes well...xx)