»

Wednesday, April 11, 2012

180

10 comments:

Moonlight said...

Τα 3 τελευταία λεπτά εν τα είδα. Εν θεωρώ. Ότι εν οκ πράμα η έκτρωση, έννα έκαμνα ότι περνά που το χέρι μου να μεν βρεθώ σε έτσι θέση, αλλά εν μπορώ να πω ότι μου άλλαξε τη γνώμη μου τζαι θεωρώ ότι εν καλύτερο να μεν υπάρχει η επιλογή.
Εσένα ποια εν η γνώμη σου, εν μας λαλείς...

Επίσης, εν μου αρέσκει η επίκληση στο συναίσθημα με τον τρόπο που την κάμνει ο παρέας. Με το θέμα Χίτλερ δηλαδή. Άσχετο, αλλά έθελα να το πω.

Sike said...

μα γίνεται να θωρείς μισήν ώρα τζιαι να σταματάς 3 λεπτά πριν το τέλος;!

τη γνώμη μου την είπα πλειστάκις, και εδώ και αλλού...

εν επολλοκατάλαβα τι λαλείς: έννεν οκ πράμα η έκτρωση αλλά εν σου άλλαξε την γνώμη σου (;) τζιαι εν καλύτερα να μεν υπάρχει επιλογή; Εχάθηκα.

People are not creatures of logic, they are creatures of emotion :) Εξ ου και η προσέγγιση του παρέα. Εμένα αρέσκει μου!

Moonlight said...

ναι, λεώ ότι εν θεωρώ ότι εν κάτι που εν οκ να το κάμνεις έτσι χωρίς καμία δεύτερη σκέψη κλπ τζαι γι'αυτό είμαι όσο προσεκτική μπορώ για μεν χρειαστεί ποτέ να καταφύγω σε έτσι πράμα, ΑΛΛΑ εν νομίζω ότι εν κάτι που πρέπει να απαγορεύεται. η επιλογή πρέπει να υπάρχει έστω και τηλουμένων κάποιων λόγων. εγώ εν είμαι creature of emotion τζαι εν θεωρώ ότι εν το ίδιο να πεθάνει ένας άθρωπος που εν εγενήθηκε παρά να πεθάνει ένας άθρωπος με συνδέσεις στον κόσμο.

το λάθος πάνω ήταν ότι ΕΝ θεωρώ καλύτερο το να μεν υπάρχει επιλογή. γι'αυτό εχάθηκες μάλλον...

Rania said...

ενδιαφέρον το βίντεο αλλά βρίσκω την ερώτηση 'θα εσκότωνες την μάνα του Hitler' λίο άκυρη..γιατί εν νομίζω κανένας να γεννιέται τέρας..το τι άνθρωποι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε εξαρτάται απο τις επιλογές μας άρα εν μπορείς να προδικάσεις εν μωρό που εν μες την μήτρα..

όσον αφορά τις εκτρώσεις είμαι υπέρ του να έχεις options..

Eólica said...

Δηλαδή στο τέλος απλά λαλεί μας ότι είμαστεν ούλλοι αμαρτωλοί τζιαι πρέπει να ασπαστούμε τη μόνη σωστή θρησκεία, τον Χριστιανισμό, για να σωθούμε. Ο θεός μπορεί να υπάρχει, αλλά τους κανόνες του εν *άνθρωποι* που τους εφηύραν τζιαι ας μεν ξεχνούμε ότι η θρησκεία είναι, κατά κάποιον τρόπο, ένα μέσο χειραγώγησης των μαζών. Τούτα περί Κόλασης τζιαι Παράδεισου συγνώμη αλλά εν τα πιστεύκω. Όι επειδή εν με συμφέρει αλλά διότι προφανέστατα είναι μια ανθρώπινη εφεύρεση για να χαλιναγωγηθούν τα ανθρώπινα πάθη αλλά και οι άνθρωποι γενικότερα.
Αλλά έχει καλή ρητορική, τούτο παραδέχουμαι το. Κατέχει τον τρόπο να σε φέρει με το μέρος του. Ήθελα να δω αν επήαιννε να μιλήσει με ένα μουσουλμάνο τι θα του ελάλεν στο τέλος, όμως.

Κωτσιούη said...

Πολλά άδικη η ολή συζήτηση. Ο τύπος είναι ένας bully και τίποτε περσισσότερο. Ξόδεψε ένα σωρό χρόνο να χτίσει λογικά επιχειρήματα και εκατακεραύνωσε το κόσμο χώρις να του δώσει το χρόνο και τα υλικά που χρειάζονταν για να απάντησόυν εξίσου λογικα, δηλάδη χρόνο για να σκεφτούν και αντίθετα επιχειρήματα για να τα ζυγίσουν.

Οι ομοιότητες του με τον οποιονδήποτε αυταρχικό δικτάτορα, πχ. Χίτλερ, είναι τεράστιες. Χρησημοποιά χαρισματικότητα, ρητορίκη και συναισθηματικό εκβιασμό για να αλλάξει τη γνώμη του κόσμου, ουσιαστήκα τους κάνει πλύση εγκεφάλου. Αν είναι δυνατον να ξεκινά από το ολοκαύτομα για να καταλήξει στην ηθικότητα της έκτρωσης.

Θέλει να αλλάξει τη γνώμη του κόσμου βάση τα δικά του πιστεύω, τα οποία θεωρεί ανώτερα και πιο σωστά. Αν μπορούσε να αλλάξει τη γνωμη εκατομμυριών επί του θέματος, θα το έκανε και θα ένιωθε αυτοδικαίωση, ασχέτως του θέματος.

Ο τύπος είναι επικίνδυνος.

Anonymous said...

An idiotic video IMO.
1-Ο τύπος επίε σε μια από τις πιο uneducated areas στην Καλιφόρνια για να κάμει το "ντοκουμένταρυ" του. Μπορείτε να το τεκμηριώσετε που τις πρώτες απαντήσεις που δίνουν
2-Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος δεν είναι μόνο η δολοφονία εβραίων. Τους μαύρους πού τους ήβρε ο χίτλερ για να τους σκοτώσει;;; Το μεγαλύτερο γκρουπ που εσκότωσε ο χίτλερ ήταν οι κομμουνιστές με πάνω από 11 εκατ νεκρούς. Και πώς οργάνωσε το attack του? Βασισμένο στο αμερικάνικο μοντέλο και την εξολόθρευση των Αμερικάνων Ινδιάνων. I'm not kidding. This is actually a known and proven fact that Hitler himself admitted to.
3-Η έκτρωση δεν μπορεί να συσχετισθεί με genoside. Η έκτρωση έχει να κάμει με το δικαίωμα μιας γυναίκας να μην κάμει παιδί. Μεγάλη διαφορά. Στην αμερική η ασφάλεια δεν καλύπτει γυναικεία αντισύλληψη. Οι άντρες, δε, μπορούν να προμηθευτούν δωρεαν condoms όποτε θέλουν χωρίς ερωτήσεις. Πρόσφατα μια δασκάλα απολήθηκε από τη δουλειά της σε ιδιωτικό σχολείο γιατί έμεινε έγκυος πριν να παντρευτεί. Αν ήταν άντρας με εξωγαμο θα απολύετουν;; Θα ερωτούσε κανένας;; Θα ενδιέφερε κανεναν;; Πρώτα απ΄όλα ίσα δικαιώματα. Μετά εκπαίδευση. Αν δεν μίνεις έγκυος δεν χρειάζεται να κάμεις έκτρωση.

Grouta said...

Εν με αφορα η κριτικη του βιντεο. Πραγματικα δεν θεωρω οτι υπαρχει λογος να κριτικαρω την μεθοδο του τυπου.

Εκαταλαβα τι θελεις να επισημανεις τζαι ειμαι μαζι σου!

Ας παρομοιασουμε μια γυναικα, σε σχεση με τουτο το θεμα - της ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης - ως πυρηνικον οπλο. Αν δεν θελεις να εκπυρσοκροτησει για οποιοδηποτε λογο, αφοπλισε την. Μεν ερκεσαι μετα, αφου εκραγει, να λαλεις, μα εν ηξερα οτι εσχει πυρηνικη κεφαλη - ενομιζα οτι εν τσακρουα.

Anonymous said...

For the record, h apopsi enos deranged egglhmatia oti oi evraioi einai "non-human", den mporei kai DEN PREPEI na sygkrinetai me tin epistimoniki apopsi tou pote ksekina to seed na eshei "aisthiseis". Shmeioteon se pio aneptygmena nomika sistimata opws p.x. ta pleista ths hpeirotikis evrwpis kai to aggliko, h zwh ksekina "since the expulsion from the womb". Makes sense to me. O typos me to moustaki en to idio deranged me ton hitler an kamnei advocate oti mia gynaika me thanatifora complications stin eggymosini tis prepei na ginei hrwas kai na dwkei tin zwh ths gia na men pethanei to emvrio. Me thn logiki tou, kai i antisillipsi en dolofonia afou katalioumen toso sperma. Episis stin arki tou video eipe oti en evraios? Deite kai ena allo video tou: http://www.youtube.com/watch?v=Y4yBvvGi_2A

Menelaos Gkikas said...

είσαι κι εσύ μία χαρωπή Δοκησίσοφη! δείξε τα κυπριακά σου ρε καλαμαρούι!