»

Monday, February 13, 2012

Stove on Kitchen Island


Μα πού επήεν γιε μου ο νους σου; Νομίζω εν διακοπές στο Kitchen Island που θέλεις.

Στο θέμα μας.

Έshει κανένας σας κάζιν πας τη νησίδα της κουζίνας;




Ελληνιστί, έshετε μούττην φρύθκια μμάθκια του καζιού στη νησίδα της κουζίνας;



Ξανά. Έχει κανείς κουζίνα στη νησίδα της κουζίνας;





Να το πω αγγλικά να τελειώνουμε. Έshει κανένας (τούτο εμπεδώσαμεν το) GAS STOVE πας τη νησίδα του KITCHEN;



Αν ναι, ακούω. Εν πράμαν; Eν πιτσικλιάζεται ο τόπος ούλλος; Εν γίνουνται ούλλα γέρημα; (σε αντίθεση με το να βρίσκονται τα μμάθκια μπροστά που τοίχο, οπότε πιτσικλιάζεται ο τοίχος)


Ευχαριστώ.


*εν εκράτουν να πληρώσω ανεξάρτητον ερευνητήν σήμερα τζιαι κάμνω το μόνη μου. Φτώshιες, μεν δεις...

13 comments:

koukkoufos said...

Katholou den pitsikliazetai, exei kai topo na kathisko ta delivery kai ta take away otan en vrasta

Sike said...

ekames kioftedes?

Unknown said...

areskei mou polla o Jamie Oliver pou exei mia trypa h nhsida tou kai exei kalatho poukatw. Etsi petassei eykola ta axrhsta.

Μανα said...

δεν είναι θέμα αν πιτσικλιάζεται ο τόπος. τζαι στην άκρη πιτσικλιάζεται. το μειονέκτημα είναι ότι αν είναι open plan εν πολλά πιο εύκολο τζαι γρήγορο να μυρίζει ούλλο το σπίτι. επίσης εγώ βρήκα πολλά βολικό να είναι κοντά σε παράθυρο + αποσμητήρας είσαι μια χαρά.

Rania said...

εν βολικό! ούτε μυρίζει πιο πολλά που το άλλο που εν κοντά στον τοίχο! αν κάμεις φαί που μυρίζει (π.χ με κρεμμύδι τσιγαρισμένο ή κεφτέδες ή τηγανητά) οτι και να κάμεις εννά μυρίζει!

thalassamov said...

ρισπέκτ για την απόδοση στις διάφορες διαλέκτους της Κύπρου! :)))))

Για τη νησίδα,τί να σου πω τώρα.
Ο αποσμητήρας κάνει τη δουλειά του για τις μυρωδιές-αν κι εμένα αρέσει μου να μυρίζει το σπίτι φαγητό- ενώ είτε τοίχος είτε τριγύρω στον πάγκο,θέλει καθάρισμα μετά το μαγείρεμα.
Το θέμα είναι να είναι αρκετά πλατιά η νησίδα και τα μάτια να είναι τοποθετημένα έτσι ώστε να μην χρειάζεται και το πάτωμα καθάρισμα. Είδα ότι κάμνουν πολλά στενές νησίδες και τούτες εν το πρόβλημα.

Tatsa said...

οπου τζαι να ναι εννα πιτσικλιάζεται! Η μόνη λύση είναι να μεν μαιρεφκεις. Νομιζω εν η καλλυτερη γλυτωνεις που ενα αγχος
Εκτος τζι αν βαλεις μια μεμβράνη γυρω μιας χρυσής , κατι όπως το παραβαν αλλα καμια σχεση

Sike said...

Γκέυς, έννεν θέμα οι μυρωθκιές, αλλά το πιτσίκλιασμα, και φοβούμαι ότι η θάλασσαμωβ έδωσε τη χαριστική βολή. Προτιμώ να τες τρώει ο τοίχος (όπου μπορώ να παίξω πελλόν τζιαι να μεν τον καθαρίσω αμέσως) παρά οι πάγκοι, τα πατώματα τζιαι όσοι κάθουνται γυρώ.

Υποθέτω εγύρευκα επιβεβαίωση στες υποψίες μου ή (απ' όσους λέτε ότι δεν πιτσικλιάζεται) ότι υπάρχει μια ενσωματωμένη τεχνολογία που ελκύει τα λάθκια τζιαι δεν τα αφήνει να εκτοξευτούν στο υπερπέραν.......

but iz pretty που να μεν ειπώ.

:|

thalassamov said...

Κόρη Σάικ,
εν πολλά ωραία η νησίδα.
Απλά βεβαιώσου ότι έχετε τα σωστά τετραγωνικά στην κουζίνα και ότι οι πάγκοι γύρω δίνουν αρκετό χώρο για μια πλατιά νησίδα.
Να είναι σωστό σχεδιασμένη η κουζίνα σου και η νησίδα να έχει τις σωστές αναλογίες. Πλας, τα μάτια να είναι βαλμένα στον σωστό τόπο.
Τούτα να κοιτάξεις.
Εγώ σίγουρα νησίδα θα έχω.
Και μεγάλο παράθυρο όπως είπε και η Μάνα.
Εννά φοηθείς το καθάρισμα τωρά για να μεν κάμεις τζείνο που θέλεις;

mary said...

κόρη! μα έχεις τόσο μεγάλη κουχίνα που έχει και νησίδα;;; μπράβο! εγώ πιστεύω ότι η νησίδα εν πιο αγαπησιάρικη γιατί είδα μια φορά την μέρυλ στριπ που έπαιζε μια μαγειρισσα και είχε νησίδα και εν καλή ηθοποιός και θα πάρει και όσκαρ πάλι άρα εν σωστή..

Eólica said...

Κάζι φορέβα, το φαΐ εν πολλά καλύττερο άμα μαειρεύκεται στη φωθκιά. Άσε που τούτα ούλλα μοδέρνες τεγνολογίες εν τα ξέρω εγιώνι μάνα μου.
Συγνώμη κοπέλια, το πιο σημαντικό εδιέφυγε σας! Απ΄ότι φαίνεται, η Σάικ χτίζει σπίτι!! Να αναμένουμε αναρτήσεις απείρου κάλλους με διαπληκτισμούς με τους μαστόρους;

kaisi said...

Κόρη, αν πομείνεις κάνα θκιό μήνες εννα σου πω εμπεριστατωμένα τις εμπειρίες μετάβασης από "μάθκια" κοντά στον τοίχο σε "μάθκια" πας την νησίδα.

Πάνως νομίζω ότι εννα είναι πιο βολικά πας την νησίδα.

κι αγνάντευε... said...

Η φιλενάδα μου που έχει νησίδα μαγειρεύει στη βοηθητική κουζίνα - doing!!!!