»

Friday, February 10, 2012

Order Status: Dispatched






Αυτός ήταν ο πρώτος (και πειραματικός) γύρος παραγγελιών από το bookdepository.co.uk. Ποννα τελειώσω με την Peppa Pig θα γράψω review για το Books Street. 

21 comments:

Anonymous said...

Free delivery worldwide on all our books. ???

Come to papa!!! :D

Anonymous said...

Καλή η συγκομιδή σου..
Εθώρουν στην Ελλάδα ( στο σκαϊ νομίζω προβαλλόταν) την εκπομπη με την τύπισσα την σούπερνάνυ που ερχόταν να βάλει σε τάξη τους γονιούς που δεν έβαζαν σε τάξη τα μωρά τους με εισηγήσεις όπως: να σου φωνάζουν μες στη νύχτα και να παίζεις πελλο ή η καρέκλα τιμωρίας στο διάδρομο(!) . Μόνο που τα κυπριόπουλα πρέπει να τα δέσεις για να μείνουν στην καρέκλα σιωπηλά για 20 λεπτά και να τα φιμώσεις για να μην φάνει και εννοείται ότι απέναντι θα δέσεις και θα φιμώσεις και τη γιαγιά..:PPP

Sike said...

ανωνυμε, χαχαα! κάποιες μεθόδους της εφάρμοσα τες κι εγώ με πλήρη επιτυχία! Και, ω του παραδόξου, το κυπριόπουλό μου ΕΜΕΙΝΕ στην καρεκλα ωσπου να τελειωσει η "θητεια" του! (ένα λεπτό για κάθε χρόνο ηλικίας, όχι 20 λεπτά!)

yes, dear invictus :) Next dispatch: the wish list! Men paraggeileis oulla osa theleis pou tin prwti giati stelloun sou discount voucher gia tis epomenes sou agores, opote xrisimopoias to gia na ksanaparaggeileis :P

Μάνα said...

τι εννοείτε; παίζει free delivery? You are kidding me...

Grouta said...

Εν να παραγγειλω τζι εγω τα γευματα του μισαωρου του Τζεϊμυ, αλοπως ;)

Ktino said...

τς τς τς τς, αρκησες ΠΟΛΛΑ να πιάσεις το βιβλίο του Branson.....

Ina said...

Εκείνο το0υ Branson λέω να το παραγγείλω και εγώ. Επίσης play.com έχει βιβλία και διάφορα άλλα πράματα σε καλές τιμές με free delivery αν και το book depository είναι κάπως πιο φθηνό. Επίσης για εξοπλισμό σκι, snowboard, windsurfing κτλ surfdome.com.

Ξέρει κανένας καμιά σελίδα για ελληνικά βιβλία που να μην σε σφάζουν στο delivery?

daffodil lament said...

η supernanny έχει πολλά ύφος μόνιμου..

Sike said...

ktino (μετά που μου επέρασε το βραχυκύκλωμα από τα ξερολέζικα), εν για τα αθρωπούθκια που το έπιασα, χαχα :)

γρουτα, εν μες το wish list, χαχα! Εκτός τζι αν πιάσω το θέρμομιξ :D

mana, free delivery εχει και το play.com αλλα εν πρήχτηες στα εμαιλ και δεν δίνουν στοιχεία επικοινωνίας, so απλά κάμνεις τους block. ΚΑΙ χρεώννουν σε ένα ευρώ για εγγραφή χωρίς να σε προειδοποιήσουν. Έτσι υπουλίες φακκούν μου.

Anonymous said...

@Ina
Εν η αλήθκεια έshει τζαιρόν που έψαχνα κάτι για εξοπλισμό windsurfing τζαι σκι... :Ρ

Ina said...

Ε καλάν σιορ έχει κόσμο που ασχολείται με sports plus έχει ρούχα και παπούτσια και μπότες κάζουαλ. Είπα να το αναφέρω, να μεν?

thalassamov said...

Το τελευταίο φαίνεται πολλά ενδιαφέρον!
για ελληνικά βιβλία που δεν σφάζουν στην αποστολή,ενδιαφέρομαι κι εγώ!
Η άμαζον φέρνει στην Κύπρο; Και αν ναι,υπάρχουν εκεί ελληνικά βιβλία; Εδώ ελάχιστα πράγματα. Πάντως,με αγορές άνω των 20ευρώ,η αποστολή είναι δωρεάν. Εκτός αν παραγγέλεις από κατάστημα που φιλοξενείται στην άμαζον.

Sike said...

η αμαζον στελνει στην κυπρο ναι, αλλα όχι ελληνικά

Rania said...

το amazon πουλά και ελληνικά..some of their suppliers deliver in cyprus some don't..

άτε αναμένουμε κριτική!

Tatsa said...

Τζίνη στο πρώτο είμαι εγώ.Τη φωτογράφιση έκαμα την πέρσι μες την αποθήκη της μάμμας μου τζιαμέ που φυλάουμε την πατάτα. Ντάξει νομιζω αδικεί με ο φακος λλιο. Εγώ είμαι μια Χεα , ημιχεα τζαι βάλε. Τεσπα τουτοι οι φωτογράφοι αλλου θεον δοξαζουν. Ενιγουει τα λεφτά που πήρα απο αυτη τη φωτογράφιση εδωκα τα στην αρφή μου να γορασει ενα ιδιωτικο τζετ που το χε τοσο πολυ αναγκη.
Ευχαριστω

κι αγνάντευε... said...

amazon.co.uk δεν στέλνει δωρεάν στην Κύπρο, αλλά είναι τόσο φτηνά, που συμφέρει!!! Από βιβλία μέχρι μπολάκια για μεταφορά φαγητού του μωρού έχω πάρει από κει, και παιγνίδια στις μισές τιμές!

κι αγνάντευε... said...

πάντως Thanks για το βιβλιοπωλείο, μόλις παράγγειλα βιβλίο του Dr Sears για το attachment parenting πιο φτηνά και από το αμαζον!!! :)

κι αγνάντευε... said...

update - το βιβλίο ήρτεν χτες, πάνω που νόμιζα ότι χάθηκε - συνήθως 5-6 μέρες θέλει από Αγγλία. No discount voucher. Μπορεί επειδή αγόρασα μόνο ένα;;;

Sike said...

to voucher to pairneis se email afou kaneis tin prwti sou paraggelia... dld tha isxyei stin epomeni. Nada?

Emena irthan ola entos mias evdomadas max.

κι αγνάντευε... said...

Nada!!! :)

κι αγνάντευε... said...
This comment has been removed by the author.