»

Wednesday, February 1, 2012

Το ξύλο βγήκε απ’ το Jumbo


Έτυχε να δω αρκετές φορές γονιούς να κουπανιούν τα κοπελλούθκια τους (συνήθως στον Τουρκομαχαλλά - wtf with that place), αλλά πάντα, όοοσον τζι αν αναστατώνουμουν, σύντομα εξεπέρνουν το τζιαι εξεθώριαζεν η εικόνα του εκάστοτε περιστατικού.

Το προχτεσινό (πριν κανένα μήνα) εν λαλεί να μεν αφήκει σε ησυχία. Ίσως επειδή ήταν η πρώτη φορά που το δερμένο μωρό εκάθετουν τζι έτρωεν τες ατάραχο; Μιλούμεν δεν έφκαλεν άχνα, κιχ, γρι, χίτσιην, νάδα, νιέντε, νάθιγκ. Εκάθετουν μες την αμαξού τζιαι έτρωεν τες σαμπώς τζιαι έτρωεν τσιπιτούθκια. Ετάραξα.

Είχα την δει να έρκεται που απέναντι, να περπατά τζείνη μπροστά τζιαι πίσω της η υπόλοιπη ομάς. Ο λόγος που εκοντοστάθηκα τζιαι έμεινα να τη θωρώ να περνά που δίπλα μου, εν επειδή, παρότι Ρωσσίδα shύλλα με ναζιστικό κούρεμα, εκατάλαβα ότι κάποιον εσκάτωνε. Έφκαλλεν φωθκιές που τα μμάθκια. Κάποιος την είχε νευριάσει τζιαι επερπάταν τζι ετράνιζεν η μασέλλα της.

Πίσω της μια κορού καμιά 12αρκά χρονών, βλοσυρή, σχεδόν αντράπηκε που έμεινα τζι εθώρουν την μάνα (;) της να σκυλλοβρίζει, τζιαι πιο πίσω μια πανομοιότυπη ναζί (αρφή της;) να σπρώχνει μιαν αμαξού. Μες την αμαξού εκάθετουν ένα τεράστιο (για αμαξού) μωρό, ηλικίας δημοτικού. Ήταν ούλλοι τους σοβαροί/ατάραχοι τουρίστες, ενώ η ρωσσοναζί #1 προπορευόταν τζιαι επιθκιέτουν ξύθκια.

Επροσπεράσαν με τζι εγώ εν ετάραξα που τη θέση μου, έκλωθα μόνο την τζιεφαλή μου ακολουθώντας την πορεία τους. Έμεινα (ίσως) προκλητικά τζι εθώρουν την/τους.

Λλία μέτρα πιο κάτω, χωρίς να έχει συμβεί τίποτε το διαφορετικό, η τρανίζουσα επήεν μπροστά που την αμαξού τζιαι άρκεψεν βιζζινόπατσους του μιτσή. Η αμαξοκρατούσα έμεινεν να βαστά την αμαξού τζιαι μάλιστα εστύλλωσεν την τζιαι λλίον για να... φτάννει πιο καλά η βιζζινίστρα.

ΓΟΥΩΤ. ΔΕ. ΦΑΚΚ.

Έφκαλεν καλά το άχτιν της τζι επροχωρήσαν.

Το μεν σώμα μου έμεινε τζιαμέ κοκκαλωμένο τζι εθώρεν τον μιτσή να τρώει τη μια πατσαρκά μετά την άλλη πας τη βούκκα, τζιαι να μεν αντιδρά. Το δε πνεύμα μου εβούττησεν πάνω της ηλίθιας τζι έπιαν την που τα σκουλαρίτζια τζι εκωλόσυρνεν την μες το κατάστημα.

Εν η στάση του μιτσή που με αναστάτωσε τόσο οξά το ότι συνειδητά εν αντέδρασα; Συνειδητά εν αντέδρασα

Η στάση του μιτσή, κατ’ εμένα, υποδηλοί ότι εν σύνηθες φαινόμενο να τες τρώει. Εν νώθει πιον. Αφήννει την να ξεσπά ώσπου να της περάσει.

Η στάση της αμαξοκρατούσας επίσης υποδηλοί σύνηθες φαινόμενο. Εσταμάτησεν, ατάραχη πάντοτε, τζιαι μάλιστα εστύλλωσεν τζιαι λλίο την αμαξού για να ιγκωνει καλλύττερα η άλλη η shύλλα. Τζιαι μετά εσυνεχίσαν την περιήγηση στο κατάστημα ωσάν να μη συμβαίνει τίποτε.

Το γιατί εν αντέδρασα βαρκ να το αναλύσω τωρά.





Εψές μετά το μπάνιο του άθρωπ, έπιασα το πιστολάκι να του στεγνώσω τα μαλλιά του. Πελλαρίζοντας, έπιανεν την τζιεφαλήν του τζιαι έκαμνεν πως καλύφκεται, τζιαι τούτη η εικόνα εσυγκλόνισεν με. Ήταν τέλλεια σαμπώς τζιαι εσαπάτζιαζα τον τζιαι εκούρρωνεν βαστώντας την κκελλέν του για να γλυτώσει. Έμεινα με το πιστολάκι στο shέρι να φαντάζουμαι ότι έshει άλλα μωρά τωρά που κάμνουν το ίδιο πράμα αλλά λόγω ξυλοδαρμού. Εσταματούσα το πιστολάκι μέσα μέσα για να βεβαιωθώ ότι γελά.

Είμαι μαζόχας, σοβαρά τωρά. Έshει κάτι να πιω;

23 comments:

ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ said...

Νομιζω οτι δεν εχουν ολες οι γυναικες το ένστικτο της μάνας, διαφορετικά πως μπορεις να δέρεις το μωρό σου που οφειλεις να προστατεύεις;

Μάνα said...

τη βία πάνω στα μωρά εν την αντέχω με τίποτε.

πάντως εν εμπορούσες να κάμεις τίποτα. θα τα έβαλες με τη ρωσίδα; τι θα κέρδιζες; άτε το πολύ πολύ να την ενευρίαζες τζαι να το έδερνε με παραπάνω γινάτι την επόμενη φορά.

δεν μπορώ να φανταστώ ποια λύση υπάρχει. έγραψε κάτι ανάλογο και ο Aceras. ο παρατηρητής σε ένα βίαιο σκηνικό απλά μεινίσκει τζαι θωρεί...

Anonymous said...

Απόφευγε το πιστολάκι των μαλλιών για τα μωρά σου. Too much radiation...

Moonlight said...

Ε, κανεί που έχει το πιστολάκι radiation ολάν! εφαράσαν μας!

Ναι, τζι εγώ παθαίνω σhοκ τζαι δεν ξέρω πώς να αντιδράσω σε έτσι περιπτώσεις. Αν ξέρω τουλάχιστον το λόγο που συμβαίνει μπορεί να νοιώσω ότι μπορώ να επέμβω σέιφλι. Αλλά έτσι χωρίς να ξέρω απλά στοιχειώνει με...

(η λέξη επιβεβαίωσης είναι foutsa)

Πρασινάδα said...

Τουτες πρέπει να τες κλειουν μέσα στην καλυτερη των περιπτώσεων. Σκεφτουμαι τζεινο το μωρο τι αισθηματα τζαι τραυματα θα εσhει οταν μεγαλώσει τζαι ενιμπορω...

Brenda said...

Εγώ θυμώνω με τον εαυτό μου που δεν βρίσκω τη δύναμη να αντιδράσω. Το πιθανότερο όπως λέει και η Μάνα να μην έχει αποτέλεσμα αλλά ενοχλεί με πραγματικά η βία του δυνατού στον αδύνατο. Θέλω κάποια στιγμή να τα καταφέρω.

Anonymous said...

@Moonlight
http://www.eeae.gr/gr/docs/president/_xamilosixna.pdf (σελίδα 18)

Από το Ελληνικό Υπουργείο Ανάπτυξης και την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας

@Sike
Εν ξέρω αν θέλω να σχολιάσω κάτι. Αλλά τζαι να θέλω να σχολιάσω, τί να πώ... :ζ

Sike said...

Μάνα, όταν έγραφα το "βαρκ να το αναλύσω" είχα υπόψη μου το σχόλιο που είχα αφήσει σε εκείνο το ποστ του Aceras.

Είχα πει ότι όοοοοοοσον πυρ και μανία κι αν είμαι κατά της βίας στα μωρά, εντούτοιτς τελευταίως είμαι less quick to judge όταν δω ένα τέτοιο περιστατικό. Ο λόγος εν επειδή έτυχε σε εμένα, να πέφτει ο άθρωπ χαμέ τζιαι να σφαδάζει χωρίς λόγο, να κάμνει ένα κλάμα γοερό τζιαι σπαρακτικό σαμπώς τζι εσφάξαν τον, τζι εγώ απλά χάσκοντας να σκέφτουμαι ότι αν τον δει τζιαι κανένας εννα μας φέρουν αστυνομία. Τζιαι τότε σκέφτουμαι ότι ίσως αυτό συμβαίνει και με άλλους γονιούς τζιαι να μεν βιάζουμαι να θεωρήσω ότι το κλαμένο μωρό εν πανδυστυχισμένο τζιαι ότι δέρνουν το κάθε μέρα.

Επίσης, ξέρω ότι έννεν δύσκολο να σε φέρει στα όριά σου ένα μωρό ιδιότροπο τζιαι ότι αν δεν είσαι τζι ο πιο υπομονετικός άνθρωπος στον κόσμο, ο πρώτος πάτσος εν πολλά εύκολο να εκτοξευτεί. Τζιαι άμαν ππέσει ο πρώτος πάτσος, ακολουθούν τζιαι άλλοι σσιονωτοί, σαν ηδονή πλέον, σαν εκτόνωση.

Παρακαλώ να σημειωθεί ότι ποττέ εν έδερα ούτε έχω σκοπό να δέρω μωρό, duh. Μέχρι στιγμής δείχνω πολλή υπομονή, ψυχραιμία τζιαι αυτοκυριαρχία. Όταν κάποιος με τούτα τα χαρακτηριστικά φτάνει ενίοτε στα πρόθυρα γυρίσματος πάτσου, εν για να διερωτάσαι τι κάμνουν οι άλλοι ούλλοι που εν ευέξαπτοι τζιαι νευρικοί.

εν το μεταξύ, στο περιστατικό που περιγράφω, όταν επιτέλους εκινήθηκα που τη θέση μου, εκόντεψα τους για να δω αν ο μιτσής εφάτσαρεν με ειδικές ανάγκες. Εφάνηκεν μου "κανονικός", διαφορετικά θα αντιδρούσα οπωσδήποτε.

ανώνυμε, αποφεύγω το :|

Tatsa said...

ουτε εγώ μπορω να δέρω.Φοούμαι ότι άμα δέρω εν θα σταματήσω τζαι εννα φτάσω σε σημεία κακοποίησης.Βασικά εν κατι σαν τη φοβία που χω. Τζ΄ αν κάποτε νευριάσω τζαι δώκω πατσο εν κάτι σαν απαλό ξεσκόνισμα..άσε που ύστερα θελω να κλαίω.
Παρόλο που μαι μια φάουσα χωρίς υπομονή¨((((

Anonymous said...

Δεν μιλάμε για ακτινοβολία αλλά για μαγνητικό πεδίο της τάξης των 8-800 μΤ. (Η μονάδα μέτρησης Tesla αναφέρεται στα μαγνητικά πεδία)
Τα MRI που υπάρχουν στο εμπόριο αρχίζουν από 0.3 Τ και φτάνουν μέχρι και τα 3Τ.
Το μαγνητικό πεδίο της γης είναι 0.05μΤ.
Δεν έχει αποδειχθεί ότι αυτά τα πεδία προκαλούν βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό.
Το συγκεκριμένο αρχείο δίνει τις τιμές και τα όρια που έχουν οριστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα αναφέρει ότι είναι δύσκολο να ξεπεραστούν από την κανονική χρήση αυτών των συσκευών.
Ακόμα και στην περίπτωση που ξεπεραστεί το όριο δεν μιλούμε για βεβαιότητα πρόκλησης βλάβης αλλά για κάποια πιθανότητα αύξησης της θερμοκρασίας των ιστών.

Sike said...

το πιστολάκι φκάλλει 800 τέσλα τζιαι το MRI 3;;

pekatsa said...

Sike έπρεπε να εμούνταρισκες να την κουπανίσεις...

Άσχετο αλλά, Invictus τι μου λαλείς να φοούμε άμα κάμνω τα φτερά μου με το πιστολάκι;;;;

Rania said...

και ο aceras στο post του έθεσε τον ίδιο προβληματισμό...αν πείς κάτι εκτός του οτι έν μπορείς να ξέρεις το background μπορεί να νευριάσεις τον/την άλλο με αποτέλεσμα να υποστεί χειρότερη κακοποίηση το θύμα..
αν το μωρό σου ππέσει και χτυπήσει και την επομένη καλέσουν τα social services πώς θα νιώσει η μάνα που προσπαθεί να κάμει το καλύτερο για το μωρό της..

το θέμα ένεν αν θα αντιδράσεις στο ενα περιστατικό..το θέμα είναι η κοινωνία να βάλει μηχανισμούς που να προστατεύκουν τς μωρά που οποιοδήποτε είδος βίας και να όταν μεγαλώσουν τζείντα μωρά να μεν ασκούν και τα ίδια βία...

Anonymous said...

Το πιστολάκι φκάλει 800 μΤ(micro tesla) δηλαδη 0.0008 Τ

Sike said...

φιουξ μαν

Anonymous said...

έπρεπε να πεις κάτι.... έστω κάτι. Να ξέρει οτι εν απαράδεχτο, τουλάχιστον, να τον δέρνει δημόσια.

Moonlight said...

Ναι, ξέρω το απλά έλεος. Μπορεί να το προτιμούσα παρά να αρρωστά το κοπελλούδι κάθε 3 τζαι λίο πχ.

Τζαι επίσης πόννα μεγαλώσει τζαι έννα πάει....δημοτικό τζαι θα καπνίζει τζαι μετά θα πάθει καρκίνο του πνεύμονα εν θα μπορώ να το κατηγορώ μόνο τζίνο, θζ λαλώ ούσσου, μπορεί να του το προκαλούσες τζι εσύ.

Σατσhήν.

Grouta said...

Συμφωνω με οσους ειπαν, οτι σε καθε περιπτωση, δεν μπορεις να επεμβεις, γιατι επιδεινωνεις την κατασταση και θα το πληρωσει το μωρο στο τελος.

Anonymous said...

Καταλαβαίνω ότι μπορεί ένας γονιός να χάσει την υπομονή του αλλά ποτέ μου δεν θα μπορέσω να χωνέψω τον μπάτσο στο πρόσωπο ενός παιδιού.
Τώρα, να του δώκει ένα μπάτσο στο κωλομέρι μπορώ να το καταλάβω τζαι να το ανεκτώ.

Anonymous said...

Ειμαι 30 ετων και εχω μια κορη 11 χρονων.. οπως αντιλαμβανεστε γεννησα πολυ μικρη και αν και ηθελα πολυ το μωρο υπηρχαν στιγμες που εχασα την υπομονη μου.. Οντας μοναχοπαιδι και μοναχοκορη με ταραξε μεγαλωνοντας με πολλες ιδιοτροπιες υστεριες και αδικαιολογητα νευρα.. θεωρω τον εαυτο μου ενα ανθρωπο νευρικο χωρις υπομονη.. σε αυτα τα 11 χρονια την εχω δειρει 2 φορες και αυτες ακομα τις σκεφτομαι και με αηδιαζω.. δεν εχει χειροτερο πραγμα απο το ξυλο.. δεν βγαινει τπτ δεν βγαζει πουθενα και το υφος του αβοηθητου μωρου που τες τρωει ειναι οτι χειροτερο μπορεις να σκεφτεις μετα... δεν ξερω αν θα αντιδρουν σε παρομοιο περιστατικο το μονο σιγουρο ειναι οτι σιγουρα θα με ενοχλαν και εμενα υπερβολικα.. στο σινεμα τις προαλλες που πηγα με την μικρη ειχε ενα νηπιαγωγειο με δασκαλες.. και γυρισε η μια και ειπε του μικρου εισαι απαισιος και αηδιαστικος χωρις να κανει και κατι επιληψιμο.. με εζωσαν τα φιδια.. δεν απαντησα και το σκεφτομουνα συνεχεια.. θεωρω τη λεκτικη βια εξισου σοβαρη .. δεν ξερω πλεον τι πρεπει να γινεται.. να αντιδρουμε να ανακατευομαστε να μην λεμε τπτ αφου δεν μας πεφτει λος?.. τι ειναι αραγε πιο σωστο να κρυψεις η να χωθεις σε κατι που δεν σε αφορα αλλα εκεινον που αφορα δεν μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του γιατι δεν εχει την απαραιτητη σωματικη δυναμη.. τι να πω..

Sike said...

επειδή ήταν δασκάλες τζιαι όι γονείς, ήταν να τους πω κάτι εγώ.
Έστω ένα "ποιο νηπιαγωγείο είστε; για ναν τεκμηριωμένη η ιστορια που θα λαλώ σε ούλλους μετά"

Anonymous said...

Ναι το μετανιωσα φριχτα στη πορεια που δεν μιλησα αλλα ημουν με τα παιδια και ημουν στη φαση πιαστε ποπ κορν πιαστε νερα μην απομακρυνεστε.. και καπου εκει απετυχα να ανταποκριθω αμεσα και να πω στην γαιδαρα νηπιαγωγο 'οι γονεις του το ξερουν οτι χρησιμοποιεις αυτα τα επιθετα οταν απευθυνεσαι στο παιδι τους μωρη"? που θελεις να λεγεσαι και παιδαγωγος και να διαπαιδαγωγεις τα παιδια του κοσμου αμπαλατη..

Επισης ειναι σημαντικο τα παιδια να ξερουν οτι κανενας δεν εχει δικαιωμα να τους μιλα ασχημα και να χειρονομει εναντιον τους με τα τοσα χερια που αλλαζουν με τα νηπιαγωγεια σχολεια φροντιστηρια.. ενα παιδι που ζει τη λεκτικη και σωματικη βια στο σπιτι του δυσκολα αντιδρα αν την συναντησει και εκτος αυτου.. λεει σου εδω η μανα μου με σαπιζει στον πατσο του δασκαλου θα σταθω?

Δλδ εμενα η κορη μου αν ερθει και πει μου μαμα η δασκαλα με ειπε απαισια και αηδιαστικη εγω θα παω στο σχολειο και θα ζητησω τον λογο δεν θα πω το γνωστο που λενε κατι εκανες μαριγουλα για να θυμωσει η δασκαλα.. ε ατε και εκανε κατι δλδ με ποιο δικαιωμα μωρη βριζεις το παιδι μου αν δεν εχεις υπομονη λυπαμαι αλλα λαθος επαγγελμα διαλεξες και σιγουρα εν θα πληρωσει τα δικα σου απωθημενα και λαθος επιλογες η ψυχολογια του δικου μου παιδιου..

Leni said...

Ε μα άτε, η Μάνα έχει δίκαιο.
Τζαι εγώ έτρωα τες κάθε τόσο που ήμουν μιτσιά τζαι πραγματικά ήταν τόσο απεχθές που εν νομίζω να μπορέσω να το κάμω ποτέ στα μωρά μου. Φυσικά θυμούμαι ότι όντας μιτσιά έκαμνα το στους αρφούες μου... Τωρά σε κάτι νηπιαγωγούς/ δασκάλες όμοιες με τες προαναφερθείσες, εν θα είχα κανένα πρόβλημα...