»

Sunday, February 27, 2011

Wednesday, February 23, 2011

Not yet

Εν είχα σκοπό να κάμω τόσο τζιαιρό να γράψω - αντιθέτως, έshει μέρες που θέλω να σας πω ότι αν δείτε τζιαι περνά τζιαιρός χωρίς φωνή ή ακρόαση, να μεν ανησυχήσετε, θα σημαίνει απλά ότι επέθανα.

Εδώ και καμιά βδομάδα πήρα άδεια κυκλοφορίας που το γιατρό τζιαι πάω για κανένα ψούμνισμα στον μπακάλη.

Το αθρωπούι εξαναερωτεύτηκε με σφοδρότατα, ακριβώς όπως τες μέρες πριν νοσηλευτώ και μείνω μακριά του για μέρες (πριν 4 μήνες). Είμαστε φαλλαρισμένοι ο ένας πας τον άλλο τζιαι αχχώνει με τούντο πράμα. Γιατί εντός των ημερών εννά τον ξαναεγκαταλείψω τζιαι θα στραφώ σπίτι μετά που 2-3 μέρες με άλλον...

*σάι σάι σάι*

Τούντην στράτα εκατάλαβα το νόημα της ευχής "Καλή ελευθερία". Όταν εγκυμονούσα το αθρωπούι τζιαι ελαλούσαν μου "καλή ελευθερία" απαντούσα "εν τωρά η ελευθερία". Τωρά με τον Ούτποτ, όμως, ανυπομονώ να "ελευθερωθώ" (σωματικά πάντοτε), να αλαβρύνω, να χωρώ μες τα ρούχα μου, να τζοιμούμαι σε όποια στάση θέλω, να μεν πονώ κόκκαλα που εν έξερα ότι είχα, να ξηπρηστώ, να φτάσω να κόψω τα νύshια των ποθκιών μου τζιαι να φορώ τες κλάτσες μου, να ξανατενίσω το land down under άνευ καθρέφτη... Πάντως έννεν πράμαν να μεν μπορείς να δεις το ίδιο σου το πράμαν μαν!! Οι μονίμως σκεμπετζίηες ίνταλος αντέχουν;; Σκέφτουμαι τους πολλά συχνά...

Σήμερα εσταμάτησα σε μια ΑΤΜομηχανή να πιάσω ρευστό. Εζήτησα 80 ευρώ. Έδωκεν μου 200. Θωρώ την απόδειξη, έγραφεν ότι μου εδώκαν 80. Ννα μες τα μμάθκια: το επόμενο δευτερόλεπτο, αντί να με έβρει να ξερογυρίζω away και να γίνομαι καπνός, ήβρεν με μπροστά που το ταμείο να τους λαλώ ότι έτσι τζι έτσι το μηχάνημά σας. "Ουπς" τζιαι "ευχαριστούμε" τζιαι "εγλύτωσες μας που πολλά μεγάλο χαττά". Ναι, να κρατήσω λίγο τα ρέστα για το καλό που σας έκαμα; Επαίζαν πελλό. Άχχος shίλλια όμως. Να ξηλώνουν τη μηχανή για να έβρουν σε πόσους άλλους εδώκαν άλλα των άλλων ριάλλια. Σάστε την τζι έγυρεν - αφού οι αποδείξεις εγράφαν όσα εζητήσαν τα πλάσματα, εν μπορέιτε να αποδείξετε πόσα επιάσαν που τη μηχανή. Εκάτσετε πάνω.

Μετά που καμιάν ώρα πιάννει με τηλέφωνο ο διευθυντής του υποκαταστήματος να μου πει ότι δεν έχει λόγια να εκφράσει τη συγκίνησή του για το ότι υπάρχουν ακομα Άνθρωποι και να με συγχαρεί για την ακεραιότητά μου και ότι εγλύτωσα τους που τεράστιο πρόβλημα και λοιπά. Εγώ ελάλουν του "νάσαι καλά, εν οκ" αλλά που μέσα μου εφώναζα "ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΜΟΥ ΤΟ REWARD" ενώ περνούσαν που μπροστά μου εικόνες σπιθκιών με πισίνες overflow τζιαι απίστευτα έπιπλα κήπου...

"Αυτό που μπορώ να κάμω είναι αν έχετε παιδάκια να περάσετε να σας δώσουμε κάποια δωράκια που δίνουμε στα παιδάκια..." Τα σπίθκια με τες πισίνες επήραν πουρλόττο τζιαι στη θέση τους εθώρουν το μανιτάρι που δημιουργεί η ατομική πόμπα. Να κόψω να ξαναπάω για να μου δώκουν κανένα κουμπαρά τζιαι κανένα τετράδιο της Unicef. Δηλαδή, αν δεν είχα μωρά τι ήταν να μου δώκουν; Αγγούρι ξυδάτο;

Oh well. Αυτά παθαίνεις άμαν είσαι τίμιος.

Α, εννοείται ότι ώσπου να ξηλώσουν τη μηχανή τζιαι να σάσουν τη συναλλαγή είχαν με τζιαμέ τζι εκαρτέρουν στέκοντας κανένα 20λεπτο. Απείλησα τους 1-2 φορές ότι "αν αρκείτε εννά πεταχτώ έξω να τραβήσω τζι άλλα" τζιαι απλά εχαμογελούσαν μου ενώ εγώ ετριβιτζιάζουμουν που δεν το έκοψεν ο νους μου πιο γλήορα.

Η βουλγάρα παίζει μου λλίο την τάκκα τελευταίως (ήβρεν με ίλαρη τζιαι παίζει το αππαρίν της) τζιαι την επόμενη φορά έθθα καταλάβει πόθθεν της ήρτεν... Τζιαι θα είναι τζιαι η τελευταία φορά που τους αννοίω τζιαι λαλώ τους καλημέρα (τζείνης τζιαι της νύφης της) τζιαι η μιτσιά δεν μου απαντά. Εκνευρίζει με. Σύντηshε ηλίθιο, εν έμαθες να shαιρετάς ακόμα; Κάπου εξαναείπα ότι ΦΑΚΚΟΥΝ μου οι ντροπαλοί που εν ξορτώνουν να αρθρώσουν τα βασικά.

Σήμερα επήα στο νοσοκομείο για μια εξέταση. Μπορεί να μεν εξαναείδα τόσες κοτζιάκαρες τζιαι ζαοχρυσοξηδόντισσες γύφτισσες με τρία δάκτυλα ρίζα μαζεμένες να δυσπυρκούν για τον τρόπο που οι υπεύθυνοι κανονίζουν τα ραντεβού τζιαι που ποιαν ώραν εν η καθεμιά τζιαμέ.

Έκαμα 5 ώρες. Σε αρκετές φάσεις εσκέφτηκα να κάμω λλίο χιούμορ να σπάσει η μονοτονία αλλά η βαρεμάρα μου got the better of me. Έθελα να πω της γιάτρενας που εζήτησε τα στοιχεία του άντρα μου, "του άντρα μου οξά του πατέρα του μωρού;". Τζιαι της άλλης που μου είπε να κάμω λλίο σεξάκι για να κατεβεί το μωρό στη θέση του, "με ποιον; εν έχω άντρα" κτλ. Oh-well.

Ετέλειωσεν τζιαι το πλυντήριο.

Wednesday, February 9, 2011

Bulgarian Day

Μέρα βουλγάρας σήμερα.
Πρέπει να τζοιμούμαι ή να προσποιούμαι ότι είμαι σούπερ busy για να μεν μου πολλομιλά.

Ευτυχώς σήμερα ήρτεν με τη νύφη της (ένηξερω αν εν εφκαρμένος ο φόος της ή αν εκκρεμούν sessions στο Τρόοδος - τες στοίβες με τα ασιδέρωτα πάντως εν έδειξε να τες εφοήθηκε) που σημαίνει ότι εννά φτυshήσουν μιαν ώραν αρχίτερα. Παίζεται λλίο, βέβαια, γιατί έshει που την ώρα που ήρταν που εν εβάλαν γλώσσα μέσα.

Άτε τες κόρες μου.
Άτε τζι εν GLORIOUS WEDNESDAY έξω (έπρησα σας, yet?) τζιαι εν θέλω να την ηφκάλω μες τα κρεβάθκια. Πρέπει να κόψω τζιαι τα μαλλιά μου, μεν έρτει ο Ούτποτ τζιαι δει με έτσι, εννα ξαναμπεί μέσα (αποφεύγω να πολλοκινούμαι μπροστά τους, πόσο μάλλον να πιάσω το αυτοκίνητο τζιαι να ισιώσω, γιατί αν δει η πεθερά βουλγάρα ότι είμαι καλά εννά με βάλλει να τους τανίσω! Oh yes).

Άτε, κανεί τζιαι με τούντον κλησμό πας τα πόθκια μου. Καληνύχτα.


Tuesday, February 8, 2011

Try our Baby Name Finder

Still undecided about a name? Try our baby namer for new ideas.

Choosing a name for your baby is one of the joys of becoming a parent [spare me please, έμπα στο ψητό]. Will your daughter be an adorable Ava or an elegant Emma? [σίουρα] Do you want your son to be a tough Thomas or an artistic Aaron? [τταφφ ττόμας ορ αφτίστικ άαρον λαλεί!] Our name finder has thousands of ideas. Search by name meaning or origin, or discover the meaning of names you like. We have fascinating facts, too. For example, did you know Ana is the name of a Celtic goddess and Kale is a moon of Jupiter? [όι, τζιαι τωρά που το έμαθα εννά ππέσω ξηκλάτσωτη]


Have fun choosing a name for your baby, and sharing it with your friends and family!

[άτε, πάμε να δούμε τι μας προτείνετε... Χμμ, Baby name shuffle λαλεί δαμέ, ας τσιλλίσουμε]





[boy's παρακαλώ - τσιλλ]


Πριν αποκαλύψω το αποτέλεσμα της κλητωρίδας, να θυμίσω ότι δις γουώζ "trying my luck and letting them pick a name for me":


Ούτποτ. Άτποτ. Ίντιαν, Χίντου. Μήνιγκ "λίττολ νώλητζ".









Ξαναθκιαβάζω το.

Ούτποτ/άτποτ, όριτζιν ίντιαν, μήνιγκ λίττολ νώλητζ.





Μήνιγκ λίττολ νώλητζ.
 



*breathe in... breathe out*

*eyelids closed but eyes rolled*

Okay.











WHY WOULD SOMEONE EVER NAME THEIR KID "LITTLE KNOWLEDGE"???!!!




Μετά που πολλύ shιονούι, curiosity got the better of me και ξαναπάτησα το shuffle.





Ok *breathe* Δαμέ εν με επείραξε τόσο το Χαρτζί όσο το ότι επιμένει να μου προτείνει πακιστάνικα ονόματα. Is it something in the way I click?

Ξαναπατώ το shuffle να δω.


Κουάνταραμέρα.
Τουλάχιστον αλλάξαμε ήπειρο.
Κάτι σε πιο κοντινό όμως υφάρχει;
Shuffle.


Μέρβιν.
Σιγά μεν τον φκάλω Νέβιλ Λόγκμπόττομ.

Ακολουθεί υστερικό πάτημα του shuffle - είμαι πολλά περίεργη να δω τούντην φοβερή την συλλογή τους.



Α, κοντέφκουμεν στες γειτονιές μας! Μήνιγκ ΤΡΑΟΥΛΛΟΣ.
Άγια ολάν.
Shuffle.
Hebrew, Sanskrit, Indian, Irish, Welsh...



E TZIAI ΚΑΛΩΣΤΟΝ ΤΤΟΦΗΝ.
Τo φακτ που παραθέτει προς εντυπωσιασμόν θυμίζει μου το "λίττολ νώλητζ" - εν υπέρ του Χριστόφορου που επήεν Νέαν Υόρκην τζι ενόμισεν εν η Τζαΐπούρ;!

Shuffle.

Langer, Waqas, Ghiyath, Biner, Shiloh...

Εννοείται ότι έshει που ώρας που τσιλλώ το shuffle αποκλειστικά για τους σκοπούς του παρόντος ποστ. Διότι όνομα που δαμέ ΔΕΝ ψουμνίζουμε.

Αλλά νομίζω θα κρατήσω το Ούτποτ για blog name του δεύτερου αθρωπουθκιού.

Γιατί είχα τζιαι για τούτο έννοια: να το λαλώ Μαρτούι τζιαι Οκτωβρούι το άλλο; Να το αφήσω "αθρωπούι 1 & 2"; Άshημο το δίλημμα...

Τέσπα, κλείω γιατί εν GLORIOUS TUESDAY σήμερα τζιαι νιώθω eerily fit. Πάω να ξεδώσω σε κάτι...

Monday, February 7, 2011

TGIM

Παίζει να μεν εμίσησα κάτι τόσο στη ζωή μου
όσο μισώ τα σαββατοκυρίακα εδώ και 2-3 μήνες

Glorious Monday.
Glorious, glorious, glorious.
Plain glorious.


I feel like a phoenix.



Saturday, February 5, 2011

Νομίζω αγχώθηκα.