»

Thursday, December 15, 2011

Υπέρ της "παράλυσης" της κρατικής μηχανής

Ένηξέρω αν είμαι η πρώτη που το λαλώ, αλλά τωρά μου ήρτεν.

Αν είσαι κυβερνητικός τζιαι απεργείς, είσαι μαννοηλίθιος.

Αφού ρε άχρηστον πλάζμα όσα σου εκόψαν 3 μέρες τωρά που απεργείς, εν όσα πάεις τζιαι φωνάζεις να μεν σου κόψουν.

Να πω άφηκες τον πιο παραγωγικό τομέα της οικονομίας μας σύξυλο, στ' ανάθεμα. Αλλά ποιος σε εγύρεψεν really?

Έτο κάτσε έσσω σου τζιαι αύριο, βάρτα πλυντήρια σου, κάμε τες δουλειές σου, τους κουραπιέδες σου, τζιαι έσασες μας την οικονομία. Αν κάτσεις αλλο καμιάν ημέραν, εννάρτουν να σου πουν ότι εισακούστηκες θέμα τζι ότι έθθα προχωρήσουν με τα μέτρα που τόσον φοάσαι.

Τωρά που το ξανασκέφτουμαι... θέκκιου.

5 comments:

Moonlight said...

εγλυτώσαν τα ριάλλια τούτο το μήνα.
τον άλλο μήνα να ξαναθέσουν το θέμα, να ξανακάμουν 3-4 μέρες απεργία, τζαι πάλε να γλυτώσουμε τα λεφτά που ήταν να τους εκόφκαμε.
έτσι μια εφτομάδα το μήνα να ξέρουμε ότι έννα εν ούλλα κλειστά. για οικονιμία θα λαλούμε εμείς, για δικαιώματα και κακτημένα οι άλλοι.

Mana said...

είδες όμως. η απεργία απεργία αλλά την Κυριακή που θα πέσουν καμιά 300 για τις εκλογές οι περισσότεροι δήλωσαν απεργοσπάστες.

Brenda said...

Εγώ τους το φώναζα από την Τρίτη και γι' αυτό δεν απεργούσα! Με τους μισθούς που μας κόβουν δεν θα χρειαστούν μέτρα εξυγίανσης! Την Τετάρτη όταν πήγα να πω ότι δεν θα απεργήσω έπεσαν να με λιντσάρουν οπότε έσκασα και πήγα και τώρα κλαίω τους μισθούς που έχασα και τα λεφτά που έφαγα εχτές γυρίζοντας άσκοπα.

SKonte said...

ρε κοπελλες λυσατε το παγκοσμιο προβλημα της απεργιας με μια απλη ερώτηση, που κανενας δεν σκεφτηκε ποτε μεχρι τωρα ειτε στο δημοσιο είτε στον ιδιωτικό τομεα.

"ποια η χρησιμοτητα της απεργιας, αφου αμα απεργησω χανω λεφτα και αμα δουλευω παιρνω λεφτα; duh"

καποιος που δεν καταλαβει θα πει οτι με την απεργία θελουν να εξασφαλισουν οτι θα συνεχισουν να παιρνουν οτι επαιρναν πριν.

Anonymous said...

Ας πούμεν σήριουσλι πιον με τούτους!

Υ.Γ: η λεκτική επαλήθευση είναι hiese (μέσα)