»

Wednesday, November 16, 2011

Which part of ΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΩ don't you understand?

Το λοιπόν εγύρισεν μου.

Προφανώς μιλούμε άλλη γλώσσα, στην οποία το "έχω φαρυγγίτιδα", "δεν έχω φωνή", "δεν μπορώ να μιλώ" και το "ο γιατρός διέταξε πλήρη αφωνία" σημαίνουν "μιλάτε μου!! τζι όι απλά μιλάτε μου, αλλά ρωτάτε με τζιαι διάφορα πράματα που πρέπει να απαντηθούν! τζι όι απλά να απαντηθούν, αλλά να απαντηθούν σαν είμαι τρία δωμάτια πάρατζιει! μεν σας πω να με βάλετε να σας τραούδήσω τζιόλας! πάμε τζιαι καμιάν μάππαν σιόρ, ποιος σ'αρωτά"

Εν γίνεται τούντο πράμαν. Εν γίνεται να σου νέφκω με το shέρι μου ότι φωνή γιοκ τζιαι να με πελεκάς τρία κάρτα για το τι τσάγια πίνω τζιαι αν επήα γιατρό τζιαι τι μου έγραψε να παίρνω. Να σου νέφκω ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΩ τζιαι να αρκέφκεις να με ρωτάς μαλθακίες! Να σε τεξτάρω ότι δεν έχω φωνή τζιαι δεν μιλώ τζιαι να με πιάννεις τηλέφωνο μετά που 10 λεπτά!! Να σου το κλείω σαν παίζει τζιαι να σε ξανατεξτάρω ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΩ τζιαι να με ξαναπιάννεις!! Να σου το απαντώ μπας τζι εν κάτι επείγον που θέλεις να μου πεις τζιαι τελικά να με ρωτάς πώς και πότε το έπαθα!!! Δεν γίνεται να με πιάννεις τηλέφωνο τζιαι να σου ψιθυρίζω ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΩ τζιαι να συνεχίζεις να μαλλαφάς ένα μείζον θέμα τζιαι να μεν μπορώ να συμμετάσχω στο μονόλογό σου ώσπου τελικά μπήω τες παουρκές, εκ των οποίων οι πλείστες αφορούν το ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΩ.

Νιώθω ότι οι χορδές μου εν δημμένες κόμπο ενώ μου έχει σταθεί τζιαι ένα τεράστιο hairball on fire. Κάθε κκούχ εν τζιαι ένα σβάνισμα στο λαιμό μου. Νιώθω ότι στη επόμενη λέξη που θα αναγκαστώ να αρθρώσω, θα κοπεί η κκελλέ μου τζιαι θα ππέσει χαμέ.

Πρέπει να έβρω κάτι άλλο να λαλώ/νέφκω/γράφω που θα έχει το επιθυμητό impact. Τουτέστιν, να μεν μου μιλά κανένας, ή τουλάχιστον να μεν περιμένουν απάντηση.

Εν όπως (εθκιάβασα κάπου κάποτε) άμα σε βιάζουν, λαλεί, μεν φωνάζεις "βοήθεια βιάζουν με" γιατί έθθαρτει κανένας. Αντ' αυτού, φώναζε καλύτερα "φωθκιά! φωθκιά!"

Να δοκιμάσω τη φωθκιάν αλόπως, μπορεί να πιάννει τζιαι με άλλα πράματα.

Αφού τσιριλλώ που τσιριλλώ, ας φωναξω "φωθκιά" που εν τζιαι πιο λλίες λέξεις τζιαι πού ξέρεις;

-------------------------[10 ώρες μετά]-----------------------------

Τα πιο πάνω έγραφα τα εψές σαν εθωρούσαμε House. Εδιακόπηκα βάναυσα που μια κρισάρα βήχα που εν εδίαν παμόν τζιαι επόνουν σαμπώς τζι εστάθην μου κάττος ψοησμένος (υποθέτω εν διαφορετικό αν τον καταπιείς ζωντανό... πώς σκατά μου ήρτεν τούτο τωρά). Ο χάσπας έshεσεν πάνω του, γιατί άμα θωρείς πολλύ Χάους, ξερεις ότι ο βήχας ουκ έρχεται μόνος -  ακολουθεί επιληψία-κοιλιακή μαρμαρυγή-ηπατική ανεπάρκεια-καρδιακή ανακοπή-αιμορραγία που το φτι τζιαι πρέπει αμέσως να σου κάμουν βιοψία εγκεφάλου τζιαι αν είσαι τυχερός έθθα καλέσουν τζιαι τον Γουίλσον για γνωμάτευση.

Σήμερα θα τηρήσω απόλυτην σιγή ιχθύος, πέρκι ποκάτσει το κακό.

21 comments:

Ina said...

Περαστικά σου.

ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ said...

Κάμε λίο υπομονή, σε καταλαβαίνω γιατί παθαίνω το τζαι γώ κάθε χρόνο, πίνε τα ζεστά σου, προσπάθησε να κάμεις την αφωνία σου.

Ελπίζω να είσαι καλύτερα σύντομα.

Neraida said...

Περαστικά σου κουκλίτσα μου!!!

Κλείσε τζιαι τα τηλέφωνα τζιαι ούλλα.

Κόρη, αμπα τζιαι εν σταματάς να μιλάς και ήβραν ευκαιρία για ... αντίποινα;;;;;

Anonymous said...

Όι όι...θα σε πιάσω τηλέφωνο να μου πεις λεπτομέρειες...έτσι εν το πρέπον! :Ρ

Moonlight said...

νομίζω τούτη ήταν μια καλή ευκαιρία να το γυρίσεις σε vlog αντί blog!

περαστικά, κόψετε τον house λίον...(εγώ έφκαλλα τσούννα τζαι ενόμιζα ότι εν αρρώστιες κλπ, ενώ ποττέ εν ήμουν έτσι)

τζαι ΣΙΩΠΑ μεν μιλάς κανενού, μεν σηκώνεις τηλέφωνα καθόλου. τζαι κανεί τους.

Μάνα said...

Μετά τον Ινβίκτους θα σε πιάσω τζαι εγώ κόρη. θέλω να μου τα πεις ούλλα. μα ούλλα λαλώ σου.

Eólica said...

Περαστικά κόρη!! Πιάσε κανένα πίνακα μιτσί που τζείνον που έχουν τα μωρά να ζωγραφίζουν ή κάτι τζιαι γράφε τι θέλεις να πεις, να γλιτώσεις. Επίσης, κανένα καμπανάκι μες το σπίτι μπορείς να χρησιμοποιείς για να ξέρουν οι άλλοι ότι τους ακούεις αλλά εν μπορείς να απαντήσεις! Κατά τα άλλα, ΕΛΕΟΣ με τούτη τη λογική μας να πιάνουμε τον άλλο να μας εξηγήσει τι έσιει τι στιγμή που εν στο κρεβάτι του πόνου (ή της αφωνίας)

mary said...

ρε, πάρε με τηλέφωνο να σου πω τι να κάνεις να σου περάσει. να μου πεις τζιαι ίντα ακριβώς συμπτώματα έχεις. κρίμα που έν έχω τα τηλέφωνα της μανας και του invictus να τους πιάσω τζείνους.. εκτός τζι αν θέλετε να βρεθουμεν ούλλοι στο καφε δαμέ κοντά να τα πούμεν που κοντά.. εν λλίον φασαρία τζιαμε τζιαι πρέπει να φωνάζομυε λλίο για να ακουόμαστε αλλά εν πειράζει..

(περαστικά :)))

Nonis said...

ευτυχώς εν σε καλέσε να πάεις στο Rubio fight ο House, γιατί εν θα σου μίνισκε φωνητική χορδή... :p

περαστικά!

συμφωνώ με Eòlica για τον τρόπο επικοινωνίας, ή στο κάτω κάτω έβρε κίτρινα post-it, τζαι αφού τους γράψεις ήντα που θέλεις κόλλα τους τα πάνω τους για να μεν τα χάνουν... :p

SKonte said...

tin ora pou se epianan kai to ekleines kai tous estelnes sms kai se xanapianan.... den se skoullise o daimonas?

Brenda said...

κοιλιακή μαρμαρυγή??? Wow! είδες πράγματα που μαθαίνεις μες στα blogs!

Περαστικά!

postbabylon said...

α; τι; ξαναπέτο τζιαι εν άκουσα!

περαστικά κόρη!

word verification: "phali"

Rania said...

περαστικά σου!
μεν τους μιλάς...μεν απαντάς..

Anonymous said...

Τούτη η κοιλιακή μαρμαρυγή εν άμαν τζοιλιέσαι προύμουττα πας τα μάρμαρα τζαι πιάννει σε ρίγος στο τέλος;

Υ.Γ: λεκτική επαλήθευση: talkii

Unknown said...

" τζιαι αν είσαι τυχερός έθθα καλέσουν τζιαι τον Γουίλσον για γνωμάτευση." χαχαχαχα!

Σοβαρά τωρά, περαστικά σου

Sike said...

(ξέχασα να πω ότι τα μόνα πλάσματα που με δέχονται όπως είμαι, χωρίς πρηκτέματα και χωρίς να μου φωνάζουν που το ανάθεμα τζιαι να απαιτούν απάντηση, εν ...τα αθρωπούθκια! τρομερή κατανόηση! βλ. 2 χρονών και κάτω)

*fangs*

eolic, έshεις δίκαιο για τον πίνακα - αλλά επειδή βαρκ να γράφω, να μου δανείσει η Μάνα το ipad της να περάσουμε. Να τους τα παίζω στην ιΚιθάρα.

σκόντε, πολύ ήπια το έθεσες...

Πρασινάδα said...

Περαστικά ρε!!!!Μα αρρωστήσετε ουλλοι;;; Νοιώθω οτι πιανω σβάρνα τα μπλογκς τζαι ευχομαι σε ουλλους περαστικά! Ατε "χρυσένια" με το καλο.

Υ.Γ. Καλυτερα Γουίλσον που εν γλυκουλης παρα ο Ταομπ που εν απλά μια μουττι.....

sstamoul said...

άουτς... ο πονόλαιμος είναι ένα απ' τα χειρότερά μου...
περαστικά σου! (τουλάχιστον μπορείς να γράψεις...)

Patatoullis said...

Περαστικά σου! Έπαθα τζιαι γω το ίδιο πράγμα (όπως όλος ο κόσμος αυτή την επόχη) τζιαι όντως εν κτιτζιό. Επίσης, να σου πω ότι έχει 1 μήνα που έχω βηχα τζιαι εν περνά. Λόγω τούτου, εσταμάτησα να βλέπω House...

Ουφ! said...

περαστικά!

γι αυτόν εν θωρώ χάους... ότι βλέπω εννά νομίζω ότι το έχω :/

Anonymous said...

Περαστικά και από μένα