»

Tuesday, November 1, 2011

I have a dream

Τελευταίως τα όνειρά μου δεν με αφήνουν να τζοιμηθώ στες Πλάτρες! Είμαι τόσον ενθουσιασμένη μαζίν τους που προτιμώ, αντί να τζοιμούμαι, να ασχολούμαι με τις λεπτομέρειες οργάνωσής τους.

Σκέφτομαι ποιον που τα δύο αθρωπούθκια εν καλλύττερα να έχω μαζίν μου όταν γυρίζω για shopping στη Νέα Υόρκη. Ποιος θα βαρεθεί νωρίτερα μες το Forever21, ο άθρωπ ή ο Ούλου; Ο χάσπας ποιον θα προτιμά να έshει μαζίν του μες το Virgin, ποιος θα σύρει τα λλιόττερα πράματα κάτω; Τζιαι ευτυχώς που εν λλίο βάνδαλοι τζιαι αυτόμολοι τζι εννα γλυτώσουμε τα μουσεία.



Ποια rides στο Ορλάντο εν τετραθέσια ώστε να καθούμαστε σειρά τζιαι να φκούμε ούλλοι μες τη φωτογραφία; Στα rides που εν κάμνουν για κάτω των 12, ίνταλος εννά πάω με τον χάσπα; Θα μεινίσκει ο ένας με τα αθρωπούθκια τζιαι θα φκαίνει ο άλλος μόνος του; Ποιας φίλης να πληρώσουμε τες διακοπές ώστε να μεινίσκει μαζίν τους για να φκαίννουμε εμείς πας τα rides αλλά και έξω; (ένας ένας μεν κουγκιέστε)

Με ποια σειρά θα καθούμαστε πάνω στο jeep στο σαφάρι; Εννοείται τα αθρωπούθκια εννάν μες τη μέση τζι εμείς στες άκρες για να μεν ποταβρίζουνται τζιαι να τους φάει τη φράντζα κανένας ιπποπόταμος. Ουυ εννά πολλά πελλαμοί με τα χακκούθκια τους τα λινά τζαι τα κυάλια. Είμαι σίουρη ότι ο χάσπας ποννά δει λιοντάρκα θα θέλει να φωτογραφηθεί μαζί με τους «θρυλέοντες» :ζ Ποιος θα φκάλλει σκοπιές ούλλη νύχτα στο ψάθενο luxury κατά τ’άλλα lodge ενώ τζοιμούνται οι υπόλοιποι; Ποιο αθρωπούι θα λατρεύσει το σουβλάκι κροκόδειλου τζιαι ποιο θα την φκάλει νηστικό; Να θυμηθώ να πάρω κανένα φαριλλαχτέ.

Γιατί τα Χριστούγεννα στους ανύπαρκτους μας συγγενείς στην Αυστραλία; Θα κάμνουμε μπάρμπεκκιου στην αυλή μισοτίτσιροι τζιαι βουθκιές στην πισίνα. Εννα μου πείτε ότι τούτο κάμνεις το τζιαι στην Κύπρο πλέον, αλλά έννεν ακριβώς το ίδιο, αφού ασχέτως του καιρού σίουρα θα φορείς μπότες και όλο και κάποιο cardigan θα έχεις στη τσάντα για να «βρέθεται». Στην Αυστραλία δεν χρειάζεται να βρέθεται οτιδήποτε. Kαι ο Άης Βασίλης θα έρτει με το jet ski.



Oh what fun it is to watch the flush rewind, too :D

Στες Αυστριακές φάρμες ποιον αθρωπούι άραγε θα ξυπνά πρώτο τζιαι θα με σουξουλά να ξυπνήσω για να πάμε να γαλέψουμε τζιαι θα του λαλώ «αγάπη μου πε του παπά» τζιαι ο χάσπας θα λαλεί «αγάπη μου πε της μάμας» πριν αντιληφθούμε ότι έννεν αθρωπούι που μας σουξουλά αλλά η ίδια η αγελάδα; Πόσες μέρες θα κάμουμε πριν μας θκιώξουν γιατί τραβούμε τους νούρους των κλιάρων; Πόσα ρούχα θα πρέπει να πάρω που θα τσικνώνουμεν αναράες ούλλη μέρα; Πρέπει να θυμηθώ να πάρω τζιαι σταγόνες για τα φκια μπας τζιαι εισχωρήσει μέσα κανένα ιπτάμενο φτερό της όρνιθας τζιαι μολυνθούμε.


Στο Πόρτο Κατσίκι τζιαι στους Εγκρεμνούς, πώς θα ανεβούμε τα εκατομμύρια σκαλιά φορτωμένοι αθρωπούθκια; Ποιο αθρωπούι θα επιμένει να φκει τα σκαλιά μόνος του αλλά μετά τα πρώτα 100 θα τεζάρει, θα κρέμμαστεί η γλώσσα του τζιαι θα κατατζυλήσει πίσω κουτρουμπελλιστός ως την αρχή;



Χαχ! Στο Τουπάι, καθώς παζαρεύκω με τον ινδό πωλητή ηλεκτρονικών, ο χάσπας θα πιάσει τον Ούλου τζιαι θα πάει πάρατζει κάμνοντας πως δεν με ξέρει, ενώ ο άθρωπ θα ενθουσιαστεί με την ιεροτελεστία «κτυπώ το ποσό που διαθέτω πας την υπολογιστική τζιαι τζυλώ την across the counter όπου ο πωλήτης κτυπά τζιαι τζείνος το ποσό που μπορεί να μου αφήσει το iphone 6 τζιαι τζυλά μου την πίσω για να επαναληφθεί αυτή η μυσταγωγία 5-6-10 φορές». Ο άθρωπ θα shίζεται να κτυπήσει τζιαι τζείνος αριθμούς πας την υπολογιστική αλλά το πολλύ-πολλύ να του επιτρέψω να την τζυλήσει απέναντι του ινδού. Όταν επιτέλους ππέσει ο ινδός στα ποσά μου, θα πάω με τον άθρωπ ως το ταμείο και αφού μας το τυλίξουν να το πάρουμε, θα φκούμε έξω, όπου ο χάσπας θα καϊλίσει να μας ξέρει και πάλι. Τζιαι μετά θα shιαστώ ένα gold souk τζιαι θα οδεύσω προς αυτό όπως τη μούγια πας το λιλά φως του κρεοπώλη...



 
 
Here I cum!

8 comments:

Μάνα said...

Πριν πάεις Αμερική νομίζω να μαζέψουμε καμιά φίζα χαλούμια, λίο τραχανά φρέσκο, κανένα κιλό σιουσιούκο να πέψουμε της Πρασινάδας.

που τζείνο το γρουσό που το φορείς τζαι λάμπεις θέλω τζαι εγώ.

Αυστρία αν θέλεις πάμε παρέα. η κόρη ξέρει να γαλεύκει στην έκθεση προχτές είσσε μια κατσέλα έδωκε της τζαι εκατάλαβε.

ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ said...

Τουλάχιστον περνάς καλά στα όνειρά σου. Ξυπνάς όμως τζαι χαλούν.

Εν θα βρεθεί κάποιος να βρεθεί να κατασκευάσει μια συσκευή ονείρων, να βλέπουμε μόνο ότι παραγγείλουμε;

SKonte said...

γιου χαβ τολτ ας εβριθινγκ

Πρασινάδα said...

Λοιπόν, τζαι Macy's εχουμε, τζαι "για πάντα 21" (εμενα εν μου αρεσκουν σορρυ) τζαι που ουλλα. Το κεντρικο virgin έκλεισε κατω στην πόλη....αλλά γουόρι νοτ στην θέση του άνοιξε ακόμα ένα "για πάντα 21"!!

Παρακαλώ όπως ακολουθήσετε τες οδηγίες της Μάνας (+λιο σhοιρομέρι) τζαι πε τε μου τι ημερομηνίες να κλείσω στο Χοτέλ Πρας *****

Rania said...

και μετά που εννά φύεις που το χοτέλ Πράς! (***** - 5στέρο ρε Πράς α!) να πάεις Orlando..
εν θυμούμαι πια rides εν 4θέσια (όχι πολλά) αλλά θυμούμαι οτι έπαθα σαν το παλαβό! νομίζω its the best thing that could happen to a kid!!

safari Θέλω και εγώ να κάμω αλλά θέλω που τζείνα που δείχνει το national geographic (ας πούμε που στήνει την σκήνούδα του και περιμένει να έρτει η αρκούδα δίπλα του να την δεί που κοντά!!!)

Neerie said...

τελικά πού έννα πάεις?

εν μπορώ να έρτω παντού ρε!

Anonymous said...

forever 21???? μα πόσο χρονών είσαι? το καταστημα είναι για middle schoolers. τζαι το virgin έκλεισε έχει καιρό.

Moonlight said...

εγώ που είμαι σε τουριστικό τζαι ακούω τα ούλλη μέρα ούλλα τούτα τι να πω;
μαλδίβες, παταγωνίες, ινδίες, αμερικές, τα πάντα όλα σε λέω.