»

Friday, August 5, 2011

Η Πραξούλα στο Ναυτικό και η παsh αποδοχή

Αν έshει κανένα που εν εκατάλαβε πώς με το θκιακλιστούν μερικοί υπουργοί αποδίδονται και αναλαμβάνονται ευθύνες για την έκρηξη στο Μαρί, να σας εξηγήσω:

Καταρχάς, χριεαζόμαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ νέο υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος. Μιλούμε για τον πολιτικό προϊστάμενο των ξερόχορτων γύρω από τα κοντέινερ καθώς και των κουρκουτάων των ξηπετσισμένων που εθελούσια παραχώρησαν τη γη τους στα εμπορευματοκιβώτια. Φταίχτες ούλλοι. Έχει, επίσης, την πολιτική ευθύνη για τα κόνναρα που καταπίννουμεν αμάσητα αλλά και του περιβάλλοντος με το οποίο καλείται να επικοινωνεί ο Πρόεδρος.

"Εμπορευματοκιβώτια", λαλεί το η λέξη. Πρέπει να θκιακλιστεί πάραυτα ΚΑΙ ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και να μπει άλλος άξιος στη θέση του. Ως ο φέρων την ευθύνη για τα πλοία που παν τζι έρκουνται γεμάτα εμπορευματοκιβώτια αλλά και για την τοποθέτηση ηλεκτροπαραγωγού σταθμού δίπλα από 98 κοντέινερ με πόμπες, πρέπει να κατεβεί που την καρέκλα τζιαι να πάει σπίτιν του, για να μεν σας πω τζιαι φυλακή. Ο νέος που θα έρτει μπορεί να κάμνει Τουρισμό ώσπου να σαστεί ο σταθμός. Άτε, τζιαι στα δικά της Βαλεντίνας Σοφοκλέους.

Επίσης, έπρεπε να παυθεί όπωσδήποτε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού (εν έναν που τα θετικά της έκρηξης τούτο) ειδικά λόγω της τραγωδίας της 11ης Ιουλίου. Ο νέος που θα μπει πρέπει να συμπεριλάβει, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, μάθημα νηπιαγωγειόθεν "Στοίβαγμα Lego μες τον λάλλαρο" και "Το πίτημαν του λαστίχου και οι χρήσεις του".

Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων, η αλήθκεια, εν εχρειαζούμασταν, επειδή η Ερατώ ορθώς επρονόησεν να έshει δρόμο να ρέξουν τα πυροσβεστικά οχήματα τζιαι οι άμπουλες. Αλλά μιαν τζιαι με το ανακάτωμα της τράπουλας (εεε, τον ριζικό και εκ βάθρων ανασχηματισμό εννοώ) πέφτει της το Υπουργείο Εξωτερικών, ας βάλουμεν κανέναν άλλο πλάσμα να ανοίξει αλλο κανέναν λάκκο τζιαι να ζωγραφίσει καμιά λωρίδα.

Ε, ο Υπουργός Υγείας τζι αν ηφταίει!!! Εν σε premises της αρμοδιότητάς του που επιστοποιήθηκεν ο θάνατος τόσων πλασμάτων τζιαι εδιενεργηθήκαν οι κουτσατζιές σε άλλα τόσα. Στο πυρ το εξώτερον. Ο νέος υπουργός Υγείας καλό θα ήταν να κάμει τζιαι καμιά χημεία με το DNA του κόσμου, πέρκι διαιωνιστούν οι ηλίθιοι τζιαι φκαίννω συνέχεια πρόεδρος.

Προσοχήν, όμως. Τα υπουργεία Εργασίας, Εσωτερικών και Δικαιοσύνης αποδειχτήκαν άψογα στο χειρισμό της κρίσης. Καταρχάς, το Εργασίας ανέλαβε το δυσβάσταχτο έργο της μέτρησης της ρύπανσης της ατμόσφαιρας από την έκρηξη (*pat pat Σωτηρούλλα μου*), ενώ το Εσωτερικών έστειλε πακιστανούς να συνάξουν τα πολουβίθκια (*Μπράβο Νεοκλή μου, άξιος*). Ε που το Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης τι θέλετε σιόρ πιον; Εν ήταν μιαν ομορκιάν ο διάδρομος που άνοιξεν η Αστυνομία για να σας διασχίσουν τα εδονόπουλα να παν στο Προεδρικό; Εν κανεί που σας εχαρίσαν τζιαι αφήκαν σας να τους σύρετε τζιαι καμιάν ποτσούα... Sit, Lucas, sit.

Kαι με τη μικρή Πράξη στο ναυτικό, ολοκληρώνεται κυρίες και κύριοι το διάλειμμα για ειδήσεις που κράτησε ένα περίπου μήνα.

Το κανάλι επιστρέφει στον κόσμο του πριν καβουρδισθεί τελείως το βλαγκίν του.

9 comments:

Anonymous said...

- Yes mister Obama, this is Praxoula calling from the beautiful island of Cyprus!

- From the beauriful island of what?

- Of Cyprus!

- Of what?

- Cyprus! The island in the mediterranean...

- In the what?

- The mediterranean sea where president is Mr. Christofias...

- Mr. who?

- The island where someone put 98 containers with explosives and left them there for 2.5 years in the sun, this beautiful sun of Cyprus...and unfortunately they exploded...

- Oh! The flying containers! I read about it in Invictus's blog! Who is calling you said?

SKonte said...

εμπνευσμενο ποστ.
- το περιβάλλον με το οποίο καλείται να επικοινωνεί ο Πρόεδρος. αχαχχαχα

postababylon said...

Invictus
LOL man!

Mana said...

Μια Σωτηρούλα τζαι μια Πραξούλα στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο. Λείπει η Γρισταλλένη τζαι η Μαρουλλού για να έχουμε κυπριακό σκετς.

Anonymous said...

Λείπει η Ρούλλα (Μαυρονικόλα) τζαι η Αντρούλλα (Βασιλείου) για να συμπληρωθεί καρέ (της κλάμας)

ιων σκεπτικός said...

Ελεος πιον, τι κόλλημαν έσιετε με τα ονόματα; Εν το όνομαν που κάμνει τον άθρωπον ή ο άνθρωπος το όνομα. Εσάς δηλαδή τζιαι τους γύρω σας πως σας λένε;

Να θεωρήσω ότι η Ερατώ επέρασεν που την έγκριση σας;

Πέτε μου τα καλάμια που καβαλλήσατε που τα παρκάρετε; -:)))

Anonymous said...

@ιων σκεπτικός
Στη συγκεκριμένη περίπτωση το όνομα είναι το λιγότερο!

ιων σκεπτικός said...

@ Ιnictus. Κατι θα ξέρεις. Εγώ που δεν ξέρω (εκτός αν θέλεις να μου πεις, να στου στείλω e-mail) θα περιμένω να δω και μετά να κρίνω.

Σκουλουκούιν said...

Ο υπουργός παιδείας ελπίζω να βάλει κάπου σε κανένα μάθημα τζαι την λέξη "ευθύνη" τζαι "αξιοπρέπεια". Ας είναι τζαι στο νυχτερινό γυμνάσιο...