»

Monday, May 23, 2011

Απόσυρση χωρκαθκιάς

Έπιασα τον Ούτποτ, έκαμα τα μανίτζια μου πάνω τζιαι επήαμε να γοράσουμε το Ipad 2. Πρώτη φορά θα το εθώρουν live αλλά ήμουν σίουρη ότι θα ήταν το second sexiest thing που θα έκανα στον εαυτό μου.

Μεν σας τα πολυλοοώ, σιγά μεν βαστώ εγώ τζείντο πράμα με το ένα shέρι τζιαι να προσπαθώ να ττακκουρήσω με το άλλο. Μεν μου πείτε έshει stand τζιαι ξέρω γω. Για τον σκοπό που το θέλω (που δεν είναι να παίζω πιάνο ή κιθάρα) εν κάμνει. Εξενέρωσα. (ή εσυνήλθα, όπως το πάρει ο καθείς)

Οπότε πέτε μου - γιατί βαρκ να το ψάχνω τζι έκοψα πίσω που τες εξελίξεις της τεχνολογίας - ποιον εν το bestest, fastest, sleekest mini laptop thingie out there. Χάτε μπράβο.

Fangs εκ των προτέρων.

13 comments:

Arahni said...

MacBook air 11 inches. En eshiei lathos!

Anonymous said...

http://www.leeholmes.com/blog/content/binary/sweet_laptop.jpg

Γινήσκεται τζαι βαλιτσούα...ήνναμπου άλλον θέλεις; :Ρ

Rania said...

macbook air..και όμορφο και μικρό!

Arahni said...

a tze men to agoraseis pou katastima stin kypro giati en klepsia. Try amazon.de

Invictus said...

Try ebay.com

Αχάπαρη said...

εγώ προτιμώ macdonalds

Mana said...

εγώ ψηφίζω iPad. Τζαι αν θα πάει η Αχάπαρη Μακντόναλνς να μου πιάσει ένα τσόκολειτ σάντα σιλ βου πλε.

Eólica said...

http://www.etsy.com/listing/72637239/quilted-padded-ipad-stand-and-cover-for?ref=sr_gallery_11&ga_search_submit=&ga_search_query=i+pad+stand&ga_page=1&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade

evroskarseras said...

Ειτε αγοράσεις μακ-εαρ ειτε αι-πατ ππέφτεις θύμα του καταναλωτισμού και της 'γοητέιας' του κύριου τζομπς, ο οποίος εκατέκτησε τον κόσμο με τες παπαροσυσκευές του (οι οποίες στοιχίζουν 20 φορές πιο λλίο απο ότι τες πουλά στην γιου ες ει). Εκτός και αν θέλεις να βοηθήσεις τον φίλτατο στην μάχη του με τον καρκίνο αφού εκτός που τον κόσμο εκατέκτησεν κ την χημειοθεραπεία τωρά τελευταία... Αν πάλε έχεις τα λεφτά τότε γιατί να σε κόψει γόρασε το γλυκύ-μακ-αιαρ. Εγώ θα σου έλεα να κοιτάξεις τα dell inspiron mini-laptops, οι επειδή τα φέρνω αλλά επειδή είδα ένα προχτές τζαι ήταν σέξικο. αυτά.

takeiteasy said...

@ evros

παπαροσυσκευές ή άλλως "μαννευτήρκα"

Moonlight said...

να το κρατάς με το ένα χέρι τζαι με το άλλο να γράφεις;;;;;
θέλεις νόουτ μπουκ που θα το βαστάς με το ένα τζαι θα γράφεις με το άλλο; όξα μόνο το άι-παντ ήταν έτσι τζαι γιάυτό εν σου άρεσε;
πιάσε ένα συμβατικό νοουτμπουκ τζαι κάμε τη δουλειά σου τζαι κανεί. :p

pellosousou said...

filii mou sike thimase me?? pou sou ekama doro ena papoutsi gucci sto gennima tou protou sou giou?? pou ise giati en grafeis?? xxxx

TwistedTool said...

@evros: I second the part about apple! Τζιαι τζείνο για τα Dell, όι επειδή τα πουλώ, αλλά επειδή όντως εν σέξικα τζιαι κάμνουν τη δουλειά τους μια χαρά!