»

Wednesday, February 23, 2011

Not yet

Εν είχα σκοπό να κάμω τόσο τζιαιρό να γράψω - αντιθέτως, έshει μέρες που θέλω να σας πω ότι αν δείτε τζιαι περνά τζιαιρός χωρίς φωνή ή ακρόαση, να μεν ανησυχήσετε, θα σημαίνει απλά ότι επέθανα.

Εδώ και καμιά βδομάδα πήρα άδεια κυκλοφορίας που το γιατρό τζιαι πάω για κανένα ψούμνισμα στον μπακάλη.

Το αθρωπούι εξαναερωτεύτηκε με σφοδρότατα, ακριβώς όπως τες μέρες πριν νοσηλευτώ και μείνω μακριά του για μέρες (πριν 4 μήνες). Είμαστε φαλλαρισμένοι ο ένας πας τον άλλο τζιαι αχχώνει με τούντο πράμα. Γιατί εντός των ημερών εννά τον ξαναεγκαταλείψω τζιαι θα στραφώ σπίτι μετά που 2-3 μέρες με άλλον...

*σάι σάι σάι*

Τούντην στράτα εκατάλαβα το νόημα της ευχής "Καλή ελευθερία". Όταν εγκυμονούσα το αθρωπούι τζιαι ελαλούσαν μου "καλή ελευθερία" απαντούσα "εν τωρά η ελευθερία". Τωρά με τον Ούτποτ, όμως, ανυπομονώ να "ελευθερωθώ" (σωματικά πάντοτε), να αλαβρύνω, να χωρώ μες τα ρούχα μου, να τζοιμούμαι σε όποια στάση θέλω, να μεν πονώ κόκκαλα που εν έξερα ότι είχα, να ξηπρηστώ, να φτάσω να κόψω τα νύshια των ποθκιών μου τζιαι να φορώ τες κλάτσες μου, να ξανατενίσω το land down under άνευ καθρέφτη... Πάντως έννεν πράμαν να μεν μπορείς να δεις το ίδιο σου το πράμαν μαν!! Οι μονίμως σκεμπετζίηες ίνταλος αντέχουν;; Σκέφτουμαι τους πολλά συχνά...

Σήμερα εσταμάτησα σε μια ΑΤΜομηχανή να πιάσω ρευστό. Εζήτησα 80 ευρώ. Έδωκεν μου 200. Θωρώ την απόδειξη, έγραφεν ότι μου εδώκαν 80. Ννα μες τα μμάθκια: το επόμενο δευτερόλεπτο, αντί να με έβρει να ξερογυρίζω away και να γίνομαι καπνός, ήβρεν με μπροστά που το ταμείο να τους λαλώ ότι έτσι τζι έτσι το μηχάνημά σας. "Ουπς" τζιαι "ευχαριστούμε" τζιαι "εγλύτωσες μας που πολλά μεγάλο χαττά". Ναι, να κρατήσω λίγο τα ρέστα για το καλό που σας έκαμα; Επαίζαν πελλό. Άχχος shίλλια όμως. Να ξηλώνουν τη μηχανή για να έβρουν σε πόσους άλλους εδώκαν άλλα των άλλων ριάλλια. Σάστε την τζι έγυρεν - αφού οι αποδείξεις εγράφαν όσα εζητήσαν τα πλάσματα, εν μπορέιτε να αποδείξετε πόσα επιάσαν που τη μηχανή. Εκάτσετε πάνω.

Μετά που καμιάν ώρα πιάννει με τηλέφωνο ο διευθυντής του υποκαταστήματος να μου πει ότι δεν έχει λόγια να εκφράσει τη συγκίνησή του για το ότι υπάρχουν ακομα Άνθρωποι και να με συγχαρεί για την ακεραιότητά μου και ότι εγλύτωσα τους που τεράστιο πρόβλημα και λοιπά. Εγώ ελάλουν του "νάσαι καλά, εν οκ" αλλά που μέσα μου εφώναζα "ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΜΟΥ ΤΟ REWARD" ενώ περνούσαν που μπροστά μου εικόνες σπιθκιών με πισίνες overflow τζιαι απίστευτα έπιπλα κήπου...

"Αυτό που μπορώ να κάμω είναι αν έχετε παιδάκια να περάσετε να σας δώσουμε κάποια δωράκια που δίνουμε στα παιδάκια..." Τα σπίθκια με τες πισίνες επήραν πουρλόττο τζιαι στη θέση τους εθώρουν το μανιτάρι που δημιουργεί η ατομική πόμπα. Να κόψω να ξαναπάω για να μου δώκουν κανένα κουμπαρά τζιαι κανένα τετράδιο της Unicef. Δηλαδή, αν δεν είχα μωρά τι ήταν να μου δώκουν; Αγγούρι ξυδάτο;

Oh well. Αυτά παθαίνεις άμαν είσαι τίμιος.

Α, εννοείται ότι ώσπου να ξηλώσουν τη μηχανή τζιαι να σάσουν τη συναλλαγή είχαν με τζιαμέ τζι εκαρτέρουν στέκοντας κανένα 20λεπτο. Απείλησα τους 1-2 φορές ότι "αν αρκείτε εννά πεταχτώ έξω να τραβήσω τζι άλλα" τζιαι απλά εχαμογελούσαν μου ενώ εγώ ετριβιτζιάζουμουν που δεν το έκοψεν ο νους μου πιο γλήορα.

Η βουλγάρα παίζει μου λλίο την τάκκα τελευταίως (ήβρεν με ίλαρη τζιαι παίζει το αππαρίν της) τζιαι την επόμενη φορά έθθα καταλάβει πόθθεν της ήρτεν... Τζιαι θα είναι τζιαι η τελευταία φορά που τους αννοίω τζιαι λαλώ τους καλημέρα (τζείνης τζιαι της νύφης της) τζιαι η μιτσιά δεν μου απαντά. Εκνευρίζει με. Σύντηshε ηλίθιο, εν έμαθες να shαιρετάς ακόμα; Κάπου εξαναείπα ότι ΦΑΚΚΟΥΝ μου οι ντροπαλοί που εν ξορτώνουν να αρθρώσουν τα βασικά.

Σήμερα επήα στο νοσοκομείο για μια εξέταση. Μπορεί να μεν εξαναείδα τόσες κοτζιάκαρες τζιαι ζαοχρυσοξηδόντισσες γύφτισσες με τρία δάκτυλα ρίζα μαζεμένες να δυσπυρκούν για τον τρόπο που οι υπεύθυνοι κανονίζουν τα ραντεβού τζιαι που ποιαν ώραν εν η καθεμιά τζιαμέ.

Έκαμα 5 ώρες. Σε αρκετές φάσεις εσκέφτηκα να κάμω λλίο χιούμορ να σπάσει η μονοτονία αλλά η βαρεμάρα μου got the better of me. Έθελα να πω της γιάτρενας που εζήτησε τα στοιχεία του άντρα μου, "του άντρα μου οξά του πατέρα του μωρού;". Τζιαι της άλλης που μου είπε να κάμω λλίο σεξάκι για να κατεβεί το μωρό στη θέση του, "με ποιον; εν έχω άντρα" κτλ. Oh-well.

Ετέλειωσεν τζιαι το πλυντήριο.

23 comments:

Νηπενθές said...

Χαχά Sike εν τέλεια έτσι όπως τα λαλείς.. υπομονή τζιαι καλή λευτεριά εσένα τζιαι του Ούτποτ σου που εν να φκει τζιαι εν να δεί έντα λεβέντισσα εν η μάνα του!

Ουφ! said...

τέλειες οι περιπέτειες μιας εγκυμονούσας :-)
και δες που το συνηθίσαμε το Ούτποτ για τον μπέμπη :-))))

εχμμμ σε ποια τράπεζα είχες πάει είπαμε;...

Anonymous said...

Ouuu egw enomiza oti egennises pyle tzai giafton eksafanistikes. Ate kroi..ma laleis to tzai sy atmomixani??? tzai enomiza egw toso kairon oti eimai prwtotypi imishimou

Anonymous said...

fysika to dyslkexiko paidaki ennoouse kori kai oxi kroi

Moonlight said...

Ήταν να σου πω ότι είσαι πολλά καλό πλάσμα, τζαι ότι ΕΝ ΕΠΡΕΠΕ, έπρεπε να πεις τέλεια, σε 1-2 εφτομάδες, άτε μήνα το πολλύ έννα δω αν θα μου τα γυρέψουν που την τράπεζα τζι αν ΔΕΝ θα πάω να τα ξοθκιάσω, τζαι ότι είσαι παλαβή, να δούμε πόσος κόσμος εφάνηκε πιο έξυπνος σου τζαι εσιώπησεν κλπ, αλλά η πικρή αλήθκεια εν ότι τζι εγώ έτσι έννα έκαμνα. ΜΑΝΝΕΣ.
Κατά τα άλλα τζι εγώ λαλώ την ατμομηχανή, ενόμιζα ήμουν τζαι πολλά χιουμορίστα γμτ!
Άτε, γέννα να φύουν τούτοι οι πελάες να ερκέψουν οι επόμενοι, για ποικιλία.
Cheers!

Eólica said...

Εν όπως τζείνη την περίπτωση με την πεζίνα (βενζινάδικο ντε!) που έβαλλε μούχτι πεζίνα τζιαι επήεν ένας αστυνομικός που το ανακάλυψεν τζιαι ειδοποίησεν τζιαι τους φίλους του να βάλουν τζιαι τζείνοι μούχτιν πεζίνα κλπ. Είχαν ξεχάσει όμως έναν σημαντικό παράγοντα: ο μεγάλος αδερφός σε παρακολουθεί!! Οπότε αν μεν επέστρεφες τα λεφτά απλώς θα εδέχεσουν ένα τηλεφώνημα μετά που λλίες μέρες που θα είχαν χρόνο να αντιπαραβάλουν τα ποσά με τις κάρτες που εμπήκαν τζιαι τις φάτσες που είδαν που το κλειστό κύκλωμα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ (σκέφτου τις εκφράσεις μόνο!) τζιαι θα έπρεπε να τα επιστρέψεις.
Άρα, u can't go wrong with honesty.
Κατά τα άλλα, τι νέα από το μέτωπο της γραμματείας στο Μακάρειο;

Aurora said...

Λάλε τωρά ποια ΑΤΜ εν τούτη! Μπορεί να το ξαναπάθει, πού ξέρεις!

Καλά, η κουβέντα με την ΠΕΖΙΝΑ και το σχετικό βίντεο ήταν από τα καλύτερα και πιο διασκεδαστικά incidents της Κύπρου!

Μάνα said...

κορη ήμουν σίγουρη ότι επήες να γεννήσεις.

Anonymous said...

Έτυχέ μου να αγοράσω από κατάστημα ρούχων κομμάτια των 65 ευρώ. Πλήρωσα με την κάρτα κι έφυγα. Στο σπίτι, έτσι όπως πέταγα τις αποδείξεις, πρόσεξα ότι η απόδειξη της jcc είχε άλλο ποσό από την απόδειξη της ταμειακής. 5 ολόκληρα ευρώ λιγότερα. Αφού το είδα ΕΠΡΕΠΕ να αγχωθώ (φτου!), οπότε παίρνω τηλέφωνο στο κατάστημα (μικρή επιχείρηση... ίσως να έπαιξε ρόλο) για να τους το επισημάνω. ΤΟ ΒΟΥΡΛΟ!! Και τους πρόλαβα!! Προσφέρθηκα να περάσω από εκεί για να τους δώσω τα 5 ευρά! Άμπα τζιαι φταίξει καμιά καημένη πωλήτρια... έτσι σκέφτηκα... Οπότε, έχε στο νου σου ότι υπάρχουν και χειρότερα... Εσύ τουλάχιστον ήσουν εκτεθειμένη σε κάμερα ασφαλείας... εγώ;;;

Φωτεινή said...

Άντε κόρη, γέννα, να παίρνουμε κι εμείς σειρά!Ελπίζω ότι στο δεύτερο δε θα φτάσω μέχρι τέλους όπως το πρώτο...Έχω αρχίσει κι εγώ να σκέφτομαι πότε επιτέλους θα γεννήσω, όχι για να δω το μωρό, για να ξεσκάσω!

postbabylon said...

euge tekno mou! , ma oute ena reward omos?

κι αγνάντευε... said...
This comment has been removed by the author.
κι αγνάντευε... said...

Πράγματι, είχε καταντήσει εξωτικό μακρινό μέρος εκείνο το down under στην εγκυμοσύνη! ;p Για πεντικιούρ υπάρχουν και οι σύζυγοι εεχεεχεε! όσο για το σεξάκι, σιγά, με μας δεν πέτυχε!
Καλή λευτεριά! Παρόλο που εγώ νομίζω ότι όντως η ελευθερία ήταν πριν το μωρό... (σηκώνει ποστ το θέμα). :)

ανισόρροπη said...

Δεν είσιεν CHANCE να στραφώ πίσω.

FINDER´s KEEPER´s ΒΑΒΥ.

Εν τζαι έκλεψες τπτ. Έκαμε σου τα δώρο η Ατμομηχανή.

Εν να μου πείς αν σου τα εδίαν ο ταμίας; Most probably ήταν να στραφώ πίσω.

Αλλά τί νόημα θα είσιεν να σταφώ να πω στην Ατμομηχανή ότι έκαμε λάθος; Αφού έν ήταν να μου απαντήσει. Εν μηχανή τα γέριμα!!!
(τούτο ήταν να το πώ αν με επιάναν)

Αχάπαρη said...

Εν εκατάλαβα γιατί πρέπει να είσαι παρούσα στο ξήλωμα της μηχανής.

Κόρη μου μα πότε γεννας? Εχω την εντύπωση ότι είσαι έγκυος 2-3 χρόνια

ρίτσα said...

εγώ ήταν να τα πιάω

SKonte said...

me ta simerina dedomena eprepe na se valoun stin tileorasi na se vravevei o dioikitis tis kentrikis trapezas kai na onomasoun mina SIKE pros timi sou.

Πρασινάδα said...

Έτυχε μου κάτι παρόμοιο με ΑΤΜ.
http://drprasinada.blogspot.com/2011/01/blog-post_12.html

Άτε με ένα πόνο που λαλούν...Τελικλα το Ούτποτ ις νοτ δατ μπάτ!

Sike said...

geniko fangs gia tes euxes peri eleutherias :)

ouf kai aurora, εσύγκοψα τελικά τι ήταν το λάθος: αντί να την στοτσιάσουν με εικοσάευρα, εστοτσιάσαβ την με πενηντάευρα. Γι'αυτό αντί για 4 εικοσάρικα, έδωκεν μου 4 πενηντάρικα. Φατ τσιανς να το ξαναπάθουν - ήδη η γεναίκα που είχε κάμει την ατασθαλία ήταν να φιρτεί που το άχχος...

cake kai moolight, πρωτότυπες μου εσείς!! (τζι εγώ έτσι ενόμιζα...)

εόλικα, είναι σχιζοφρενικά ισιωμένη... Σαν σε κατσαδιάζει, αν σηκώσεις λλίο το φρύδιν σου, ξαφνικά στάσσει μέλι. Πάρε κόρτες μιτά σου νεξτ τάιμ.

μάνα, μα γιατί να νομίσεις κάτι τέθκοιο! εν εκυκλοφόρουν αρκετά σε άλλα μπλογκς; τέσπα, έγλεπε τωρά τζιαι να πάει... ώσπου να ποκαθαρίσει η άλλη δευτέρα, he should be here...

korinna, ούτε που εσκέφτηκα την κάμερα! Τωρά που το ξανασκέφτουμαι, μέρος της έννοιας μου ήταν να μεν μου ερούφησεν 200 που τον λοαρκασμό τζιαι να μεν το λαλεί πούποτε :Ρ

φωτεινή, εγώ πάλε δεν βιάζομαι, παρακαλώ να πάει τες μέρες του... εν μου αρέσκουν οι εκπλήξεις... ώρες καλές! πότε;

ποστ, βλ. 2 γέρημα πουλουκκούθκια που εξεκόψαν που ένα έρανο, ένα πουλλωμένο ττενεκκούι (τάχα κουμπαράς), τζιαι 2 άλλα γουρουνοειδή made in china που εν εκατάλαβα τι κάμνουν.

κι αγνάντευε, πετικιούρ έκαμε μου τζι εμένα την πρώτη φορά :Ρ πώς πάτε;

ανισόρροπη, έτο έχω ένα κόλλημα/φοβία/κόμπλεξ ότι αν πω ψέματα ή κάμω παραποθκιάν, εννά έρτει να μ'έβρει... είμαι πολά shέσισσα πας τούτο :Ρ

αχάπαρη, τζι εγώ... :ζ

ρίτσα, την επόμενη φορά να σου τα δώκω τζιαι το κρίμα πάνω σου :)

σκόντε, τζι εγώ ονειρεύκουμουν ότι εννα πάω τζιαμέ τζιαι να μου κάμνουν ττεμενάες τζιαι ότι εγώ ασυγκινητη θα τους ελάλουν ότι κατά τ'άλλα θέλω να κλείσω τους λογαριασμούς μου μαζί τους τζιαι να με παρακαλούν γονατιστοίΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ!!! ΕΙΠΑΜΕΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΝ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΕΤΣΙ ΩΡΑ!!! ΜΠΑΣΤΑΡΤΣ.

πρασινάδα, θυμούμαι το!

ήρτεν το πιτσόνι, πάω να φάω.

Φωτεινή said...

Δε βιάζομαι, θέλω να πάρει όλες τις μέρες του, αλλά όχι μέχρι τέλους-τέλους!Κάπου στις 38,5 εβδομάδες θα με βόλευε!Πού το παραγγέλνω?
Έχω ακόμα εγώ...Είμαι 34η έβδομάδα ακόμα...

Με το καλό, να πάνε όλα καλά!

Moonlight said...

πάεις μακάρειο; πε τα πε τα! τα νεύρα μου μαζίν τους!

forbiddenid said...

Νννα τζιαι μες τα δικά μου, που ήβρα χαμέ, πόξω που κοσμηματοπωλείο ένα σταυρό με price tag 429Ευρούθκια τζιαι πήρα τους τον τζι'απαντήσαν μου "A, thank you".

κι αγνάντευε... said...

Πώς να πάμε; Πατημένοι!!! Βέβαια, είναι καλύτερα τα πράγματα παρά πριν ένα μήνα, αλλά ακόμα διατελώ υπό κατάσταση τρελής αυπνίας, με το βυζί έξω σε μόνιμη βάση. Πώς γίνεται ένα πλάσμα λίγο μεγαλύτερο από μισό μέτρο να έχει τόση όρεξη;;; Εεε;;;