»

Wednesday, January 26, 2011

Samba στην κουτσιερή - ενημερωτικό update

Τούτο το ποστ είναι καθαρά για τον καημένο πλησίον που θα του μιτσιάνουν τα ρούχα τζιαι θα ψαχτεί στο ίντερνετ για τη λύση:

ΚΑΜΕ ΔΙΑΙΤΑ.

Αλλά αν σου τα εμίτσιανε το στεγνωτήριο, κάμε το εξής: Ξαναπλύννε τα (στους 40), πλύση εξπρέςς (εν θέλει πολλά πολλά, απλά για να χαμνίσουν κάπως) τζιαι μεν τα σφίξεις. Εγώ έβαλα τα στες 400 στροφές, δηλαδή πιάννεις τα μετά τζιαι εν βαρετά που το νερό που έχουν μέσα ακόμα. Πριν να τα απλώσεις, αντίνασσε τα τζιαι τράβα τα τζιαι τσας τζει-δα. Όταν με το καλό στεγνώσουν τζιαι αξαμώσεις τα πας σε κάποιο ορίτζιναλ, θα δεις ότι ανέκτησες τουλάχιστον 2 δάκτυλα (ππέσοντα) σε size (είshες χάσει 4-5!).

Να το πούμε και αγγλιστί, σε περίπτωση που ο πλησίον δεν μιλά τούρτζικα: If you put clothes in dryer and come out small, you wash again to xamnisize them and dont stranjisize them hard. Before you lay them to dry, give them a good jerk and pull them gently here and there. When they dry you will notice that you have 2 more fingers out of the 4-5 you had lost.

Και φυσικά σήμερα πρωίν πρωίν ήρτεν η βουλγάρα. Αννοίω της τζιαι shουττάρει μέσα αναστατωμένη (πάντα κάτι έχει συμβεί).

- Καλώστην Ευγενία, καλημέρα!

"kalimera..." τζιαι πάει απευθείας να αρκέψει σίδερο.

- Νάμποshεις;!

"pou einai vizaradiko??..."

- (ΑΑΑΑΪΝΤΕΕΕΕ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΤΟΥ ΦΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΝ ΠΩ - τζι εν είμαι με σασμένη για να πάω εκδρομή στο Σινικό Τείχος σήμερα). ΠΟΙΟΝ ΒΥΖΑΡΑΔΙΚΟ;;;

"ekei pou tromos paei etsi [ζωγραφίζει μια διαδρομή πας το shέρι της με το δάκτυλο του άλλου shερκού] kai deksia exei ena vizaradiko..."

Τζιαι προσπαθώ να μαντέψω πού θα καταλήξουμε αυτή τη φορά, πέρκι κόψω λλίη στράτα: Στο βενζινάδικο έshει ένα σαντουϊτσή που επήρεν μια βουλγάρα που εν φίλη της νύφης της τζιαι έshει μιαν ανιψιά ποννά χαρτωθεί τον άλλο μήνα τζιαι θέλει να της πω καμιάν ράφταινα καλή να πάει να ράψει φουστάνι; Μετά το βενζινάδικο έshει ένα φούρνο τζιαι μετά τον φούρνο έshει ένα σχολείο τζιαι άμα πάεις που τζιαμέ αριστερά έshει κάτι σπίθκια μεγάλα τζιαι τζιαμέ μεινίσκει ένας δάσκαλος της κιθάρας που τον εγνωρίσαν στον παιδίατρο γιατί είχαν τα παιθκιά τους ανεμοβλογιά τζιαι η γεναίκα του δασκάλου της κιθάρας εν πολλά καλή γεναίκα; Επήρεν ο γιος της το αυτοκίνητό του στην πεζίνα για πλύμμα τζιαι σαν έκλωννεν πίσω που ένα φορτηγό είδεν έναν λύμπουρο τζιαι έπιασε απότομα στόπερ τζιαι ετσιριλλίσαν τα λάστιχά του τζιαι αν ηξέρω πού εν το συνεργείο της Mazda να το πάρει; Όι, όι, έννεν τούτο - ούτε ως την Μπαγκλαντές εν μας επήρεν. Άλλο. Εν δυνατόν ποννα μιλά για το εχτεσινό ατύχημα τζιαι ότι εσυνέβηκε κοντά σε ένα βενζινάδικο;; Ις δις μάι λάκκι τέι;;

Sorta!

"ekei einai grafeio asfaleias kai ithele 2-3 ores mexri na erthei tseroui. Kai meta alli 2-3 ores na erthei alli asfaleia kai eftixos pou to allo itane kseno giati an itan kypraio katishi mas..."

- Γιατί κατίshι σας; Αφού εν ο άλλος που έφταιεν!

"pou einai ekeino katastima me paidika rouxa??..."






8 comments:

Aχάπαρη said...

Δηλ αν επαναλάβουμε τη διαδικασία εννα μιτσιάνει αλλο θκιο δάχτυλα? Πεε.. Ως τωρά έπλεκες του γαμπριάτικο

Sike said...

na megalwsei, oi na mitsianei

Invictus said...

Πλύννε τα αλλό 6-7 φορές να έshεις να του φορείς τζαι μετά τα βαφτίσια!

sstamoul said...

χαχαχα, κοντεύω να πέσω απ' την καρέκλα απ' τα γέλια! (και γελάω άλλο τόσο με τα σχόλια! χαχαχαχα)

Christiana ✾ Χριστιάνα said...

Ουφ, Sike,
θα γινόμουν psycho με τέτοια γυναίκα...

Defiance said...

Rofl ρε φίλε, έφυρες με! Πάντως έννα δοκιμάσω το κόλπο με τα ρούχα, πριν δει η γεναίκα μου τι μλκια έκαμα :P

Ουφ! said...

έκανες ένα πολύ σημαντικό λάθος: "Νάμποshεις;!"

omg μόλις κατάλαβα ότι ο tromos εν ο dromos!!!! :-)))

Chocolat said...

Για κάποιο λόγο μου διέφυγε το παρόν ποστ.

Για τη Βουλγάρα ένα έχω να πω: προτιμούμε τους Ινδούς που κάμνουν ό,τι τους λαλούμε τζε δεν έχουν άποψη, ούτε κάμνουν ερωτήσεις.

Για τα ρούχα, ελπίζω να πιάσουν οι εφτζιές του ιντερνετ. Αν πρέπει να γοράσουμε άλλα, φώναξε μου!