»

Friday, January 7, 2011

Ζητείται Ελπίς (2)

Πέτε μου τι να κάμω για να μεν ροχαλίζω, εκτός που το να κόψω την τζιεφαλή μου τζιαι να τη σύρω στους shύλλους. Ούτε υπομονή γιατί εν της εγκυμοσύνης, γιατί έννεν μόνο της εγκυμοσύνης. Βασικά, γιατρέ μου, είμαι σε ιδιαίτερη φόρμα όταν είμαι κουρασμένη.

Η κατάστασή μου είναι άνευ προηγουμένου, ούτε τα τσιρροττούθκια που εδουλεύκαν κάποτε πιάνουν, ούτε τίποτε. Μουγκρίζω όπως τζείνο το λιοντάρι της ΜGM (ok, so I googled the company). Σοβαρά τωρά.

Τζιαι σβέλτα. Πριν να επηρεαστεί ανεπανόρθωτα το σχεσοπλοίο μου.


Eίμαι πολλά λυπημένος.

17 comments:

Aurora said...

Να αγοράσεις του χάσπα ωτοασπίδες.

Anonymous said...

Υπαρχουν κατι ειδικά σπρέι...

αλλα δε τα συνιστω!!

Ελα μωρε, ας κοιμαται πρωτος ο αλλος!

postbabylon said...

κάτι σταγόνες για τη μύτη ειδικές με αιθέρια έλαια. Δίω τα πάντα της αρφής μου άμμαν τζοιμάται σπιτιν μου, τζιαι ερμ... τζιαι γω χρειάζουμαι τες τελευταίως...

Moonlight said...

Άμαν έβρεις λύση που να δουλεύκει ειδοποία μας γιατί η μάνα μου εν υποφέρεται πλέον. Όι μόνο που τον παπά μου πον δίπλα της, αλλά τζαι που μένα που είμαι ένα διάδρομο μακριά... :S

Pasxalina said...

Κόρη μου θα πας στον ΩΡΥΛΑ σου και θα σε στείλει να πάεις να κάμεις μελέτη ύπνου. Δηλ. θα σε παρακολουθούν ένα βράδυ που θα κοιμάσαι (σε κλινική), θα δουν γιατί ροχαλίζεις και θα σου δώσουν την ενδεδειγμένη θεραπεία.
Τι κερδίζω; :)

Anonymous said...

it's because of the pregnancy. don't do anything drastic unless it continues on after you deliver. sleep studies are only good for sleep apnea. that's different.

Leni said...

Να πάεις σε γιατρό ολάν.
Άμα εν δουλεύκει τίποτε άλλο ζητούμε τη γνώμη των ειδικών.
'Η ενοικιάστε τριάρι τζαι κανεί. :Ρ

she said...

oussou kori, men mourmouras. ise eggios. dikaiouse. ama genisis to athropoui dio xanamiloume.

Sike said...

aurora, thanks for assuming that THAT will suffice.

coula, πρώτος ξεπρώτος, άμα σου βρυχηθεί το λιοντάρι πετάσσεσαι 2 μέτρα πάνω που τη γη.

ποστ, ε πε τζιαι μάρκα να δούμε... τζιαι μεν παρακουράζεσαι, εν άγχη τούτα!

moonlight, βοηθάτε στες δουλειές! Στείλε την σε κανένα σπα :Ρ

πασχαλίνα, γουάααατ!! να ξέρω ότι εννά με παρακολουθούν που τζοιμούμαι τζι εννά τζοιμηθώ?!! ρεζίλι

ανώνυμε και she, ΕΝΝΕΝ μόνο της εγκυμοσύνης, έκαμνα το ανέκαθεν - λέει ο χάσπας :ζ Απλώς με την εγκυμοσύνη γίνεται λιονταρίσιο.

λένη, εννά με βάλουν πουκάτω να με εγχειρήσουν. Επήα μια φορά τζιαι είπαν μου θέλει κόψιμο η μούττη μου. Είμαι τίποτε Σαρακοστή;;

she, μετά το αθρωπούι 2 εννά έχουμε shοίρου shοιρόττερες λαμπρότητες... λιοντάρκα, παραισθήσεις, κτλ... i just know it.

φανξ

Leni said...

And the problem is...??

Φωτογράφος said...

Μια από τα ίδια...Κι εγώ έγκυος είμαι και ροχαλίζω...Σήμερα τα ξημερώματα με ξύπνησε ο καλός μου με ένα χάδι, εγώ πετάχτηκα τρομαγμένη και μου λέει "αγάπη, ροχαλίζεις..." και του λέω "τόσο πολύ?" και μου απαντάει: "δε με πειράζει, για το μωρό ανησυχώ!!!!"-που κοιμάται στο δίπλα δωμάτιο και ΔΕΝ ξυπνάει εύκολα..."ΤΟΣΟ πολύ?" απαντάω εγώ....Ε, αυτό ήταν, δεν ξανακοιμήθηκα από τη στενοχώρια μου...

Αυτές τις σταγόνες με τα αιθέραια έλαια τις θέλω κι εγώ...Πείτε μάρκα, please!!!

Sike said...

leni, το πρόβλημα με το να κόψουν τη μούττη μου; έθθα αναπνέω ύστερα

φωτογράφα, σέημ χήαρ. Τις προάλλες που μου είπε για πολλοστή φορά ότι ροχαλίζω άρχισα να κλαίω και προσπαθούσα να μην ξανακοιμηθώ. "Αντί να κλαίω εγώ κλαίεις εσύ;!" λαλεί μου. Ούφφου.

Sike said...

υ.γ. στο γιατρό εν για άλλο θέμα που είχα πάει τζιαι το να εισηγηθεί εγχείρηση ήταν πολλά δραστικό και, εξ όσων έμαθα αργότερα, αχρείαστο too. Άρα είπα να δοκιμάσω κανένα άλλο γιατροσόφι πρώτα πριν αποταθώ στους ππαραόπιστους που θέλουν τη μούττη μου σε δίσκο.

Leni said...

Εδοκίμασες να αλλάξεις μαξιλάρι;

postbabylon said...

Κόρη μα να σου πω την μαρκαν εν θα την εσιει, εν γερμανική. πήεννε στο φαρμακέιο τζιαι ζήτα σταγόνες μύτης με αιθέρια έλαια, ευκαλυπτέλαιο τζιαι ποτούτα. Τσιεκκάρε τζιαι με το γιατρό για την εγκυμοσυνη. Αν δεν ευρεις, πιάσε ευκαλυπτέλαιο τζιαι μια σταγόνα σε λλίον ελαιόλαδο, βούττα ενα κιουττιπ μεσα τζιαι βάλε μες την μούττην σου λλίον πριν να ππέσεις.

κι αγνάντευε... said...

Sike- ΕΦΚΉΚΕΝ! Έγραψα τζιαι Post χιχιχιχι (εμ, κάτι γραμμές!). :)

Tranzy said...

Mporei na exeis ypniki apnoia (sleep apnea) polloi ap'autous pou roxalizoun exoun! Ontos pigene se kliniki ypnou gia na sou kanoun meleti ypnou