»

Thursday, November 18, 2010

Τα Σημεία των Σφαιρών: Μέρες Αργίας

  • Ο αθρωπίσκος εξαναγάπησεν με, ευτυχώς. Ελύσαν οι μίλλες μου ούλλες βλέποντας το δράμα που επέρναν το μωρό μου. Τωρά *φιουξ* εν κλώθει πριν φτάσει κοντά μου τζιαι εν κλαίμεν η μάνα το παιδί και το παιδίν τη μάνα τες νύχτες. Είμαι πολλά χαρούμενη.
  • Πρέπει να είμαι πάρα πολλά φρόνιμη για πολλές μέρες ακόμα, αν δεν θέλω να ξαναπεράσουμε την ανωτέρω αναστάτωση. Το μόνο λάθος που έshει η πολλή η ξάπλα εν ότι εν πολλοβολεύκουμαι με το λάπτοπ μες το κρεβάτι: ή θα το έχω δίπλα μου τζιαι θα ττακκουρώ με ένα shέρι, ή θα το βάλω πας τα πόθκια μου τζιαι στο λεπτό θα κρούσουν. Τζιαι νευριάζει με να τρίφω το δακτύλι μου για μάους. Κάμνω shίλιες ώρες.
  • Όσο ήμουν μέσα, έμαθα κάποια πάρα πολλά χρήσιμα πράματα, όπως ότι η Φαίη Σκορδή; Σκορδά; Σκορδέ; είναι έγκυος (να ζήσει, so am I), ότι η Μενεγάκη θα είναι επιτέλους σίγκολ μετά που τόσα χρόνια, και άλλα ασπούμε-wtf-who-are-these-peoples??? Kαλάν, οκκέι, τη Μενεγάκη έπιασεν την το φτι μου έναν τζιαιρό, αλλά οι άλλοι ούλλοι;! Ασπούμεν, έshει κόσμο που γοράζει (ΓΟΡΑΖΕΙ!!!) περιοδικά με αχρείαστες πληροφορίες για τες προσωπικές ζωές άλλων τζιαι θκιαβάζει τα σαμπώς τζι εννά δώκει εξετάσεις;! (κεστιόν ρετορικέ)
Διάλειμμα γιατί εκρούσαν οι ζάμπες μου.

  • Ευτυχώς που τα βρίσκω πάρα πολλά με τον εαυτό μου τζιαι εν χρειάζουμαι ποσκόλιο για να περάσει η ώρα. Μπορώ να απλώνω με τες ώρες τζιαι να μεν κάμνω απολύτως τίποτε. Βαρκούμαι να θκιαβάσω βιβλία, βαρκούμαι να θωρώ τηλεόραση, μόνο λλίο σμιλί κάμνω γιατί με λίσκο τη βρίσκω, τζιαι ευτυχώς που το ταβάνι εν καθαρό τζιαι φρεσκοπογιατισμένο ειδεμή τα τυχόν ππάτερνς της υγρασίας ή οι αζαγιές θα με αποσπούσαν που το χάσκιασμα.
  • Σήμερα θα εκδράμω για πρώτη φορά μετά που μέρες τζιαι θα πάω γιατρό. Ελπίζω α) να μεν έκαμα καμιάν πελλάραν τζιαι να με ξανασυλλάβει τζιαι να φάω κράτηση, β) να μου δώκει άδεια, φεύκοντας που τζιαμέ, να πάω να γοράσω μαλλιά για να κάμω (τζι άλλο) σμιλί, γ) να με αφήκει επίσης να κάμω κανένα shοpping γιατί εν έχω ρούχα να μου μπαίνουν. 
  • Αποφάσισα να γίνω η λεγόμενη "γλήορη". Αν και εν έχω την παραμικρή ιδέα how to go about it, ΕΝ γίνεται κάποιες μέσα σε μιαν ημέρα να έχουν 3 πλυντήρια πλυμμένα, στεγνωμένα, σιδερωμένα. Απλά εν γίνεται. Εμένα θέλουν μισήν ημέραν να πλυθούν τζιαι ανάμιση μέρα μόνο για να στεγνώσουν πας το ττέλλι. Τζιαι να έχουν τζιαι φαΐ κάθε μέρα έτοιμο τζιαι το σπίτι ναν shιόνι; Γουώδαφακ μεν. ΕΝ γίνεται να έshεις κκιοφτέδες μακρουλλούς αχνιστούς μες το πιάτο 30 λεπτά μετά που άρκεψες να τους κάμνεις. Εγώ θέλω μισήν ώρα μόνο για να τρίψω τες πατάτες τζιαι τους κρομμυδομαϊντανούς. Τζιαι αλλο μισή να τους πλάσω τζιαι να τους τηανίσω. Τζιαι κόμα πλάθω τους τζιαι στροντζιυλούς που φτυχάς πιο γλήορα. Τούτη η πεθερά πάντως διά των υπολοίπων a very bad name. Εν καταλάβω.
  • Βέβαια, εν τίθεται θέμα να γίνω γλήορη μες τους προσεχείς μήνες γιατί πρέπει να παραμένω σε στάση ανάπαυσης του πυρός. Μπορώ να γίνω όμως πολλά γλήορη, μιλούμεν ιλιγγιώδης, φουshέκκι, σκάιν νέφος, στην πληρωμή της γεναίκας που θα έρκεται να καθαρίζει.
  • Τες. Εν έshει σαν το καθίσι. *grin*
  • Το τραγούδι εν το βάλλω γιατί εννά νυχτωθούμε ώσπου να τα καταφέρω.
  • Κλείω γιατί εν ηφτυχώ τζι εβαρέθηκα.
Και έχουν μόλις ανοίξει οι τηλεφωνικές μας γραμμές, ναι παρακαλώ είστε στο αέρα.

(Αμάναμου, τωρά εθθυμήθηκα ότι που ήμουν μέσα είδα τζιαι μιαν κυπριακή μαγειρική εκπομπή.... SO post material αλλά ας όψεται το κρεβατωμένο λάπτανς. Λάπτοπ.)


21 comments:

Pasxalina said...

Χαίρομαι που είστε καλά. Να σας προσέχετε.
Για το λάπτοπ έχει ειδικό πράμα που το καθίσκεις πάνω για να μεν κρούζεις. Εγώ επειδή είμαι μονίμως ξάπλα με το λάπτοπ βάλλω το πάνω σε ένα βιβλίο σχετικά λεπτό στο ίδιο μέγεθος του λάπτοπ. There you go. Όι να μας ξαπολάς τα ποστ στη μέση :Ρ

Anonymous said...

Είδα τζι εγώ το "Μέρες Αργίας" τζι εχάρηκα πως ήταν να μας βάλεις Διάφανα Κρίνα. Σιεσιέ ντε κοκκόν τελικά.

Έshει ειδικόν ιshλίκκ μαν που εν σαν ζαμπο-βάση για το λάπτοπ τζαι μάλιστα έshει τζαι ανεμιστηρούθκια πάνω για να το κρυανίσκει. Μα πρέπει να σας τα κάμνουμεν ούλλα λουφκιά καθαρισμένα ολάν;

Defiance said...

Για το λάπτοπ θα ήταν καλά να αποφεύγεις να το βάλλεις πάνω στα πόθκια σου, τουλάχιστον όσο είσαι έγκυος. Just to be on the safe side. Ακούουνται πολλά για ακτινοβολία και εν ξέρουμε τίποτε σίουρα.
Για τες δουλειές του σπιθκιού, πιστεύκω το πρόβλημα σου εν προγραμματισμός. Πρώτα κάμνεις τους κεφτέδες σε 4-5 ώρες, μετά πληρώνεις τη γεναίκα που εκαθάρισε και μετά σαν κάμνεις το σμιλί σου λαλείς τους άλλους ότι έκαμες τες δουλειές μόνη σου και τους κεφτέδες επόσπασες τους σε 20 λεπτά.

Μάνα said...

Θα πας να βρεις ένα πελεκάνο. δύσκολο έργο το αναγνωρίζω. και θα του πεις να σου πει ένα τραπεζάκι χαμηλό σε σχήμα Π. υπολόγιζε γύρω στα 25 εκατοστά ύψος. πλάτος και μήκος όσο το θέλεις. θα ξαπλώνεις και θα παίζεις με το λαπτοπ όση ώρα σου κατέβει. δοκιμασμένο πράγμα.

ωραία που είσαι καλά, πάντα να είσαι καλά.

Neerie said...

εν η πεθερά σου που τα κάμνει ούλλα σε χρόνο ντε τε?

εγώ λαλώ σου κάμνει μαφία τζαι βάλλει τζι άλλους στη δουλειά

ειδάλλως έννα την προσλάβω

ρίτσα said...

και το μαξιλάρι κάμνει, αλλά ένιξερω τωρά που είσαι έγκυος αν σε βολεύκει

άτε σπίτι γονζάλεζ σλαsh νοικοκυρά σε απόγνωση, καλό σμιλί

mary said...

μπράβο!! ούλλα καλά ευτυχώς, τζιαι εξηλάωσες μας με το πρηγούμενον ποστ!!

τώρα στο "ουλλοι-ξέρουμεν-τζιαι-που-τραπεζουθκια-ιμις" κομμάτι... εγώ αγόρασα DIY τραπεζάκι για λαπτοπ που το ικεα. εν καλό, έσιει τζιαι κλίση!! (όι στο γράψιμο, στο ράψιμον ή στο σμιλίν όπως εσένα, αλλά γωνιακή) σχετικά βολικό, αλλά εν ερκεται πολλά μέσα στο κρεββάτι γιατί έχει ποδουιν.

Leni said...

Το λαπιτόπιν μπόρεις να το βάλλεις πας τούτη τη βολικότατη μαξιλαροβάση του ΙΚΕΑ τζαι να μεν νώθεις. Αν δεν επιτρέπεται να πάεις στο ΙΚΕΑ, φέρνω σου. Βγαίνει και σε μαύρο.
Επίσης βολεύκει άμα θέλεις να φάεις πας στα γόνατα σου (ξέρεις, χωρίς πιάτο).

Mika said...

Exei sto Ikea ena maskaraliki to opio einai maksilari apo kato kai plastiko san diskos apo pano gia thn xrisi laptop sto krevati. Quite good

Joy Tears said...

Βάλλω κι εγώ βιβλίο κάτω που το λάπτοπ όταν το έχω πάνω στα γόνατα μου. Εκτός που την βράστη, εν κάμνει λόγω ακτινοβολίας.
Άρεσε μου βέβαια η ιδέα που είδα δαμέ για το μαξιλαράκι-δίσκο του ΙΚΕΑ!!
Περαστικούλια και φρόνιμα! :)

Ουφ! said...

πόσο σε νοιώθω για το χέρι-mouse! μου είναι αδύνατον να χρησιμοποιήσω το laptop χωρίς mouse!

δίσκος με ποδαράκια like breakfast at bed για το laptop...

μα γιατί να κάμει κάποιος τους κιοφτέδες σε 20 λεπτά ενώ μπορεί να τους κάμει άνετα, χαλαρά και ωραία σε τρεις ώρες; ...εγώ δεν ξέρω καν να κάμνω κιοφτέδες :/

να είσαι φρόνιμη :-)

Sike said...

εδοκίμασα τζιαι μαξιλάρκα τζιαι ποούλλα, τζιαι γίνουνται ούλλα ζαβλίν! τόση πολλή βράστη φκάλλουν τα λαπτόπια οξά εν το δικό μου τζιαι θέλει πέταμα;

το τραπεζάκι που λέει η μαίρη εν ο κρυφός μου πόθος που τζιαιρόν... για την μαξιλαροπαρέμβαση της Λένης dunno, εννά μεν ρέσσει τζιαι που τζειμέσα ο χόγλος;

fangs y'all


ΘΕΛΕΙΣ ΛΕΚΤΙΚΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΕΝΑ ΡΕ;; ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ;; ΤΣΚ. ΕΧΑΛΑΣΕΣ ΤΖΙ ΕΣΟΥ.

κι αγνάντευε... said...

Εν πράμα, κι εγώ ένεκα ορισμένων προβλημάτων την είχα βγάλει ένα διάστημα κοιτάζοντας το ταβάνι (κουτσοπέρασα, δεν έχω παράπονο) με το λαπτοπ στο κρεβάτι - μπορείς να ξαπλώνεις πλάγια και να το βάζεις δίπλα σου. Ολίγον τι περίεργο, αλλά το συνηθίζεις! Άντε, πρόσεχε.

Unknown said...

τα μαξιλάρκα να μεν τα χρησιμοποιάς. Εκτός του ότι υπερθερμαίνονται, εν αερίζεται καλά το computer σου τζιαι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μιαν καλή μέρα να σου κρούσει. Ναι είμαι παθούσα.

Προτίμα βάση πλαστική με ανεμιστηρούι που κάμνει καλό τζιαι του computer.

Κατά τ' άλλα good to have you back, ανησυχήσαμε

Leni said...

Λλίος χόγλος ρέσσει, αλλά καμιά σχέση με το τι κάμνεις τωρά. Επίσης, εν καλά που σου είπε το Τσαρτελλούδιν, το λαπιτόπι θέλει επίπεδη επιφάνεια μη μαξιλαρέ/ ποδέ/ κρεββατέ γιατί αλλιώς υπερθερμαίνεται.

sstamoul said...

Καλή συνέχεια (και αφού το κατάλαβες πόσο ωραίο πράγμα είναι το καθισιό, κάτσε λίγο στ' αυγά σου)!
(Και άμα γίνεις "γλήορη", έλα από δω να φτιάξεις κεφτέδες και για άλλους... έχω και κάτι βουνά ρούχα για σίδερο... Αφού θα προλαβαίνεις, ε;)

Anonymous said...

ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
μάνα μου σε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε. ξεκουράστου τωρά γιατί απαξ τζαι η ήρτεν ο δεύτερος ή δεύτερη (αλήθκια εν μας είπες τι ένει το αθρωπούι 2) εν θα βρίσκείς ώρα να κατουρήσεις

Anonymous said...

a, she demon i anonimi. exiasa.

Αχάπαρη said...

ναι αλοου είμαι στον αέρα?
ναι με ακούτε?
ναι κυρία μενεγάκη μου εγώ για την κατσαρόλα του ατμού ενδιαφέρομαι, πόσων ταχυτήτων είναι?

Aurora said...

Γουέλκαμ μπακ ρόκκισσα φιλενάδα. Καλή συνέχεια.

Anonymous said...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1689849723129&oid=129264427128438