»

Wednesday, October 13, 2010

Hear ye, hear ye, θυρωροί και λογιστές

Θυρωρέ,

YOU. DON’T. Own the business. ΕΝΝΕΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΕΡΩΝΕΙΣ. ΕΝΝΕΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΙΣΘΟ ΠΟΝΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΝ ΕΓΩ ΑΡΚΩ ΝΑ ΕΡΤΩ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΦΥΩ ΠΙΟ ΓΛΗΟΡΑ. Η δουλειά σου είναι να θωρείς την πόρτα μπας τζιαι δώκει κανένας κάττος μέσα. ΕΜΠΕΔΩΣΤΟ. ΠΠΛΗΗΖ.



Λογιστή,

Εσύ ειδικά εννά χρειαστείς λλίο νερό με τούτο ποννα ακούσεις: YOU. DON’T. Own the business. ΕΝΝΕΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΕΡΩΝΕΙΣ. ΕΝΝΕΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΟΦΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΟΔΑ. Πιε λλίο νερό τζιαι να συνεχίσω: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥΙ ΕΝΝΕΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΣ ΤΟ ΧΑΡΤΟΛΟΪ ΕΝΝΕΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΖΙ ΕΡΚΟΥΝΤΑΙ ΟΜΠΡΟΣ ΣΟΥ ΕΝΝΕΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΟΙ ΞΥΣΤΡΟΥΕΣ ΤΖΙΑΙ ΤΑ ΜΟΛΥΒΟΥΘΚΙΑ, GUESS WHAT, ENNEN ΔΙΚΑ ΣΟΥ. Συγείαν. ΠΙΕΡΩΝΕΙ ΜΑΣ ΤΖΙΑΙ ΤΟΥΣ ΘΚΥΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣΤΡΟΣ. ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΤΖΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΗΖΟΥΜΙΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΕΝ ΤΖΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΕΡΩΝΕΙ ΤΖΙ ΕΜΕΝΑ. Πραγματικά σόρρυ α, αλλά ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ. ΤΖΕΙΝΗΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΙΣΤΟ ΤΟ ΧΟΡΤΟ. ΕΜΠΕΔΩΣΤΟ.



Wtf with you. Θυμίζετε μου το Das Experiment.

12 comments:

firfiris said...

Sike, διαφωνώ κάθετα μαζί σου (τζιαι τρισδιάστατα τζιαι dolby surround).

α) Αν η δουλειά του ανθρώπου τζιαι τα καθήκοντα του είναι ο έλεγχος προσέλευσης των υπαλλήλων τζιαι εσέναν να πιάνεις δουλειά η ώρα 9, τότε με το να μεν κάμει την δουλειά του για να σε καλύψει, πάει να πει ότι μπορεί να χάσει ο ίδιος την δουλειά του. Άρα δεν είσαστεν στην ίδια πλευρά. Αν είσασταν θα έρκεσουν στην ώρα σου ώστε να μεν του βάλλεις έτσι διλήμματα.

β) Αν ο λογιστής έλαβεν εντολήν (τζιαι εν η δουλειά του) να σκεφτεί τρόπους να μειωθούν τα διοικητικά έξοδα, πάλαι, ποιόν το πρόβλημα σου;

postbabylon said...

ahston firfirin korh:-)
en ikserei ton ponon mas.
Mazi sou!
p.s: giati en etsi mannokistimenoi oi logistes? Is it a quality ypu acquire upon reception of the diploma?

Αχάπαρη said...

giati en etsi mannokistimenoi oi logistes?

γιατί έχουν απωθημένα που τον τζιαιρό που ήταν nerds

Υ.Γ συφφφωνώ μαζί σου

Sike said...

firfiri, oρθώς εχρησιμοποίησες το «Αν». ΑΝ η δουλειά του ήταν να με ελέγχει, έθθα ωρύουμουν, εν είμαι τόσον αμπάλατη. Ούτε ωρύομαι γιατί απαιτώ οποιαδήποτε «κάλυψη».

Όσο για τους λογιστές, μάλλον είσαι ή λογιστής ή μάστρος. Αν είσαι το πρώτο, πληζ μεν θωρείς τον υπάλληλο που σου εζήτησεν ττίπεξ σάννα τζιαι άλλη δουλειά που το να πιάννει τα ττίπεξ «σου» τζιαι να μπήεται εν κάμνει. Τζιαι δώστου τα μαυρογέρημα τα ριάλλια για το επαγγελματικό ταξίδι που τον στέλλει ο μάστρος σου - που, τζιαι δικά σου να ήταν, δικαιούται τα.

Aν είσαι μάστρος, ξέρε ότι ο λογιστής σου εν ένας μαννογλύφτης. Άμα βρέθεται με τους άλλους, κατηγορά σε πως είσαι ππίσσης.

Η αναφορά μου στο εξπέριμεντ εν για να υπογραμμίσει το ίshου μου με την κατάχρηση ή την παρεξήγηση των ρόλων.

ladies :)

postbabylon said...

Axaparh
γιατί έχουν απωθημένα που τον τζιαιρό που ήταν nerds

LOL!
Sike LOL tziai ksana LOL

Disciple said...

Εκτύπωσ'το, τζιαι κόλληστο μπροστά που την πορτα του θυρωρού, το γραφείο του λογιστή και τις τουαλάτες:))

Leni said...

Μαζί με τους λογιστές παρακαλώ να μπουν τζαι τα μαστρ-αππούθκια σε κυβερνητικούς τομείς, που καθυστερούν ηθελημένα και κατά συρροήν να υπογράψουν την έγκριση για την πληρωμή των υπερωριών των πουκάτω τους. Λες τζαι οι πουκάτω εν τες εδουλέψαν/ εν τες δικαιούνται/ εν τες χρειάζουνται.

Leni said...

Τζαι άμα λαλούμε καθυστερούν, εννοούμε πάνω που 3 μήνες. Άσχετο πως το λογιστήριο της υπηρεσίας πιάνει τους κάθε τρεις και λίγο τζαι ζητά τους τα.

axairefti said...

oh God. Τι θέμα άνοιξες.
Να σου πω μόνο ότι ο ρεσέψιονιστ στη δουλειά μου μού έκανε ένα πρωί παρατήρηση ότι επανειλημμένα αργώ κατά ένα τέταρτο να πιάσω δουλειά (σημείωσε ότι έχουμε ευελιξία του τετάρτου και επίσης ότι δεν θυμάμαι τελευταία φορά που να έφυγα από τη δουλειά στην ώρα μου).
Επαναλαμβάνω τα σημαντικά σημεία της πιο πάνω πρότασης:
ρεσέψιονιστ (βασικά θυρωρός/κλητήρας, μεγάλη εξουσία δηλαδή και δυστυχώς το εννοώ)
πρωί
παρατήρηση

Έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμα πκιάννω φόκον όταν το σκέφτομαι. Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται. Του έριξα μόνο ένα βλέμμα δηλαδή, τι να περιγράψω. Ήταν αρκετό.

Pasxalina said...

Post: Ahahahahahahaha!!!

antioxlos said...

Θυμήζει μου άμα πηγαίνουμε στις αποθήκες να χρεωθούμε διάφορα που δικαιούμαστε και οι υπεύθυνοι, προβάλλουν διάφορες προφάσεις να μη μας τα δώσουν λες και εν δικά τους, ή θα αδειάσει η αποθήκη τους.

Ουφ! said...

οι λογιστές το πρόσεξα κι εγώ, έχουν ένα θεματάκι...