»

Monday, September 27, 2010

Ευνουχισμός Τώρα

Γενικώς, αλλά ειδικά τον τελευταίο καιρό, πιάννει με η πελλάρα στην ιδέα και μόνο των παιδεραστών. Τζιαι παιδεραστής/παιδοκτόνος έννεν μόνο τζείνος με επίσημη διάγνωση ότι έλκεται που μωρά τζιαι κάμνει ίΝτΑΜπΟυΚΆμΝεΙ μαζίν τους, αλλά τζιαι όποιος ποττέ του εξέθεσε μωρό με οποιονδήποτε τρόπο σε σεξουαλικά θεάματα.

Ξέρω ότι έshει πολλά μωρά που κακοποιούνται σεξουαλικά και άλλωσπως, μάλιστα που τους ίδιους τους γονείς/συγγενείς τους. Δεν θα αναλύσω εδώ ούτε στατιστικές, ούτε το απαράδεχτο του κακουργήματος, ούτε τίποτε. Συγχύζουμαι. Η μόνη δήλωση που έχω να κάμω είναι «ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ». Ή ακόμα καλύτερα, «ΔΥΣνουχισμός» - εν εκατάλαβα προς τι το «ευ» ππαρτ. Στην Πολωνία επέρασεν τέθκοιος νόμος, νομίζω; Ναι. Αν και εν με φάρμακο που θα τους καταστέλλουν την όρεξη (θα τους τες μαρανίσκουν ΧΑ ΧΑΑΑ), instead of the real thing *snip snip*. Ας είναι. Τσιάκκος, πάντως, ο Πολωνός πρωθυπουργός.

Είμαι πολλά αλληθωρισμένη με το θέμα τζιαι εν νομίζω ναν επειδή είμαι μάνα (χου, μι). Ανέκαθεν έπιαννεν με η πελλάρα με το πόσα μωρά αλλά και γυναίκες βιώνουν τη βία πάσης μορφής μες τες οικογένειές τους. Ακούω, ασπούμε, αγριοφωνάρες τζιαι γαμοθκιαολιές να φκαίνουν που τα γειτονικά σπίθκια τζιαι θέλω να κουλλουρκαστώ σε μια γωνιά τζιαι να κλαίω με τες ώρες.


Αλλά τελευταίως έshει φορές που το κάθετι μου το θυμίζει.  Όπου δω μωρό να το κρατά κάποιος άντρας, παλλουκώνω τζιαι προσπαθώ να μυριστώ αν παίζει τίποτε το ανάρμοστο. Τζιυλιούμαστε με το αθρωπούι μου μες το κρεβάτι τζιαι διερωτούμαι πώς είναι δυνατό ένας ΚΛΙΑΡΟΣ να ΛΙΜΠΊΖΕΤΑΙ ένα μωρό. Ξηκουμπιάζω τα ρούχα του αθρωπουθκιού να το αλλάξω τζιαι σκέφτουμαι πόσα μωρά τα ξηκουμπιάζουν οι ΓΕΡΟΣΚΟΥΛΟΥΤΖΙΟΙ. Τιτσιρώνω το αθρωπούι μου να κάμει μπάνιο τζιαι σκέφτουμαι το ίδιο. Καμιά φορά πάω να τον φιλήσω τζι εν έshει την όρεξη μου τζιαι κάμνει πίσω, τζιαι τζιαμέ νιώθω πάρα πολλά γέρημα, νιώθω σαμπώς τζι ήμουν εγώ ο σκατόγερος που επήεν να το βιάσει. Θωρώ το αθρωπούι μου να φίρνεται του γέλιου τζιαι σκέφτουμαι πόσα άλλα έπρεπε να γελούν επίσης αλλά δεν. Θωρώ το αθρωπούι μου χαρούμενο τζιαι λυπούμαι για τα άλλα! Γυρίζει μου. Θωρώ μωρά γενικώς τζιαι σκέφτουμαι μπας τζιαι έντζιησεν τους κανένας ΤΡΑΟΥΛΛΟΣ. Θωρώ θείους και παππούδες να παίζουν με μωρά, τζιαι θωρώ τους με το μισό μου, με ύφος «ναι, ναι, κάμνε μου τον καλό... ξέρω εγώ ίντα ξημαρισμένος είσαι, εν μου γελάς εμένα». Θωρώ «αστείες» φωτογραφίες, πιχί τζείνην του Invictus εχτές, τζιαι χαλιούμαι, εν μπορώ να δω το αστείο.

Τις προάλλες, επήαμε με το αθρωπούι να δούμε τη γιαγιά μου στο γεροκομείο. Οι γέροι εχαρήκαν πολλά που είδαν το μωρό να πελλαρίζει τζιαι να θέλει να κάμνει "στρατά" πάνω κάτω. Ώσπου τζι εκόντεψεν μας ένας φαινομενικά συμπαθέστατος γέρος τζιαι εποταβρίζετουν να πιάσει το μωρό. Παρόλο που ήμουν αρκετά πρόσχαρη τζιαι ευγενική μαζίν του, επέρασεν που το νου μου ότι μπορεί ναν ανώμαλος τζιαι με την πρώτη ευκαιρία εφύαμε («τζιαι να δούμε που είshες τα shέρκα σου»).

Εχτές στο χωριό, έγυρα διαλυμένη σε μια καρέκλα (μετά από άπειρο στράτεμα) και παρέδωσα το αθρωπούι στη γιαγιά του. Η οποία μετά από λίγο το παρέδωσε στην αρφή της. Που το παρέδωσε στον γέρο παπά της. Που το παρέδωσε στο γιο του. Που το παρέδωσε στο γαμπρό του. Ούλλοι επιάναν το τζι εδιούσαν του γυρόν της αυλής να δει τα γατάκια, τα λυμπουράκια, τα δεντράκια και λοιπάκια, και μετά αλλάσσεν shέρκα.

Βλέποντας έναν που τους πολλούς που επιάσαν το μωρό τζι εχαθήκαν πίσω που το σπίτι, ανάδοξεν μου. So what αν εν "θείος" μου; Το ότι συνδεόμαστε αιματολογικά κάμνει τον καλό; Εν αντέδρασα, η αλήθκεια, γιατί υποψιάστηκα ότι το μωρό θα ήταν μάλλον χεσμένο και άφησα τον να πάει τον γυρόν του. Αλλά θα είμαι γύπας.

Μιαν άλλην φοράν πρόσφατα, η πεθερά εστέκετουν δίπλα μου σαν άλλασσα το πανί του αθρωπουθκιού. Μόλις τον εκαθάρισα καλά καλά, άρκεψεν να τον καρκαλιεί πας το πραματί τζιαι να του κάμνει «κούτζιου κούτζιου το πουλλάκι του ρεεε!!!».































Α, ναι. Θέλετε να σας πω τι έγινε. Σόρρυ, εσκουλλίστηκα (πάλε) προς στιγμής.

Έτο, έshεσα την. ΑΜΠΑ ΤΖΙΑΙ ΞΑΝΑΚΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑΑΑΑ!!! ΠΟΘΘΕΝ ΕΙΣ ΤΑ ΠΟΘΘΕΝ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΣΣΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΣ ΤΟ ΠΡΑΜΑΝ ΤΟΥ;;;; -ε είμαι καθένας εγώ;; η γιαγιά του;! εν μωρό!!- *σκουλλήστε με, βαστάτε με* ΟΥΤΕ ΕΓΙΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΖΙ ΕΝ ΤΟΥ ΜΑΧΟΥΜΑΙ ΠΑΣ ΤΟ ΠΡΑΜΑΝ ΤΟΥ -ναι;;- ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ «ΝΑΙ;;;»;;!;!!!! ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ *was that loud enough?* ΔΕΝ ΝΤΖΙΖΕΙ ΠΑΣ ΤΟ ΠΡΑΜΑΝ ΤΟΥ ΤΖΙΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥ ΝΤΖΙΣΕΙ ΠΟΤΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΡΤΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ!!! *ROAR*»


Oύφφου.

Τες προάλλες νομίζω ο αρφός του χάσπα (αφού εβάλαμεν το αθρωπούι να μας δείξει τη «γλώσσα» του, το «πόδι» του, το «χέρι» του) είπεν του «πούντην πουλλούν σου;». Εν αντέδρασα γιατί εν ήμουν σίουρη ότι εν έτσι που είπεν. Αλλά αν εν έτσι  που είπεν, σημαίνει εννα το ξαναπεί - τζιαι μέχρι τότε θα έχω αποφασίσει ποιαν ατάκα θα του ρίξω: Ή που θα γυρίσω στην δίχρονη κόρη του τζιαι να της πω «Πούντο πουττίν σου;», ή στον ίδιο «πούντην δική σου».

Όπως είπα και στην αρχή, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου ΔΕΝ είναι μόνο η αρρωστημένη σεξουαλική επαφή καθ’ εαυτή αλλά και οποιαδήποτε ενέργεια εισάγει ένα μωρό στο θέμα της σεξουαλικότητας, πράγμα το οποίο δεν είναι βιολογικά ή ψυχολογικά έτοιμο να χειριστεί (όση ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ -αν είναι δυνατόν- κι αν φαίνεται ότι υπάρχει), όπως το να του δείξω ή εξιστορήσω πορνογραφικό υλικό, ακόμα και σεξουαλικά υπονοούμενα.

Αποφάσισα στο περιθώριο δεξιά να εγκαινιάσω μια σελίδα για την κακοποίηση παιδιών γενικά. Προς το παρόν, εκεί θα βάλω ένα εγχειρίδιο που βρήκα για το πώς να προστατεύσει ο καθένας την οικογένειά του καλύτερα από τους ξημαρισμένους, καθώς και ένα σύνδεσμο στην ιστοσελίδα dont shake που αφορά στο τράνταγμα των μωρών που κλαίνε (!!!).

Καθώς εγύρευκα σχετικό υλικό στο ίντερνετ, έδωκα πάνω σε ορισμούς των διαφόρων αδικημάτων παιδοσεξοκακοποίησης τζιαι εκλωστήκαν τ’άντερά μου. Μόνο με την ΙΔΕΑ χαλιούμαι τζιαι πονοτζιεφαλιάζω. Γι’ αυτό θα βάλλω λλία λλία στη σελίδα, τζι αν έshει κανένας σας κάτι άλλο υπόψη ας το πει.

33 comments:

Anonymous said...

Μαν, το "αστείο" της φωτογραφίας που ανάρτησα είshεν να κάμει με το γεγονός ότι ο μιτσής κατουρά πας το μπατσο-αυτοκίνητο. Ούτε κατά διάνεια να έshει να κάμει με σεξουαλική παρενόχληση μωρών. Ξέρεις τες απόψεις μου επί του θέματος... :|

Υ.Γ: εν θα επεκταθώ επί του θέματος γιατί εν θέλω να σκουλλιστώ τωρά. Εν αντέχει άλλα ο οργανισμός μου τούντον τζαιρόν

Sike said...

Γούμαν, ξέρω το, μεν λαώννεσαι. Ήταν για να δείξω ότι εν μπορώ να θωρώ ούτε τα αστεία.

postbabylon said...

Μάντα ευνουχισμός, να τους τες κόφκουν τζιαι τους τες τάιζουν, τους πάλιοβρομισμένους

postbabylon said...

Μάντα ευνουχισμός, να τους τες κόφκουν τζιαι τους τες τάιζουν, τους πάλιοβρωμισμένους

Anonymous said...

shit man, μεν θωρείς παντού πράματα που εν υπάρχουν. Έσιε το νου σου αλλά μεν κάμνεις όπως την ταραμένη..εν πιο σπούκκυ τζαι που τους παιδέρες.

Anonymous said...

http://www.familyviolence.gov.cy/upload/posters/ti_eiani_i_kakopoiisi_paidion.pdf

http://www.familyviolence.gov.cy/upload/publications/prostasia_paidion_green.pdf

Disciple said...

Εν είμαι μάνα, αλλά είμαι περήφανη θεία μιας στρατιάς που μικρα αγγελάκια.
Έτσι τζιαι ακουμπήσει ο οποιοσδήποτε τα μωρά μου, έκοψα του την σιοιρινή,έψησα την τζιαι ετάισα του την. Μπορώ μόνο να φανταστώ πως νοιώθεις εσύ! Να προσέχεις το ανθρωπούι σου, τζιαι μίλα του. Πε του ότι εν μπορεί κανένας να τον ακουμπά άμαν εν θέλει, ή με τρόπο διαφορετικό που την μάμα τζιαι τον παπά.

Ξέρω κοπέλλα που την κακοποιούσε ο παππούς της άμαν ήταν 8 ή 9 χρονών...Ούλλοι εξέραν το, ακόμα τζιαι η πρόνοια αλλά εν εμπορούσαν να κάμουν κάτι γιατί οι γονείς εν εδέχουνταν να κάμουν καταγγελία... Τούτους τους ανθρώπους βάλεις τους ή εν τους βάλεις φυλακή;
Τζιαι τωρά τούτη η μητσιά (γιατί ακόμα μητσιά ένει) πως εννα το ξεπεράσει; πως εννα εμπιστευτεί άλλο άντρα;

Anonymous said...

Sike, συμφωνώ μαζί σου σε γενικές γραμμές (αν και δεν είμαι σίγουρος ότι το να τους την κόψουν πράγματι εν λύση) αλλά πρόσεχε πως θα το χειριστείς με το μωρό.

Δεν πρέπει να νομίσει ποττέ ότι εν κακό να 'περιεργαζόμαστε' το σώμα μας, ακόμη και με άλλους.
Πρέπει να εν ξεκάθαρο και το ότι κανένας δεν δικαιούται να μας τζίσει με τρόπο που δεν μας αρέσκει αλλά και το ότι εν δικό μας το σώμα άρα πον να θέλουμεν να το μοιραστούμεν, μπόρουμεν.

Μπαίνει μέσα στα όρια της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης βέβαια τούτο αλλά δεν πρέπει να αφήνουμεν την έννοια ή την προστατευτικότητα να δίνει λάθος εντυπώσεις στα μωρά.

Ούλλα με μέτρο.

Anonymous said...

pasxeis korh mou... over analysis leads tou paralysis.. coolare kai tha patheis tpt.. ekames kai si ena kopelloui kai eprhses mas ta arxidia mas... sto telos oti foasai tha to patheis kai tha travas ta vizia sou sth kiriolexia.. eipame eimaste prostateutikoi me ta mwra mas simfwnw kai epauxanw alla esi manamou eisai arrwsthl. gireutou ospou en gliora kai prin gemwseis to ftwxo to mwro psixologika provlimata gia toous pithanous kindinous pu karadokoun PSIXOPATHI KAI OI EN EIMAI I PETHERA SOU

Anonymous said...

Ίσως να υπερβάλλεις λίγο...αλλά σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο!

Κυκλοφορεί πολύ διαφθορά στο κόσμο και δε ξέρει κανεις πως να προφυλάξει τα παιδιά του!

Για τον δυσνουχισμό??? συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!!!!!

Μα τι χαζομάρα είναι αυτή να παιζουν με τα πουλάκια των μωρών οι μεγάλοι; Ελεος, κι εμενα με εκνευριζει αυτο!
Να παίζουν με τα δικά τους πουλιά κι όχι να κατσιάζουν των αλλων!

Ουφ, θυμωσα κι εγω!

Moonlight said...

Που μόνη της λαλεί το ότι εν υπερβολική! Μα τι επάθεν ο κόσμος τζαι εν καταλάβει;
Τζι εγώ επέρασα μια φάση ότι ούλλοι οι άντρες εν ομοφιλόφιλοι τζαι χώννουνται τζαι εν θέλω να γνωρίσω κανέναν κλπ...ε, επέρασεν μου. Τωρά έχω τζι εγώ τη μανία τη δική σου, τζαι φαντάσου με μωρόν έχω με τίποτε (οκ έχω βαφτιστιτζήν τζαι μωρά ξαδερφιών)!
Εγέμωσεν ο τόπος άρρωστους αθρώπους! Τζαι το μωρόν εν καταλάβει ΚΑΝ πότε κάτι εν σωστό ή λάθος. Τον τζαιρόν που ήμαστουν μωρά εμείς, στο δημοτικό, έπιαννεν ένς τύπος τηλέφωνα τα κοπελλούθκια τάχα για έρευνα. Τζαι Ο,ΤΙ του ελάλες έβρισκεν να σου πει ότι ήταν σεξουαλική πράξη! Τζαι μετά εζήταν να μεν πεις τίποτε σε κανέναν για την "έρευναν" τζαι να του δώσεις 2 τηλέφωνα φίλων σου ή κάτι. Τάχα επιάσαν τον λίο τζαιρό μετά, αλλά έντζαι εμάθαμεν ποττέ τίποτε συγκεκριμένον....

Mana said...

Δυσνουχισμός εδώ και τώρα. Να κυκλοφορήσει και σε φανέλες το σύνθημα.

επίσης να ξαναπώ πως όσο φρικτό είναι να παρενοχλείς ένα μωρό, άλλο τόσο είναι και εγκληματικό να γνωρίζεις περιπτώσεις και να μην ανοίγεις το στόμα σου να το καταγγέλλεις.

Pasxalina said...

Re enna prepei na matheis to moro na sas exei embistosini k na sas ta lalei oulla pou mitsis, giati en tha eisaste panta ekei na vlepete ti simvainei.. Se kapoio blog (signomi den thimamai poio) kapoios eisigotan na dimosievontai ta onomata paideraston stin Kypro opos ginetai stin Ameriki. Simfono m'afto opos k me ton evnouxismo me farmaka, dioti I paiderastia einai arostia k den prokeitai na tin xeperasei kapoios pote me pote.

Unknown said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ina said...

Συνήθως συμβαίνει από άτομα υπεράνω υποψίας όπως έχουν δείξει και υποθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Εκτός από μια καλή σχέση με το σώμα του, πρέπει το ανθρωπούι να σου έχει εμπιστοσύνη και να νιώθει ασφάλεια μαζί σου, για να μπορεί να σου λέει ό, τι του συμβαίνει.

Υou can't watch him over 24/7.

Joy Tears said...

Sike,
Παρόλο που σε βρίσκω λλίο υπερβολική στες αντιδράσεις σου, ίσως είσαι και υπερευαίσθητη λόγω εγκυμοσύνης, εγέμωσε ο κόσμος ανώμαλους και ποττέ εν μπορείς να είσαι αρκετά προσεκτικός/η με τα μωρά σου. Καλύτερα να έσιεις 1000 μάθκια να τα προσέχεις τα μωρά σου παρά να γίνει κάτι τέθκοιο. Εν κάτι που κανένα μωρό εν μπορεί να ξεπεράσει ποττέ. Εν διορθώνεται.
Εν είμαι μάνα, αλλά εγώ θα εσκότωνα όποιον έκαμνε έτσι πράμα του μωρού μου.

postbabylon said...

Sthn Kryoxwra edhmiourghthiken help group gia tous paiderastes pou mporoun na pan gia vohtheia prin na peiraksoun mwro (prevention). En mporeis na fantasteis posos kosmos epien. Ethkievasa mia synenteuksh kapoiou pou eipe oti ton "kavlwnnoun" (excuse my french) ta agorakia alla kserei oti en lathos giauto paei se help group, giati en mporei na dwkei garanty oti en tha peiraksei mwron. Freaky shit!

Sike said...

O φαρμακευτικός ευνουχισμός σημαίνει ότι με φάρμακα καταστέλλουν τους την όρεξη. Άρα εν μιλούμε για ορεξάτους άνευ οργάνου, μιλούμε για ανόρεχτους πλέον.

όπως λέει τζιαι σε κάποιο εγχειρίδιο που ήβρα, σκοπός μου είναι να μάθω στο μωρό μου τη διαφορά μεταξύ των μυστικών που του ζητούν να κρατήσει, πχ του "μεν πεις σε κανένα ότι εφίλας την πουλλού μου (φορ φάξεηκ)" και του "μεν πεις της μάμας τι δώρο της επιάσαμε για τη γιορτή της".

επίσης, υπάρχουν τρόποι να μάθει το μωρό ποια αγγίγματα και από ποιους είναι επιτρεπτά, έννεν ή όλοι ή κανένας.

μαθητούδιν, βρίσκω απαράδεκτο όι μόνο το εν λόγω εγχειρίδιο αλλά τζιαι το ότι μιαν δήθεν αξιοπρεπής εκπομπή που την παρακολουθεί ο καθένας δείχνει έτσι πράματα. Είμαι σίουρη ότι έδωσεν ιδέες σε πολλούς.

Speaking of the μμε, εν απαράδεχτο επίσης το ότι όποτε εννά δείξουν είδηση περί παιδικής πορνογραφίας, ΠΑΝΤΑ δείχνουν σχετικές εικόνες με τάχα ζοφφωμένα σημεία, σαμπώς τζι εν καταλάβουμε πάλε. Κάπου εθκιάβασα ότι τζείνοι που εν υπεύθυνοι για τούτα τα μονταρίσματα, εν τζιαι οι ίδιοι επιτήδειοι/ανώμαλοι. Εν εξηγείται διαφορετικά. Εν μπορείς να είσαι εντελώς νορμάλ τζιαι να δημοσιεύεις εικόνες μωρών έτσι σκέδιο.

ποστμπαπ, να πω "πάλε καλά";!

Anonymous said...

Ως γονιός δεν μπορώ να διαφωνήσω με την ανησυχία σου. Οπως έγραψε ο Φόβος και άλλοι όμως, πρέπει να υπάρχει μια προσεκτική αντίδραση, για να μην δημιουργηθούν άλλα προβλήματα στα μωρά. Εμείς λέμε τα απαραίτητα *ιδιωτικά*, έχουμε φυσικά τον νούν μας, άνκαι δεν θα είσαι ποτέ 100% σίγουρη.

Εν πάση περιπτώσει, τελευταίος κανόνας: καθόλου συζήτηση για αυτά με τρίτους μπροστά στα μωρά. Θα οδηγήσει απλώς προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Anonymous said...

mporeis panta na tou valeis krifi camera kai na parakoloutheis kathe kinhsh tou sto sxoleio sth paidikh xara stin alana pou tha paizei me ta alla anthrwpakia.. i ena korio kati telospantwn fisiologika pramata for you you know.. ELEOS...eipame nai prepei na prosexoume nai egemwse o topos anwmalous alla eleos na parei o theios to mwro na tou deixei ta limpouroutkia kai na skeftomai oti en anomalos kai tha to 'peiraxei'auto xrizei iatrikhs parakolouthiseis dikhs sou oute tou theiou oute tou mwrou oute kanenou.. YOU ARE A SICK MOTHER.. YOU NEED HELP..

Anonymous said...

epishs sth thesh sou tha epernoun ton antra mou apo psixologikh axiologhsh prin ton afisw mono tou me to mwro.. xereis posoi paterades 'PEIRAZOUN'TA MWra tous??? mhn to riskareis!!!!!!!!!!!!!.. mono ESI kai mono ESI eisai axia empistosinhs kai asfaleias pros to anthrwpoudin sou OUDEIS ALLos.. EINAI OLOI YPOPTOI .. oi paidiatroi oi odontiatroi.. oi daskaloi o sizigos o pappous h giagia.. BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ OLOISXIA ATHALASSA kateutheia omws

Defiance said...

Ρε ανώνυμε, αν έσιεις τα αρχίδια να γράφεις τες υπερβολικές σου αντιδράσεις (εσύ που κατηγορείς τους άλλους για υπερβολική αντίδραση), τουλάχιστον βάλε ένα ψευδώνυμο και χρησιμοποία το πάντα για να ξέρουμε ποιος μαλάκας είσαι με το που σε βλέπουμε. Έτσι για να σου συμπεριφερούμαστε όπως συμπεριφέρεσε. Εν μπορείς να κάμεις το σχόλιο σου σε κόσμια επίπεδα; Πρέπει να ξητιμάζεις και να χώνεσε πίσω που το "ανώνυμος"; Αν δεν γουστάρεις, μεν θκιαβάζεις. Κάθεσε και γράφεις ένα καταραμένο σχόλια και παίζεις το υπεράνω και cool. Να δούμεν έντα ψυχανώμαλος είσαι και επηράχτηκες.

Sike, είσαι όντως λλίον υπερβολική. Καλή η καχυποψία, αλλά να μεν ξεφεύγουμαι κιόλας. Σε ότι αφορά τους ανθρώπους που τους πιάνουν να βιάζουν μωρά, είμαι εναντίον του ευνουχησμού (εκτός και αν γίνεται χωρίς αναισθητικό, με σκουριασμένη λεπίδα και μπόλικο αλάτι). Θανατική ποινή.

Sike said...

ρα ανώνυμη, πού ξέρεις ότι έννεν που την Αθαλάσσα που γράφω ήδη; Famoutin: εshει wireless.

Neerie said...

πέτε του ανώνυμου ψυχολόγου πουπάνω πως τα παραπάνω περιστατικά γίνουνται που άτομα της οικογένειας τζι ότι οι θύτες εν υπεράνω υποψίας συνήθως- τζι ότι επιβάλλεται να εν πολλά προσεχτικός ο γονιός διότι το μωρό δε μπορεί να προστατευτεί που μόνο του

τζαι να μεν μιλά αν δεν ξέρει πως νιώθει το μωρό

ανισόρροπη said...

Δες αυτό:

http://www.bioethics.gov.cy/Law/cnbc/cnbc.nsf/All/32E0A8CB02C9F1A6C225775E003D7DEC/$file/Γνώμη%20ΕΕΒΚ%20για%20χημικό-φαρμακευτικό%20και%20χειρουργικό%20ευνουχισμού_06%2007%202010.pdf

Αχάπαρη said...

Εγώ εν σε βρίσκω υπερβολική. Νομίζω οτι τούτες εν σκέψεις που κάμνει κάθε μάνα.
Δυστηχώς εν υπάρχουν τζιαι πολλοί τρόποι για να προστατευτείς, παραμόνο με την επικοινωνία.
Anw, τες προάλες διαβάζαμε με την αχάπαρη junior ένα παραμύθι που εν σχετικό με το θέμα σου (βασικά εν σκέψεις μιας μιτσιάς που την παρενοχλούσε κάποιος), τζιαι ήβρα το πολλά ωραίο τρόπο για να συζητήσουμε τούτα τα πράματα χωρίς να την πανικοβάλω.

Sike said...

ανισόρροπη, είχα υπόψην μου την γνώμη της βιοηθικής κύπρου αλλά θεωρώ ότι όποιος εν παίρνει πουρλόττο στο θέμα των παιδεραστών, εν τζι ο ίδιος ανώμαλος. «Τέλος,
στις ενδεχόμενες παρενέργειες θα πρέπει να προστεθεί και η
γυναικομαστία» - ε όι!!!

«Με το φαρμακευτικό ευνουχισμό έχουμε παραβίαση της ανθρώπινης
αξιοπρέπειας και ακεραιότητας, καθώς με τον έλεγχο μιας βασικής
ανθρώπινης λειτουργίας, της σεξουαλικής, η οποία εξασφαλίζει τη συνέχεια
της ανθρώπινης ιστορίας, επιδιώκουμε να αποδώσουμε δικαιοσύνη στον
πολιτισμό μας» - ννναι. Πε τζιαι των βιασμένων μωρών ότι εν κρίμα ο παιδεραστής, θίγουμεν την αξιοπρέπειαν του, να δούμε τι εννα σου πει.

βασικά στην επιτροπή τούτη, ενα έχω να πω: Α Γ Γ Ι Α ΟΛΑΝ.

αχάπαρη, δώκε λεπτομέρειες

Anonymous said...

Χμ.. ο ανώνυμος που σε βρίζει είτε παιδεραστής είναι είτε κάποιος/α που κατάλαβε την ταυτότητά σου και σε έχει μεγάλο άχτι!!!

:)

Αχάπαρη said...

Ονομάζεται το μυστικό μου, άσε να κοιτάξω ποιός εν ο συγγραφέας τζιαι να σου πω.

Anti-Christos said...

Όταν έκανα άσκηση, ένας Δικαστής μας είπε ότι οι περισσότερες κακοποιήσεις ανηλίκων γίνονται κατά τη διάρκεια των sleepovers. Δηλαδή στα πάρτι που μαζεύονται πολλά παιδάκια μαζί και κοιμούνται στο ίδιο σπίτι, τάχα για pyjama party.

Επίσης, στατιστικά, τις πιο πολλές κακοποιήσεις τις έχουν κάνει οι παππούδες.

Προσέχετε.

ανισόρροπη said...

Δεν φαντάζομαι να νόμισες ότι υιοθετώ την άποψη της Επιτροπής Βιοηθικής... Αγαπημένη μου, καθότι είμαι μάνα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ταυτίζομαι με τα όσα λες... νομίζω ότι όλες οι φυσιολογικές μάνες αισθάνονται το ίδιο. Εγώ απογοητεύτηκα που στην Κύπρο δεν υιοθετήσαμε έστω τον φαρμακευτικό ευνουχισμό! Η νομοθεσία δε (βλ. επιβολή ποινών κτλ) χρήζει άμεσης αναθεώρησης. Το τραγικό είναι ότι στην Κύπρο αυτές οι περιπτώσεις δεν βγαίνουν προς τα έξω, είτε λόγω φόβου είτε λόγω της αναπηρίας μας σαν κοινωνία να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Θα έπρεπε να υπάρχουν εξιδεικευμένοι λειτουργοί στα σχολεία, στα νοσοκομεία, στα τμήματα ευημερίας, στην αστυνομία. Έτυχε περιπτώσεις να αντιμετωπιστούν από τα «αρμόδια» τμήματα με τόση αναισθησία, που ήταν σαν να αποτελείωναν το θύμα... Εγώ είμαι μαζί σου. Οι απόψεις μου για το θέμα (ιδιαίτερα όσον αφορά το θέμα της τιμωρίας παιδεραστών) πίστεψε με είναι πολύ πιό έντονες από τις δικές σου. Έχω τους λόγους μου.

Disciple said...

Παιθκιά εν κλισέ τούτο που εννα πω, αλλά πραγματικά η πρόληψη εν πιο σημαντική που την θεραπεία...

όσοι έχετε μωρά, μιλήστε τους. το παραμυθάκι που ανέφερε η Αχάπαρη εν πολλά ωραίος τρόπος. Εν μπορεί κανένας να εν 100% σίουρος, να εν συνέχεια πάνω που το κοπελλούι. Δώστε στα μωρά τα εφόδια να κρίνουν πότε κάποιος τα κακομεταχειρίζεται και να μπορεί να έρτει να καρφώσει τον ανώμαλο επι τόπου!

Ξέρω κοπέλες που εκακοποιηθήκαν..εν το ξεπερνάς ποτέ..

κι αγνάντευε... said...

ούφφου - αγχώθηκα - εννά γίνω τζιαι εγώ σούπερ ύποπτη με τον περίγυρό μου;;;;; Δύσκολα τα πράματα...
btw, ευνουχισμός δεν έχει να κάνει με το ευ/ δυς, αλλά προέρχεται από τη λέξη ευνή = κρεβάτι. ευνή + έχω. Τωρά, εν μπορώ να το συνδέσω με τη σημασία της λέξης....