»

Wednesday, September 15, 2010

Beat this!

Έχω σας πρώτον πράμαν φρέσκον φρέσκον χογλαστόν. Θκιαβάστε το μάνι μάνι γιατί, ως είθισται με τα αληθινά προσκλητήρια γάμου, αυτό το ποστ θα αυτοπυρποληθεί. Επειδή, ΝΑΙ, ΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. Στάληκε με email και το attachment που ακολουθεί.

_*In The Name Of God Most Gracious


Most Merciful*_

Dear Brother/Sister,
I cordially invite you for my wedding reception to be held
on 19th September 2010(God Willing) at LULU INTERNATIONAL CONVENTIONAL CENTER 12PM


Please do illuminate the occasion with your esteemed presence. [να μου αποδίδουν τες τιμές που μου αρμόζουν αρέσκει μου πολλά]

Yours Lovingly



[το προσκλητήριο την έκανε]


  • Τούτο το αρτσιοπρήσιμο με τον Αλλάχ μοστ γουάντερφουλ εντ μέρσιφουλ έχουν το πολλά οι μουσουλμάνοι, αλλά δαμέ σάννα τζι επαραshέσαν το. Εκτός τζι αν εν για να τον καλάρουν που επήαν τζι εγίναν Χατζήες;!

  • Προσέξτε πως εν οι γονείς του όου μοστ καταπλήκτικ μπιλάβετ γαμπρού που προσκαλούν, τους συμπεθέρους εν τους ππέφτει λόος. Πάλε καλά που αθθυμηθήκαν το όνομάν της («πφφφφτ, Rashida») τζι εν εγράψαν «that biach whose name escapes us».

  • Πού μεινίσκουν οι μοστ αμέιζιγκ ππέρεντς; Στο Καλικαντζιαρούι Παπαροπούλι;

  • Εμάθετε μου τζιαι το ζώσμαν στα ινδοπακιστάνικα. 12 τάγκα.

  • Μέγας χορηγός Λατρεία αυτές οι Υπεραγορές.

  • Kindly avoid presents σημαίνει προτιμούμε ριάλλια;

Χάτε, η ώρα η καλή.

Ο Πλάστης μου μοστ Σαπλάιμ να Γλέπει τζιαι να Shιέπει Εάν και Εφόσον το Επιθυμεί.

14 comments:

Mana said...

Salamalekum κόρη Σάϊκ. ϊσσαλα ο γάμος να εν μεγάλη επιτυχία τζαι ο Αλλάχ να αξιώσει τους συμπεθέρους να δώκουν τα δικά τους προσκλητήρια που δεν γράφουν κουτζί για τους πρώτους.

Υγ. Κινδυνεύετε να σας κινήσει αγωγή η Δρακούνα, της κλέβετε τα θέματα.

Απολ Ταρτ Ταταν said...

Με τη βοήθεια του Θεού τζαί της Παναγίας έχω να πώ ότ-




(εν την είχα τελικά)

postbabylon said...

Korh Sike, iremise shona mou, men nevriazeis.
Sthn India tziai sto Pakistan h kathe oikogeneia kalei monh ths me dika ths prosklhthria. Sinithws eshei 2,3 party tziai monon to 1 en me oullous tous kalesmenous.

Tziai pws ton apponoun to Allah en tziain gia na ton gleipsoun, it's a rule na ton laloun merciful tziai potouta. Opws emeis pou Ton grafoume me kefalaia?

Tziai prin na arkepsoun mian opoiadhpote douleian, prepei na poun "sto onoma tou theou tou most beneficiant and merciful (Bism'illah al rahman w'al rahim)

(mia tapeinh prosfora tou Al Jazeera:-p)

kata ta alla egw mono to supermarket tziai to kindly bring your lires hvra asteio.

postbabylon said...

To pio asteion omws htan to kalikantziarouin sou LOL!

Anonymous said...

Oh my ΚΟΤ!

drakouna said...

Η Δρακούνα έννεν ππίσσισσα. Spread the love around.

Κατά τα άλλα, έχοντας λίγη γνώση από Μπαγκλαντές (που είναι μουσουλμάνοι), συμφωνώ με τον postbabylon για τα περί Αλλάχ. Είναι η προσφώνηση του, όπως εμείς έχουμε Απόστολο Τάδε και Άγιο Τάδε.

Επίσης, και στο δυτικό κόσμο μπορεί να δεις προσκλητήριο από τους γονείς. Αναλόγως του ποιος πληρώνει το γάμο. Και σε πολύ formal καταστάσεις.

Είναι την επομένη του γάμου του Ανδρέα και της Christie. Προλαβαίνεις?

Ουφ! said...

γάμος με χορηγό!!!!
έχουν και άλλες χώρες φακελλούθκια;
μόνο εγώ θεωρώ ηλίθιο το φακελλούι; να έρκετε μετά από μήνες ο μισοάγνωστος και να σου κοτσάρει φακελλούι "εν εκεταφέραμεν να έρτουμεν, να ζήηηησετε" ίου! φαντάζομαι όμως πως θα είναι μια χαρά χαρτζιλίκι που το πουθενά, έννε;! :Ρ

Sike said...

Mάνα, η δρακούνα εν σαν τον Αλλάχ: μοστ μπενέβολεντ. Εξάλλου εμάς τα προσκλητήρια μας εν γιόρκιν μας, τουτέστιν εν προσκλητήρια που ελάβαμε εμείς προσωπικά :Ρ

Apple, λολ και αποσυντονίζει με η φωτό σου.... *drool*

post, εκαμες με να ξαναθκιαβάσω παθκιάν παθκιάν το ποστ μου: πού δείχνει να έχω νεύρα;; τα υπόλοιπα που λαλείς περί αλλάχ, εθεώρησα ότι τα απέδωσα πιο λακωνικά με το «έχουν το πολλά οι μουσουλμάνοι». Tζιαι πριν κάμουν το homework τους γράφουν ψηλά ψηλά πας την κόλλα «δόξαν νάσσιει ο Πλάστης μου κτλ».

ινβίχτους, put the kot down!

Δρακούνα μοστ γκλόριους, εμείς όμως εν γράφουμε όπου σταθούμε τζι όπου κάτσουμε «στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος» για να ευλοήσει ο Θεός τες κόλλες... εν τούτο που με πρήζει

ουφ, νομίζω επαραπλάνησα σας με το σχόλιο μου για τα δώρα. Μάλλον εννοούν «μεν φέρετε τίποτε» :)

Moonlight said...

Εγώ πρώτα εσκέφτηκα ότι κάμνουν άλλο προσκλητήριο οι του γαμπρού τζι άλλον οι της νύφης. (Αγάπη ΡΟΖ θα το κάμουμεν! Ου, ΡΟΖ!!!! Να κάμεις το δικό σου ροζ εγώ το δικό μου θα το κάμω πράσινον, κοκ)
Κατά τα άλλα δώρα εν θέλουν αλλά τα προσκλητήρια έπρεπε να τους τα κάμειο σπόνσορ ο σούπερμαρκεττατζης; Όξα εν που τα αλήθκεια που θέλουν να τους πάρεισ ριάλλια;;;

Patatoullis said...

1. Τούτον το avoid presents εμένα προβληματίζει με... Τί εννοούν; Δίνουν τζιαι τούτοι λεφτά αλόπως;
2. Εν επροσέξατε ότι ο Αλλάχ πουπάνω αναφέρεται ως ο MOST beneficent & merciful? Δηλαδή ο Αλλάχ δέρνει τους άλλους; Οι άλλοι μπορεί όμως να εν πιο όμορφοι ή έξυπνοι; Μια σκέψην κάμνω...

she said...

σόρρυ δηλαδίς. αλλά ποιος σε εκάλεσεν είπαμεν σε τούντο γάμο;;;;

Anonymous said...

kori aeistous gamous tzai pe mou. kanei action

Ktino said...

Εννα κρούσουμε τα κοράνια;;;;

Αχάπαρη said...

Άρεσε μου η ιδέα του χορηγού. Που να παντρευτώ θα βάλω τους φούρνους ζορπας.