»

Monday, August 23, 2010

Μέρες αργίας

Δεκαπέντε στο σύνολο.


Επιτέλους έκαμα ό,τι είχα καημό να κάμω εδώ και πφφφφτ, μήηηηνες.

Καταρχάς, εζωγράφισα 3 πίνακες μεγάλους. Ο πρώτος εν ένας 2 επί 2 μέτρα που είχα αρχινισμένο εδώ και 3-4 χρόνια (;!) και επιχειρούσε να απεικονίσει ένα κινεζούι με πεπέ σε blurred background να περιεργάζεται μια πεταλούδα σε detailed foreground. Majestic, it turned out.

Ο δεύτερος εν ένας άλλος πιο μικρός «στραωμένος» που επιτέλους έσασα. Τουτέστιν, έφκηκεν μου ψιλοβατερλώ την πρώτη φορά στην προσπάθειά μου να βάλω κάτι μέσα στην μπογιά για να τζιζζιρίζει τζιαι να κάμει εφφέ όπως τον αφρό. Εδοκίμασα μίshιμου ειδικά άλατα, νάδα. Εδοκίμασα άλας του φαγιού, νάδα. Εδοκίμασα πιο νερωμένη μπογιά τζιαι πιο πολύ άλας, νάδα. Εδοκίμασα ΤΙΚ-ΤΑΚ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ, στιλλ νάδα. Εκατέληξα να γύρνω το ΤΙΚ-ΤΑΚ μες την τουαλέτα και να μελετώ που αναουλιαστικήν απόσταση τη δράση του πέρκι συγκόψω τι κάμνω λάθος. Εν ανακάλυψα ποττέ, γι΄αυτό οποιαδήποτε βοήθεια από ειδικούς θα εκτιμηθεί, ευχαριστώ. Τον πίνακα τελικά «έσασα» τον μετατρέποντας τον ήλιο που αρχικά ήθελα να αφρίζει σε πλανήτη με κρατήρες και άλλες ανωμαλίες εδάφους-εδάφους (οι στοιβασμένοι κόκκοι άλατος και το τικ-τακ).

Ο τρίτος πίνακας εν ένας καημός που είχα που τον τζιαρό που το αθρωπούι ετζοιμάτουν μες την καλάθα τζιαι έπαιρνε μιαν πόζα πολλά παχουμίου.

Άλλον πράμαν που έκαμα, ήταν σμιλί. Έκαμα σμιλέτινα κολιέ τζιαι απίθανες κουβέρτες εμπνευσμένες που το Attic 24.

Επίσης, επήα πολλή θάλασσα με τον χάσπα και φίλους άνευ αθρωπουθκιού. Έπαιξα πολλή ρακέττα τζιαι έφαα χάμπουρκερ θαλάσσης.

Επήαμεν τζιαι λλίη θάλασσα με το αθρωπούι αλλά ήταν σκέττο μάζοσκίζαμ, ειδικά τη φορά που έκαμε συμπόσιο με τους άμμους.

Επίσης, επήαμε εκδρομές στα βουνά. Τωρά που το αθρωπούι τρώει κανονικά φαγιά, εγλυτώσαμεν λλίο καππακλοκουβάλημα τζιαι μαστραππολόι. Παραγγέλλουμεν του κανονική μερίδα, πιττώνουμεν του την με το πηρούνι τζιαι τρώει κύριος.

Επίσης, έκοψα κάτι σιέστες στο ημιορεινό χωριό του χάσπα... μέλιν.

Επίσης, ευτυχώς που το κομοδίνο μου εν ποτζείνα τα δεκαλιρίσιμα που some mart or another, έτσι εν το κλαίω που έγινε κομμάθκια με την shιστήν που του έδωκα ένα δευτερόλεπτο πριν ξυπνήσω από τα πιο πάνω.


ΠΟΙΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ TZIAI ΠΑΤΑΝΙΕΣ ΟΛΑΝ, ΜΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΪ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ; ΠΕΛΑΝ ΕΝ ΕΙΧΑΜΕΝ >:[

υ.γ. ισχύουν τα περί θαλάσσης τζιαι αν ηξέρετε για το τζιζζίρισμα με ακρυλικό

18 comments:

Anonymous said...

Τωρά είδα την νέα προσθήκη στο μπλογκ σου, συγχαρητήρια! Με το καλό!:)

she said...

αγααααααααααααααααπη;;;;;;;;;;;;;; είσαι πρεκναντ;;;; ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εν μπορείς να φανταστείς πόσο ενθουσιαστικ είμαι τζαι δίχα να σε ξέρω!!! μανα μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! επίσης εν ήξερα πως είσαι αρτιστικ!! μπράβο σου μπράβο σου!! να βρεθούμε να συγκρίνουμε σημειώσεις. έχω τζαι εγώ κάτι πίνακες ατέλειωτους που το 1800. αλλά φιζάρισμα;;; τζαι αφρούς;;; μα πως σου ήρτεν;;;;

μισ πσαροκόκαλο said...

δοκιμασες μαγειρικη σοδα??
ασε να το ψαξω λιγο κι αν βρω κατι θα επανελθω...

H ΦΑΟΥΣΑ! said...

μα..έννα μας πελλάνεις??!!!
έσσιει στα βιβλιοπωλεία ένα πείραμα για μωρά που κάμνει imitate την έκρηξη του ηφαιστείου..
Try it!

κι αγνάντευε... said...

Αχααχααχααααα - πάντως επίστεψά σε ως το τέλος! Απλά εδιερωτήθηκα πώς εκατάφερες να κόψεις ύπνους μέλιν στο ημιορεινό χωρίο, όταν εγώ στο ορεινό εκάφκουμουν που την πυρά (μεγεθυμένη λόγω ορμονών, ξέρεις εσύ). Ύστερα εθκιάβασα το τέλος του ποστ και μου λύθηκε η απορία! :)
Μάνα μου ρε τις πατανιούδες, έχω τέλεια παρόμοιες που μου έκαμεν η γιαγια! Κλαψ κλαψ!

Defiance said...

Καλωσόρισες πίσω. Δοκίμασε αφρό ξυρίσματος. Αν δεν σου κάτσει έσιει μιαν άλλην τεχνική πιο περίπλοκη. Πιάσε ένα ποτήρι και βάλε μέσα πογιά, νερό (1/4 του ποτηρκού) και 3 κουταλάκια υγρό πλυσίματος πιάτων και νεκάτωσ'το απαλά με κουτάλι. Μετά βάλε ένα καλαμάκι και φύσα ελαφρά. Έννα αρκέψει να κάμνει πολλές φουσκούες. Πριν ξεσιειλίσει σταμάτα και πιάσε τον καμβά και πίεσε το σημείο που θέλεις (π.χ. ήλιο) στο στόμα του ποτηρκού. Οι φουσκούες έννα σπάσουν στον πίνακα και έννα δώκουν το εφέ που θέλεις.

Sike said...

ina, fangs, fangs...

κόρη she! αρτηριοσκληρώθηκες ώστι να πάω τζιαι νάρτω;! το άφρισμα είδα το applied σε ένα θαλασσινό τοπίο και με άρεσεν...

miss, εν εσένα που επερίμενα :) μαγειρική σόδα ε; να το δοκιμάσω πας τον πίνακα δοκιμών μου (τελικά τούτος προκύπτει ο καλλύττερος που ούλλους).

φαουσα, χμμμ, ακούεται σαμπώς τζι εννά πρέπει να βάλω ποτζείνη τη μάσκα της οξυγονοκόλλησης... τζιαι μετά εννά τρέshει χαμέ ωσάν πηχτή λάβα;

αγνάντευε, αξιουαλλι ισχύει κάπως τζείνο με τους ύπνους παρά την λαλλαρίαση - κάποιες μέρες ήταν καλά. Όσο για τες ορμόνες, ναι ξέρω εγώ... ΕΣΥ πού ξέρεις;! σπικ νάου!

defiance, :ζ
όι ακριβώς, αλλά θα το έχω υπόψη ως εφφέ.. ακούεται ενδιαφέρον... Τζείνο που ψάχνω εν παραπάνω όπως κάμνει η αφρόζα μες το νερό τζιαι άμαν την πιεις πριν ναν έτοιμη πετάσσουνται μιτσιά μιτσιά μασκαραλλικκούθκια μες τη μούττη σου...; ΓΙΟΥΡΙΚΑ!! ΑΦΡΟΖΑ!! ΘΕΝΞ :D

drSpock said...

Τελικά φαίνεται εν ώσπου να πάρεις το κολάϊ! Συγχαρητήρια!

Anonymous said...

Αγγαστρωθεις?? αλοπως εκαλοαρεσεν σου το σπορ...συγχαρητηρια κορη! ειμαι σιουρη παντως οτι κυκλοφορα ιος στις μπλογγερς (να καμω κανενα τεστ για σιουρκαν)

postbabylon said...

sthn patania ths smiletinin ekatalava se:-)
mastre sike, ma eisai polla karperh, mashialla...! enna kameis tou anthropouthkiou arfoui na paizei?:-)
ate all the b(r)e(a)st pou lalei tziai o papas mou, speaking of whitch tha rwthsw to father pou en polla zwgrafos na mou pei th gnwmh tou, an tziai en tou lathkiou, twra teleutaia me spatoules.

κι αγνάντευε... said...

εμ, έχω κι εγώ το ίδιο widget στο igoogle μου - δείχνει week 21 μουυαααααχαααχαα

H ΦΑΟΥΣΑ! said...

έχει μασκούδαν προστατευτική για τα ματάκια μέσα στη συσκευασία:)
κ δεν πειράζει ούτε το πέϊπι..δεν έχει μυρωδιά ΄;)

Joy Tears said...

Θέλουμε φωτογραφίες των έργων σου!
Επίσης...νομίζω θέλω κι εγώ να είμαι έγκυος!!!!
(Πράγματι εν ιός και εν κολλητικός!)

Aurora said...

Φλουπ;;;;

Sike said...

spock, ypopsiazomai oti en anaferesai sti zwgrafiki... fangs i guess.

cake, nai, men deis. Gia kapoion logo I shivered stin idea na agkastrwnnoumastoun pou io :Z

post, poios sou gela esena mi madre? Btw i egkymoniasi en palio neo, giati athymithikete oulloi twra?! anamenw pou ton papa sou.


agnanteve, ontws agnanteveis mas pou jeipanw pou eisai kalo :D wres kales

rain tears, pomeine na teleiwsw kanena prwta je meta

aurora, ki o niptiras ksevoulwnei. O kamvas enna meinei?

Anonymous said...

Always read the label people! Μα ήνναμπου επάθετε ούλλοι τζαι τωρά εμυριστήκετε ότι αγκαστρώθην η Σάϊκ; τς τς τς
Εσυνάφερες αφρόζαν τζαι εθθύμισες μου την ταβέρνα του Ζαννέττου που σου έφερνεν την αφρόζαν (με το τριαντάφυλλο) πόπαστον για να ρεχτ...χωνέψεις!

Anonymous said...

197 τζιαι πόψε δηλαδή:Ρ

Ουφ! said...

με το καλό το new baby :-)

νομίζω πέταξε τον παλιό πίνακα και κράτα αυτόν με τα πειράματα. δώστου και κανένα τίτλο όπως "η ματαιότητα του τζιζζιρίσματος" και μοσχοπούλα τον ;-)