»

Wednesday, August 25, 2010

Ζητείται ελπίς

...υπό μορφήν νυχούς που:

- να δραστηριοποιείται στη Λευκωσία

- να είναι εξαιρετική

- να βάλει τζέλλυ (θέλεις τζέλλυ πάρε τζόλλυ) ΠΟΛΛΑ λεπτό ώστε να μεν γίνεται το κνήσμαν gay.

- να μεν έshει λίστα αναμονής μερικών μηνών

- να μεν έshει λίστα αναμονής

- να είναι σχετικά συνεπής στα ραντεβού της

- να βάλλει τζέλλυ ΠΟΛΛΑ λεπτό

- να μεν μας την κόφκει porkwise

Fangs.

(Θα επαρέθετα φωτογραφία των νυshιών μου για να δείχνετε στα μωρά σας όταν δεν τρων το φαΐν τους αλλά υπάρχει κίνδυνος να μεν φάτε ούτε εσείς το φαΐν σας)

Monday, August 23, 2010

Μέρες αργίας

Δεκαπέντε στο σύνολο.


Επιτέλους έκαμα ό,τι είχα καημό να κάμω εδώ και πφφφφτ, μήηηηνες.

Καταρχάς, εζωγράφισα 3 πίνακες μεγάλους. Ο πρώτος εν ένας 2 επί 2 μέτρα που είχα αρχινισμένο εδώ και 3-4 χρόνια (;!) και επιχειρούσε να απεικονίσει ένα κινεζούι με πεπέ σε blurred background να περιεργάζεται μια πεταλούδα σε detailed foreground. Majestic, it turned out.

Ο δεύτερος εν ένας άλλος πιο μικρός «στραωμένος» που επιτέλους έσασα. Τουτέστιν, έφκηκεν μου ψιλοβατερλώ την πρώτη φορά στην προσπάθειά μου να βάλω κάτι μέσα στην μπογιά για να τζιζζιρίζει τζιαι να κάμει εφφέ όπως τον αφρό. Εδοκίμασα μίshιμου ειδικά άλατα, νάδα. Εδοκίμασα άλας του φαγιού, νάδα. Εδοκίμασα πιο νερωμένη μπογιά τζιαι πιο πολύ άλας, νάδα. Εδοκίμασα ΤΙΚ-ΤΑΚ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ, στιλλ νάδα. Εκατέληξα να γύρνω το ΤΙΚ-ΤΑΚ μες την τουαλέτα και να μελετώ που αναουλιαστικήν απόσταση τη δράση του πέρκι συγκόψω τι κάμνω λάθος. Εν ανακάλυψα ποττέ, γι΄αυτό οποιαδήποτε βοήθεια από ειδικούς θα εκτιμηθεί, ευχαριστώ. Τον πίνακα τελικά «έσασα» τον μετατρέποντας τον ήλιο που αρχικά ήθελα να αφρίζει σε πλανήτη με κρατήρες και άλλες ανωμαλίες εδάφους-εδάφους (οι στοιβασμένοι κόκκοι άλατος και το τικ-τακ).

Ο τρίτος πίνακας εν ένας καημός που είχα που τον τζιαρό που το αθρωπούι ετζοιμάτουν μες την καλάθα τζιαι έπαιρνε μιαν πόζα πολλά παχουμίου.

Άλλον πράμαν που έκαμα, ήταν σμιλί. Έκαμα σμιλέτινα κολιέ τζιαι απίθανες κουβέρτες εμπνευσμένες που το Attic 24.

Επίσης, επήα πολλή θάλασσα με τον χάσπα και φίλους άνευ αθρωπουθκιού. Έπαιξα πολλή ρακέττα τζιαι έφαα χάμπουρκερ θαλάσσης.

Επήαμεν τζιαι λλίη θάλασσα με το αθρωπούι αλλά ήταν σκέττο μάζοσκίζαμ, ειδικά τη φορά που έκαμε συμπόσιο με τους άμμους.

Επίσης, επήαμε εκδρομές στα βουνά. Τωρά που το αθρωπούι τρώει κανονικά φαγιά, εγλυτώσαμεν λλίο καππακλοκουβάλημα τζιαι μαστραππολόι. Παραγγέλλουμεν του κανονική μερίδα, πιττώνουμεν του την με το πηρούνι τζιαι τρώει κύριος.

Επίσης, έκοψα κάτι σιέστες στο ημιορεινό χωριό του χάσπα... μέλιν.

Επίσης, ευτυχώς που το κομοδίνο μου εν ποτζείνα τα δεκαλιρίσιμα που some mart or another, έτσι εν το κλαίω που έγινε κομμάθκια με την shιστήν που του έδωκα ένα δευτερόλεπτο πριν ξυπνήσω από τα πιο πάνω.


ΠΟΙΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ TZIAI ΠΑΤΑΝΙΕΣ ΟΛΑΝ, ΜΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΪ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ; ΠΕΛΑΝ ΕΝ ΕΙΧΑΜΕΝ >:[

υ.γ. ισχύουν τα περί θαλάσσης τζιαι αν ηξέρετε για το τζιζζίρισμα με ακρυλικό