»

Saturday, July 10, 2010

Μια στάση εδώ

Κάμνω στάση τωρά. Όι εργασίας, ούτε του καμασούτρα.

Ο σωστός πρόλογος εν τούτος:

Έshει κάποιες κουβέντες που διάβασα κατά καιρούς σε διάφορα μπλογκς τζιαι εμείναν στο νου μου. Μια που τούτες εν μια πρόσφατη της she demon περί μάδερχουτ, ότι νιώθει σαν να "θέλεις να σταματήσεις τη ροή της ζωής σου και να κατέβεις στην επόμενη στάση. για μια μέρα". (Μια άλλη κουβέντα εν που πιο παλιά στο Τσαρτελλούι, για το που ποιαν μερκά βάλλει ο κόσμος το χαρτί της τουαλέτας πας το πραματίν του, με την άκρη πόξω ή πουμέσα; Όποτε ποταβρίζουμαι να κόψω χαρτί σκέφτουμαι το). Που λέτε, η κουβέντα με τη στάση ήβρεν με πολλά συμπάσχουσα (τζιαι κόμα το αθρωπούι μου εν μέλι, έννεν ποτζείνα τα εκκεντρικομωρά που σου φκάλλουν την ψυshή σου). Αλλά I have been needing my alone time for a while now.

Σήμερα, λοιπόν, εκαϊλησα να τον στείλω στη γιαγιά του την μακρινή. Εννάρτει ως τα πόψε, φυσικά - εκτός που το ότι γαλέφκει ακόμα, εν τον κιάρω να μείνει οβερνάιτ τζιαστ γιετ.

Η αλήθκεια επήαν να γεμώσουν τα μάθκια μου που τον έβαλλα μες το αυτοκίνητο. Έδωκα κάτι οδηγίες του χάσπα τζι εκατευόδωσα τους.

Μόλις εφύαν, ίσιωσα τζι εγώ. Επήα να ψουμνίσω 2-3 πράματα του μωρού, ενευρίασα. Ήταν αλέ-ππερέ το στοκκ, είshεν κάτι ξανισμένα δείγματα ποτζεί ποδά. Μα καλάν, πότε επρολάβαν να γίνουν ανάρπαστα;;; Να εβάλλαν τζιαι καμιάν έκπτωση της προκοπής;; Ένα απαράδεχτο 10% είshεν μόνο!

Μετά έπιαν με η λαλλαρίαση τζι εν επήα πούποτε αλλού.

Επήα μόνο στο σούπερμάρκετ (πριν μερικούς μήνες εθεωρείτουν ολόκληρη έξοδος που μόνο του τούτο), όπου στο διπλανό ταμείο είshεν μια γιαγιά, μια μάνα τζι έναν μωρό (1-2 χρονών). Η μάνα κάτι εξέχασε τζιαι επήεν να το φέρει τζιαι το μωρό άρκεψε να κλαίει γοερά. "Μάαμαααα μουυυυυυ!!!!! Μάαααααμαααααα μουυυυυυυυ!!!". Εφίρτηκεν. Η γιαγιά του: Εννάρτει ρε η μάμμα σου! "Μάαααμαααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!", εράιζζεν σου την καρκιάν σου. Γιαγια: Έτην ρε έρκεται!!! (με έρκετουν με ελαόνετουν). "ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!" Γιαγια: Ήσουν άταχτος τζι έφυεν!!! "ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!" Έτην ρε, έτην!! Έρκεται!! "ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!" Σιώπα ρε, μεν κλαίεις ρε. Έλα χυμό.

Έμπηκα στο αυτοκίνητο τζιαι εφίρτηκα που το κλάμα.

Μm-hm *nod*

ΕΝΗΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΩΡΩ ΜΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣΙΝ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ. ΝΑ ΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΟΣΥΝΗ. ΗΣΟΥΝ ΑΤΑΧΤΟΣ ΤΖΙ ΕΦΥΕΝ;;;;;;!!!!!!!!!! ΓΟΥΩΤ ΔΕ ΦΑΞ ΙΣ ΡΟΓΚ ΓΟΥΙΘ ΓΙΟΥ ΓΟΥΜΑΝ.

Αντιλαμβάνουμαι ότι μπορεί να ακούγομαι υπερβολική, τζιαι ότι σπεύδω να λυπηθώ το εκάστοτε μωρό χωρίς να έχω υπόψη μου τι επροηγήθηκεν και αν επροηγήθηκεν κάτι, αλλά όπως τζιαι νάshει, ένα μωρό που κλαίει ΕΝΝΕΝ ευτυχισμένο. Τζιαι έχω μεγάλο issue με το child abuse. Πάρα πολλά μεγάλο. Τζιαι child abuse έννεν μόνο το να σπάζεις το μωρό στο ξύλο. Εν τζιαι η αμέλεια, εν τζιαι ηλίθιες δικαιολογίες "ήσουν άταχτος τζι έφυεν", εν τζιαι οι ασυνάρτητες τζιαι αυθαίρετες απειλές, εν τζιαι το να μεν αφήνεις ένα μωρό να κλάψει (ΜΕΝ ΚΛΑΙΕΙΣ ΡΕ, ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΝ ΚΛΑΙΣΙΝ), εν τζιαι το να το ταΐζεις πελλάρες τζιαι να γίνεται μίλλης, εν τζιαι το να το ξαπολάς μπροστά που την τηλεόραση με τες ώρες, εν τζιαι το να του δείχνεις άπρεπες εικόνες.

Είδες, μιαν ομορκιάν: έδεσα το με το επόμενο ποστ που θα είναι περί τούτου. Εξεκίνησα το πριν 2-3 μέρες τζιαι έθελα να έβρισκα κάποια ντοκουμέντα πριν το ποστάρω.

Α, τζι ήρτα έσσω τζι έκαμα γουλειές :ζ (πουπάνω πουπάνω, μεν φανταστείς)

Εν έκαμα μανικιούρ, εν έκαμα πετικιούρ, εν έκαμα μάσκες ομορφιάς, εν εζωγράφισα. Αλλά ελούθηκα.

Με το πάσο μου.

Μέλιν.

Πάω να κάμω τα μαλλιά μου πριν νάρτουν (όι τα μαλλιά μου νάρτουν, οι αθρώποι μου). Το αθρωπούι φοάται με άμαν είμαι όπως το σεΐχη του Μπρουνέι (με τα μαλλιά τυλιμένα στον ττόρο).

12 comments:

she said...

πώς σε νιώθω, πως σε νιώθω!!!!!!!!!!!!!!! αν τζαι να σου πω την αλήθκια, εβαρέθηκα το πολλύν το φρήντομ σήμερα. εν τζαι δουλειά το Μωρό τζαι εν μπορούμε να το χαρούμε παρέα. έτω μουρμουρώ μουρμουρώ αλλά αμαν κόψω μόνη μου, σανναμου τζαι βαρκ τζαι θέλω το μωρό να τσιριλά τζαι να βουρά μες τα πόδκια μου. άσε που εν τζαι όβκερο το σπίτι. πολλή ησυχία. πολλή.

Joy Tears said...

Εν μπορώ να πω ότι νιώθω σε για τούτα που γράφεις σήμερα...μα το προηγούμενο σου ποστ που εν εμπορούσαμε να αφήκουμε σχόλια...αν και εν έχω μωρά, εσυγκίνησε με πολλά. Σε σημείο που εγεμώσαν τα μάθκια μου.

Μάνα said...

εγώ νιώθω Pathetic. μια φορά το χρόνο που τυγχαίνει να τις αφήσω στη γιαγιά τους στην μια ώρα τις πεθυμώ γμτ. μετά μου περνά βέβαια.

Ktino said...

Αν τζιαι πιστέφκω επίτηδες αφαίρεσες το opportunity για comments που το προηγούμενο σου ποστ, καταλάβω γιατί το έκαμες....

Προχτές ελάλεν μου ο κολλητός μου για το γεγονός ότι οι γονείς του εχάσαν τον(τον νουν τους) όταν εσκοτώθηκεν η κόρη τους σε αυτοκινιστικο 20 χρόνια πριν... Τζιαι είπα του ότι χωρίς να μοιρώ να καταλάβω, καταλάβω... stay with me δαμαί... Καταλάβω γιατί, αν η αγάπη που νοιώθεις για το μωρό σου εν συγκρίνεται με τίποτε άλλο, έννεν λογικό τζιαι ο πόνος που εννα νοιωσεις να εν πάλε ασύγκριτος;;;;

Sorry για το bad mood, εν τα γενέθλια μου τζιαι εν είμαι πολλά καλα.....

. said...

Oso adiakrito, agenes kai an akouete egw otan dw tetoies periptoseis h kai xeiroteres apla girizw kamnw tes rezili opou kai na eimai kai an xreiastei kamnw episis kafka tzai shezw tes poupanw ws katw dioti en ampalates kai eleipse i upomoni mou gia kalous tropous, afou hdh edokimastike alla den. :)

stella said...

πολυ τρυφερο το ποστ αλλα ξερεις τι θυμηθικα
που οι μανες μας μας βολοδερναν οταν ειμαστε μικρα και στα εγγονια ειναι σουζα ,μην μαλωνεις το μωρο,δεν τους χαλουν χατηρια.

Αντε να κανετε κι ενα αδερφακι στο ανθρωπουι οσο ειναι μικρος να εχει παρεα(καλα μην με ισιωσεις για την προτροπη)

Ουφ! said...

"Ήσουν άταχτος τζι έφυεν!!!"
νευριάζω!!!
ή το άλλο: "έννθθα σου ξαναφέρει δώρο η νούννα"
γκρρρρρρρ

επειδή έχω μέρες να γράψω, στο λέω τώρα, τα δύο προηγούμενα ποστ σου, είναι πολύ όμορφα, το καθένα με τη τρέλα και τη συγκίνηση του :-)

Sike said...

καλά ρε κτηνό, πόσων χρονών έκλεισες τζι έππεσεν τόσος μαρασμός;; 25;;!! να τα τετραπλασιάσεις :)

στέλλα, "τρυφερό"; αρ γιου τόλκιν του μι;

dr love, έριξα της 2-3 δολοφονικά λουξ τζι έλεα που μέσα μου ότι αν ξαναπεί πελλάραν του μωρού εννα της την πω. Αλλά δυστυχώς εν μπορείς να παρεμβαίνεις αυθόρμητα τζιαι λαλείς ενός γονιού τι να κάμνει, ειδικά σε άγνωστές σου περιπτώσεις - μπορεί να τες φάεις. Πρέπει να έshεις πολλή διάκριση/διακριτικότητα.

ευχαριστώ που επαρανομήσετε τζι εσχολιάσετε το προηγούμενο ποστ αλλά μεν το ξανακάμετε :]

Aurora said...

Η κακοποίηση είναι πολύ παρεξηγημένος όρος. Και φυσικά και η αδιαφορία είναι, με σοβαρότατες συνέπειες μάλιστα.
Άσχετο, είπα σου το και μες στο δικό μας το μπλογκ, αλλά δεν θα το είδες. Σάικ, είδα όνειρο ότι είσαι άντρας και μάλιστα κκέλης.

Sike said...

είδα το την πρώτη φορά αλλά έπαιξα πελλό για να μεν δοθούν διαστάσεις, είπα πέρκι εν το είδαν πολλοί. Αλλά επιμένεις να με ξεσκεπάζεις huh!

(πίννε γαλούι πριν πάεις να ππέσεις :D εννά δεις ότι τουλάχιστον έχω μαλλιά)

Aurora said...

Γαλούιν αποκλείεται, αλκοόλ μπορεί. Είχα πολλή πίεση και κούραση τους τελευταίους μήνες και ονειρεύτηκα πολλές πελλάρες.

H ΦΑΟΥΣΑ! said...

Ε ρε Φάουσαν που έθελεν η γκράνι!! :{