»

Friday, July 2, 2010

Πιτσιλλίαση

- Κοιτάξετε, σίγουρα μια τέτοια προσέγγιση στο θέμα αφήνει μετέωρες τις ελπίδες ενός λαού για αποτοξίνωση, ταυτόχρονα όμως παραπέμπει σε ανεπάρκεια της μυϊκής οδού μέσω της οποίας χειρίζεται κανείς το λογισμικό της απελευθέρωσης. Συνεπώς, η όποια προσπάθεια στρέβλωσης ή ακόμα και προσομοίωσης στα στοιχεία που προκύπτουν από το καθεστώς τρομολαγνείας στο οποίο υπόκειται, παρατηρεί κανείς ότι οι διαφορές ανάμεσα στα πτηνοτροφικά προϊόντα δελεάζουν και το πιο εύρυθμο επάγγελμα. Για να είμαι πιο σαφής, το νέο ωράριο ενδέχεται να επηρεάσει τις σχολικές μονάδες, που απέχουν κατά παρασάγκας από οιανδήποτε άλλη αιματολογική εξέλιξη. Είναι προφανές, μέσα από αυτά τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται, ότι η ανθρώπινη φύσις αδυνατεί να εγκύψει με σαφήνεια πάνω στα ζητήματα της διερεύνησης και της απομάκρυνσης των ζωτικών πληγών, που εε…

- Αρκείς. Εγώ! Το μείζον θέμα που αναδύεται εκ του μηδενός σοφού, φαίνεται να είναι η οριζοντιοποίηση του στυλοβάτη διά μέσου των αιώνων, κάτι που προηγείται της τάσης για επανένταξη στη σωρό των σεσημασμένων.

- (ΈShισες μας!)

- Ομολογουμένως, η ενσάρκωση των κλειστών αγώνων στίβου εμπίπτει σε αυτό το πλαίσιο φανέρωσης, που είτε το θέλουμε είτε όχι, κυριαρχεί στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Η φοβερότητα του επιτεύγματος αυτού αντικατοπτρίζει τα ιδανικά ενός αμφιλεγόμενου λαϊκού κινήματος που έχει θέσει ως στόχο τον επαναπροσδιορισμό, την ταλάντευση αν θέλετε, των υπαρξιακών πληροφοριών.

- Εγώ! Περιστατικά όπως αυτά που περιγράφετε είναι απορρέουσας σημασίας, από τη μια γιατί διασαλεύουν τον απύθμενο πλούτο της ζωτικής επαναπροσέ-

- Εξαναείπες το ζωτική!

- Ε, της ζωηφόρου καλό! Όπως λέγαμε λοιπόν, πριν τη διακοπή για διαφημίσεις, η ανάπτυξη που επικρατεί στα πλείστα μειοδοτικά σύμπαντα είναι ανύπαρκτη. Σε αυτό φέρουν βαρύτατες ευθύνες οι ιθύνοντες των σταθμών καθώς και οι συνεπακόλουθοί τους. Ούφφου κανεί.

- Ναι τζι εγώ έλυσα.

------------------------------------------------------
Η Πιτσιλλίαση εν ένα αυτοσχέδιο παιγνίδι που επαίζαμε με τον αρφό μου όταν επαρακολουθούσαμε για πολλή ώρα τηλεοπτικές συζητήσεις με καλεσμένους τύπου Πιτσιλλίδη (βλ. χρησιμοποιώ μόνο 15σύλλαβες λέξεις). Αρχίζαμε τη δική μας "εκπομπή", όρος της οποίας ήταν να μιλάς με ύφος και λεξιλόγιο τηλεοπτικό μονορούφι. Ενικούσεν τζείνος που εμίλαν γραμματικά σωστά για παραπάνω ώρα, χωρίς να κουτσουφλήσει. Για να είμαστε αστείρευτοι, έπρεπε να αφήνουμε ό,τι λέξη μας έρτει να φκει που το στόμα μας, αλλά να την προσαρμόζουμε στην γραμματική και το ύφος της πρότασης.
 
Εξ ου και τα ανωτέρω αποσπασματικά ενδεχόμενα, που συνήθως προκύπτουν ελέω βαναυσότητας και αντιπερισπασμού. Είναι πασιφανές, λοιπόν, ότι στους νέους σχεδιασμούς μιας ανίας, το κουρουφέξαλο κτυπάει κόκκινο και ενδέχεται να πλήξει τη φιλήσυχη κοινότητα του Νείλου. Οι φυτοκαλλιέργειες από την άλλη, δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα καθότι οι ρυπαντές της ατμόσφαιρας αναζωογονούνται σε τακτά διαστήματα και περιθωριοποιούνται αναλόγως επιμέλειας. Η παράταξή μας έχει υποσχεθεί όπως υπάρξει συνέχεια στην προηγούμενη ανάρτηση, γεγονός που θα πραγματοποιηθεί ενόψει της εμφανίσεως σχετικών ντοκουμέντων και εγγράφων.
 
Δοκιμάστε το. Φκαίννει τόση λαφαζανιά που μέσα σου that it´s actually cathartic.

18 comments:

Anonymous said...

Η προσέγγιση μοιάζει πολλά με ένα ποστ που έχω στα σκαριά για τον πολιτικό λόγο. Well done dear

stinkfist said...

χεχεχε..show off του πόσο καλά κατέχεις την ελληνική? impressed :)

Ktino said...

sike πήεννε διακοπές τζιαι κανεί

Arahni said...

Γουάου! Impressed. Εν μια πολλά καλή αρχή για κίνημα υπέρ της εξάληψης της μπουρδολογίας που τους πολιτικούς.

Mana said...

εμένα μου άρεσε η ιδέα. θα παίξω με το Κτηνό με την πρώτη ευκαιρία. μετά το μουντιάλ, γιατί πριν αποκλείεται να μου δώσει σημασία.

Anonymous said...

Πότε πάεις διακοπές είπαμε?:P

Αχάπαρη said...

Ως το μισό είπα χάννει η παττίχα της τούτης. Μετά το τελευταίο μισό εσιουρεφτηκα.

Sike said...

ινβίκτε, μετά που τό έγραψα εσκέφτηκά ότι μπορεί να παιχτεί τζιαι με ύφη μπλόγκερς! aspume na grafo etc gia polin ora j na prepina mande4is pia blogger ime HAHAHAHAHAHAHAAH ή να γράφω έτσι. τζια μετά αλλομιάν πρότασην έτσι. όποιος γράψει τες πιο πολλές. αν και η μπλόγκερ που γράφει έτσι εν γράφει πολλά πράματα.

καλημέρα ρίτσα!!! :Ρ

στινκφιστ, γιατί το cathartic πού το βάλλεις;;!

κτηνό, πήαιννε τζι έρκουμαι...

αράχνη, μακάρι να εσκάζαν έτσι εύκολα!

μάνα, παίξετε Πογιατζιήαση! Να μιλάτε με ύφος και ταχύτητα αθλητικογράφου αλλά για καθημερινά πράματα: Και είναι το Κτηνό που προωθείται στην κουζίνα, Κτηνό, Κτηνό μόνος, Κτηνό επιχειρεί το άνοιγμα του ψυγείου ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΑΑΣΑΑΑΑ!!! ΜΑΣΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟ ΚΤΗΝΟΥ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ... Η ΕΞΗΚΟΣΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΜΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!! Μάνα. Μάνα στην αντεπίθεση. Μάνα κάνει τη σέντρα, μάνα βγαίνει στην περιοχή της τουαλέτας, μάνα ανοίγει την πόρτα, πάσα στην Κόρη1, Κόρη1 τη σέντρα, η κεφαλιά από τη Μάνα, καιιιι ΟΧΧΙΙΙΙΙΙ ΔΟΚΑΡΙΙΙΙ!! Η ΜΑΝΑ ΠΙΤΣΙΛΛΙΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, να ξαναδούμε τη φάση.

τωρά που το λαλείς, επαίζαμεν το τζιαι τούτο αλλά με τον Γεωργιάδη στους αγώνες (θυμήθου το urgency με το οποίο περιγράφει αγώνα δρόμου): Και είναι η Σάικ που βγαίνει απ’ την εξωτερική, και είναι ο Αρφός εδώ... και είναι και είναι, βασικά ξεκινούμεν τες προτάσεις με το «Και είναι...» σε ιλιγγιώεις ταχύτητες :D πολλύ γέλιο

νεκατωμένη, εν είπαμε ακόμα :/

Και το τσούκαχάρα από την Αχάπαρη.

drSpock said...

Όι, εν πολλά ωραίο παιχνίδι! Αλλά υποψιάζομαι ότι τα σημερινά παιδιά (ναι εγέρασα!) δε θα σηκώνουν το κεφάλι τους πάνω που 5 λεπτά που το xbox για να συντάξουν μια σωστή -ας εν τζιαι λαφαζάνικη- πρόταση. Σε σένα έμεινε να φυλάς θερμοπύλες!

Δρακουλίνα said...

Hahaha εν πολλά ωραία η Πογιατζιήαση τζιαι η Γεωργιαδίαση(?) :D

Neerie said...

εγώ έμεινα σιυφτή να υποκλίνουμαι

επιάστηκα

Sike έβαλες ελπίζω το "φαλλάρισμα αλλήλων" στο βιογραφικό σου

Anonymous said...

Θεά!!!!

Joy Tears said...

Αμάν πολλά ωραίο! Επαίζαμε κι εμείς παρόμοια παιχνίδια με τον αρφό μου όταν ήμασταν μιτσιοί. Αλλά συμφωνώ με την dr spock σιγά μεν κάτσουν τα σημερινά κοπελλούθκια να παίξουν έτσι παιχνίδια!!

κι αγνάντευε... said...

Εσφίξαν οι πυράες, sike μου... :)
το παιγνίδι θα μπορούσε να ονομαστεί και κενομπουρδολογίες = λέω λέξεις κενές νοήματος (στην ουσία, μπούρδες, νομίζοντας ότι έτσι θα εντυπωσιάσω τα αμαθή πλήθη με τις γνώσεις μου στη νεοελληνική... ΦΡΙΚΗ που για κάποιους δεν είναι παιγνίδι αλλά πραγματικότητα!!

Ουφ! said...

εσαντανώθηκα και μόνο που εθυμήθηκα τον Πιτσιλλίδη
:S

Antigonistyli said...

Ούλα εν κληρονομικά μεν ακούεις πελλάρες:) χχ

Moonlight said...

Εν έξερα ότι το κάμνει τζι άλλος κόσμος τούτον.
Πρέπει να ακούσεις τον καλαμαρά μου να αναλύει την μεγαλλύττερην οτιναναιότηταν που μπορεί να σου έρτει... :p
I like!

evroskarseras said...

polla kalon. kamnw to tzai egw mesa mesa amma varkoumai para polla. fysika oso 3ereis oti eshei kapoion na tou thn spazeis akoma kalyttera.