»

Monday, June 21, 2010

Ξενέρα Πλήρης



Μπορώ να πω ότι έως και χαλάστηκα.

Ο λόγος για το γάμο, το προσκλητήριο του οποίου αποτέλεσε αντικείμενο μεγάλου διαγωνισμού που διεξήχθη με έπαθλο ένα γύρο και με νικητή το Τσαρτελλούι.

Εκτήτζιασα πολλά. Άμα σου δώσουν έτσι προσκλητήριο, τι σκέφτεσαι; Εν σκέφτεσαι ότι θα πρέπει να ξεθάψεις τες καρναβαλλίστικές σας στολές από τότε που ντύθηκε ο μεν χάσπας Κροίσος Σαουδάραβας κι εσύ χανούμισσα με τα χρυσά φλουριά να κατσιαρίζουν στο κάθε σου σούσμα; Έθθα πρέπει να φορτωθείς ό,τι βρέθεται εύκαιρο σε χρυσό κόσμημα; Εν σκέφτεσαι ότι το σκηνικό θα είναι οπωσδήποτε οι χίλιες και μία νύχτες, με τέντες και βελούδινα μαξιλάρια και ναργιλέδες; Ότι, για όσους δεν ναυλώσουν απευθείας πτήσεις με το περσικό τους χαλί στο χώρο, θα παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο Park&Ride και από εκεί θα επιβιβάζονται σε καμήλες για να παν στην όαση-χώρο της δεξίωσης; Ότι θα απλώνετε και θα παρακολουθείτε εκστατικά αραπίνες μαύρες ερωτιάρες να λικνίζονται στον αργό chillout ρυθμό του ταμπουλεκκιού μέχρι να καταφθάσουν οι νεόνυμφοι; Ότι με ένα σάλπισμα θα βουρήσουν οι αραπίνες να χωστούν και θα ανοίξουν οι πύλες για να περάσει μέσα το καραβάνι με πρώτα τα παρανυμφάκια (μίνι τζελλαπιούες και χρυσά φλουριά) ενώ θα ακολουθούν τα βαγόνια με τους συμπέθερους και τους κουμπάρους ντυμένους Σεβάχ και Αησέδες; Και αφού όλοι αυτοί πάρουν τις θέσεις τους, δεν θα αναδυθεί από την πίστα ένα τεράστιο λυχνάρι το οποίο θα σπεύσουν τα άπειρα παρανυφάκια να τρίψουν και τότε θα βγει από μέσα το αντρόγυνο ωσάν Αλαντίν και Τζήνι; Ότι το δείπνο θα περιλαμβάνει παστουρμά καμήλας και shοιρομέρι αλόγου; Ότι ο food and beverage manager θα είναι ντυμένος Αλή Μπαμπάς, οι δε σερβιτόροι, όπως και οι παρκαδόροι χαλιών, Σαράντα Κλέφτες; Ότι το κεραστικό θα είναι a delight of some sort, η δε μπομπονιέρα ένας μικρός ναργιλές;

Όσο cheapικο τζιαι πατρωνέλλικο και να είναι ένα αξέσορι (βλ. προσκλητήριο), οφείλει να παραπέμπει και να συνάδει με το όλο theme. Ευτυχώς που εν εκατάφερα να πάω, όσο κι αν το ήθελα (για τους πιο πάνω λόγους). Μόνο που είδα το λουκούμι, εκατάλαβα περί τίνος καρακιτσαριού επρόκειτο η εκδήλωσις (όπως τες ταινίες, που καταλάβεις τι είδους υπόθεση είχαν από τη μουσική των τίτλων τέλους).

(ΠΟΛΛΑ άκυρο το background choice, ξέρω) ΕΝ ΕΙΣΑΓΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΧΡΥΣΟΥΣ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ TZIAI META NA ΜΟΥ ΚΟΤΤΑΣ ΕΤΣΙ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΤΑ ΓΕΡΗΜΑ. Αν θα κάμεις την δουλειάν, κάμε την καλά! Έβρε κανένα μαστραππούι αράπικο τζιαι βάρτο μέσα! Τζιαι πέψε μου αλλο κανένα παπυρίδιο να με ευχαριστάς για τα σμύρνα, τα ρουμπίνια και τους ράβδους χρυσού που έστειλα.

Την επομένη έτυχα πλήρους ενημέρωσης από τον χαπίπι που με εκπροσώπησε στην γαμήλια αυτή δεξίωση, η οποία μου επιβεβαίωσε τις υποψίες περί ανυποθεθκιάς (απελευθέρωση πεζουνιών και προβολή ταινίας μεγάλου μήκους με τις μεγάλες στιγμές της προγαμιαίας σχέσης being the highlights *πγιουκ*).

Αλόπως να αρκέψω να διοργανώνω arabian nights themed parties τζιαι κανεί. Σάννα μου έχω το.


υ.γ. on second thoughts, πιθανώς ένας βέρος αράπης να έκαμνε όντως τέθκοιο παραθκιάνταλο γάμο ενώ το τέλειο οριένταλ theme να το πετυχαίναμε εμείς οι άσχετοι στην προσπάθειά μας να φατσάρουμε βέροι αράπηες. Ξέρω; Τέσπα.
 
υ.γ2. έγραψα ποστ χωρίς να έχω πάει. Σκέφτου να πήαιννα.
υ.γ3. άσχετο. Εχτές νομίζω πέτυχα σε άσχετο σημείο της Λευκωσίας τζείνον τον τύπο που ήρτεν τζι εκλάφτηκεν μου σπίτι τζι έδωκα του 20 ευρώ... Πάλε έθελε "βοήθεια" τζιαι απλά είπαμεν του "σόρρυ". Εν τον ελίντσαρα γιατί εν ήμουν 1000% ότι ήταν τζείνος τζι είπα να μεν φκάλω νάμιν. Μετά που έφυεν εσιουρεύτηκα όμωςτζι εκτήτζιασα. Έθελα να τον ρωτήσω αν εσάστηκεν το αυτοκίνητό του τζι αν μπορεί να μου επιστρέψει τα λεφτά μου όπως μου έταξεν. Ντέαμ.

17 comments:

thalassamov said...

Χμ...
κάτι σαν το χάσμα ανάμεσα στο τρέιλερ και το actual movie SATC2 ένα πράμα...

Πάντως δεν σε προσκαλούν όλοι οι Άραβες με τέτοιο μασκαραλίκι, ούτε κάνουν γάμους που θα ζήλευε ο Αλαντίν. Σε 2 που πήγα ήταν ό,τι πιο μίνιμαλ κι έλεγκαντ έβερ! Με τούρτα άσπρη σοκολάτα για την οποία ο Νυν ακόμα παραμιλά...

Φωτεινή said...

Να ρωτήσω κάτι, επειδή δε σε γνωρίζω προσωπικά??

ΑΝ ΔΕΝ το κάνεις ήδη, έχεις σκεφτεί να γράψεις λογοτεχνικά βιβλία???Για παιδιά ή όχι και τόσο παιδιά???

Το γράψιμο σου είναι άπαιχτο και ο αυτοσαρκασμός σου σπάει κόκκαλα....

Τα συγχαρητήρια μου...

she said...

ωστέ εν τούτος ο γάμος του Αλή μπαμπά; Αχαααααααααα..τωρά μάλιστα. τωρά ολοκληρώθηκα. τωρά ξέρω για ποιο πράγμα εμίλας. μα να χάσεις έτσι εβεντ; όλο και κάποιο καρακιτσιαριό θα υπήρχε να σε διασκεδάσει. πεζούνια; δεη στιλλ ντο δατ;

homo anisorropus said...

Μιλάμε πως είχες μεγάλες προσδοκίες!!

Mana said...

όντως το background δεν λέει και δεν βοηθά να καταλάβουμε το λοκούμι. υστερεί όμως του προσκλητηρίου. καλά έκαμες τζαι εν επήες εγλύτωσες τζαι το φακελούι.

Anonymous said...

@she demon
Ναι αλλά ΔΕΝ είδες το προσκλητήριο! Εν τζιαμέ ούλλο το ζιουμί!

@Sike
ΞΕΝΕΡΑ ΠΛΗΡΗΣ! Τί εν τούτη η ανυποθεθκιά λουκκούμιν ολάν;! Ήλεος ήλεος! Εχάθηκεν έναν (αράπικον) κουππούδιν με λιβανέζικο μαχαλλεπί ορ σάμθιγκ; Ξενέραααα

Antigonistyli said...

Ή έστω τυλιμένα σε καιά τζελαπία; Ξενεράααα
Μπάι δε γουέι, φαντάστου να επήεννες κόμα!

Anonymous said...

Δείξε ξανά το επίμαχο προσκλητήριο. Είμαστε αδικημένοι εμείς που ΔΕΝ το εωράκαμεν.

Sike said...

μωωωβ! καλά υπέθεσα δηλαδή ότι οι αράπηες εν κάμνουν κατ’ανάγκην arabian theme, αλλά ούλλοι οι άλλοι. Εφαντάστηκες να έshει κάπου ένα λαό που κάμνει cypriotic village themed wedding?

φωτεινή, ευχαριστώ, έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα λες - αλλά πού το κατάλαβες;;!

she, yes ma´m.


homo, όντως όμως! Αφού είχα αγοράσει και σκουλαρίκια ειδικά για το ηβέντ, κρεμαστά πολυελαιέ!

μάνα με τους εννιά σου γιους! Το να μεν πάεις σε γάμο στην Κύπρο, εν σημαίνει ότι γλυτώνεις το φακελάκι!!! Σόρρυ γαι το background, καταλάβεις όμως πόσο ιριδίζον άσπρο τούλι έππεσεν...

ιμπήχτους, νιώθεις με τζι αρέσκει μου. Η she είδεν το ρε, τζι εσυμφώνησεν τζιαι στο "royal vibrator" :P

anti-i, αυτό λέω κι εγώ!!

ανώνυμε, μεν μου μιλάς για αδικημένους. Το ποστ εκείνο φανέρωσε τους πιστούς και αφοσιωμένους φίλους του μπλογκ (και τους αθκειασερούς). Όταν έshεις άλλες έννοιες πέραν του μπλογκ μου, αυτά παθαίνεις.

she said...

invictus = τι εννοείς αγαπητέ πως εν είδα το προσκλητήριο; εν ήταν τζήνο τα παναηρέ που έβαλεν και διαγωνισμό η Σαικ μας; οξά φαντάζουμαι πράγματα;
είπαμεν μνήμη χρυσόψαρο αλλά κάποια πράματα εν ξεχνιούνται:)

Anonymous said...

@she demon
Γράψε λάθος. Ενόμισα ότι εν ήσουν μες τους (αθκιασερούς) που είδαν το προσκλητήριο :P

Φωτεινή said...

Πού κατάλαβα ποιο??Ότι γράφεις βιβλία, ότι γράφεις άπαιχτα ή ότι ο αυτοσαρκασμός σου σπάει κόκκαλα??

Να τονίσω ότι έχω δει το προσκλητήριο, πράγμα που αποδεικνύει ότι ανήκω στους πιστούς και αφοσιωμένους φίλους του μπλογκ (και τους αθκειασερούς).

Xippasmeni said...

En to pistefko oti en epies ston gamo!! ma na pianeis etsi prosklitirio (eida to kai ego os pisti, athkiaseri fan sou) kai na men paeis ston gamo??? amartia!! itan na exeis emneusi gia posts for a life time!
To loukoumi ontos sketti xenera. En stelleis etsi promising prosklitirio kirie mou kai meta na dias etsi tapeino, aplo loukoumi!

Anonymous said...

Thelw na dilwsw oti eimai jiai gw stous mi athkiaserous pou en eprolavan na doun to prosklitirio!! Mia mera en empika na se dkiavasw (glyps glyps) jiai eginen toson action (slurp slurp). Enna mazepsw ypografes gia na to 3anavaleis!

Ουφ! said...

νομίζω πως ναι, να διοργανώνεις arabian nights themed parties...
:-))))

Ktino said...

klap klap klap, η φαντασίωση σου περί arabian γάμο ενθουσίασε με πολλα.. ΤΟ ΧΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΣ!!!!!!

Αχάπαρη said...

Δηλαδή μόνο εγώ εμυρίστηκα Τρίκκη?

Απογοητευσες με πολλά που εν επήες. Πάρα πολλά.