»

Wednesday, May 12, 2010

Another email-derived post

Πάλε εθύμωσα πάλε.

Εστείλαν μου ένα email με τίτλο «Ο Α Π Ο Λ Υ Τ Ο Σ ΧΩΡΚΑΤΟΓΑΜΟΣ» τζιαι πριν το ανοίξω εσκέφτηκα ότι μάλλον πρόκειται για ripping ανάρτησης της Δρακούνας επί του θέματος. Επερίμενα να δω τζίκλες βαλσαμωμένες τζιαι καζαντί. Επερίμενα να δω κότσους τζιαι κιρκιλλούθκια τζιαι σουστούες για παρπέττες. Νυφικό που μόνο εγώ να λείπω που πάνω. Μωβ σκιά, φούξια κοκκινάδι, ροζ ρουζ. Συμπεθέρες παρταλοφύτιλλες με αόρατα πικουτί. Φυσικές πόζες σε θάλασσες, ψαρόβαρκες, πιθάρκα, αντίκες ποδήλατα, τριψίματα επί παλαιών πόρτων (doors, not farts) σε στενοσόκακα της χώρας.

Αντ’ αυτών, ήταν κάποιες decent (well, I HAVE seen worse) φωτογραφίες. Η νύφη, αν και τσας παχουμίου, είχε ωραία-looking μαλλιά και ωραίο βάψιμο. Το δε νυφικό, είχε μια decent δόση στρασακίων και απλότητας. Ο γαμπρός με κλασσικό μαύρο κοστούμι, άσπρο πουκάμισο και pale λαχανί γραβάτα. To «α π ό λ υ τ ο χωρκαθκιό» ήταν ότι προφανώς έπιασεν η ομάδα τους το πρωτάθλημα την ίδια μέρα και αυτοί φωτογραφίζονταν με σχετικά αξεσουάρ.

ACTION ΠΡΑΜΑ ΒΡΑ ΜΑΝΝΟΜΙΤΣΙΑ ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕΣ ΣΙΑΡΠΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΕΒΑΦΤΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΚΑΤΟΥΣ ΤΖΙΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΝΑ ΖΖΟΦΦΩΣΕΙΣ ΤΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ (ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ) ΤΟΥΣ ΚΑΜΝΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

ΨΩΝΙΟ, Ε ΨΩΝΙΟ.

Γόραστον τρόπο (btw), EN είμαι Ομονοιάτισσα.


υ.γ. μόλις είδα ότι όντως η Δρακούνα έκαμεν το θέμα, χαχ! Εν τζιαμέ τζιαι οι φωτό που περιγράφω.

21 comments:

Anonymous said...

Λαλείς η νύφη να επαίχτικε γιατί ίσως να περίμενε να είναι τζίνη η ατραξιόν του γάμου; Ανταυτού εν οι σιάρπες τζαι ο γαμπρός; just a guess meine freundin.

Anonymous said...

aaaaaahahahahha!!!! Αμάνα μου χωρκατιλλίκιν!! Σόρρυ μάνα μου σικέ, αλλά πρέπει να είσαι κι εσύ ολίγον τι χωρκατού για να μη θεωρήσεις αυτό το πράμα χωρκάτικο. Η νύφη 200 κιλά, σιάρπες της ομόνοιας και ο γαμπρός καβάτζι πας τον κουμπάρο! Απεταξάμην.

Χωρκάτικον είναι να πιάνεις πρωτάθλημα μετά που 7 χρόνια τζαι να το λαλεί τζαι ο κώλος σου.

firfiris said...

Μεν παρεξηγάς την Δρακούνα. Έσιει χρόνια πολλά να δει ο κόσμος σιάρπες ομονοιάτικες να ανεμίζουν τζιαι ίσως γιαυτόν να εξιππάστικεν...

postbabylon said...

e anonyme, pienne na nifteis perkei feries nakkon ton nou sou.

egrapsa tziai sth drakouna sxolio alla "exaein".

To loipon:
1 to xwrkathkion en polla ypokeimenikos oros.

2. o kathenas sto gamon tou kamnei OTI tou ka**losei
Enna aresken kanenou pou sas na fkaloun tes fotografies sas sto internet tziai na sas peripaizoun??

3. H paxysarkia en fainomeno pou paratiritai tziai stes POLEIS, in case you haven't noticed.
Agia olan pou enna peite tin korouan xorkatan epeidh en pashiourtoua. Tipote allon?

Zatti poupisw pou tes othones eimasten oulloi montella.

P.S:
Mastre Sike, edeikses gia akoma mia fora oti aksizeis thn proedrian tou SIK:-D

Sike said...

κύων, αν δεν εν "του φούρπου" η νύφη, εν όντως πολλά κρίμα να συνέβη τούτο στο γάμο της! :ζ

ανώνυμε/η λυγερόκορμε/η και σεξουάλη/α (γιατί μόνον τούτοι περιπαίζουν τους μη-ανορεξικούς ως παshύες), είμαι που χωρκό, ναι :D Σίριουσλι, θα περίγραφα το είδος χωρκαθκιού μου ως "κάποιος που εν ικανός να κάμει χάι κλειστό γάμο στο Aphrodite Hills και στο πάρτυ να χορεύκει τον ύμνο της ομάδας του" (αν ημουν "του φούρπου"). Ενηγουέης, επερίγραψα στην πρώτη παράγραφο τι θεωρώ χωρκάτικο :)

φιρφιρή, εν τζιαι παρεξηγώ κανέναν. Απλώς εντυπωσιάζουμαι που το συγκεκριμένο θεωρείται το "α π ο λ υ τ ο" χωρκαθκιό - τζιαι η αλήθκεια, χαλιούμαι τζιαι λλίο με κάτι μιτσιους μιτσιούς που σπεύδουν να δηλώσουν τον αποτροπιασμό τους και καλά. Κανεί ολάν.

Sike said...

ωω ποστ, εγράφαμεν τα πονήματά μας την ίδια ώρα :] i salute you

Sike said...

me again.

τωρά που το ξαναθωρώ, κύων, σάννα έshεις δίκαιον. Η νύφη σάννα *προσπαθεί* ναν μες το πλάνο. Ελπίζω ναν η ιδέα μου.

Neerie said...

πετε τα πέτε τα!

ανώνυμε και λοιποί που συμμερίζεστε τούτες τις απόψεις κουντήστε το αμαξούδιν σας λλίον τζείττεμέρου

Το μέγεθος της νύφης (ατυχές επιχείρημα) τζαι το καβαλλούριν του γαμπρού δεν έχουν σχέση με χωρκαθκιόν.

Οκ, το καβαλλούριν μπορεί να μεν το δεις στο Hilton, αλλά μπορεί ναν επειδή έφυες πριν να έρτουν στο τσακίρ κέφι τζαι να πιουν τα ποτά τους οι κουμπάροι.

Οκκέι, έννεν το καλλύττερον να ανταγωνίζεσαι την ομάδα σου την ημέραν του γάμου σου για το ποιός είναι το αστέριν αλλά άμαν εν σύμφωνοι οι νεόνυμφοι εν ππέφτει λόος στους άλλους... Εν δικόν τους το παναϋριν. Τζαι δεν φκάλλεις τις φάτσες τους στον αέρα για να τους περιπαίξεις, εσύ ο α-χώρκατος. Μόλις έδειξες τζαι το δικό σου επίπεδο.

Μεν μου στείλεις έτσι email θα θυμώσω

Ουφ! said...

πολύ γκαντέμω η νύφη, να της κλέψει τη παράσταση μια άλλη!!!

Pollopaiti said...

Αρέσκουν μου πολλά τα ανώνυμα κατζιάρικα κόμμεντς. Οι χαρές του ίντερνετ.

Εμένα πάντως θα μου εγύριζε να επαντρεύκουμουν την μέρα που επιάναμε το πρωτάθλημα. Σκέφτου αντί να μπορείς να πάεις να παίξεις πουρούες να πρέπει να κάτσεις να πιάννεις φακελλούθκια τζαι να σιαιρετάς τους συγγενείς. Σκόρσον.

Sike είσαι τσιάκκος!

Anonymous said...

looooool, αν περιγράφεις τη συγκεκριμένη νυφίτσα ως "μη ανορεξική" απλώς, τότε πήγαινε βάλε γυαλιά και ξαναμιλούμε.

drakouna said...

Παρακαλώ, να σημειώσω ότι δεν είπα πουθενά ότι πρόκειται περί χωρκατόγαμου (football wedding είπα).

Επροσέξατε όμως τζιαι εσείς ότι η νύφη κάμνει λλίο effort, σαν να βρίζει πουμέσα της για την τύχη της μέσα.

Sike said...

dragon, χωρκατόγαμο έλεγε το email που πήρα, δεν είπα ότι το είπες εσύ! Είπα ότι που τον τίτλο του email ΥΠΕΘΕΣΑ ότι θα επρόκειτο για κανένα ποστ δικό σου τύπου trash nation. Τελικά, ίσως όντως, η νύφη εν δείχνει as happy. Εκτός αν εν επειδή εν σώννει να ππηδά τζιαι τζείνη πάνω κάτω - ε, ενώνυμη; χαχαχα

ανώνυμη, ας αναλωθούμε στα κιλά της νύφης: η συγκεκριμένη σαφώς και δεν είναι απλώς μη-ανορεξική, αλλά έννεν κάποια που θα περίγραφα ως παshιά, as in εν τούτο το CHIEF χαρακτηριστικό της για να την αναγνωρίσει κάποιος. Άμα μου πουν "δε μιαν παshιά", αναμένω να δω τη Rosanne (anyone?), όι μια ζουρτού. Μιαν με ούλλους τους αερόσακκους αννοιμένους, τέλοσπάντων.

καλημέρα σας

Anonymous said...

persi pou epiane tp protathlima to apoel imou se gamo sto hilton park,otan eteliose i mappa oi paixtes irtan sto xenodoxeio,perito na pw oti exafanistikan oi kalesmenoi pou tin aithousa gia na pan na tous dou..kai irta piso me mia siapra tou apoel..pros to telos tis nixtas pou imastan mono siggeneis kai filoi o dj evale kai ton imno tou apoel kai ekamna pashiama..e xorka8kio?

maria

ρίτσα said...

μάνα μου την καημένη. αν ήταν τζιαι τζιήνη με την ομόνοια ήταν να εν καλά

τέλοσπαντων, πέρκει ήταν στες καλές του ο άντρας της τζιαι εκάμαν καλό σεξ τουλάχιστον

Anonymous said...

Χαχαχαχα!! Ναί, ναί! :p

Τέλοσπαντων εν ήθελα να πω κατζία για τη νύφη, αλλά επροκάλεσες το σχόλιο μου με το να την αποκαλείς "μη ανορεξική". Εν διαφορετικά τα στάνταρτ μας καλό ή ο οφθαλμίατρος μας...

Kykkos said...

Τα δικά μας του γειτόνου μας. Να δείτε γάμο στο Άνασσα, που δύο που τες πλέον "αριστοκρατικές Λευκωσιάτικες" (άσχετον αν ξέρουμεν ότι εν πρόσφυγες)με τους μισούς καλεσμένους που το εξωτερικο. Ο ύμνος του ΑΠΟΕΛ τζιαι το καβαλλούριν που τον γαμπρό ήταν τα πιό λλία που είδαμεν τζιαι ακούσαμεν. Άγια ολάν που έσhετε ούλλοι καταγωγή που τα Ηλύσια Πεδία τζιαι επροσβλήθειν η αισθητική σας. Μάλλον που τα Ηλίθια Πεδία είσαστεν

Joy Tears said...

Μα πού επίε το χτεσινό μου σχόλιο;;

Τέλοσπαντων, βασικά συμφωνώ και εν καταλάβω γιατί τόσος ντόρος επειδή έπιασε η Ομόνοια το πρωτάθλημα φέτος! Ελίσιασε ο κόσμος σαν να και ήταν η τελευταία ομάδα που θα περίμενε κάποιος να πιάσει πρωτάθλημα. Σίγα ρε παιδκιά!! Και στο κάτω κάτω στο γάμο του ο καθένας κάμνει ότι θέλει και σιγά το "χωρκαθκιό" επειδή επανηγυρίζαν για την ομάδα τους πάνω στην πελλάρα τους!! Τόσο καρακιτσιαριό στους γάμους είδαμε και επείραξε κάποιους το σάλι της Ομόνοιας? Οι ομονοιάτες χώρκατοι και οι αποελίστες τι; Upper class??

Ελπίζω να μεν το έγραψα άδικα πάλε!

Anonymous said...

Συμφωνω στο οτι ο καθε ενας στο γαμο του κανει οτι γουσταρει, οκ εγω μπορει να μην το κανα αυτο στο γαμο μου ΑΛΛΑ το θεωρω απαραδεκτο να κυκλοφορει email χωρις να "μαυρισουν" τις φατσες του ζευγαριου, οπως και τα σχολια για τα κιλα της νυφης.Οκ, μπορει να ταν ατυχες λιγο η επιλογη του νυφικου για μια κοπελα λιγο ζουμερη αλλα τα σχολια παshια κτλ νομιζω ειναι περιττα.

Neerie said...

ανώνυμε/η ξέρεις πως ότι περιπαίζεις παθαίνεις το έννεν?

τζαι όι να μου πέψεις την αστυνομία τωρά ότι σε απείλησα να σε κάμω πασιάν/πασιύν

Anonymous said...

Ενα το σκεφτώ ρε neerie! Τζαι ελπίζω η νύφη να μην διαβάζει τούτο το μπλόκ, διότι έκατσα πάνω!