»

Wednesday, April 14, 2010

Κι άλλοι ηλίθιοι

Σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, μελετώ τις επιλογές που προσφέρονται για μίξερ, μπλέντερ, αποχυμωτή, και λοιπά. Κάμνω ερωτήσεις που ο πωλητής δεν ξέρει να απαντήσει και πρέπει να πουκουππίσει τις συσκευασίες για να βρει την απάντηση. Κάμνω ερωτήσεις στις οποίες ξέρω την απάντηση τζιαι ο πωλητής λαλεί μου άλλα των άλλων. Βασικά έμαθεν τη λέξη «αποδοτικό» τζιαι κοττά μου την συνέχεια. Ρωτώ τον «πώς εν πιο αποδοτικό το Α που το Β;» τζιαι λαλεί μου «εν πιο αποδοτικό, πιο αποτελεσματικό». «Ναι, γιούι μου, εν πιο ΓΛΗΟΡΟ; Φκάλλει πιο πολλυν χυμό; Βουννίζει παραπάνω; Φκάλλει τζιαι τες κοκκόνες ενώ το άλλο αφήννει τες;». «Ε, εν πιο αποδοτικό». Μετά που ώρα που αποφάσισα μόνη μου τι να πάρω, πάω στο ταμείο να πληρώσω. Εμφανίζεται και ο χάσπας που εβαρέθηκε να με περιμένει μες το αυτοκίνητο. Ο πωλητής έβαλε τα πράματα μες τες τσάντες και παίρνει μιαν πρίζα και εξηγά του χάσπα πώς να την ενώσει. «Εν τζι εν τίποτε δηλαδή, έτο έτσι, απλώς ενώνεις την δαμέ. Αλλά ξέρεις, λαλώ σου εσένα γιατί οι γεναίτζιες εν τζιαι καταλάβουν που έτσι πράματα».

- ΣΥΓΝΩΜΗΝ. ΕΙΣΑΙ ΤΖΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΤΤ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΑΜΑΤΟΥ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΕΞΕΡΕ;; ΠΟΥ ΕΡΩΤΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΖΙΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΖΙΑΙ ΕΛΑΛΕΝ ΜΟΥ «Ε ΑΠΛΑ ΕΝ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ»;;; ΕΣΣΙΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ «ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΠΟΤΑΘΕΙΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΤΖΙ ΑΗΣΤΕ ΤΗ ΓΕΝΑΙΚΑ ΜΟΥ»;
-----------------
Τηλεφωνώ σε έναν αιθουσάρη να κλείσω για βαφτίσια. Βρίσκουμεν τα στες ημερομηνίες κτλ, και ζητά να σημειώσει τα στοιχεία μου για να βρεθούμε να τα κανονίσουμε που κοντά:
- To όνομα του άντρα σου...
- ;! Εεμ, γιατί;
- Για να συνεννοούμαι μαζίν του...
- Γιατί μαζί μου εν τα έβρισκες τόσην ώρα;
- Εε, να μιλώ μαζίν του καλλύττερα.
- ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ. ΠΙΑΝΝΩ ΣΕ ΕΓΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΖΙΑΙ ΣΥΓΚΟΦΚΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΝΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΣ ΚΑΛΛΥΤΤΕΡΑ;;; ΑΝ ΕΘΕΛΕΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΕΙ ΤΖΕΙΝΟΣ.
-----------------
Τηλεφωνώ σε μια αγγελία για οικία (έννεν της αγγελίας που ετηλεφώνησα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι εκαταλάβετε τι εννοώ). Ρωτώ για τα τετραγωνικά, λαλώ του «άλλον οι καλυμμένοι χώροι τζιαι άλλον οι εσωτερικοί, εγώ θέλω να μου πεις τους εσωτερικούς», ρωτώ για το εμβαδόν του οικοπέδου, το ένα, το άλλο, δείχνω τελοσπάντων για άτομο που σκαμπάζει, τζιαι εισηγούμαστεν να βρεθούμε να μας το δείξει (το σπίτι).
- Ένα λεπτό να το σημειώσω... Να μου δώκεις το τηλέφωνο του άντρα σου;
- Εν μπορώ, χρειάζεται το.
-----------------

 
Γιατί τόσοι πολλοί κρατούν που ένα ΦΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΣΙΕΡΙ ΤΖΙΑΙ ΠΑΣΙΝ;

Ο επόμενος, υπόσχουμαι, θα πάρει για απάντηση μια πολλά μακάβρια φάρσα που θα κκελλιάσει της ώρας (π.χ. «εν έχω άντρα, ετσίλλησεν τον το τράχτορ/αυτοκτόνησεν μια μέρα πριν γεννηθεί το μωρό μας», ή «να σου το δώκω αλλά κάμε του video call γιατί εν κωφάλαλος»). Μόνο να την οργανώσω καλά, τζιαι κατίshι σας, ντίκκχετζ.

22 comments:

Anonymous said...

EGW EIMAI O ANTRAS PE TOU!

Neerie said...

δικαιολογείται η φαλλοκρατία μόνο σε άτομα άνω των 60 που εν πίκρηες επειδή εν δουλεύκει τζαι κάτι πρέπει να το κάμνουν

τζαι μπορείς να τους πεις ότι εν γεναίκαν που επαντρεύτηκες να ππέσει η σαούνα τους

τους υπόλοιπους ξέρω κανονίζεις τους μια χαρά

Alice World said...

Α εν τα εζησα τουτα τα μεγαλεία! Προς το παρόν είμαι στο στάδιο που με ρωτούν πιος εν ο παπάς μου. Να την καμεις τη φάρσα και να μας την πεις να την κανουμε και μεις.

Φαλλοκρατική κοινωνία της μπανανίας!

Arahni said...

Ελέαν μου μιαν άλλη ιστορία προχτές που επήαν να φκάλουν πιστοποιητικό γέννησης του μωρού τζαι δεν του έφκαλεν ο υπεύθυνος επειδή ήθελε πιστοποιητικό γάμου των γονιών. Δηλαδή αν γεννήσεις και δεν έχεις άντραν σαν να τζαι εν εγέννησες;

Eólica said...

Άξια η πρόεδρος!!

postbabylon said...

entaksei eimasten miso skali (mono mison, a) panw pou tous Aigyptious pou akousa pollakis na tous apokaloun moullaes.

Anonymous said...

τζίζζζζ!!

φακκινινκ φαλλοκρατς!!
εγώ λαλώ τα.. τζαι λαλούν με φεμινίστρια τζαι πελλάρες!!

Dreamer said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

«εν έχω άντρα, ετσίλλησεν τον το τράχτορ/αυτοκτόνησεν μια μέρα πριν γεννηθεί το μωρό μας», ή «να σου το δώκω αλλά κάμε του video call γιατί εν κωφάλαλος»
LOL επέθανα
...
και εγώ βρίσκω πρόβλημα, να μην με πέρνουν στα σοβαρά, ιδίως μεσήλικες. Οι της ηλικίας μου, γύρω στα 30, εν πιο εντάξει.

Moonlight said...

εν είμαι ιδαίτερα φεμινιστικών απόψεων, αλλά άμα τύχει τζαι καταλάβεις καλλύττερα που τον άλλον, ή άμα εν κάτι που ασχολείσαι εσύ δλδ, ήντα λόος τους πέφτει να σου πουν να μιλήσουν του ΑΝΤΡΟΣ (λολ) σου;;;;;

Anonymous said...

Έχω μία άλλη δικαιολογία που εν να τους κάμει να ντραπούν "Τον πατέρα του μωρού; Εεε...ήταν πολλά σκοτεινά εν εκατάφερα να δω!!!"

drSpock said...

Έτυχε μου κι εμένα μια φορά σε ηλεκτρονικό κατάστημα να μου πει ένας μαλάκας να μην εκνευρίζουμε στην ηλικία μου (ή κάτι τέτοιο) για ένα δικό τους λάθος. Έτσι είναι, στην Κύπρο αν δεν είσαι άντρας ή τουλάχιστον 60 χρονών εν έχεις αξία. Και μετά διερωτώμαστε γιατί εν πάμε μπροστά!

Joy Tears said...

Κύριε ελέησον μα τωρά σοβαρομιλούμε;;; Ετύχαν σου έτσι περιπτωσάρες;; Καλά λαλώ εγώ ότι οι single ειδικά γυναίκες σε αυτό τον τόπο εν σαν τες λεπρές.
Δεν έχουμε υπόσταση αν δεν έχουμε άντρα δίπλα μας...

Ktino said...

Συνεχίζω που τζιαμέ που έμεινε η rain tears που πάνω...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ...


χαχαχαχα, φυρμός....

firfiris said...

H plaka tha itan na se pellanoun jie na theleis psyhiatro, na paeis na katseis na tou miliseis jie na sou pei 'tha ithela na gnorisw ton antra sou'!

(men parexigas, ida to sto 3 season ton sopranos touto)

Mana said...

Είναι από τα πιο εξοργιστικά το "που εν ο άντρας σου να συνενοήθουμε.Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.

Leni said...

LOL, του πρώτου επήαιννε να του πεις τζαι ένα shlaaaang στο τέλος.

Του δεύτερου έπρεπε να του πεις "εν μου διάς καλλύττερα εσύ τη γεναίκα σου;"

ΑΞΙΑ, ΑΞΙΑ!

Leni said...

Ότι you are an inspiration to us all είπα σου το;

*γλυψ γλυψ*

Κκουλλάς said...

Καλάν τζαι έσhεις πρόβλημα?
Αφού εννά γλυτώνεις τον πελά τζαι να τα φορτώνεται ο άλλος !!

Anonymous said...

Εσκέφτηκες ότι επήραν πρέφα ότι εσένα εν σου φεύκει τίποτε τζαι εσιέσαν πάνω τους που τες απαιτήσεις σου, έτσι εζητήσαν να "συνεννοούνται" με τον άντρα σου με την ελπίδα να εν όσο σβηστός εν τζείνοι?

Γαμώτο. Έτσι πράματα θκιαβάζω τζαι καταρκούμαι το ότι εν είμαι τζαι εγώ στην Κύπρο!!!!!! Με τόση πλύση εγκεφάλου για την ισότητα των φύλων (μέχρι ευνουχισμού) που βιώνω στην Παγοχώρα, πίστεψε με, μια μέρα θα γίνω άξια αγωνίστρια του ΣΙΚ.

kat. said...

καλώς σε βρήκα!
απίθανες ιστορίες...

εγώ στη θέση σου θα είχα βρίσει αρκετό κόσμο.. έστω και τηλεφωνικά!
μπράβο! ήρωας..

Artxx said...

ωραία η psychia! λές;; παίζει! εγώ νομίζω οτι έχει άντρες που "φοβούνται" τις γυναίκες, αναγκάζονται να επικοινωνήσουν σε άλλα επίπεδα! εχω ένα φίλο πάντος που έχει φάσεις που μου λέει "οκ εμίλησες γυναικία τωρά, έχασα σε" σαμπός και λέω του κάτι διαστημικό! παίζε πελλό να περάσουμε! να δούμε πότε θα καταλάβουν οτι εν είμαστε εξωγήινοι!