»

Friday, April 9, 2010

Φάροι εμπειρογνωμοσύνης

α) 38χρονος οικογενειάρχης γνωστός γνωστής, βλέπει το αθρωπούι μου για πρώτη φορά:

«Εν κοριτσάκι;!;!»
«Ερμ, όι...»
«Εν αγόρι;!;!;»



«Όι, εν δεντρούι»
«Είδα το πως φορεί γαλάζια αλλά τζι εμείς της κόρης μας εφορούσαμεν της γαλάζια...»
«Ε, ναι, έshεις δίκαιο, εν τζιαι έshει σχέση -»
«Εννά κάμεις κόρη!!!» [χειρονομία «εγγυημένα!»]
«;! μα πότε;» (btw το ύφος μου άρχισε να γίνεται έτσι :ς)
«Εννά κάμεις κόρη!!! Το επόμενο!!!»
[ύφος «συνέχισε...»] «Ναι...;;»
«Ναι ναι!!! Σίουρον!!!»
«Ωστέ... [μετά από στιγμιαία παύση ενέδωσα, σόρρυ:] Τζιαι γιατί ασπούμεν;»
«Ελαλούσαν μας τζι εμάς στον γιο μας ότι εννάν κόρη τζιαι τελικά ήταν γιος, τζιαι ήταν κόρη το επόμενο!»


Κυκλοφορεί ελεύθερος από την ΝτεΑγκοστίνι

β) Και ενώ είχα τελειώσει τη συγγραφή του πιο πάνω, μας επισκέφθηκε ένα ζευγάρι φίλων του χάσπα με το δίχρονό τους, εκείνος πολύ ευηπόληπτος, μορφωμένος και καταξιωμένος, εκείνη μάλλον προς το ρίφι.

Εκείνος (στο εξής "ο Άχρηστος") δεν ξηστόμισε ούτε ΜΙΑ καλή κουβέντα για το μωρό του, αλλά αναφερόταν σε αυτό ως "το παλιόπαιδο, ο ψυχοπαθής, ο τέλλεια πελλός". Θκυο χρονών, υπενθυμίζω. Όι τζείνος, το μωρό.

Η λέξη "παλιόπαιδο" συνοδευόταν και από μιαν πατσιάν στην κουρίαν ή στο μέτωπο, για παραπάνω εφφέ.

Ο μιτσής εννοείται ότι ήταν ατίθασος. Επαούριζεν ασύστολα. Έπιανεν τα πράματα τζιαι έσυρνεν τα χαμέ. ΤΤΑΚΚ, η πατσιά πας το shέρι που τον Άχρηστο. ΤΤΑΚΚ ποτζεί, ΤΤΑΚΚ ποδά. Ο μιτσής εννοείται ότι ετσιρίλλαν. Τζιαι ο Άχρηστος εδίαν του την πουπάνω. Ο μιτσής εννοείται ότι επήεν τζι έκαμνεν το ίδιο πράμα στη μάνα του, δηλαδή επάτσιζεν την πας το shέρι τζιαι εφώναζεν της. Τζείνη (στο εξής "το Ερίφιον") ελάλεν του ότι εννά τον δέρει ο παπάς του. Εγώ εκαλούσα τον μιτσή με πολλά ήρεμο τρόπο να έρτει κοντά μου να κουβεντιάσουμε/παίξουμε/του πω ένα μυστικό/κτλ για α) να ηρεμήσει, β) να μεν μου ξυπνήσει το αθρωπούι και γ) να δει και ο Άχρηστος ότι το μωρό ανταποκρίνεται στον καλό τον τρόπο, σε αντίθεση με το ντελίριο του ιδίου. Το μωρό, όντως, έρκετουν, έπαιζε λλίο με κάτι παιχνίθκια που του έδωσα, αλλά ύστερα επουκούππιζεν τα. Βουυρρ πάνω του ο Άχρηστος να τον πατσίσει. Σε κάποια φάση, θωρώ το μωρό να είναι ακουμπημένο με τη κκελλέ πας τον καναπέ τζιαι να πορτοκλωτσά τζιαι να τσιριλλά σπαραχτικά. Τζιαι αμέσως μετά είδα τον Άχρηστο να τον κουντά πάνω κρατώντας τον που τα μαλλιά. Με άλλα λόγια τον εβάσταν που τα μαλλιά καθηλωμένο πας τον καναπέ. Εγυρίσαν τα μμάθκια μου όπως τα slot machines. Γιατί και πώς εσυγκρατήθηκα, ακόμα εν εκατάλαβα. Είπαμεν εν είμαι ο μεγαλύττερος φαν των μωρών (to put it mildly) αλλά η ιδέα και μόνο της βίας και κακομεταχείρισης εναντίον τους, φκάλλει με που τα ρούχα μου.

Σε άλλη φάση το μωρό επήεν τζιαι εμάshετουν να ανοίξει την πόρτα να φκει έξω, at which point ο Άχρηστος παθαίνει αυτισμό: "ΦΥΕ ΠΗΑΙΝΝΕ ΕΞΩ ΝΑ ΜΕΝ ΣΕ ΘΩΡΩ, ΦΥΕ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΠΗΑΙΝΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΞΩ ΜΕΣ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ, ΠΗΑΙΝΝΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΡΩ, ΦΥΕ ΕΦΚΑ ΕΞΩ, ΕΛΑ ΜΕΣΑ ΤΖΙ ΕΝΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ, ΦΥΕ ΓΛΗΟΡΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΡΩ, ΠΟΨΕ ΠΟΝΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙΣ ΕΘΘΑ ΕΡΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ κ.ά."

At which point, επιτέλους, τα πήρα στο κράνος. ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΡΤΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΡΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.

Κρατώντας την κκελλέ μου, αναφώνησα, "Εν το πιστεύκω ότι ακούω έτσι πράματα!!! Κύριε Ελέησον!!!", με ελαφρύ μειδίαμα στο τέλος, χάριν της φιλίας του χάσπα - πφφτ.

"Έτσι θέλει τούτος!!!" καυχάται ο Άχρηστος για την επιστημονική του προσέγγιση.

"Είσαι σίουρος; Είδες τζι εδιορθώθηκεν με τούντον τρόπο;"

Εμουθούνισεν/εχασκογέλασεν τζιαι εκατάλαβα ότι η απάντηση ήταν "όι, ούτε με κόφτει".

"Ε, είδες; Γιατί εν δοκιμάζεις άλλον τρόπο, τζιαι μόνο αν αποτύχουν ούλλοι θωρείς τζιαι κάμνεις;"

Κάτι εχασκομουρμούρισεν τζιαμέ ότι τζιαι καλά μόνον έτσι καταλάβει ο μιτσής τζιαι ότι εψυχολόγησεν τον τζιαι έshει το προφίλ του ψυχοπαθή. Το μωρόν τωρά, όι ο τζύρης.

Ο μιτσής εννοείται ότι έπιανεν το φαΐ τζιαι έτριφεν το χαμέ τζιαι πας τους τοίχους τζιαι εφώναζεν. Όι μόνο εν εκκεντρίστηκα, αλλά ελυπούμουν τον θέμα.

Α, είπα ότι εδίεννεν του μιτσή να πιει που το ουίσκιν του; Τζιαι ότι αποκαλούσεν κάποιον μεγαλοφώνως μαλάκα δις και τρις μπροστά στο μωρό;

Φεύγοντας, ο Άχρηστος ελάλεν του (πάντα χασκογελώντας εντωμεταξύ), "Πάμε σπίτι να σε κάμω τέττε". Με το που έκλεισεν η πόρτα πίσω τους, εφίρτηκα που το κλάμα. Που τη σύγχυση. Που το χτήτζιασμα ότι τούτος ο άχρηστος έννεν οποιοσδήποτε αγράμματος απελέκητος χώρκατος, αλλά, όπως προανέφερα, πολύ μορφωμένος και ευηπόληπτος.

γ) Μετά που 2-3 μέρες, εξήχασα το άνωθι περιστατικό που επισκιάστηκε από ένα άλλο γάρο εμπειρογνωμοσύνης, χείρον του πρώτου.

Ήμουν σε επίσκεψη με το αθρωπούι. Εκεί ήταν και δυο 50άρες γειτόνισσες της επισκεπτόμενης.
"Εν κοριστάκι;"
"(άτε πάλε) Αγόρι, αγόρι."
"Ααγόοριι;;; Εννα κάμεις κορούα!!!"
"(NOT AGAINNNNNNN) :ζ"
"ΝΑΙΙΙ ΝΑΙΙΙ, ΣΙΟΥΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΥΑ!"
"Ναι, α."
"ΝΑΙΙ ΝΑΙΙΙ, άμαν ο γιος κοροδείχνει, μετά κάμνεις κορούα! ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΖΙΑΙ ΚΟΡΟΔΕΙΧΝΕΙΙΙ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥΥ;!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥΥ;!!! ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΟΥ ΤΖΙ ΕΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΑΑΑ!!!"

Μετά που λλίο άρχισα να ταΐζω το αθρωπούι κρεμούα (ξεκινήσαμε εδώ και 2-3 μέρες - το αθρωπούι καταβροχθίζει την όπως το λιμοκτονισμένο λιοντάρι). Αντάκωσεν η άλλη.

"ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑ ΠΕΙΝΩΩΩ!! ΠΕΙΝΩ ΜΑΜΑΑ! ΠΙΟ ΓΛΗΟΡΑ ΜΑΜΜΑ ΤΖΙΑΙ ΠΕΙΝΩ!!! ΜΑ ΕΝ ΗΞΕΡΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΜΑΜΜΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ!!! ΠΕΙΝΩ ΜΑΜΜΑΑ! ΠΙΟ ΓΛΗΟΡΑ!! ΕΝ ΗΞΕΡΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΜΑΜΜΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ!! ΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΕΙΝΑΑ! ΠΙΟ ΓΛΗΟΡΑ ΜΑΜΜΑΑ! ΤΟΥΤΗ Η ΜΑΜΜΑ ΕΝ ΗΞΕΡΕΙΙΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΙΙ!!!"

Πίστεψε με, εν είshεν πιο γλήορα. Η ηλίθια έλαμνεν ασταμάτητα. Πριν να φκει το κουτάλι που το στόμα του μωρού, άρκεφκεν τον οδυρμό.

"ΠΙΟ ΓΛΗΟΡΑ ΜΑΜΜΑΑΑ!!! ΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΕΙΝΑΑΑ!!! ΤΖΙΑΙ Η ΜΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΝ ΗΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙΙΙ!!!"

"Άηστον-να-καταπιεί-πρώτα [ΗΛΙΘΙΑ]."

Εν εδίαν παμόν.

Σαν έτρωεν το μωρό μου, άρκεψεν η δεύτερη γειτόνισσα να του κάμνει καρακιοζιλλίκια. Το αθρωπούι εθώρεν την μπουκκωμένο κρέμα (η άλλη να σφαδάζει ανελέητα "ΠΙΟ ΓΛΗΟΡΑ ΜΑΜΜΑ!!! ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΕΙΝΑΑ!!!") τζιαι έφκαλλεν της κάτι σπουρτοεπιφωνήματα που ώθησαν λλίην κρεμούα στο πηγούνι του. "ΟΥ ΕΞΗΜΑΡΙΣΕΝ ΤΟΟ!!! ΜΑ ΕΝ ΗΞΕΡΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΜΑΜΜΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟΟΟ!!! ΕΞΗΜΑΡΙΣΕΝ ΤΟΟΟ!!! ΠΙΟ ΓΛΗΟΡΑ ΜΑΜΜΑ!!! ΜΕΝ ΞΗΜΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!"

"ΑΦΟΥ ΠΟΣΚΟΛΙΕΙΣ ΤΟΝ ΤΖΙΑΙ ΜΙΛΑ ΣΟΥ [ΗΛΙΘΙΑ]".

Τζιαι εννοείται ότι μου έπιασεν το κουτάλι να τον ταΐσει τζείνη.




Γιατί ο κόσμος εν ΗΛΙΘΙΟΣ;

27 comments:

Anonymous said...

VASIKA GIA NA EIMAI EILIKRINEIS ETENTONOUNTAN TA NEURA MOU TIN WRA POU EDIAVAZA TO POST SOU!!! OUDEN SXOLIO GIA OLA... EN PAEI KALA O KOSMOS!!!!!

Dreamer said...

Ki emena spazi me to 8ema me to aman taxa korodixni to agori oti en na kamis korua! Exo tetraxrono aderfo k edo k tosa xronia opote epienamen se spitia esinxizan to me korua...opos tin periptosi su...k emaxuntan tis manas mu oti en na kami korua sto epomeno k vlakies, i mana mu tora se fasi u-r-joking-right? gt me tesseris 8kiaolu8kia pu ekamen mes to spiti na pai k gia pempto en na aftomolisi...Anw i fasi eni oti gia tis gries to moro korodixni aman en omorfui, anixtoxromo, strogiloprosopo me lepta xaraktiristika. Dld, simfona me tin apantisi pu pira pu mia kiria pu elalusen oti o arfos mu en telia korua, aman to moro exi omorfi mikri miti k dn exi tin antriki-gaurisia-kipriaki-pu dame os ti pafo-miti korodixni, aman to malin tu en anixtoxromo korodixni, aman dn exi monofrido korodixni, aman exi mitsi metopo korodixni...prosopika i disagree me afta ta kritiria alla ti na pis...Dld gia ekinus an to moro en nen kkullas-kipriakos-xorkatos-kalupin...en nen agori k en korua??? K gia tis penintares, ti na su po...skeftu oti iparxun k xirotera, o rokolos-vlepe arfos mu- exi 6 8ies etsi k 2 giagiades...akrivos etsi plasmata, pu kamnun ti zoi tis manas mu ki emenas- osan prototoki- martirio me tin kritiki tus k to ime-spudea-3ero-kalitera-apo-esena-tin-axristi attitude tus!!
Ti na su po...Ante3e...se katanoo!

Arahni said...

Ουφ...εφκύκαν οι παλμοί μου ώσπου να το δκιαβάσω!

Joy Tears said...

Παναγία μου εγινίκαν τα νεύρα μου τσαντάλια ώσπου να τελειώσω το κείμενο σου! Ειδικά με ο δεύτερος πα-τέρας εξαγρίωσε με. Απορώ με την υπομονή σου!!

sstamoul said...

Και που 'σαι ακόμα! Έχεις πολλά ν' ακούσεις! Φαίνεται πως κάποια περίεργη κοσμική δύναμη κάνει τους ανθρώπους (που δεν σε ξέρουν καν) να νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να επεμβαίνουν στη ζωή σου και να σε συμβουλεύουν για τα πάντα! Η ανατροφή του παιδιού σου ειδικά είναι το πιο tempting θέμα και όλοι είναι ειδικοί (στο δικό σου παιδί)!

Ktino said...

Προτείνω η sike να καθαιρεθεί από το πόστο του προέδρου του ΣΙΚ.
Μέσα από το ποστ, καταλαβαίνω ότι είχες αμέτρητες ευκαιρίες για να κάμεις κάτι, ενώ απλά περιορίστικες σε ήρεμες νουθεσίες.
Κοιμάσαι με ήσυχη υην συνείδηση σου που ένας "μορφωμένος" και "πολύ ευηπόληπτος" προετοιμάζει την επόμενη γενιά με τέτοιο τρόπο; Τες γειτόνισσες γιατί εν τες ασσιχτίρισες;;

:P

Antigonistyli said...

Που το κακό στο χειρότερο :SSSS

postbabylon said...

Kalhmera mastre' Sike:-D

En to pisteukw oti eshei palasmata pou simperiferountai etsi se mwron 2 xronwn. Polla garos o pateras 2, inta chance eshei to mwton na men ginei devils brew?
Mallon tziai o eupoliptos efaen ksylon tou allou kosmou pou ton tzyrhn tou gia na ta fkallei twra pas ton mitshn.

oson gia tous allous protagonistes tou post, classic. Efarmose thn ekshs mathimatikh formula:

β+(1)+ φ-π( α)= H²

"β αλλω που το 1, φ κάλλω π ου το α λλο = Hρεμία"

john said...

Ακόμα δεν είδες τίποτε !!! Έγω ξέρω πα-τέρα που εν ο ίδιος με τον πρωταγωνιστή του "There will be blood", αν το είδες !!!

Αχάπαρη said...

Το 2χρονο το μωρό φέρμου το να το υιοθετήσω. Ελέος δηλαδή πόσο βλαμμένος κόσμος υπάρχει..

Τζιαι την γειτόνισσα έπρεπε να της δόκεις μιαν να μπει η μούρη της μέστη φρουτόκρεμα. Το ανθρωπούι ήταν να δείξει κατανόηση είμαι σίουρη.

Ουφ! said...

τα "Έτσι θέλει τούτος!!!" και "εν καταλάβει άλλωσπως" όταν αναφέρονται σε μωρά που ΕΣΥ ανάθρεψες ΗΛΙΘΙΕ μόνο τες δικές σου μαλακίες δικαιολογούν, όχι του μωρού!!!!

κι εγώ θα έβαλλα τα κλάματα.

Leni said...

ΣΙΓΑ μεν κορο-δείχνει το αθρωπούι!! Μα παν καλά σιόρ;!

Τον άλλο παίξε τον. Η κοινωνία θα καταλάβει.

Sike said...

rain tears, η επίδειξη υπομονής εν μέρος μεγάλύτερου σχεδίου... που τύποι σαν το κτηνό αδυνατούν να κατανοήσουν τζιαι θέλουν τριχομαλλιάσματα εδώ και τώρα :Ρ

κτηνό, μα δεν είμαι πρόεδρος, είμαι δικτάτορας και μόνο με πραξικόπημα με σύρνεις. Αλλά αν εν για να ρισκάρουμε να πιαν το μπλογκ μου οι Τούρτζιοι, καλλύττερα να παραιτηθώ μιαν ομορκιάν. Τέσπα, σχετικά με τον #2, όπως εν αρέσκει σε εμένα να κριτικάρουν το πώς μεγαλώνω το αθρωπούι μου, σκέφτου τούτος που εν τζιαι κομπλεξικός φταίχτης πώς ήταν να το πάρει. Δρομολογώ συνέχεια...

Αντι-Ι, εγώ οξά ο κόσμος;!

ποστ, πάεις καλά, έshεις το :D

john, εν το είδα, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν άχρηστοι πολλοί. Ξέρω, συγκεκριμένα, ότι σε 1 στις 4 οικογένειες υπάρχει βία τζιαι μακάρι τούτος που περιγράφω να ήταν ο shειρόττερος :((

αχάπαρη, είχα κουραστεί τζιαι απλώς έριχνα της killer looks. Προηγουμένως ενίκησα την στο "who gets to hold ΜΥ baby" (yay).

τους υπόλοιπους εν σας σνομπάρω *smiles*

Anonymous said...

ma inta vlamenos kosmos iparxei!ama en i3ereis file mou na to megaloseis men t kameis!to megaloma morou en i pio diskoli doulia k osa ptixia k an exis panta a8kiavastos en an ise k idios esi file mou...lipume pragmatika pu tetia atoma ginonte goneis!

ps 3ero periptosi pu itan mitsa i mama tis espaze pramata pano tis opos px mia karekla a8imoume etixe na imoun mprosta pu imoun moro tze tora i koroua epantreutike pola noris g na fei pu to spiti, ala atee ipe sas oti en eftiximeni etsi?!

Aurora said...

Κι εγώ ταράχτηκα με την ιστορία του Άχρηστου. Να σου το λεν και να μην το πιστεύεις είναι. Θα το πω με μαύρο χιούμορ: Υπάρχει περίπτωση αυτό το μωρό να μη χρειαστεί την Psychia σύντομα, με τέτοια αντιμετώπιση;
Μαλάκες. ΑΦού δεν τα θέλετε τα κοπελλούθκια τι τα κάμνετε;;;

Psychia said...

Όταν ένα παιδί κακοποιείται σωματικά, ψυχικά ή άλλως πως, έχουμε υποχρέωση ως πολίτες τούντης κοινωνίας να καταγγέλλουμε τους κηδεμόνες του, διότι το παιδί δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Γνωρίζοντας τις κοινωνικές σχέσεις στην Κύπρο, ξέρω ότι έννεν το πιο εύκολο πράμα να καταγγείλει κανείς κάποιον για το πως αναγιώννει τα κοπελλούθκια του, αλλά τούτο που περιγράφεις Σάικ ξεπερνά κάθε όριο καθωσπρεπισμού.

Και όχι, αν δεν υπάρξει άμεση παρέμβαση, δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση αυτό το παιδί να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Mana said...

αν δεν είναι αυτό βία στην οικογένεια, τι είναι; αν στα δύο συμπεριφέρεται έτσι στο παιδί του, στα 5 τι θα κάνει; στα δεκαπέντε θα τον σφάξει;

υγ. η γυναίκα που μου προσέχει το μωρό επιμένει ότι το επόμενο θα είναι γιος επειδή σταυρώνει τα πόδια της :).

Anonymous said...

οκ εσπασαν κανονικοτατα τα νευρα μου με ουλλες τες ιστοριες τζαι ουλλους τους αχρηστους που ανεφερες. Κορη μου, μα που κυκλοφορεις? Σε ποιες γειτονιες? αμπα τζαι εκαμαν πυρηνικες δοκιμες πουποτε στην Κυπρο τζαι εν το καταλαβαμεν? Πλιζ μεν ξαναδεις τουτους τους ανθρωπυ ςτζαι εννα θελει ψυχολογο ο αθρωπουης τζαι εν θα ξερει γιατι..κατι θα τον βασανιζει στο υποσεινηδειτο του..

κι αγνάντευε... said...

Εσυγχύστηκα πάρα πολλά. Μα πάρα πολλά. Οκ, στες γειτόνισσες εγέλουν. Αλλά τούτους ούλλους τους άχρηστους έπρεπε να τους περνούν που εξετάσεις πριν κάμουν κοπελλούθκια, τζιαι αν δεν τες περάσουν να τους ευνουχίζουν. Το μωρό εν καταδικασμένο... πολλά κρίμα.

Kykkos said...

Τι να πει κανένας...Πραγματικά ελπίζω να υπερβάλλεις στες ιστορίες σου...

Sike said...

όχι για δικαιολογήσω κανένα (ούτε τον Άχρηστο, ούτε εμένα που δεν τον αχρήστεψα τζι άλλο), αλλά να προσθευκρινίσω κάτι. Ο Άχρηστος επάτσιζεν τον μιτσή πας το shέρι όταν έκαμνεν "αταξία" και όταν τον αποκαλούσε πελλό και παλιόπαιδο ήταν πάντα γελαστός και τάχα για αστείο/"που αγάπη". Η καθήλωση επί του καναπέ που τα μαλλιά ακολούθησε μια μεγάλη αταξία του μιτσή (ήταν όντως ανυπόφορος). Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω σκοπό να δώσω ελαφρυντικά σε κανένα, αλλά το ότι οι περισσότερες φορές ήταν υπο τύπον αστείου εκάμναν την όποια αντίδρασή μου πιο δύσκολη, ήταν να φανώ παρανοϊκή. Γι' αυτό και προσέγγιζα συνεχώς τον μιτσή με παιγνίδια και σημασία, πέρκι ισιώσει ο τζύρης του με τον καλό τον τρόπο (και πού και πού έλεγα, "μάνα μου ρε, δε, εν παιχίδι που θέλει το μωρό, αφού βαρκέται, τι να κάμνει με εμάς τους γεροκούελλους"). Εγύρευκα ευκαιρία να πω κάτι σε πιο αυστηρό ύφος, η οποία ήρθε με το επιληπτικό επεισόδειο (που πάλε εφωνασκούσε στα "αστεία"). Επίσης, δεν το προχώρησα περισσότερο απ' όσο περιγράφω γιατί είδα πως το Ερίφιον εντρέπετουν, έshυψεν χαμέ τζιαι έσουζεν την τζιεφαλήν της καταφατικά στες "νουθεσίες" μου (τάχα "πε του τα, πε του τα"), τζι εκατάλαβα ότι μάλλον κτυπήσαμε φλέβα ενδοοικογενειακής διαφωνίας τζιαι εν έθελα να νιώσει πιο άθλια (το ερίφιον). Είπα να το αφήσω ως εκεί προς το παρόν, μιας και έστω ο ένας γονιός συμφωνεί μαζί μου.

για τα άλλα 2 περιστατικά, δεν υπερβάλλω καθόλου Κύκκο, μάλλον υπο-απέδωσα τα τζιόλας!

μάνα, λολ. Πε της να παρατηρήσει ποιον πόι εν που πάνω γιατί έshει σημασία τζιαι πρέπει να ξέρεις! Αν εν το αριστερό, τότε θα είναι τζιαι γκέυ. Αν εν το δεξί, εννά μεινίσκει άνιφτος.

btw, για το αν κοροδείχνει ή όι το αθρωπούι ούτε με κόφτει. Τζείνο που με κόφτει τζιαι με χαλά εν οι αμπάλατες οι ερμηνείες τζιαι η βεβαιότητα κάποιων περί αυτών!

Clueless said...

Ektos apo ton Axristo, to ypolipo mexri na kataferw na to diavasw tou eterou imisi, trexan ta matia mou apo ta gelia kai ponesa kai tin kiliaki mou xora. :D

Itsmylife said...

Τούντα "πλάσματα" έπρεπεν να τα κλείουν μέσα. Εν ανώριμα, δεν έχουν ιδέαν να μεγαλώνουν μωρά. Μαγκιές τζιαι ξύλον πας τα μωρά???
Ποννα γενεί έφηβος ο γιος του, μακάρι να φκω ψεύτης αλλά εννά τες τρώει κατακούτελλα ο τζιύρης!
Εδώ που τα λέμεν αξίζει του. Αλλά πώς θα συμπεριφερτεί στην υπόλοιπην κοινωνία!

mary said...

συμφωνώ απόλυτα με την psychia. όσο μισοαστείο κι αν ηταν.

Neerie said...

εγώ λέω να το εκαπιδεύσεις το μωρό να αψιουρίζεται στα μούτρα των γειτονισσών

άμαν τρώει


όσο για τον Άχρηστο, you know how i feel >:<

Neerie said...

καλάν καλάν, να το εκπαιδεύσεις!

drSpock said...

Απλά το τελευταίο εν έπρεπε να είναι σε μορφή ερώτησης. "Ο κόσμος εν ηλίθιος."