»

Tuesday, March 9, 2010

(Μεταξύ μας)

Οκκέι, τωρά που επέρασεν η μέρα της γυναίκας τζιαι οι συναδέλφισσες μου ζουν, μπορώ να το πω άφοα.

Έστειλεν με εχτές ο μάστρος να φέρω κεραστικά να δώσει στες γυναίκες για τη μέρα της γυναίκας, τζιαι επαράντζειλεν μου να πάω που κανέναν τόπο καλό, να φέρω καλόν πράμαν. Ποτζεί ποδά εκατέληξα σε μια χάικκλαςς κεραστικερί, εκόττησα χάικκλαςς χαρτονομίσματα για μισήν οντζιάν χάικκλαςς κεραστικά τζιαι ήρτα πίσω. Μπαίνω στο γραφείο μου να τα σάσω λλίο, να φατσάρουν νάκκον. Στο σάσμα επάνω, φρρρραππππ! εshονοκουππιστήκαν ούλλα χαμέ, εγέμωσεν το πάτωμα. Εβρέθηκα χαμέ όπως την πελλήν, φουλ υστερία, να τα σύρνω πίσω μέσα στο κουτί, λαβωμένα σκοτωμένα.

Αντιλαμβάνεστε ότι δεν λέω το είδος του κεραστικού γιατί είναι πολύ λεπτό το ζήτημα (μπας τζιαι θκιαβάζει με καμιά τζιαι πάρει με πρέφα. Τζιαι για να διερωτάστε αν τζέινο που εφάετε εχτές ήταν λλίο παραθκιάνταλο). Αλλά για να καταλάβετε, αν ήταν καπήρες εππέσαν με τη βουτυρωμένη μερκά κάτω, αν ήταν λαχματζιού με την μερκά του κεϊμά, αν ήταν κούπες ετσακρίσαν, αν ήταν τυροπιτάκια εγεμώσαμεν σφολιάτες, αν ήταν τρούφες... ήταν μια φορά κι έναν καιρό η τρούφα.

Παρένθεση. Έχουμε ένα ίshου με την καθαρίστρια δαμέσα. Εσύναα τες τρίσσιες που πάνω. Τους λιμπούρους τζιαι τα αυκά των κατσαρίδων εν τα έφκαλα για να μεν μείνουν μες τα νύσσια μου. Κλείει η παρένθεση.

Σόρρυν, τι ήταν να κάμω; Να πάω να κοττήσω άλλα χάικκλαςς ευρώ που την πούγκαν για να φέρω άλλα; Εγώ πάντα ελάλουν το, ότι αν εδούλεφκα ποττέ σε εστιατόριο, έτσι ήταν να κάμνω με τα φαγιά που θα μου εππέφταν χαμέ. Λαλώ σας το για να μεν έρκεστε. Στο υποθετικό μου εστιατόριο.

Τέλοσπάντων. Εθκιάλεξα τα 5-6 καλλύττερα τζιαι έβαλα τα πουπάνω πουπάνω να χώννουνται τα τσιλλιμένα-τσακρισμένα-ξητριshισμένα τζιαι επήα τζι επήρα του τα τζιαι εδιένημεν τα. Εγώ ευτυχώς επρόλαβα τζι έφα το ππάιν μου μες το αυτοκίνητο.

Εκάθουμουν στο γραφείο τζιαι είχα έννοια. Αν εσηκώνουνταν ούλλες μαζί να παν νοσοκομείο, ήταν να πάω τζι εγώ μαζί τους να κάμνω την άρρωστη τζιαι να σαλαβατώ κάτι περί καθαριότητας των γραφείων.

Αν και έχει κάποιες για τις οποίες you could never tell αν εν εντάξει ή όι, και κάποιες άλλες που πάντα φαίνουνται SO not ok, φαίνουνται μου καλά σήμερα.



ντέμμιτ, εψάτζιεψα τες.

26 comments:

Leni said...

APLA den yparxeis :P

postbabylon said...

χαχαχαχαχα!

P:S: Μόνον εμένα μου φενεται λέιμ ο μάστρος να σαs τζιερνά την ήμέραν της γυναίκας;
Τουλάστιχον έφαεν τζιαι τζεινος κανενα γλυτζιστικουιν που χαμαι;

Neerie said...

postbab
πάλε καλά που δεν έθελεν ο μάστρος της τζέρασμα που τις γεναίτζες να λαλείς...

όσο για το ατυχές συμβάν, εθύμησες μου που γράφει πάνω σε κάποια κουθκιά με τα πισκόττα ότι μπορεί να περιέχουν "ίχνη αυγού, γάλακτος τζαι κάτι άλλο που εν θυμούμαι"

τα δικά σου κεραστικά επεριείχαν ίχνη αυγών (κατσαρίδων), τριχών τζαι οτιδήποτε άλλο περιπλανιόταν τη δεδομένη στιγμή στο πάτωμα. Not bad... Κάμνεις ότι κάμνουν οι μεγάλες επιχειρήσεις.

Itsmylife said...

Καλήν όρεξην! χαχαχαχαχα!
Πολλά καλά έκαμες, αφού σημασίαν έσιει η σκέψη...
Τζιαι όσον για τες τριχούες, τες σκόνες, τα λυμπουρούθκια...έννεν τίποτε. Προσφέρεις απλοχερα βιταμίνες τζιαι αντισώματα!

travelbug said...

Sike, είσαι γουρούνα! αν και αμαρτία μου εξομολογημένη, κι εγώ το ίδιο θα έκανα πιθανότατα. και για του λόγου το αληθές, θα σου πω μόνο πως μια φορά που η mother μου με άφησε στη θέση της στο εστιατόριο της και αναγκάστηκα να ψήσω μια μπριζόλα, μου έπεσε στο πάτωμα λίγο πριν τη σερβίρω. ε, τι να κάνω; να αφήσω τον πελάτη να περιμένει άλλα 20 λεπτά μέχρι να του ψήσω άλλη; την ξαναέβαλα στο πιάτο και την πήρα. εντωμεταξύ είχα ξεχάσει να βάλω αλάτι αλλά μόλις θυμήθηκα πως είχε πέσει κάτω, ανακουφίστηκα. όλο και κάποιος κόκκος αλατιού θα ήταν στο πάτωμα!;) και ακού να δεις, στο τέλος, επιτελέσαμε κοινωνικό έργο...γέμισε ο οργανισμός τους αντισώματα. δε συμφωνάς;χι!

Πρασινη νεραιδα said...

μπλιαξ!!!

Ktino said...

yiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaks.
Εν έshεις υπόθεση αν έκαμες έτσι πράμαν

Tinker Stell said...

Ευτυχώς που εν είμαστεν συναδέλφισσες (No offense a, στο συμβάν αναφέρομαι)...εμάς ο μάστρος μας δεν μας ετζαιρασεν ΤΙΠΟΤΕ (ούτε καν την αύξηση που μας υποσχέθηκε ότι θα έρτει τον Μάρτη)

Diasporos said...

Στην αμερική λέμε "five second rule" δηλαδή αν σου πέσουν χαμέ τζιαι μαζέψεις τα σε χρόνο ρεκόρ, έν πιάννουν αρρώστειες.

Joy Tears said...

χαχχαχαχαχα εν σοβαρομιλάς!!!
Ελπίζω να μεν σε διαβάζουν συναδέλφοι γιατί αλίμονο σου καημένη μου!!
Ε πε μας και τι κεραστικό ήταν να δούμε πόση ξημαρισιά εμάζεψε που το πάτωμα!! Διότι άλλη ξημαρισιά τραβούν τα κοκ και άλλη οι εργολάβοι! :Ρ

. said...

giaaaaxxx, xtijiooo!! amanamou..hahaha!! :P

Eólica said...

Ασφάλεια τροφίμων-Sike: 0-1
Θεά!!
Εννοείται κι εγώ το ίδιο θα έκανα!

Sike said...

leni, ανύπαρκτη είσαι!

ποστμπαμπ, λέιμ είναι το ψωρογαρύφαλλο που μας τζιερνά η ΠΕΟ. Εν έshει μεγαλλύττερο waste που τούντο πράμα. Λέιμ είναι τζιαι που κάθε χρόνο οι συναδέλφισσες λαλούν ότι αντί για κεράσματα, προτιμούν να σχολάσουν πιο γλήορα.

νεεριε, ίχνη αυγού, γάλακτος τζαι χλωρών καρπών.

ιτσμαιλάιφ και μαρσέλλα, η λέξη αντισώματα νευριάζει με γιατί λαλούν μου τη συνέχεια όποτε εννά πιάσουν/τρίψουν/σφίξουν το αθρωπούι με τα κωλόshερα τους.. γκρρρ

νεράιδα, εφάν τα τζι είπαν τζιαι πόναν τραούδιν!

κτηνό, observe the label, χαχαχ

τινκερ, γιατί ευτυχώς; αν ήμασταν συνάδελφες ήταν να φάεις τζιαι το γλυκούι σου...

διάσπορε, you make my day. Όντως εσύναξα τα σε χρόνο... όι ρεκόρ... εν εφκήκε λέξη ακόμα για τζείντην ταχύτητα

ραιν τεαρς, όι όι έθθα σας πω. Αλλά αν ήταν τρούφες, τα λυμπουρούθκια εταιρκάσαν γάντι πουπάνω σαν γαρνίρισμα. Αν ήταν λαχματζιού, ούτε γάτα ούτε ζημιά, εγίναν ένα με τον κεϊμά. Aν ήταν κατεΐφι, έγινεν έναν με τες τρίshες. Αν ήταν κοκ άσπρα, όμως... shέσε.

δρ λαβ, μια χαρά ήταν, σσιωπή!

εόλ, χαχαχαχΧΑΧΑ εθυμήθηκα ότι εξηκόλλησα τζιαι ένα που πας το τροχούι της καρέκλας μου την οποία ετζιύλουν μπροστά-πίσω για να τα συνάξω ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ. Κκουχχ.

κι αγνάντευε... said...

ΊΙΙΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
εγώ εν θα το έκαμνα... νομίζω!

Moonlight said...

για πρώτη φορά χαίρομαι που είμαι άνεργη ΚΑΙ σε άλλη χώρα... :P
ήντα χαττάν ήταν να πάθουμεν.... :p

Anonymous said...

χαχαχαχα
εν γίνεται!!

τζαι εγώ έτσι εν να έκαμνα.. σαν κάμνουν δίαιτα ένιγουέι.. εθέλαν μου τζαι αλμυρά τζαι γλυτζιστικά!

(τάδε έφει, πεινασμένη διαιτούχος)

Mana said...

Είμαι πολλά ευκαριστημένη που εν δουλεύκω μαζί σου.

drSpock said...

Ιιιιιιιιιιιιου δις και τρεις!
Βέβαια που την άλλη εν ηξέρεις τι συνέβη και κατά τη διαδικασία παρασκευής στην κεραστικερί. Μπορεί εσύ απλά να τα αποτελείωσες. Ευτυχώς όι μαζί με τις συναδέλφισσες σου!

Pasxalina said...

"Εγώ ευτυχώς επρόλαβα τζι έφα το ππάιν μου μες το αυτοκίνητο." χαχαχαχαχαχαχα!!! θεά!

Ουφ! said...

ετρέχαν τα μάτια μου που το γέλιο αλλά με το ξικολλημένο που το τροχούι με αποτέλειωσες!!!!!

:-)))))

μπορείς να τες βλέπεις χωρίς να να σε ποιάνει το γέλιο;

Anonymous said...

sasta kori sike kai girasin hahahaha en iparxis!! i alitheia einai oti mpori na me men to ekamna, eksartate se ti fasi en na imoun :P

dokisisofi said...

Eisai to deksi xeri tou mastrou, i apla foasai ton kai tou kamneis ta xatiria?
To vriskw kai pali fallokratiko na stelnei mia ginaika na tou gorasei kerastika gia na kerasei tis alles ek merous tou, ti mera tis ginaikas. I mipws na to pw metamonterno?

Αχάπαρη said...

Αλόπως εν εσύ που εδηλητηρίασες τζιαι τζιήνους τους μιτσιούς στο σχολείο..
(εννοείται πως θα έκαμνα το ίδιο)

i Terratsia said...

Με τόσο κόσμο να λαλεί πως θα έκαμνε το ίδιο εννά το σκεφτώ πάρα πολλά καλά αν θα φάω ποτέ κεραστικό!


Αφού όμως δεν τες εψατζιεψες χαλάλι τους τα αντισώματα που εκαμαν τα μικρόβια :p

Anonymous said...

poulla koutsompolefkw se sto comment box mou. Thought u should know

Sike said...

u call that koutsombolio?? espeusa tzi egw me mian laxtaran... pffft.