»

Tuesday, February 23, 2010

The strike just struck me

Εψές, τζιαμέ που ετρώαμεν το παναΰριν της Ιαμαϊκής στα μούτρα, ευχόμουν να κάμουν όντως απεργία για μια βδομάδα οι πεζινάρηες, για να μεν μας μείνει μόνο ο ξεσηκωμός τζιαι το ξαφνικό κόττημα των 100 ευρώ για να φουλώσουμεν τα τάγκια μας (όι, έννεν κκαγιέν που έχω, αλλά 5 μοτορούες).

Που την άλλη, glory to the απεργοσπάστες. Έτσι έρκεται μου να πάω να ξαναγεμώσω θκυο παούρκα πεζίνα σήμερα που λλόου τους εις ένδειξην εκτίμησης. Αλλά εφτάσαν οι άλλοι οι αμπάλατοι τζιαι επιάν μας τα ούλλα τζείνοι. Στούπιτ ίτιοτς.

Χάτε πάλε, εγράψαμεν τζιαι ποστ. Εκόντεφκα να ποσαραντώσω.

Έshει τζιαιρό που μαειρέφκω ένα ποστ αλλά βαρκούμαι να πατήσω το publish. Τζιαι πιντώνω του, πιντώνω του, πιντώνω του, εκούμπησε τες 150000 λέξεις. Αλλά τωρά σάννα ήρτεν μου, τζιαι ως αύριο αν είμαστεν δαμέ και καλά θα το ξεπετάξω.

Να σας πω μόνο ότι επανήλθα δυναμικά στην προεδρία του ΣΙΚ και σήμερα έζεξα μιαν στο πισινό αυτοκίνητο που οδηγούσε με ένα τρίχρονο μιτσή στα πόθκια της. Εν ολίγοις, εκατέβηκα που το αυτοκίνητο τζιαι επήα τζιαι υπέδειξα της ότι εν επικίνδυνο τούτο που κάμνει τζιαι εχασκογέλαν τζιαι είπεν μου "έμμε κόφτει" τζιαι έπια την Γραμμή του Πολίτη (1460) να την κάμουν τέττε.

Θέλω να σας πω τζιαι για τη συνάδελφό μου που εν η προσωποποίηση του tactlessness, αλλά πρέπει να έβρω τρόπο να αποδώσω γραπτώς τες υφάρες της. Είναι μοναδική, εν έshει έτσι πράμα (εν τζείνη που μου είπε, όταν ήμουν έγκυος, ότι έχουν δίκαιο που λαλούν ότι άμα είσαι έγκυος με γιον αshημίζεις).

Άτε κανεί για σήμερα, να μεν μου βαρυστομαshιάσετε.

13 comments:

Αχάπαρη said...

Πάλε καλά που εδέησες να γράψεις γιατί ήταν να πιάσω εγώ στην γραμμή του πολίτη να σε κάμουν τέττε :p

Ktino said...

Μα ακόμα να πάεις πίσω δουλειά;;;;

Gourounella said...

Long time no see!αυτα εχει η μητροτητα!αναμενουμε σχολια και ποστ για την πικροχολη συναδελφο!!

Alice World said...

Εγώ πάλε βρίσκω αστεία όλη την υπόθεση με τους πεζινάριες αλλά ειδικά με τον υπουργό εμπορίου που την είδε κύριος παραμβατικό λαικίστικο κράτος. Μετά την αφυπηρέτηση τουαπό υπουργός, θα εργοδοτηθεί ως σούπερ ήρωας και θα απονέμει την τάξη και δικαιοσύνη όπου τυχόν τον καλούν και χρειάζεται. Μέχρι και τον Τάσσσο θα ξαναφανερώσει!

Alice World said...
This comment has been removed by the author.
Leni said...

Επανήλθε η κεφαλή! Hoorayyyy!

Ήταν καιρός να σταματήσουν οι πιασοκωλιές στο θέμα της πεζίνας. Ήταν η κρίση, επήαν πάνω οι τιμές. Επέρασε λλίο η κρίση, εμείναν τζιαμέ οι τιμές. Εφτήνισε η πεζίνα, οι τιμές αρνούνται να παν οπουδήποτε. Ε κανεί. Τζαι μια φορά ο Άρης.

Eólica said...

Επιτέλους!! Καλωσόρισες!! Αναμένουμε με αγωνία ποστ γεμάτο φτυάρια και χώματα!!
Σοβαρά μπορεί η γραμμή του πολίτη να βοηθήσει; Να την βάλω στο σπιντ ντάιαλ καλό!
:)

Anonymous said...

100 ευρόπουλα πεζίνα??
φέρτε μου τζαι λίη εμένα ρε!! χεχεχε

το τί ακούουν τα πλάσματα στη γραμμή του πολίτη εν το κάτι άλλο! όοοτι φανταστείς! εδούλεφκε μια φίλη μου κάποτε τζαμέ.. Μαργαριταρένιοι Κυπραίοι!

Joy Tears said...

Πάντως κι εγώ μια φορά εκατάγγειλα κάποιον στην γραμμή του πολίτη. Οδηγούσε με κάτι τσίγκους πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου που εν ήταν καλά δεμένοι και εσούζουνταν. Τωρά τι έγινε...είπαν μου θα το παραπέμψουν στην αστυνομία και θα τον κανονίσει αλλά δεν ξέρω τι έγινε.
Πολλές φορές επίσης ήρτε μου να κατεβώ που το αυτοκίνητο,να φκάλω το κράνος του μοτοσυκλετιστή που βουρά σαν τον πελλό, να του δώκω τον πάτσο και να τον ρωτήσω αν έχει γονιούς/φίλους/γενέκα και αν δεν τους λυπάται!!

Ουφ! said...

welcome back!!!

εγώ πάλε που έχω αλλεργία στις ειδήσεις το έμαθα σήμερα το πρωί για την απεργία... ευτυχώς βρήκα απεργοσπαστικό πρατήριο το απόγευμα, οργανωμένο, με ένα τύπο στην είσοδο να καθοδηγεί την ουρά των αυτοκινήτων και τους εργαζομένους με το ένα χέρι να βάζουν πεζίνα και με το άλλο να τρων σουβλάκια...

καλά της έκαμες της ηλίθιας, δεν έχει πιο ηλίθιο πράμα που τα ξαπόλυτα μωρά μες το αυτοκίνητο...

Sike said...

καλώς σας ήβρα *blow kiss to the left* καλώς σας ήβρα *blow kiss to the right* [repeat]

1. εν αφήνουν το πλάζμαν να πνάσει - εφάν μας που τα σπαμ δαμέσα, αλόπως να βάλω γουέρτ βεριφικέηshον για λλίο;

2. ευτυχώς το πρατήριο απ’ όπου εφούλωσα προχτές εν μες τα ανοιχτά τζιαι τίγκα στον κόσμο.

3. η τιμή της αμόλυβδης 95 οκτανίων λαλεί 95 σεντ. ΣΥΓΝΩΜΗΝ, πόσα εθέλαν να τη χρεώνουν οι υπόλοιποι που απεργούν;! Πόσα σεντ το οκτάνιν;!

4. η γραμμή του πολίτη κάμνει τέττε, ναι. Εν μέλος του ΣΙΚ :)

Neerie said...

φτου... έπιαν μας τζι εμάς η επαλήθευση

γουέλκαμ λαβ, αναμένουμε το νέο ποστ

νομίζω ο ΣΙΚ να αρχίσει να καταγράφει τις δράσεις του, να φαίνεται ότι κάμνει δουλειάν

Chocolat said...

Εγώ, που παρολίγο να τριχομαλλιστώ με μια που τις σιόνες της Cyprus Airways στον πάγκο (μη)εξυπηρέτησης του check in στο αεροδρόμιο, μπορώ να καταθέσω την εμπειρία μου για χρήση του ΣΙΚ?

Σάικ, πλς όι 150000 λέξεις, γιατί δε θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε...